2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940016 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Özellikle Oğuzhan'ın ikili oyunları oynama becerisi tamamen Arsenal'ın verdiği eğitim ile ilgili. Yetenek kadar en iyi okullarda eğitim almanın farkı.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 04:17:00 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaş ne kadar çok karamsar insan var..
devre arası yedek kulübesinde lens medel negredo adriano yanyana yedek bekliyor diye geyik yap,
maç sonu toptan gömücülük..  :steamed:  :)
Şampiyonlar ligi çeyrek final, 16. Şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun..
Takımın keyfini çıkarın..  :ok:

malasef bu tarz insanlar sürekli var hayatımızda 1 beraberlikte takımı gömüyorlar hoca'ya sallıyorlar.Oyunculara sallıyorlar.

Bunlar bitmez :)

Edit : Ayrıca çok bilmişlerde var :)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Medya ve tv'de eski futbolcu,hakem bozuntuları cok iyi algı yapıyorlar sacma sapan isimleri en plana koyup Senol hocaya karsı algı olusturmaya calısıyorlar
taktiksel hatalardan bahsederler anlarım yaptıgı değişikler filan eyvallah derim ama sacma sapan transfer dedikoları ile hoca bunu istiyor bak taraftar görün demeye calısıyorlar bizim taraftarda bunları yemiş galiba sosyal medya'da hocaya kızıyorlar ya kardesim bunlar transfer dedikosu medyanın uydurması kısaca aynı şey icin Burak icin yaptılar yok hoca istiyor yönetim evladını geri getirmek istiyor falan filan İkinci baskan hemen cevap verdi o kim biz tanımıyoruz diye sonrasında aynı seyi Milli takım üzerinde denemeye calıstılar bu olay da sırf taraftarın böyle birsey istemeyeceğini bildikleri icin gündeme getirip Besiktas taraftarı milli takıma istemedi görüntüsü vermek icin yapılan süs operasyondu ve basarılı oldu, ydye Abdullah avcıyı sorduklarında kafası karısmasını istemedik dedi Senol hoca,takım,taraftarın kafası karısmadı mı peki aynı şeyi eski oyuncularını istiyor diye gündeme getirmeye calısıyorlar ve dün ki beraberlik üzerinden ama Besiktas dün gayet iyi oynadı önce ki 2 maca göre hicbir yorumcu bundan bahsetmiyor ve gecen 3 sezondur 2'inci hafta hep puan kaybettik Besiktas yenilmez degil elbet puanlar kaybedeceğiz her seferinde bu algılara düsmememiz lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tolgay Oğuzhan olunca çok yumuşak bi orta saha tandemi oluyor bunu zaten konuşmaya gerek yok tolgay iyi performans sergiledi Tosic de iyiydi
Atiba yi ciddi ciddi aradık bu maçta Orta saha yol geçen hanına döndü bomboş Trezeguet denen adam ön libero dan alıyor topu bizim ceza sahasına doğru el bebek gül bebek gidiyor bu şekilde olmaz
Medel Olsa sertliğiyle bi şekilde bazı pozisyonları engellerdi Trezeguet bizi çok zorladı benim açımdan orta saha bu maçta sınıfta kaldı gol atmasına rağmen talisca da etkisizdi
Tosic Tolgay ve Cenk i beğendim cenk o golü kaçırmasa şuan liderliği kutluyor olurduk neyse
Ama toparlayacağız haftaya 40 bin kişinin önünde bursayı yenip Tekrar uçuşa geçeceğiz
Bundan sonra her sene.
Devre arasına muhakkak lider girmemiz lazım.

Çevrimdışı Ayberk

Daha yeni başlıyoruz, biraz sabır

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Gördüğüm kadarıyla sıkıntı bu değil. Yer tutuşu ve reaksiyon hızı problemli. @Gökhan Almar Aslında ardışık reaksiyonları iyi ama bu tarz şutlarda sıkıntı yaşıyor.

Çevrimdışı Ayberk

"2017-18 sezonuna hazırlanan Süper Lig ekipleri, yaptıkları transferlerle birlikte güçlenirken en değerli takım 131 milyon Euro ile Beşiktaş oldu.

Yeni sezonda takımlar kadrolarını şekillendirdi. Süper Lig takımlarının toplam değerleri belirlendi.

Transfermarkt verilerine göre zirvede 131 milyon Euro'luk değerle Beşiktaş yer aldı. Listenin son sırasında ise 15 milyon Euro ile Sivasspor bulunuyor."

Sıralama şu şekilde:

1- Beşiktaş | 131,7 MİLYON EURO

2- Galatasaray | 99.5 MİLYON EURO

3- Fenerbahçe | 90,95 MİLYON EURO

4-Başakşehir | 73,75 MİLYON EURO

5- Trabzonspor | 66,90 MİLYON EURO
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 17:56:57 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozzie 8 numarada oynayacaksa ki başka bir alternatif gözükmüyor, bu durumda yanındaki oyuncu adam yiyen cinsten pres yapabilen ve topu kullanma becerisi yüksek bir oyuncu olmalı.
Medel bu pozisyonu doldurabilir mi hep beraber göreceğiz.

Pepe' nin yanına partneri Ramos'u getirsek dahi bu orta saha ile çok baskı yeriz.

Bu nedenle takım boyunu kısaltma adına Pepe'nin yanına mutlaka Medel'i monte edip orta sahaya Wijnaldum, Wanyama tarzı (biliyorum bunlar maliyeti yüksek ama biraz scouting lazım) bir oyuncu ile şok presli hızlı oyuna dönebiliriz.  Üzerine gidebileceğimiz oyuncularda ilk sıraya Vainquir'i yazarım. Sonrasında Mvila, Capoue, Obi Mikel uğraşmaya değer oyuncular.

Medel'in boyu stoper için kısa diyeceklere ise tek sözüm dünkü Adem Büyük'e baksınlar.

Çevrimdışı underworld

Ozzie 8 numarada oynayacaksa ki başka bir alternatif gözükmüyor, bu durumda yanındaki oyuncu adam yiyen cinsten pres yapabilen ve topu kullanma becerisi yüksek bir oyuncu olmalı.
Medel bu pozisyonu doldurabilir mi hep beraber göreceğiz.

Pepe' nin yanına partneri Ramos'u getirsek dahi bu orta saha ile çok baskı yeriz.

Bu nedenle takım boyunu kısaltma adına Pepe'nin yanına mutlaka Medel'i monte edip orta sahaya Wijnaldum, Wanyama tarzı (biliyorum bunlar maliyeti yüksek ama biraz scouting lazım) bir oyuncu ile şok presli hızlı oyuna dönebiliriz.  Üzerine gidebileceğimiz oyuncularda ilk sıraya Vainquir'i yazarım. Sonrasında Mvila, Capoue, Obi Mikel uğraşmaya değer oyuncular.

Medel'in boyu stoper için kısa diyeceklere ise tek sözüm dünkü Adem Büyük'e baksınlar.
Takımın sahaya dizilisin de kopukluk olduğu sürece Kante,Bakayoko gelse hikaye.
Tek kişi istediği kadar sert , insan yiyen tipte biri olsun günümüz futbolunda nafile...
Geçen sene babel orta alani tikamaya calisiyordu ama bu maçta biraz bu tarzdan uzaklasmis gördüm.
Q7 zaten kronik vakaa.

Desturla giriyorum ama negredo bende hiç iyi izlenimler bırakmıyor.
Lig tv den eski takiminda oynadığı bütün maçların özetlerini izledim , pek tatmin olmadım (kalite olarak değil oyuncu tiplemesi bakımından).

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takımın sahaya dizilisin de kopukluk olduğu sürece Kante,Bakayoko gelse hikaye.
Tek kişi istediği kadar sert , insan yiyen tipte biri olsun günümüz futbolunda nafile...
Geçen sene babel orta alani tikamaya calisiyordu ama bu maçta biraz bu tarzdan uzaklasmis gördüm.
Q7 zaten kronik vakaa.

Desturla giriyorum ama negredo bende hiç iyi izlenimler bırakmıyor.
Lig tv den eski takiminda oynadığı bütün maçların özetlerini izledim , pek tatmin olmadım (kalite olarak değil oyuncu tiplemesi bakımından).

Zaten aynı şeyi söylüyorum.
Takım boyunun kısaltılması için Pepe' nin yanına mutlaka Medel gelmeli.
Ozzie'nin kısa takım boyunda rahat oynayabilmesi için Vainquir tarzı adam şart.

Herkes resim atıyor bizde atalım.

Pas'ı vermeyen oğuzhan.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Q7 o pasi alsa nolur hocam yumusak vurus kaleci tuttu :)

Çevrimdışı Gökhan Almar

Gördüğüm kadarıyla sıkıntı bu değil. Yer tutuşu ve reaksiyon hızı problemli. @Gökhan Almar Aslında ardışık reaksiyonları iyi ama bu tarz şutlarda sıkıntı yaşıyor.
Yer tutusunda vs problem var ben yok demiyorum. Sağ tarafi da bariz zayif. Benim tepkim genel olarak "onde duruyo yaaa" diyenlere.

Çevrimdışı mylife1903

Pas'ı vermeyen oğuzhan.
Yahu cimbizla pozisyon cekiyorsunuz daha buyuk sacmalik yok fitbolda
Su pozisyonda degil karijma amokachi falan olsa oraya o pas atilmaz topa yetisip cevirse icerde pozosyon almis santrafor yok.
Daha once ilk golun karijmaya yazilmasi da ayri bir tuhaflik. Akan oyunda sag acigin o sutu engelliyorsa stoperin kaleci ile yanyana falan duruyordur onu birak sag acigin kendi ceza alaninin icindeyse ataga falan cikamazsin zaten buyuk gerzeklik olur buyuk takimin kasimpasa macinda topun arkasina gecmesi.

Napoli macina doner olay.

Oguzhan tolgay bu ikisinin eksikligi hiz. Zaten bunlarin hizli gotunde biturbo takili modelleri napoli roma gibi takimlarda oynuyorlar

Çevrimdışı Gökhan Almar

Pas'ı vermeyen oğuzhan.
Quaresma'nin durusuna bak, hic oraya kosmayi dusunuyor gibi degil. Kenarda almak istiyor sanki, her zamanki gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Q7 o pasi alsa nolur hocam yumusak vurus kaleci tuttu :)
Fb maci gibi asist de olabilir

Çevrimdışı Gökhan Almar

Yahu cimbizla pozisyon cekiyorsunuz daha buyuk sacmalik yok fitbolda
Su pozisyonda degil karijma amokachi falan olsa oraya o pas atilmaz topa yetisip cevirse icerde pozosyon almis santrafor yok.
Daha once ilk golun karijmaya yazilmasi da ayri bir tuhaflik. Akan oyunda sag acigin o sutu engelliyorsa stoperin kaleci ile yanyana falan duruyordur onu birak sag acigin kendi ceza alaninin icindeyse ataga falan cikamazsin zaten buyuk gerzeklik olur buyuk takimin kasimpasa macinda topun arkasina gecmesi.

Napoli macina doner olay.

Oguzhan tolgay bu ikisinin eksikligi hiz. Zaten bunlarin hizli gotunde biturbo takili modelleri napoli roma gibi takimlarda oynuyorlar
Abi yavasliktan ziyade bizim topcularda yere saglam basamama sikintisi var ya. Adamlar cevik degil. Calismiyolar bence.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Bu pozisyon oguzhanin babele inanilmaz bir pas attigi pozisyon degil mi?

Çevrimdışı Furkan5

@atalay herkes kafasındaki 11 ini yazıyor,  takımın şuan ki haliyle senin 11 nasıl olurdu?

Çevrimdışı mylife1903

Bu pozisyon oguzhanin babele inanilmaz bir pas attigi pozisyon degil mi?
Aynen o pozisyon. Babel sacmaladi orda

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, Quaresma'ya pas vermiyor. Çünkü çoklu kombinasyon kurgulama becerisi
ve yüksek oyun görüşüne sahip.

Çevrimdışı atalay

Süregelen defoları düzeltip, doğru roller verdikten ve tek plan üzerinden-bir oyuncuya bağımlı bir şekilde oynamadıktan sonra, kimin 11'de olduğunun önemi yok. @Furkan5 Fantasy on birlerinden anlamam.

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, Quaresma'ya pas vermiyor. Çünkü çoklu kombinasyon kurgulama becerisi
ve yüksek oyun görüşüne sahip.

Bu pası araya oynasa aut ile sonuçlanacak. Zira Quaresma sızma koşu yerine sağa doğru açılıyor.

Etiketler: