2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923770 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yalnız arkadaşlar. Bir adet 30 yaşındaki Marcelo'dan gelen parayla 3 tane bonservisli yıldız alırsak bu sadece spor tarihine değil dünya ekonomi tarihine geçer...

Çevrimdışı Fikret

Ben 5 milyona bu oyuncuyu aliyorum ama o 5 milyonu 5 senede odeyecegim dersen bu senenin transfer gideri ve eksi hanene yazilacak rakam (transfer gelir/gider dengesi anlaminda) 5 milyon oluyor, 1 milyon degil.
Dediğiniz doğru ama şöyle bir kaçak yol var.
Bonuslu satış yapma.
Yani 2.5m peşin.
Beşiktaş ligi ilk 10da bitirirse 2.5m bonus
diye madde koyarsın. O zaman gelecek seneden yer.
Örn: Adriano transferi. CL'ye katılırsak diyeydi madde. CL'ye katılmamız %100 değildi ama geçen sene sorsalar %70 denirdi.

Buna ek olarak:
Kadroya yazmazsak sorun olmuyor olayı doğru değil.
Bunu Fenerin ismini anmak istemediğim yöneticisi söylüyor ama saçmalık.
FFP anlaşmaları farklı olabilir diyecem de UEFA böyle anlaşma niye yapsın?

Anlaşma yapıyorsun mesela bizim takım için nedir? Bonservis aldığın verdiğin eşit olacak. Eşit olmazsa yıl sonu UEFA gelir cezasını keser. Ha para cezası olur, katılmama olur bilemem cezasını. Ama ismini Avrupa'ya yazamazsın durumu yok.
GS anlaşması toplam yıllık ücret üzerineymiş. 65m euro diyorlar.
65m euroluk oyuncuyu kaydedeyim kalanını UEFA yazmayayım diyemezler. Cezayı yerler.

FFP'yi çok dert etmemek lazım diye düşünüyorum.
3m açık versek de ciddi ceza yenmez bence.
Kaç senedir gelirleri katlamış kulüp bonservisten 3m açık verdi diye büyük yaptırım gelmez.
Birde şu var Ocak ayında K.Frei sattığın gibi satarsın birini. En kötü FB-Bolu tipi hülle satışı yapılabilir.
Boyko-Pedro-Miloseviç-Mitroviç gibilerin maaşının bir kısmını versek bize bonservis veren çıkabilir.

Çevrimiçi tolga1903

Oha be kardeşim 9 milyon ne

Dilerim 2 sene daha avrupa göremezler ve yok olur giderler. Bunların yaptığı şımarıklık artık ama versinler keşke 12 falan verselerdi helal olsun osmanlıspora iyi kazıkları enayileri:)

Çevrimdışı Fikret

Bence yol yakınken kaliteli birini alıp beckle yolları ayıralım gökhan sakatlanmamış olsa bile seneye mutlaka birini alacaktık beck yetersiz gökhan istikrarsız sakatlığa meyilli adriano gibi bi oyuncu bulup gökhan gelene kadar kafamız rahat olur gökhan gelincede forma rekabeti olur gökhan sakatlanacak diye endişemiz olmaz şu isla tam bizlik oyuncuydu.
Ya şimdi Beck'i yollamak istesek cebine en az 600.000 euro falan koymamız gerekir.
Bedavaya gelecek sağ bekte var mı bilmiyorum.

Maliyetten kaçınmak için Beck'in sözleşmesi bitene kadar 1 sene daha takımda kalması beklenebilir.
T.Zengin gereksizi ile ilgili de düşüncem bu yönde. Adamı yollayamıyorsun parasını her türlü vereceksen yedek otursun.

Çevrimdışı Fikret

Adamlar fena saçmalıyor yalnız, onları referans almayalım bence. Dursun Özbek adeta bir pazarlık duayeni  :D
Osmanlı 6m euro'ya satarız diyince 10 teklif etmiş Dursun. Osmanlı ayıp olmasın bari 9m verin demiş anlaşmışlar.

Şaka maka anormal çok paralar bunlar.
Beşiktaş'tan Marcelo'yu anca 7m'a alıyorlarken 9m nedir 26lık Ndiaye'ye?
Dursun şu Riva parasını yesin de bir daha toparlanamaz bunlar. Duayla himmetle bir yere kadar.

Çevrimdışı autopsy

Osmanlı 6m euro'ya satarız diyince 10 teklif etmiş Dursun. Osmanlı ayıp olmasın bari 9m verin demiş anlaşmışlar.

Şaka maka anormal çok paralar bunlar.
Beşiktaş'tan Marcelo'yu anca 7m'a alıyorlarken 9m nedir 26lık Ndiaye'ye?
Dursun şu Riva parasını yesin de bir daha toparlanamaz bunlar. Duayla himmetle bir yere kadar.

Vallaha günahları boynuna tabi de birileri feci cebe para indiriyor bence. N'Diaye ve 9 milyon Euro bonservis inanılır gibi değil. Yıllık ücret ayrı fahiş, şaka gibi. Çok sürünecekler, çok..

Çevrimdışı Sedat

@yayinekrani  4 dk.4 dakika önce
BİLGİ | Süper Lig maçları Fransa ve Afrika'dan sonra Amerika'da da naklen yayınlanacak.

vee

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu  10 dk.10 dakika önce
Günün fıkrası... Badou Ndiaye, Oğuzhan Özyakup'la Atiba Hutchinson'ın toplamı kadar para kazanıyor.  :lol:
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2017, 23:53:53 Sedat ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı MUSTAFA_

@yayinekrani  4 dk.4 dakika önce
BİLGİ | Süper Lig maçları Fransa ve Afrika'dan sonra Amerika'da da naklen yayınlanacak.
#ComeToBeşiktaş en etkili olduğu yerlerden biriydi Amerika. Bu iyi oldu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Bein amerika + ispanya olsun

Ndiaye'nin menejerine Nobel ödülü verilmeli.
Gs ye de yılın kazığı ödülü

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
16 Temmuz 2015, 01:10:09 »
Madem işimiz kumara kalmış.
Ben size kaliteli, ucuz ve eldekilerden daha iyi bir oyuncu tavsiye edeyim.
PAPA ALIOUNE NDIAYE
http://www.transfermarkt.com.tr/papa-alioune-ndiaye/profil/spieler/211325
6 ay sonra sözleşmesi sona eriyor. 500 bin kulübe; bir o kadar da maaş.
1 milyon maliyet.

330 bin kulübüne, 500 bin oyuncuya verdiler. Şimdi ise bu hamle için totalde ödenmesi taahhüt edilen meblağ asgari 20 milyon €. (Amortisman bedeli süreç içinde ayrıca hesaplanır) Defaatle bahsettiğim gibi bunları ölçü alıp, maaş skalası oluşturulmaz. TR'de bütün kulüpler oyunculara ederinden yüksek maaşlar ödüyor lakin bunların maaş bütçesi ile CL-UAL finali kovalayan kulüpler var.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dursun özbek şu an son çırpınışlarını yapıyor. Rezilliklerinin üstünü örtmek için. Bizim y.d dönemini yaşıyorlar. Tabata transferi=ndiaye transferi Ne diyelim daha beter olsunlar :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Mangala biyerlere imza attımı?
Pepenin yanına onu yakıştırıyorum ben.
Pepe ile medeli düşünemiyorum.O ne öyle binnazla ciguli gibi  :D

Çevrimdışı atalay

330 bin kulübüne, 500 bin oyuncuya verdiler. Şimdi ise bu hamle için totalde ödenmesi taahhüt edilen meblağ asgari 20 milyon €. (Amortisman bedeli süreç içinde ayrıca hesaplanır) Defaatle bahsettiğim gibi bunları ölçü alıp, maaş skalası oluşturulmaz. TR'de bütün kulüpler oyunculara ederinden yüksek maaşlar ödüyor lakin bunların maaş bütçesi ile CL-UAL finali kovalayan kulüpler var.

Ayrıca bu transferde kulüp üzerinden kişisel bir takım ödemelerin yapılmış olmasını muhtemel görüyorum. Fakat bunun ortaya çıkan maliyetle ilgisi yok. Keza oyuncunun kalitesi ile de ilgili değil.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 00:20:36 atalay ]

Çevrimdışı saricasi

Bu arada yeni bilgi aldim demba ba kesin takima katilcakmis en gec 3 ay snra takima katilcakmis bide stoper den baska sag bek veya orta saha da alincakmis ama bana kalirsa medel den snra baska oyuncu almayiz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı onurturan

Neymar bedavaya gittim diye düşünüyodur şimdi ndiaye yi görünce..
 psg de çatır çatır çatlasın önemli olan neymara 222 vermek değil ndiayeye 9 verebilmek para nasıl ezilirmiş gösterdi büyük gs camiası ohh :kop:

Çevrimdışı Necmi

o deyilde nede  turkce konusan bir koyun videoya koyma geregi duydular 😅😅
keçi diyelim ona :D

Çevrimdışı mehmetthedum

keçi diyelim ona :D

Keçi = goat = G.O.A.T. = Greatest Of All Time (o sahnede keçi Roma bayrağı ile görünüyor. Kendilerini en iyi takim olarak gösterme maksatlı bir betimleme. Ecnebilerde vardır bu keçi işi).
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı onurturan

Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu .....

Çevrimdışı ozankarakoc

Övünç Özdem:

Son Durum:
Negredo -----> Beşiktaş %100
Lens -----> Beşiktaş %100
Gustavo Gomez ----> Beşiktaş %60 (K)
Sosa -----> Beşiktaş %30
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

atibanın yeri ön libero. bence başka fantazilere gerek yok. kupadaki fb maçında stopere geçti bir süre. sow röveşataları sallamaya başlamıştı. sağ beke geçersede aynı olur. diğer dediklerin doğru :ok: mesela geçen sene kayseri maçında varela perişan etmişti. tamam varela zaten çok yetenkli topçu ama şampiyonlar liginde vareladan 2 3 kat yetenkli topçular var. önemsiz gözüküyor ama bence sıkıntılı bir konu. açıkcası beck' e güvenemiyorum. orta açamaz, ileri oynamaz. savunma yapamaz. kesinlikle orada adrianonun oynaması görüşündeyim. ya da altyapıdan birisini koyalım oraya. altyapıdan birisi beck' in yaptığının aynısını hayli hayli yapar.
bir maçla oyuncumu asılır. ağzınıza almışsınız kayseri ve kiev maçlarını takımca kötü
olduğumuz maçlar beck bütün şampiyonlar ligi maçlarında oynadı 4 uefa maçındada oynadı
neden herkes sadece kayseri ve kiev maçları örnekliyor neden beck kötü oynadı diyeceğiniz bir üçüncü maç yokta bütün takımın oyundan düştüğü iki maçda konuşuluyor bu

Çevrimdışı ardiles

Bu arada yeni bilgi aldim demba ba kesin takima katilcakmis en gec 3 ay snra takima katilcakmis bide stoper den baska sag bek veya orta saha da alincakmis ama bana kalirsa medel den snra baska oyuncu almayiz.

mümkün değil. yeni sezonda altyapı oyuncusu sayısı 3 ten 4 e çıktı şu an kadroda oynama izni çıkaramayacağın 2 futbolcu var. boyko ve pedronun satıldığını varsayalım. lens dembaba ve stoper transferi için milo aras veli nin de satılması gerekir. harici sağ bek veya orta saha için kadrodaki hangi futbolcu gidecek?

Çevrimdışı ahmetemre

İlk şampiyonlukta kasımpaşa deplasmanı sosa attı öne geçtik 1 dakika sonra şişirilen topta öyle bir çalım yiyip golü yedirdi ki yenildik o gün az daha şampiyonluk gidecekti.
Çok kötü çalım yiyip adam kaçırıyor arkaya.
Çok oynamadı ama oynadığında bir halt edecek diye stres içinde maçlar izledim.
Abi sen Caner e kötü defans yapıyor diyip Beck i olumlu bulman çok ilginç.
Caner Hücum yapıyorda Arkayı boşaltıyor Beck hücum yapmadan arkaya adam kaçırabiliyor.
İnşaallah hata yapmazda şu efsane kadro gruptan çıkar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Lens transferini Ali Naibi yapmış. Ahmet Bulut bu transferde yokmuş.

Çevrimdışı Necmi

Dediğiniz doğru ama şöyle bir kaçak yol var.
Bonuslu satış yapma.
Yani 2.5m peşin.
Beşiktaş ligi ilk 10da bitirirse 2.5m bonus
diye madde koyarsın. O zaman gelecek seneden yer.
Örn: Adriano transferi. CL'ye katılırsak diyeydi madde. CL'ye katılmamız %100 değildi ama geçen sene sorsalar %70 denirdi.

Buna ek olarak:
Kadroya yazmazsak sorun olmuyor olayı doğru değil.
Bunu Fenerin ismini anmak istemediğim yöneticisi söylüyor ama saçmalık.
FFP anlaşmaları farklı olabilir diyecem de UEFA böyle anlaşma niye yapsın?

Anlaşma yapıyorsun mesela bizim takım için nedir? Bonservis aldığın verdiğin eşit olacak. Eşit olmazsa yıl sonu UEFA gelir cezasını keser. Ha para cezası olur, katılmama olur bilemem cezasını. Ama ismini Avrupa'ya yazamazsın durumu yok.
GS anlaşması toplam yıllık ücret üzerineymiş. 65m euro diyorlar.
65m euroluk oyuncuyu kaydedeyim kalanını UEFA yazmayayım diyemezler. Cezayı yerler.

FFP'yi çok dert etmemek lazım diye düşünüyorum.
3m açık versek de ciddi ceza yenmez bence.
Kaç senedir gelirleri katlamış kulüp bonservisten 3m açık verdi diye büyük yaptırım gelmez.
Birde şu var Ocak ayında K.Frei sattığın gibi satarsın birini. En kötü FB-Bolu tipi hülle satışı yapılabilir.
Boyko-Pedro-Miloseviç-Mitroviç gibilerin maaşının bir kısmını versek bize bonservis veren çıkabilir.
sen uefa anlaşmasını uefa fairplayi için yapıyorsun uefa benim şartlarıma uymayan benim liglerimde oynayamaz diyor.
kadroya yazmazsam sorun olmuyor ama sadece bonservisde sorun olmuyor denk bitçede harcama giriyor.
ffp yi dert etmek gerekiyor 3 M açık verirsek men yeriz. anlaşılmayacak bir şey yok ya benim kurallarımla gel bana
yada gelme diyor. öyle dert edilmeyecek bir şey olsa kimse dert etmezdi valencia 28 M iki sene önce aldığı oyuncuyu
üç kuruşa elden çıkartmazdı.

Etiketler: