2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947131 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tarihe not düşülsün: Tosic'i bu maç özelinde beğendim. Half-space bölgesine gönderdiği iki top, geriden alan kullanarak çıkışları ve koridor üzerinden oyunları iyiydi.
Aynen acayip iyi 2 pas cikardi vallaha biri asistin asisti

Birde bir ezberi var her seferinde rakibe yediriyor bunu , Sol koridorda topu alip ice doğru yonelip sag ayagiyla boştaki kanat oyuncusuna veriyor topu ve rakibi dusuruyor oyundan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sermet00

Takım kafa olarak lige başlamadı daha.Haftaya 40binin önüne çıkınca 4 tane sallarız.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız merdivencilere çok yazık olacak haftaya benden söylemesi.şeyi şey edeceğiz fena

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri'nin önde duruşlarını düzeltmesi,
Cenk'in boş koşu nasıl yapılır öğrenmesi,
Oğuzhan'ın sırtındaki numara ve kolundaki bandın hakkını,
Hoca'nın şu inadı bırakıp oyuncu değişikliklerine/dakikasına/11'e çeki düzen vermesi lazım  :s20: :bandit:
+1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Teknik, taktik, bireysel performans vs. hepsi hikaye. Hiçbirinin bir önemi yok. Ben herşeyi değerlendirme dışı tutuyorum. Önem atfetmiyorum.

Benim için mağlubiyetin tek sebebi var. O da geçen sezonun başından beri yaptığımız gibi 1 farklı öne geçince rölantiye dönmemiz.

Şimdi takım fizik olarak hazır değil, oyüzden böyle diyen olabilir ama katılamam. Çünkü. Geçtiğimiz sezon boyunca da böyle oynadık. Bu sebepten puan kaybı yaptık. Ama hiçbir değişme yok. Olacak gibi de durmuyor. Geçen sene bu şekilde şampiyon olduk ama bu sene çok daha zor olacak. Bu zihniyet bizim sonumuzu getirmez umarım.

Beşiktaş'a geldiği ilk senedeki Şenol Güneş ile geçen seneki ve bu seneki Şenol Güneş'in aynı insan olduğuna inanamıyorum açıkçası. 1 farklı öne geçince takım rölantiye geçiyor. Maçı bitirme havasına giriyor. Ataklar bile mayışık... 2-3 farklı öndeymiş gibi top çevirmeler falan. Bu hoca'nın bir zaafı yetersizliği vs. değil. Bu bir hata değil. Bu bir zihniyet. Bu bir tercih. Ve çok yanlış bir tecih... bu tercihten döneceğine de hiç umudum yok.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 01:01:29 38life ]

Çevrimdışı Fatih_

Yanliz oyle bir bal varki bize gol atanlarda, belkide kariyerlerinin en guzel golunu bize atiyolar. :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkese hayırlı geceler.offline.

Çevrimiçi murat

geçen haftaya göre daha iyiydik ama şu gol attıktan sonra rolantiye alma işinden vazgeçmemiz lazım.

Çevrimdışı mellfred

Puan kaybının temel sorumlusu hocadır nazarımda. %70 topla oynayan takım 2 farkı bulmak zorunda. Bu bizim adımıza hep böyle oldu. olmadık gollerden böyle yıkıldık. Geçen sezonki fener maçını hatırlayın ki unutmak mümkün değil
Hocamın tempo istemesi lazımdı takım tempo yapamıyorsa şak diye koyacaktı yedekleri 60'ta.   
Kulübede koca bir takım oturuyor be!
Yine fabri uzaktan her topu alıyor maalesef. iki şuta kaybettik resmen
Tosice laf edenler olmuş şaka gibi tosic hatta en iyi maçlarından birini oynadı
Tolgay ve ilk yarı Caner çok iyiydiler
Cenk golü yazsaydı 5'e gidecek maç nerelere geldi
Her neyse totem olsun 2. Haftalar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa Gomez döneminde bu takım 1 gol atınca 3 ü 4 ü bulurdu ama tut ki geçen sene den bu seneye.hala 1 fark öne geçtim mi 1-0 a 2-1 e yatmaya çalışıyoruz bunu huy edindik bu çok kötü
Geçen sene 1 fark a yatma işi ise yaradı çünkü geçen sene kolaydı rakipler çok güçlü değildi ama bu sene de aynı hatayı yaparsak 1 fark a yatarsak çok stresli bir sezon bizi bekliyor
1 i bulunca 2-3-4 ü bulması lazım Şenol güneşin bunu söylemesi lazım takıma 3-4 atacaksın yahu
Gecen sene ile bu sene çok farklı.

Çevrimdışı İhsan

geçen haftaya göre daha iyiydik ama şu gol attıktan sonra rolantiye alma işinden vazgeçmemiz lazım.

Evet

Sıkıntı buydu

En iyi defans hattımızın üçü yok veya sakat ise ve Atiba yok ise oyunu güçlü olduğumuz bölgede oynamak lazım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Yediğimiz ikinci gol ofsayt mı  :alala:
Çözemedim
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Teknik, taktik, bireysel performans vs. hepsi hikaye. Hiçbirinin bir önemi yok. Ben herşeyi değerlendirme dışı tutuyorum. Önem atfetmiyorum.

Benim için mağlubiyetin tek sebebi var. O da geçen sezonun başından beri yaptığımız gibi 1 farklı öne geçince rölantiye dönmemiz.

Şimdi takım fizik olarak hazır değil, oyüzden böyle diyen olabilir ama katılamam. Çünkü. Geçtiğimiz sezon boyunca da böyle oynadık. Bu sebepten puan kaybı yaptık. Ama hiçbir değişme yok. Olacak gibi de durmuyor. Geçen sene bu şekilde şampiyon olduk ama bu sene çok daha zor olacak. Bu zihniyet bizim sonumuzu getirmez umarım.

Beşiktaş'a geldiği ilk senedeki Şenol Güneş ile geçen seneki ve bu seneki Şenol Güneş'in aynı insan olduğuna inanamıyorum açıkçası. 1 farklı öne geçince takım rölantiye geçiyor. Maçı bitirme havasına giriyor. Ataklar bile mayışık... 2-3 farklı öndeymiş gibi top çevirmeler falan. Bu hoca'nın bir zaafı yetersizliği vs. değil. Bu bir hata değil. Bu bir zihniyet. Bu bir tercih. Ve çok yanlış bir tecih... bu tercihten döneceğine de hiç umudum yok.
+1903

Çevrimdışı Orhan_

Ne zaman tempo düşürsek gol yiyoruz ve bu rastlantı olamaz. Tempo düşüyor, rakip güven kazanıp oyuna tekrar giriyor. Sonra oyuncu değişiklikleri ile bunu tolere etmeye çalışıyoruz. Hocanın problemi sürekli oyuncu üzerinden araması da maçların hikayesini nasıl gördüğünü anlatıyor.

Mayışık futbol bize yaramıyor. Bunu kaç kere daha deneyip görmemiz lazım?

Çevrimdışı mellfred

Son olarak cenkin kaçırdı pozisyon klasik "abanmazsa ölecek" sendromu.
adam her topa yaradana sığınıp abanır mı be!
Bu eleman abanır
Ulan bi plase dene bi ayak içi yap uzak direğe yerden  falsolu bir şut çıkar (henry stayla)
Mesafe pozisyon farketmeksin her topa ayak üstü abanmamalı Beşiktaş'ın forveti

Çevrimdışı artena_condari

Forum renkli mi doldu ne! Besiktas bu fiziksel duzeyiyle gayet iyi oynadi, eksiklerini de  onumuzdeki gunlerde ivedilikle giderecektir. Allahtan yonetim buradaki bazi kisiler gibi gunluk dusunmuyor da ekstra bir santrafor, 'Sosa', kaleci vesaire almiyor. Turkiye'nin en guzel futbol oynayan takimiyiz!

Çevrimdışı matias_27

-2 puan kesinlikle Fabri ve şenol hocaya yazar. Sene başı telafi edilebilir gerçekten kolay değil arkadaşlar biz maç izlerken sırılsıklam oluyoruz.  Takım havalar serinledikçe ritmini bulacaktır özellikle Fabri can sıktı ama olur. Buradan çıkaracak en önemli ders kesinlikle farkı hep arttıracaksın gomez reis demişti ya acımasız olmalıyız aynen durum bu acımasız olacaksın başka çaresi yok 2 yi mi attın 3 ü düşüncen 3 mü attın 4 ü düşünecen takım bu dersi çıkaracaktır

Bir not ta Q7 ye kimse bunun tiplerini çekmek zorunda değil bir tane bir tane olumlu hareket yapmadın bir de trip yapıyorsun şimdi kulağı çekildi çekildi yoksa dinamiti koyar takıma. Aynı şeyi negredo yapmıyor son 3-4 dk giriyor ikidir o da bakacak kimse ceza vermiyor aynısını yapmaya hatta lens te. Bakın bu çok önemli bir konu kesin kulağı çekilmeli 2-3 maç ilk 11 e yazılmamalı bu çok hayati bu konu benim adıma td ve yönetimin çıkaracağı en büyük ders bu ayıp ya takım arkadaşına ayıp adam kenarda beyefendinin kramponunun ipini bekliyor çok sinirlendim ya öyle böyle değil
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Necmi

Beck son derece  fomsuz!!  kadroda  işi ne  acaba  :alala:
takımın en iyisiydi 4-5 kontrayı kesti

Çevrimdışı underworld

Yediğimiz ilk golde Q7 ve pepe nin de pozisyon hatası var.

Çevrimdışı underworld

Beck ve tosic bu maç çok iyiydi.

Çevrimiçi Necmi

Kimse kızmasın da bu sene inanmıyorum baba
Stoper alınmadığı müddetçe kimse bişey beklemesin
İyi geceler.
Bu kadar boş konuşmaya nasıl kızalım anca tebessüm ederiz
stoper derken sahanın en iyi üç oyuncusunu say desen tosiç pepe beck sayar herkes
stoperlik nasıl bir durum vardı.

Etiketler: