Teknik, taktik, bireysel performans vs. hepsi hikaye. Hiçbirinin bir önemi yok. Ben herşeyi değerlendirme dışı tutuyorum. Önem atfetmiyorum.
Benim için mağlubiyetin tek sebebi var. O da geçen sezonun başından beri yaptığımız gibi 1 farklı öne geçince rölantiye dönmemiz.
Şimdi takım fizik olarak hazır değil, oyüzden böyle diyen olabilir ama katılamam. Çünkü. Geçtiğimiz sezon boyunca da böyle oynadık. Bu sebepten puan kaybı yaptık. Ama hiçbir değişme yok. Olacak gibi de durmuyor. Geçen sene bu şekilde şampiyon olduk ama bu sene çok daha zor olacak. Bu zihniyet bizim sonumuzu getirmez umarım.
Beşiktaş'a geldiği ilk senedeki Şenol Güneş ile geçen seneki ve bu seneki Şenol Güneş'in aynı insan olduğuna inanamıyorum açıkçası. 1 farklı öne geçince takım rölantiye geçiyor. Maçı bitirme havasına giriyor. Ataklar bile mayışık... 2-3 farklı öndeymiş gibi top çevirmeler falan. Bu hoca'nın bir zaafı yetersizliği vs. değil. Bu bir hata değil. Bu bir zihniyet. Bu bir tercih. Ve çok yanlış bir tecih... bu tercihten döneceğine de hiç umudum yok.