2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923106 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Lens'in bulunduğu restoranın IG paylaşımı "Beşiktaş'a gittiği için kutlama yapıyoruz." 😎 https://t.co/jbomAaX6As
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 00:46:19 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens'in arkadaşının IG paylaşımı "Beşiktaş'a gittiği için kutlama yapıyoruz." 😎 https://t.co/jbomAaX6As

oooo :D

Çevrimdışı ahmetemre

Lens'in arkadaşının IG paylaşımı "Beşiktaş'a gittiği için kutlama yapıyoruz." 😎 https://t.co/jbomAaX6As
İçiyoruz diyor şimdi bu resmi gören fenerli içmesin de kim içsin.
Aleksten sonra en sevdiğimiz adamı almayıp bir de en güçlü rakibe verdiren aziz ve Aykut diye beddua ediyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cagdas44

Come to Beşiktaş PR anlamında manda kaymağı gibi bereketli maşallah dünyadan bir kaç örnek

Bence en güzeli bu  :D

https://twitter.com/danleydon/status/893200826692448257

https://twitter.com/DafPritchard/status/893201648843149312

ManU'ya ait bir taraftar hesabı PSG'nin Neymar'ı tanıtımını CometoBesiktas çok daha iyi diyerek eleştiriyor
https://twitter.com/ManUnitedTalk/status/893196368394817536

Çevrimdışı 38life

Lens'in bulunduğu restoranın IG paylaşımı "Beşiktaş'a gittiği için kutlama yapıyoruz." 😎 https://t.co/jbomAaX6As

Fenerbahçe son dakikada araya girmiş  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Twitter da  okumuşutum bu come to besiktas olayı için acilen reklam şirketleri ile çalışmalı dünyaya yaymalıyız nusret de böyle yapmıs saltbae'yi. Cok ekmek var come to Besiktas ta
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gustavo gomez ve medel arasında kimi tercih edersiniz?

Çevrimdışı Ensar

Come to Beşiktaş PR anlamında manda kaymağı gibi bereketli maşallah dünyadan bir kaç örnek

Bence en güzeli bu  :D

https://twitter.com/danleydon/status/893200826692448257

https://twitter.com/DafPritchard/status/893201648843149312

ManU'ya ait bir taraftar hesabı PSG'nin Neymar'ı tanıtımını CometoBesiktas çok daha iyi diyerek eleştiriyor
https://twitter.com/ManUnitedTalk/status/893196368394817536
yalnız harbiden o Neymar tanıtımı ne öyle arkadaş :D tüüu reziller o kadar para bayıldılar bir de :D

Çevrimdışı Fikret

sen uefa anlaşmasını uefa fairplayi için yapıyorsun uefa benim şartlarıma uymayan benim liglerimde oynayamaz diyor.
kadroya yazmazsam sorun olmuyor ama sadece bonservisde sorun olmuyor denk bitçede harcama giriyor.
ffp yi dert etmek gerekiyor 3 M açık verirsek men yeriz. anlaşılmayacak bir şey yok ya benim kurallarımla gel bana
yada gelme diyor. öyle dert edilmeyecek bir şey olsa kimse dert etmezdi valencia 28 M iki sene önce aldığı oyuncuyu
üç kuruşa elden çıkartmazdı.
*Anlaşma metninde ben böyle birşey görmedim. TR için yapacağın transferlerde istersen 20m euro açık ver ses etmeyecez, Avrupa'dan men etmeyecez demeleri über saçma olurdu. Bana fair ol diğerine olma diye birşey mi olur?

*Anlaşma senelik değerlendirmeye tabi. 3m eksikte olsa Beşiktaş kadroyu yazdırır CL için.
6 ay sonra Çin'e bir oyuncu satarsın değil 3m 7-8m bile kazanırsın.

*Her uymamanın cezası men değildir.
Belli miktar aşmaya, ilk defa uymamaya, "sınırlı uymaya" farklı yaptırımlar oluyor.
Uyamazsan FFP anlaşman uzuyor, para cezası yiyorsun vb olaylar var.

*Valencia senede vergi vs yüzünden senede 7m verdiği adamı elinden çıkarmak istiyor, FFP anlaşmasında gider yazan oyuncu olması dışında da büyük külfet adamlara. Geçen senede kiraladılar. Mesela Mangala-Nasri kiralıkları da biraz City'e maaş külfetinden oluyor. İlla ffp'den değil.

Çevrimdışı cagdas44

yalnız harbiden o Neymar tanıtımı ne öyle arkadaş :D tüüu reziller o kadar para bayıldılar bir de :D

Sosyal medyada ölçüt ve öncül olmak önemlidir biz çok önemli bir alanda futbolcu tanıtımında ikisini de sağladık CometoBesiktas ile

Çevrimdışı cursedofdragon

Twitter da  okumuşutum bu come to besiktas olayı için acilen reklam şirketleri ile çalışmalı dünyaya yaymalıyız nusret de böyle yapmıs saltbae'yi. Cok ekmek var come to Besiktas ta

dün gece sen değil miydin  İSTİFA BİR HİZMETTİR diyen :D  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

İnsallah yonetim bu fırsatı en iyi sekilde değerlendirir tam dünyaya acilmaya baslamısken harika olur ya harika dusunsenize saltbae icin resimler falan vardı baska memlektlerde duvarlarda inanılmaz reklam olur

Çevrimdışı Fikret

Sizce GS Tolgay için 9m euro nakit para teklif etse bize F.Orman ne derdi?
Tolgay'a 2.75m euro verse Tolgay ne derdi?

Adamların Ndiaye transferi hakkatten absürd.
7'ye Marcelo'yu satıp 3 oyuncu alıyoruz.
F.Orman nakit 9m için Tolgay'ı satabilirdi gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Türkay

dün gece sen değil miydin  İSTİFA BİR HİZMETTİR diyen :D  :evillol:

orası öyle yani benim hala içimde kaldı hayal ettiğim gibi olmadı diye ama bu sekilde daha hayırlı oldu dünyaya yayıldı :D İyi reklam yaptık Besiktas mutlu biz mutlu  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı cagdas44

orası öyle yani benim hala içimde kaldı hayal ettiğim gibi olmadı diye ama bu sekilde daha hayırlı oldu dünyaya yayıldı :D İyi reklam yaptık Besiktas mutlu biz mutlu  :biggrinking: :biggrinking:

Hayaller PSG hayatlar Beşiktaş, artık önemli olan yaratıcılık bazen kalite yaratıcılık kadar etkili olmuyor

Çevrimdışı ardiles

İlk şampiyonlukta kasımpaşa deplasmanı sosa attı öne geçtik 1 dakika sonra şişirilen topta öyle bir çalım yiyip golü yedirdi ki yenildik o gün az daha şampiyonluk gidecekti.
Çok kötü çalım yiyip adam kaçırıyor arkaya.
Çok oynamadı ama oynadığında bir halt edecek diye stres içinde maçlar izledim.
Abi sen Caner e kötü defans yapıyor diyip Beck i olumlu bulman çok ilginç.
Caner Hücum yapıyorda Arkayı boşaltıyor Beck hücum yapmadan arkaya adam kaçırabiliyor.
İnşaallah hata yapmazda şu efsane kadro gruptan çıkar...

bütün takımı birden doldurt boşalt değiştiremezsin. tek amacı ligde kalmak olan takımlara benzeriz. yeni gelen oyuncuların adaptasyon süreçleri malumken takımı tanıyan ülkeye ve futbol iklimine hakim beck tercih nedenidir.

Çevrimdışı ardiles

caner beşiktaşın oyun stiline alışamadan sakatlandı. sakatlığı tam olarak atlatamadı ve hala renklilerde alıştığı formatta oynuyor. bazen okuyorum adriano sağa caner sola geçiyor  :boxin: bu kadar telaşın nedeni beck i oynatmamak  :s20: bir süre daha caner kadroya yazılmaz

Çevrimdışı Necmi

İlk şampiyonlukta kasımpaşa deplasmanı sosa attı öne geçtik 1 dakika sonra şişirilen topta öyle bir çalım yiyip golü yedirdi ki yenildik o gün az daha şampiyonluk gidecekti.
Çok kötü çalım yiyip adam kaçırıyor arkaya.
Çok oynamadı ama oynadığında bir halt edecek diye stres içinde maçlar izledim.
Abi sen Caner e kötü defans yapıyor diyip Beck i olumlu bulman çok ilginç.
Caner Hücum yapıyorda Arkayı boşaltıyor Beck hücum yapmadan arkaya adam kaçırabiliyor.
İnşaallah hata yapmazda şu efsane kadro gruptan çıkar...
bu sene GG nin yaptığı hatalar beck den fazla ilk şampiyonluktada şampiyonluğu getiren
performanslardan biriydi beck performansı. kötü oyuncu kötü oyuncudur onu anlatmak için bir iki maçda yaptığı hatayı anlatmaya çabalamazsın ismaili anlatırken maç örneği vereni gördünmü burda beckin kötü oyuncu olduğunu anlata
bilmek için resmen kasıyorsunuz bu bile söylediklerinizi havada bırakmak için yeterli bir şey.
GG yi hücumcu ilan edip ondan daha az yer almış becki daha fazla istatistik yaptığı halde
hücum etmiyor demek acayip tezzat oluşturuyor Caner hücumcu dediğiniz sadece bir sezon o kimliğe büründü
onun dışında ortalama bir bek hücumcu kadar oynadı ama savunması berbat ötesi caneri sol bek adrianoyu sağ beke çekelim
becki dışarda bırakalım diyen biri benim gözümde zerre futbol bilgisi olmayan biridir caner seni şl de öyle bir yakarkı ne olduğunu anlamadan
çöker gidersin oynadığı ilk maçta daha penaltı yaptırdı. beckin pozisyonlarını sayarken sağ tarafa koyacağın adamı ne yapar diye bakmıyorsun bu kadar kanat hücumcusunu bekler asist yapsın diyemi dolduruyoruz bırak savunmalarını iyi yapsınlar iyi yapanda oynasın.
saydığın maçlara bir bakıver kayseri dedin kiev dedin yetmez takım çok kötüydü dedim bir kişiye yıkamazsın şimdi
ilk şampiyonluktaki kasımpaşa maçını söylüyorsun kardeş iki senede iki rezalet maç oynadık biri başak maçıydı diyeride o kasımpaşa maçıydı bir Beşiktaşlıya böyle haksız eleştiri yapmak yakışmaz seni üç tane kötü maç söylersin 60-70 maç içinde ben sana bizi ipten aldığı on tane
maç söylerim hatırla ilk şampiyon olduğumuz sene stoperlerin sağ bekin arkasından sızan kaç pozisyonu ekarte ettiğini bir keresinde ismail kopup ben becki solda savunma yaparken görmüştüm.  bir sürü mükemmel performans gösterdiği maç var kaldıki bu caner oynamaya
başlasın şimdi beck beğenmeyenlerin canere neler yapacağını bayağı merak ediyorum ben bu takımı yönetsem mecbur kalsam
tosici oynatırım sol bekde caneri genede oynatmam. onu ilerde oynatacaksın zaten orjini açık oyuncusu yada ne bileyim 3-5-2 nin solunda oynar bana komik geliyor adrianoyu sağa at caneri oynat diyenler olduğunda bek oyuncusunun hücuma katkısı ekstra bir şeydir olmasada çok önemli değil asli görevini aksatmadan yaparsa ala olur. GG hücumcu bek falan değil hücum katkısı beckden fazlada değil
işinize geleni görüp işinize gelmediğinde gözlerinizi kapatmayın. Adriano gittiği anda deli gibi sol bek arayacağız bunu bilesiniz.
ilerde top tutan adamların kaliteli olursa beklere fazla yük binmiyor yırtarsak ordan yırtarız. Yoksa allah bizi canerin bekliğinden korusun.

Çevrimdışı Necmi

bak romada yapmış oda acele bir şekilde değil ama video kalitesi kötü
demekki neymiş bazı şeylere takmak gereksizmiş. Birde internette basit bir kural var
onu söyleyeyim sanainternette yaptığın birşey boyut olarak küçük olmak zorunda
fullhd yayın koyup 3 dakikalık videoyu yarım saatte yükletirsen bir milyar kişi yerine bin kişiye izletirsin
internette hit yapmak istiyorsan izliyecine zaman kaybettirmeyeceksin çünkü izlemez
o nedenle bu tip videolarda görüntü kalitesi değil anlatmak istediği önemlidir.
hala hayal ettiğin gibi olmadığını söylüyorsun videoyu 1 Milyar kişi izlemiş hayalin ne
uzaydandamı izlenmesi. bu kadar kısa sürede sanırım bu rekordur. şu tanıtıma bak
böyle bir tanıtım kampanyasını para harcayarak yapamazsın. sorununuz ne biliyormusun bütün genç
arkadaşlarda bu var mükemmelliyetçi bakıyorsunuz olaya ama bir gün aslında hayatın kendisinin mükemmel olmadığını
mükemmel olmadığı için aslında mükemmel olduğunu göreceksiniz. mükemmellik tek düzeliktir
doğada kusurludur o nedenle çok güzeldir yoksa tek tip dümdüz ağaçlar herşeyin kusursuz mükemmel olduğu bir doğa düşünsene
her şey mükemmel olsa güzellik kavramı kalmaz ormanda dümdüz ağaçların içinde bir tane kusurlu eğri büğrü ağaç görsen
gider onunla resim çekersin dediğim gibi aslında mükemmel olmayan mükemmeldir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Satın alalım demiyorum.
Zaten Beck+Gönül toplam 3.5-4 m euro sağ beke maaş ödüyoruz fazla bile.

Adriano'yu koy sağ beke.
Caner solda iş yapar.
Eylül'de CL deplasmanı olursa Adriano sağda solda Tosiç yaparsın gerekirse.

İbb defansı diyorsun da q7 vs clichy öyle kolay mı? Kadromuz kötü demiyorum da Beck'le büyük maça çıkılmaz Adriano'yu al sağa diyorum.
Carole-hasan ali tırt tamam da fizikleri var en azından.
Bizim Beck'e herkes tur bindiriyor. Varela perişan etti.
Gg = 1.7 milyon €

Beck = 1.2 milyon €

Genel toplam = 2.9 milyon €
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Satın alalım demiyorum.
Zaten Beck+Gönül toplam 3.5-4 m euro sağ beke maaş ödüyoruz fazla bile.

Adriano'yu koy sağ beke.
Caner solda iş yapar.
Eylül'de CL deplasmanı olursa Adriano sağda solda Tosiç yaparsın gerekirse.

İbb defansı diyorsun da q7 vs clichy öyle kolay mı? Kadromuz kötü demiyorum da Beck'le büyük maça çıkılmaz Adriano'yu al sağa diyorum.
Carole-hasan ali tırt tamam da fizikleri var en azından.
Bizim Beck'e herkes tur bindiriyor. Varela perişan etti.
Varela kötü topcu mu :alala:

O herif olmasaydı kume düşerlerdi adam Portonun oyuncusu..

Becki bende beğenmiyorum ama cok fazla abartıyorsunuz , Beckin en buyuk sıkıntısı hızlı ve atletik kanat oyuncularına karsi ..

Bunun en güzel yanı Medel için elimizde para kalacak olması :) Sevindim baya buna. Umarım Fırat sallamıyordur, doğrudur bu bilgi :)

Sıradaki isim: Gary Medel!
Al Medeli kapat transferi 16.ci sampiyonluk hayırlı uğurlu olsun

Çevrimdışı Ensar

*Anlaşma metninde ben böyle birşey görmedim. TR için yapacağın transferlerde istersen 20m euro açık ver ses etmeyecez, Avrupa'dan men etmeyecez demeleri über saçma olurdu. Bana fair ol diğerine olma diye birşey mi olur?

uefa A listesine ekleyebileceği diye bir tabir var cümle basında, benim bundan anladığım uefa listesine yazdigin oyuncular için bu kısıtlama geçerli ki fener Dirar için son gün boluya 1 milyonluk oyuncu satti bu yüzden

Çevrimdışı Ensar

Sosyal medyada ölçüt ve öncül olmak önemlidir biz çok önemli bir alanda futbolcu tanıtımında ikisini de sağladık CometoBesiktas ile
kesinlikle marka olduk resmen

Etiketler: