2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6943705 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

:steamed:
Takım en başta orta saha olmak üzere fizik olarak hazır olmadığı için maç içinde tempoyu düşürmek adına takım topun gerisinde oyunu kabullenip kaleye çok yakın savunmasını kuruyor ve rakibini bekliyor. Hoca bu taktiği hazırlık sürecinde de uyguladı ve bu taktiğin pek işimize yaramadığı rakiplere kolay pozisyon , şut imkanı yarattığı ortadaydı. Eksikler silsilesi var takımda . Bu maç özelinde yenilen 2 golde en fazla göze batanı da yeterince sert ve dinamik olmayan rakibe kolay şut ve pozisyon imkanı veren orta sahamızdı .
fizik gücün yeterli değilse güçlüyken fişi çekeceksin daha 7. dakikada golü buluyorsun
rakip bozulmuş bu bana yeter demeyeceksin ikiyi üçü kovalayacaksın rakibi tamamen bitireceksin sonra pasif dinlenmeyemi geçiyorsun
zaten üstüne gelen rakip olmaz. Bu oyuncunun değil hocanın hatası. takım geçen senede böyleydi
bir gol atıp kendi sahamızda top çevirmeye başlıyorduk son dakikalarda yaptığın hücum presi
yapmaya gücün varsa bunu ilk dakikalarda yapacaksın erkenden fişi çekeceksin. Acımasız bir takım olamadık
bir türlü rakibe acıma 3-4 yapıştır git

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Orta sahaya hiç yardımı yok.Ön alanda baskı yok. Basit top kaybı var. O olunca orta saha çok rahat geçiliyor. Onun bu handikabını örtmek için diyorum ki stoperler Pepe-Medel olup,defansı öne çıkarıp, oyunu 25 metreye düşürmeliyiz.Medel fark yarayacaksa bu takıma ancak böyle yaratır.

Talisca forvet arkasi / forvet gibi zaten, Hagi de Alex de boyleydi. Golunu atiyor, asistini yapiyor, kilit paslar veriyor zaten isi o. Sorun Oguzhan'da. Hic bir defansif katkisi yok, ofansa da yeterince yardim etmiyor. Boyle oynamaya devam ederse Medel, Tolgay ve Atiba arasinda biraz zor sira gelir kendisine.

Çevrimiçi Necmi

Skoru hiçbir zaman ölçü kabul etmeyin. Avcı, geçen sezonun ilk maçında yönlendirmeleri istediği gibi kurgulayıp topu Atınç'a kullandırttı. Sonuç: Atınç ve Fabri uzun vurdu. İkinci maçta topu Tosic'e kullandırttı. Sonuç: Tosic uzun vurdu. Geçen sezon Çalımbay topu Tosic'e kullandırırken, geçen maç Pepe'ye kullandırıp, adam adama oynattı. Sonuç: Pepe uzun vurdu. Fabri, Lyon maçında yaptığı hatadan beri uzun vuruyor. Bunların hiçbirinde bir metot veya plan yok. 2-0 kazanılmış veya 2-2 bitmiş, sezonun sonunda kupa kaldırılmış... Bunlar ölçü değil.
rakip bir stoperin üstüne oynadığında hoca buna karşılık veremiyor
 bunu engelleyecek bir oyun planımız yok.

Çevrimdışı celiker1

Talisca forvet arkasi / forvet gibi zaten, Hagi de Alex de boyleydi. Golunu atiyor, asistini yapiyor, kilit paslar veriyor zaten isi o. Sorun Oguzhan'da. Hic bir defansif katkisi yok, ofansa da yeterince yardim etmiyor. Boyle oynamaya devam ederse Medel, Tolgay ve Atiba arasinda biraz zor sira gelir kendisine.
Atiba-Oğuzhan kesilemez, değiştirilemez, teklif dahi edilemez. Sorun takımın boyunun uzun olması ve ön alan baskısının zayıflığı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

takımın açık ara en çok koşanı talisca. Geçen sezon da böyleydi verilere göre. Şaka değil gerçek; bu adam atiba'dan fazla terletiyor o formayı.
istatistikler herşeyi söylemese de yalan da söylemez. hiç bir yere yardım etmiyor, açık kapatmıyor, hayalet oluyorsa nasıl takımın en çok koşanı oluyor oynadığı her maç?
her yönüyle büyük nimet bu çocuk ne yapıp ne edip daha çok verim almaya bakmalıyız.
bir şey daha var takımın genelde en çok top çalan ikili mücadele kazanan oyuncusu oluyor
birde şu anda takımda oyun zekası en iyi olan oyuncu. çok klas ve daha yolun başında.
handikapı bence biraz daha güçlenmesi lazım güçsüz değil ama rakibe o hissi veriyor
alex falan değil alex bunun kadar mücadele etmezdi işi gol atmak asist yapmaktı onun dışında oyunda yoktu.
3-4 yıl sonra alex kim olacak yanında bu çok büyük bir oyuncu olacak şimdi daha büyük oyuncu değil kaliteli oyuncu sadece
bu günkü kafa golü akıl doluydu kurnazcaydı.

Çevrimiçi Necmi

Atiba-Oğuzhan kesilemez, değiştirilemez, teklif dahi edilemez. Sorun takımın boyunun uzun olması ve ön alan baskısının zayıflığı
şu oğuzhanı ilk 18 e bile almam net. geçen sene iyi oynadığı 5 maç bulamazsın
şu maçı aldırdı diyebileceğin 5 maç yok geçen seneden beri futbolu bıraktı şov yapmaya başladı.
tek derdi artistik pas atmak dikkat edin hep aynı hiç normal bir pas denemiyor Başımıza ikinci
quaresma kesiliyor.

Çevrimiçi Necmi

bugün dikkat ettiysen ozi oyunda yoktu talisca 8 gibi oynadı gayette iyi oynadı
sorun bugün altımız yoktu  3 tane sekiz vardı sahada

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Burdan deplasmana giden oldu mu hic mahalle'de cocuklar gitmis bizim tribün karışmış ikinci yarı tribüne girdik diyor kavgalar cıktı dedi rakip taraftarda vur vur diye bağırmış doğrulu ne kadar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Haftaya da Medel, Lens, Negredo'yu yedek tutarsın hoca.

Çevrimdışı AmaralGürses

Burdan deplasmana giden oldu mu hic mahalle'de cocuklar gitmis bizim tribün karışmış ikinci yarı tribüne girdik diyor kavgalar cıktı dedi rakip taraftarda vur vur diye bağırmış doğrulu ne kadar

Allah Allah hayır olsun, genelde uyumlu ve coşkulu bir tribün vardı TV'den yansıdığı kadarıyla ama yanıltıcı olabiliyor tabi. Ciddi bir şey değildi sanırım.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada hakkını teslim edelim şu tabloda benim yönetime diyeceğim tek sözüm yok.
Kurulan takım muhteşem, yapılan harcama son derece makul hatta karlılık seviyesinde.

Türkiye gibi ülkede benchinde Lens, Negredo, Medel, Adriano'yu 75dk oturtma gibi bir lüksün yok. Hele ki oyun ve skor sıkıntıdaysa.

Çevrimdışı artena_condari

Haftaya da Medel, Lens, Negredo'yu yedek tutarsın hoca.

Medel ve Lens takima - takimin oynadigi futbola entegre olamamislar, 15 dakika dahi kafiydi bunu gorebilmek icin. Negredo'yu bilemiyoruz nitekim yeterli sure alamadi lakin hoca nasil ki Gomez'e formayi hak ettiginde verdi, eger Negredo hak ederse vereceginden suphem yok. Her seyden ote burasi Besiktas, oyuncu formayi ancak hak ettiginde alir - kim olursa olsun, bu anlamda hocayi hakli buluyorum.

Velhasil, iki tane ekstra gol yedik, ne takimi ne de hocayi gommenin alemi var.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 03:07:21 artena_condari ]

Çevrimiçi Necmi

Orta sahaya hiç yardımı yok.Ön alanda baskı yok. Basit top kaybı var. O olunca orta saha çok rahat geçiliyor. Onun bu handikabını örtmek için diyorum ki stoperler Pepe-Medel olup,defansı öne çıkarıp, oyunu 25 metreye düşürmeliyiz.Medel fark yarayacaksa bu takıma ancak böyle yaratır.
Taliscadan bahsediyorsun sanırım
onun orta sahaya yardımı olmamalı zaten orta saha ona çalışmalı
orta sahanın rahat geçilme nedeni oğuzhandan kaynaklanıyor.
talisca görevini yapıyor fazlasınıda yapıyor hoca orta sahanın sağına soluna geç kaleye orta aç dese onu bile takımda en iyi
yapan olur. futbol sonuç oyunudur elinde böyle bir sonuç oyuncusu varsa pamuklara sarmak gerekir.
attığımız ikinci golde aslında forvetimizin yapması gerekeni yapıyor orda
açık söyleyeyim Türkiye futboluna gelmiş en değerli oyuncu hagi alex gibi
çok değerli oyuncular geldi elbet ama bu adam 22 yaşında geldi.
onlar sadece takımları için değerliydi Talisca bonservisini alalım tüm avrupanın kapışacağı bir oyuncu olacak
24-25 yaşlarında

Çevrimdışı celiker1

şu oğuzhanı ilk 18 e bile almam net. geçen sene iyi oynadığı 5 maç bulamazsın
şu maçı aldırdı diyebileceğin 5 maç yok geçen seneden beri futbolu bıraktı şov yapmaya başladı.
tek derdi artistik pas atmak dikkat edin hep aynı hiç normal bir pas denemiyor Başımıza ikinci
quaresma kesiliyor.
2 senedir şampiyonluğu getiren oyuncular sıralamasında 1 numaraya yazılır. Pas organizasyonun beynidir,geçen sene attığı gol ve asistler dışında çoğu golün asist öncesi pasını atan oyuncudur. Geçen sene ilk seneye göre kötü gözükmesinin sebebi ön alan oyuncularının baskı ve defans yapmayıp orta sahada hep eksik kalmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Rakipler sahasına yerleştikten sonra hücum etmek zorunda kalıyoruz hep.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Medel ve Lens takima - takimin oynadigi futbola entegre olamamislar, 15 dakika dahi kafiydi bunu gorebilmek icin. Negredo'yu bilemiyoruz nitekim yeterli sure alamadi lakin hoca nasil ki Gomez'e formayi hak ettiginde verdi, eger Negredo hak ederse vereceginden suphem yok. Her seyden ote burasi Besiktas, oyuncu formayi ancak hak ettiginde alir - kim olursa olsun, bu anlamda hocayi hakli buluyorum.

Velhasil, iki tane ekstra gol yedik, ne takimi ne de hocayi gommenin alemi yok.
yanlış ama takıma entegre olabildiğini görebilmek için 11 de başlatmak lazım ikinci golü
yemişsin hoca sahaya panik oyuncuları sürüyor. yanlış oyuncuları çıkarıyor bir şey yapamazlar rakip zaten beraberliğe razı
dan dun oyununa dönmüş 20 kişi dar alana sıkışmış sürekli orta açmaya uğraşıyorsun ama
ortalara cevap verecek kafacın kulübede oturuyor. değişiklikleri daha erken yapıp quaresma yerine babeli çıkartacaktı
gol yapabilir diye tuttu ama babel tükenmişdi

Çevrimdışı 38life

Bu arada uzaktan yediğimiz gollerde tek suçlu Fabriymiş gibi konuşuluyor ama kesinlikle değil. Evet Fabrinin seviyesi belli. Fabri geldiğinden bu yana kendi seviyesinin üstünde bir performans gösterdi. Buyüzden onu çok sevdik zaten. Bizi şaşırttı çünkü. Ama sonuç olarak Fabri seviyesinde bir kalecinin böyle goller yemesini garipseyemeyiz. Bonservissiz kaliteli kaleciler vardı bu transfer döneminde ama diğer ihtiyaçlardan dolayı ona sıra gelmedi, gelmezdi...

Dediğim gibi uzaktan gollerde tek pay Fabrinin değil, en az onun kadar hatta belki daha fazla pay takım savunmasının. Bu aralar hiç vaktim yok, ama keşke olsa da geçen sezondan yana yediğimiz uzaktan gollerin hepsinden bir SS alıp buraya koysaydım. Fotoğraflarda gördüğümüz ortak nokta şu olacaktı: Arkadan bakan Oğuzhan... Hep bir adım geride. Tek tek kontrol etmedim ama ben zihnimi yokladığımda bunu görüyorum. Yediğimiz gollerin çoğunda vuran oyuncunun arkasında Oğuzhan var. Ve ben hiç önünde olupta şutu engellediğini hiç hatırlamıyorum. Bugün yenilen ilk golde Oğuzhan sahanın ortasında hiçbir kasımpaşalının olmadığı bir yerde duruyor, Neumayr'e top gelince zahmet edip ona doğru gidiyor ama nedense önüne geçmiyor. Resmen duruyor. Neumayr topa vurmak için gerildiği anda Oğuzhan adım atmayı kesiyor ve seyretmeye geçiyor.

Şimdi, Oğuzhan diyor ki "ben 10 numara oynayamam." Peki eyvallah,pzaman sen defansif sorumluluğunda zaaf göstermemen gerekiyor. 10 numara oynayan adama birşey diyemeyiz 1.ci bölgedeki işler için. Ama sen ben 10 değilim 8im 6yım diyorsan takım savunmasında daha dikkatli olman gerekiyor. Yenilen golü bir hücum oyuncusuna bağlamak mantıksız gelmesin. Avrupanın büyük takımlarını seyrediyoruz. O 50 milyon euroluk adamlar geliyor ayak koyuyor ceza sahası çevresinde. Geçiyor topun arkasına. Sen kimsin ki bukadar rahat davranıyorsun?

İşte yediğimiz 1.ci golde Oğuzhan...

https://twitter.com/muharrem_acar/status/898694003511709696

Çevrimdışı Fatih_

92 kusurde Canerin soldan kullandigi serbest vurusda adam ceza sahasinin icinde kolu acik topla oynuyo. Net penalti.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

:steamed:fizik gücün yeterli değilse güçlüyken fişi çekeceksin daha 7. dakikada golü buluyorsun
rakip bozulmuş bu bana yeter demeyeceksin ikiyi üçü kovalayacaksın rakibi tamamen bitireceksin sonra pasif dinlenmeyemi geçiyorsun
zaten üstüne gelen rakip olmaz. Bu oyuncunun değil hocanın hatası. takım geçen senede böyleydi
bir gol atıp kendi sahamızda top çevirmeye başlıyorduk son dakikalarda yaptığın hücum presi
yapmaya gücün varsa bunu ilk dakikalarda yapacaksın erkenden fişi çekeceksin. Acımasız bir takım olamadık
bir türlü rakibe acıma 3-4 yapıştır git
Hoca bizim gibi değil 90 dakikayı ele alarak skorda üstünlüğü yakaladığımızda oyunu çoğunlukla rölantiye alıp ara ara oyunda tempoyu artırmayı tercih ediyor. Kendi yöntemini daha az riskli , takımı birkaç haftaya daha hazır ve diri hale getirmek adına uygun buluyor. Geçen sezon takım birkaç dakika olsa dahi tempoyu artırdığında rahat bir şekilde golü buluyordu . Hoca buna da güvenerek hareket ediyordu ama bu maçta bu anlayış üçüncü golü bulmamıza yardımcı olmadı. Birinci sorumlu rakibe kolay şut, pozisyon imkanı sağlayan orta sahamız ise ikinci sorumlu oyun ve oyuncu tercihleriyle Hocaydı . Bu takım savunmasını kaleye yakın kurduğunda hem oyuncu hem takım bazında zaaflarımız , kırılgan olduğumuz noktalar iyice gün yüzüne çıkıyor. Acımasız bir takım olabilmek için bu takım temposunu 90 dakikaya daha iyi yaymalı ve Hoca oyun ve oyuncu tercihlerini iyice gözden geçirmeli .

Çevrimiçi Necmi

Teknik, taktik, bireysel performans vs. hepsi hikaye. Hiçbirinin bir önemi yok. Ben herşeyi değerlendirme dışı tutuyorum. Önem atfetmiyorum.

Benim için mağlubiyetin tek sebebi var. O da geçen sezonun başından beri yaptığımız gibi 1 farklı öne geçince rölantiye dönmemiz.

Şimdi takım fizik olarak hazır değil, oyüzden böyle diyen olabilir ama katılamam. Çünkü. Geçtiğimiz sezon boyunca da böyle oynadık. Bu sebepten puan kaybı yaptık. Ama hiçbir değişme yok. Olacak gibi de durmuyor. Geçen sene bu şekilde şampiyon olduk ama bu sene çok daha zor olacak. Bu zihniyet bizim sonumuzu getirmez umarım.

Beşiktaş'a geldiği ilk senedeki Şenol Güneş ile geçen seneki ve bu seneki Şenol Güneş'in aynı insan olduğuna inanamıyorum açıkçası. 1 farklı öne geçince takım rölantiye geçiyor. Maçı bitirme havasına giriyor. Ataklar bile mayışık... 2-3 farklı öndeymiş gibi top çevirmeler falan. Bu hoca'nın bir zaafı yetersizliği vs. değil. Bu bir hata değil. Bu bir zihniyet. Bu bir tercih. Ve çok yanlış bir tecih... bu tercihten döneceğine de hiç umudum yok.
yanlış bilgi almışsın mağlup olmadık berabere kaldık :bandit:
geçen sene olmaz takım kalitesi geçen senenin çok üstünde
oturdukça kemik gibi olacak takım 6 transfer yaptık 7. si yolda
7de 6 üst düzey oyuncular hepsi direk 11 oyuncusu bu arada bir fazla demeden
caneri bu sene yeni tranfer olarak görüyorum beklentilerimin çok üstünde iyi geldi
sakatlığını tamamen atmış psikolojik olarakta atmış iki 11 oyuncusu gidip yerine 6 11 oyuncusu
gelirse bu takım geçen seneki takım olmaz. rahat olun gs falan rakip olamaz bize
önce para bulup oyuncularının maaşlarını düzenli ödeyebilsinlerde içersi karışmasın :D

Çevrimdışı 38life

Bu arada uzaktan yediğimiz gollerde tek suçlu Fabriymiş gibi konuşuluyor ama kesinlikle değil. Evet Fabrinin seviyesi belli. Fabri geldiğinden bu yana kendi seviyesinin üstünde bir performans gösterdi. Buyüzden onu çok sevdik zaten. Bizi şaşırttı çünkü. Ama sonuç olarak Fabri seviyesinde bir kalecinin böyle goller yemesini garipseyemeyiz. Bonservissiz kaliteli kaleciler vardı bu transfer döneminde ama diğer ihtiyaçlardan dolayı ona sıra gelmedi, gelmezdi...

Dediğim gibi uzaktan gollerde tek pay Fabrinin değil, en az onun kadar hatta belki daha fazla pay takım savunmasının. Bu aralar hiç vaktim yok, ama keşke olsa da geçen sezondan yana yediğimiz uzaktan gollerin hepsinden bir SS alıp buraya koysaydım. Fotoğraflarda gördüğümüz ortak nokta şu olacaktı: Arkadan bakan Oğuzhan... Hep bir adım geride. Tek tek kontrol etmedim ama ben zihnimi yokladığımda bunu görüyorum. Yediğimiz gollerin çoğunda vuran oyuncunun arkasında Oğuzhan var. Ve ben hiç önünde olupta şutu engellediğini hiç hatırlamıyorum. Bugün yenilen ilk golde Oğuzhan sahanın ortasında hiçbir kasımpaşalının olmadığı bir yerde duruyor, Neumayr'e top gelince zahmet edip ona doğru gidiyor ama nedense önüne geçmiyor. Resmen duruyor. Neumayr topa vurmak için gerildiği anda Oğuzhan adım atmayı kesiyor ve seyretmeye geçiyor.

Şimdi, Oğuzhan diyor ki "ben 10 numara oynayamam." Peki eyvallah,pzaman sen defansif sorumluluğunda zaaf göstermemen gerekiyor. 10 numara oynayan adama birşey diyemeyiz 1.ci bölgedeki işler için. Ama sen ben 10 değilim 8im 6yım diyorsan takım savunmasında daha dikkatli olman gerekiyor. Yenilen golü bir hücum oyuncusuna bağlamak mantıksız gelmesin. Avrupanın büyük takımlarını seyrediyoruz. O 50 milyon euroluk adamlar geliyor ayak koyuyor ceza sahası çevresinde. Geçiyor topun arkasına. Sen kimsin ki bukadar rahat davranıyorsun?

İşte yediğimiz 1.ci golde Oğuzhan...

https://twitter.com/muharrem_acar/status/898694003511709696

Zahmet edip ayağını uzatsan belki de 3 puanla dönecektik bu maçtan. Ah be Oğuzhan, neden yapıyorsun bunu kendine? Neden bukadar az önem veriyorsun oynadığın oyuna? Hayatında daha önemli ne var? Beşiktaşta oynuyorsun!

Şenol Hoca'nın artık Oğuzhan'a bir ders verme zamanı geldi. Şenol hoca gibi babacan ve eğitmen bir teknik direktörden ben bunu bekliyorum. Öğrencisine artık sağlam bir ders verme zamanı geldi. Medel-Tolgay-Talisca / Atiba-Tolgay-Talisca ortasahası bizi taşır. Defansif anlamda da daha sağlam oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Hoca bizim gibi değil 90 dakikayı ele alarak skorda üstünlüğü yakaladığımızda oyunu çoğunlukla rölantiye alıp ara ara oyunda tempoyu artırmayı tercih ediyor. Kendi yöntemini daha az riskli , takımı birkaç haftaya daha hazır ve diri hale getirmek adına uygun buluyor. Geçen sezon takım birkaç dakika olsa dahi tempoyu artırdığında rahat bir şekilde golü buluyordu . Hoca buna da güvenerek hareket ediyordu ama bu maçta bu anlayış üçüncü golü bulmamıza yardımcı olmadı. Birinci sorumlu rakibe kolay şut, pozisyon imkanı sağlayan orta sahamız ise ikinci sorumlu oyun ve oyuncu tercihleriyle Hocaydı . Bu takım savunmasını kaleye yakın kurduğunda hem oyuncu hem takım bazında zaaflarımız , kırılgan olduğumuz noktalar iyice gün yüzüne çıkıyor. Acımasız bir takım olabilmek için bu takım temposunu 90 dakikaya daha iyi yaymalı ve Hoca oyun ve oyuncu tercihlerini iyice gözden geçirmeli .
yanılıyorsun aslında kaleye yakın oynadığımızda kırılgan falan değiliz
iki tane uzaktan şutla gol yedik peki maç boyu hiç pozisyon verdikmi ben hatırlamıyorum
o goller şansızlıktı. Berabere kaldık büyük kayıp değil daha çok su kaldırır.
oyuncularıda eleştiriyoruz geçen seneden biliyoruz çünkü silkelemek lazım biraz
oyun kötü değildi quaresma geçen seneki quaresma değil böyle quaresmaya ben varım
pas oyunu oynuyor topu daha az ayağında tutuyor hiç saçma ortası yoktu. Ben bu quaresmayı beğendim.
çıkmasıda haksızlıktı bence. oziyi beğenmedim cenk mücadeleci ama forvet olmanın gereklerini yapmıyor.
iki kilit nokta pasif olunca sonuç böyle oluyor. birde yeter artık bu şutları attırmayalım geçen seneden
beri büyük çoğunluk böyle gol yedik bir türlü önlem alınmıyor. Biz zaten rakibi kutuya sokmayan bir takımız
geriye şutlar ve bireysel hatalar kalıyor. Bireysel hatanın çözümü olmaz ama şutlara çözüm bulunur.

Çevrimdışı artena_condari

yanlış ama takıma entegre olabildiğini görebilmek için 11 de başlatmak lazım ikinci golü
yemişsin hoca sahaya panik oyuncuları sürüyor. yanlış oyuncuları çıkarıyor bir şey yapamazlar rakip zaten beraberliğe razı
dan dun oyununa dönmüş 20 kişi dar alana sıkışmış sürekli orta açmaya uğraşıyorsun ama
ortalara cevap verecek kafacın kulübede oturuyor. değişiklikleri daha erken yapıp quaresma yerine babeli çıkartacaktı
gol yapabilir diye tuttu ama babel tükenmişdi

Eyvallah, entegre olup olmadigini tamemen anlamak icin 11 baslamalari gerekiyor, haklisin ve Q7 yerine Babel'i almaliydi oyundan hemfikirim. Fakat Besiktas'in iki yildir su veya bu sekilde muhafaza ettigi bir oyun hafizasi var ve yeni gelen oyuncular ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar bu tarzi ozumseyebilmeleri haliyle vakit aliyor - Pepe bile kime pas atmasi, nasil oyun kurmasi hususunu hala yeni yeni ogreniyor.

Kendi adima bu sene Medel'in Atiba'yi kesecegini dusunmuyorum (belki Tosic'i keser). Atiba'nin Medel'den daha yetenekli olmasi degil neden, Atiba'yi Atiba yapan Besiktas'in oyun sistemi icinde bir makine gibi islemesi. Keza ayni sey Lens icin de gecerli, hem oyun aliskanligi hem de oyun tarzi olarak Babel ve Q7'den geride olacagini dusunuyorum bu sene. Ilk 11'i cidden zorlayacak oyuncu Negredo olur kanimca lakin onun da mevcut formunu bilmiyorum (bilmiyoruz).

Velhasil, kagit uzerine Medel'i, Lens'i, Negredo'yu ilk 11e yazinca gayet hos duruyor elbet fakat onlarla baslasaydik sonuc daha kotu olabilirdi. Nitekim oyuncular gelip gecer ama aslolan besiktas'in oyun sistemi ve tarzidir. Bu baglamda Senol hocanin oyuncular hakkindaki 'muhafazakarligini' anlasilabir buluyorum.

Çevrimiçi Necmi

Zahmet edip ayağını uzatsan belki de 3 puanla dönecektik bu maçtan. Ah be Oğuzhan, neden yapıyorsun bunu kendine? Neden bukadar az önem veriyorsun oynadığın oyuna? Hayatında daha önemli ne var? Beşiktaşta oynuyorsun!

Şenol Hoca'nın artık Oğuzhan'a bir ders verme zamanı geldi. Şenol hoca gibi babacan ve eğitmen bir teknik direktörden ben bunu bekliyorum. Öğrencisine artık sağlam bir ders verme zamanı geldi. Medel-Tolgay-Talisca / Atiba-Tolgay-Talisca ortasahası bizi taşır. Defansif anlamda da daha sağlam oluruz.
orda 6 da 8 de hatalı tolgay yanlış yer tutuyor ozi seyrediyor
bunların savunma yapma bilgisi yok refleks gösteremiyorlar. hocanın bu kadroyla
çıkması yanlıştı elinde orjini ön libero olan bir oyuncun varsa atiba hastalandıysa onu kulübede oturtma lüksün yok

Çevrimiçi Necmi

neyse 102 puanın ikisi gitti kaldı 100 4 ünü aldık 96 puan daha var alınacak
sıkıntı yok alır şampiyon oluruz :D

Çevrimdışı 38life

yanlış bilgi almışsın mağlup olmadık berabere kaldık :bandit:
geçen sene olmaz takım kalitesi geçen senenin çok üstünde
oturdukça kemik gibi olacak takım 6 transfer yaptık 7. si yolda
7de 6 üst düzey oyuncular hepsi direk 11 oyuncusu bu arada bir fazla demeden
caneri bu sene yeni tranfer olarak görüyorum beklentilerimin çok üstünde iyi geldi
sakatlığını tamamen atmış psikolojik olarakta atmış iki 11 oyuncusu gidip yerine 6 11 oyuncusu
gelirse bu takım geçen seneki takım olmaz. rahat olun gs falan rakip olamaz bize
önce para bulup oyuncularının maaşlarını düzenli ödeyebilsinlerde içersi karışmasın :D

Artık kafamda nasıl yerleştirdiysem Beşiktaş berabere kalınca da mağlüp olmuşuz gibi hissediyorum.  :)

Kadromuz zaten ligin çok üstünde ama gs'nin kadrosu da bu lig için yeterli. Bizimki kadar iyi değil, bizimki kadar kaliteli değil ama bizden daha dinamik bir kadroları var. Ama hocaları yok. O konuda tur bindiriyoruz onlara. Bi de Arda gelse şunlara gs direkt devre dışı kalır. Ama şuanda görünen o ki geçen senenin Başakşehir'i bu sene gs olacak. Arkalarında aç bir taraftar olduğu için bu sene olabildiğince dikkatli yürümeliyiz.

Şenol Hoca'ya da bazı konularda hak vermek lazım. Belirsizlik içinde bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdi, geçiriyor. Hala daha belirsiz şeyler var. Hoca da zaten bu işleri biraz ağırdan aldığı içiğn sezon başı sıkıntı. Kemik 11 ve temel oyun bir an önce otursa da biz de seyretsek diye bekliyorum.

Etiketler: