2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923710 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Östörduntz tur atlamış proje takımı...

Yendikleri takım Lüksemburg ligi 3.cüsü...

Çevrimdışı Ensar

bu taraftar daa ki doyumsuzluk bana nefret ettirdi valla , mesela firat negredo transferinin etkileşimi ile ilgili tweet atıyor adamlar lenste lens transfer lens  diyip duruyor ,ulan daha 24 saat olmadı negredo biteli bi durun be ayıp arkadaş bir şeyden memnun olun bi sindirin , gerçek hayatlari nasil bu insanlarin acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı abdusta

Bu takıntı nedir anlamadım ama bizim kanatta şuan eksiğimiz değil fazlamız var. Kanatta 1 tane fazla futbolcumuz var şuan. Göndermemiz lazım. Bilmem anlatabiliyor muyum...
Bu sorunun muhatabı Şenol hoca,bu haberin doğruluğunu 10 değişik kanaldan daha doğrulanabilir.
Burakdada aynı sendromu yaşamadıkmı?
Lens imzayı atsa bile tehlike kırmızıdan sarıya döner,yüzde 5 ihtimali konuşassak bile hala ihtimal dahilinde
zira tahtaya yazacak Türk lazım,burası bizim zayıf noktamız

Saygılar

Çevrimdışı Fikret

3.3 gibi bir yıllık ücrete denk geliyor, çok yüksek maliyet bu gerçekten.
Üstelik hatırı sayılır bir bonservisi de olacaktır.
Tarz olarak bize uyar ama bu maliyetlik bir oyuncu değil bence, 2.2m euro bizim ilk 11 seviyesi maaşımız oldu denebilir.
2.2m civarı hoş gelir sefa gelir, ötesi fazla bence.
2.3m 3 yıl + 3m imza parası her sene 1m olmak üzere şeklinde anlaşılabilir.
imza parasının bir kısmı, yarısı falan menajere gidiyordur diye düşünüyorum.
Önemli olan düşük bonservis.

Medel acayip iyi topçu.
Pepe yanına çok iyi olur. Gerekti mi Atiba yerine de konur. İçi geçmiş savunma yapamaz hale gelmiş G.İnler'in CDM'liği bıktırmıştı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

http://skor.sozcu.com.tr/2017/07/30/besiktasta-volkan-sen-surprizi-647684/

Haber (Küfür Yasak)₆ kaynaklı

Saygılar
o zaman asaparagas. (Küfür Yasak)₆ gazatesinin doğru haber yaptığı çok nadir. benim korkum lens işi nasriye benzemesin. nasride hatırlayın her yer anlaşıldı dedi ama son anda olmadı. yoksa lensin gelmesi artık %99. ben %1 lik kısımdan çekiniyorum :ok:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Medel acayip iyi topçu.
Pepe yanına çok iyi olur. Gerekti mi Atiba yerine de konur. İçi geçmiş savunma yapamaz hale gelmiş G.İnler'in CDM'liği bıktırmıştı.
zaten gelirse bu sene stoper seneye atibanın yerine olacak medel

Çevrimdışı Fikret

Yine kitabı ortadan okumuşsun.
Sakatlanırsa veya cezalı olursa Beck i yedekleyecek bir yerli olarak birisi alınsın yazdım.
Sen Beck yerine alınacak diyip ayıp diyorsun.
Ayıp olan ne onu da anlamadım ya.
İçerdeki kayseri maçında nasıl dağıldığını kendi kalesine gol attığını unuttunuz.
Bunun gibi ilk 11 başlayıp çok hatalı oynadığı maç var.
Siz güveniyorsunuz da ben değil...
Hani bazı oyuncular der ya soyadım gökhaninho olsa herkes çok beğenirdi beni.
Aynı muamele gerçekte bu Alman ve diğer kuzeyli futbolculara yapılıyor.

Beck'in efendi karakteri, Türkçe öğrenmesi, takımı benimsemesi, düzgün yaşantısına saygım, sevgim var. Ama bunlar milyon eurolar alıp Beşiktaş'ta oynamaya yeterli değil.

Beck'in fiziği iyice düştü. Eskidende yeteneksizdi, fizik olarakta yaşla bir tık düşünce iyice sıkıntı olmaya başladı.
Beck gibi oyuncular maç temposuyla form tutar tutmasına ama Kayseri maçında bile yaptıklarını düşününce zorlu lig maçları, derbiler ve Avrupa'da çok düşündürüyor.
Beck'in geçen sene sonradan girdiği maçlar vs genel oyunu Serdar Kurtuluş'tan ne kadar iyiydi bilemiyorum.
Alternatifler:
*Adriano çift ayaklı oyuncu direk sağ beke koymak.
*Tolgay'ı geçen seneki gibi 6 numara oynatıp Atiba'yı sağ beke çekmek.
*Medel'i alıp CDM'ye koyup Atiba'yı sağa çekmek.

Basit lig maçlarında Beck oynasın ama derbidir, CL maçlarıdır Beck büyük sıkıntı yaratır.
Beck vs CL'deki herhangi bir sol açık...
Beck vs Valbuena.
Beck vs Elia
Hepsi korkunç sonuçlanır.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk defa gördüm.

hala santrafor bakıyormuşuz.

http://es.besoccer.com/noticia/el-besiktas-se-fija-en-wood-para-seguir-reforzando-su-ataque

saygılar
Leeds Negredo transferinde araya girdi diye, biz de onların arasına giriyoruz sanırım.

Şakası bir yana, Fotomaç'tan almışlardır bu haberi, o yazmıştı geçen hafta.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beck'in efendi karakteri, Türkçe öğrenmesi, takımı benimsemesi, düzgün yaşantısına saygım, sevgim var. Ama bunlar milyon eurolar alıp Beşiktaş'ta oynamaya yeterli değil.

Beck'in fiziği iyice düştü. Eskidende yeteneksizdi, fizik olarakta yaşla bir tık düşünce iyice sıkıntı olmaya başladı.
Beck gibi oyuncular maç temposuyla form tutar tutmasına ama Kayseri maçında bile yaptıklarını düşününce zorlu lig maçları, derbiler ve Avrupa'da çok düşündürüyor.
Beck'in geçen sene sonradan girdiği maçlar vs genel oyunu Serdar Kurtuluş'tan ne kadar iyiydi bilemiyorum.
Alternatifler:

Basit lig maçlarında Beck oynasın ama derbidir, CL maçlarıdır Beck büyük sıkıntı yaratır.
Beck vs Valbuena.
Beck vs Elia
atibanın yeri ön libero. bence başka fantazilere gerek yok. kupadaki fb maçında stopere geçti bir süre. sow röveşataları sallamaya başlamıştı. sağ beke geçersede aynı olur. diğer dediklerin doğru :ok: mesela geçen sene kayseri maçında varela perişan etmişti. tamam varela zaten çok yetenkli topçu ama şampiyonlar liginde vareladan 2 3 kat yetenkli topçular var. önemsiz gözüküyor ama bence sıkıntılı bir konu. açıkcası beck' e güvenemiyorum. orta açamaz, ileri oynamaz. savunma yapamaz. kesinlikle orada adrianonun oynaması görüşündeyim. ya da altyapıdan birisini koyalım oraya. altyapıdan birisi beck' in yaptığının aynısını hayli hayli yapar.

Çevrimdışı 38life

Bu sorunun muhatabı Şenol hoca,bu haberin doğruluğunu 10 değişik kanaldan daha doğrulanabilir.
Burakdada aynı sendromu yaşamadıkmı?
Lens imzayı atsa bile tehlike kırmızıdan sarıya döner,yüzde 5 ihtimali konuşassak bile hala ihtimal dahilinde
zira tahtaya yazacak Türk lazım,burası bizim zayıf noktamız

Saygılar

Geçmişte kalan haberlerin kaynağını 10 değil 50 kaynaktan da doğrulatabiliriz. Ama şuan Beşiktaş'ın gündeminde Volkan Şen yok. Geçmişte yapılan haberleri birileri pompalıyor, ondan da kimsenin haberi olmuyor zaten. Çünkü aslı astarı yok. Lens imzayı attı bu arada zaten. 6 tane kanat var kadroda. 7.ciyi neden alalım? Yerli oyuncu başka mevkilere alınır.

Çevrimdışı Furkan5

Beck vs Valbuena.
Beck vs Elia

Lens yada Quaresma vs Hasan Ali
Lens yada Quaresma vs Carole
Lens yada Quaresma vs İBB defansı ...
6 haftadan birşey olmaz piyasada bu deli paralar dönüyorken mükemmeli aramamalıyız..

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Fırat Lens'in haberini verdi.

Çevrimdışı 38life

Medel acayip iyi topçu.

Adamlar Ndiaye'ye 9 milyon bonservis veriyor. 2.750.000 maaş çuvalla maçbaşı veriyor. Medel'e feda olsun bahsedilen paralar...

Çevrimdışı Fikret

Lens yada Quaresma vs Hasan Ali
Lens yada Quaresma vs Carole
Lens yada Quaresma vs İBB defansı ...
6 haftadan birşey olmaz piyasada bu deli paralar dönüyorken mükemmeli aramamalıyız..
Satın alalım demiyorum.
Zaten Beck+Gönül toplam 3.5-4 m euro sağ beke maaş ödüyoruz fazla bile.

Adriano'yu koy sağ beke.
Caner solda iş yapar.
Eylül'de CL deplasmanı olursa Adriano sağda solda Tosiç yaparsın gerekirse.

İbb defansı diyorsun da q7 vs clichy öyle kolay mı? Kadromuz kötü demiyorum da Beck'le büyük maça çıkılmaz Adriano'yu al sağa diyorum.
Carole-hasan ali tırt tamam da fizikleri var en azından.
Bizim Beck'e herkes tur bindiriyor. Varela perişan etti.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2017, 23:27:58 Fikret ]

Çevrimdışı Fatih_

Yonetici olsam Ndiaye transferini bu bu rakamlarla aciklamaya utanirim.

Çevrimdışı doganay

Lens imzayi attiysa birde formali yada birsey imali resim atsinda rahat yatalim.  :)

Çevrimdışı autopsy

Adamlar Ndiaye'ye 9 milyon bonservis veriyor. 2.750.000 maaş çuvalla maçbaşı veriyor. Medel'e feda olsun bahsedilen paralar...

Adamlar fena saçmalıyor yalnız, onları referans almayalım bence. Dursun Özbek adeta bir pazarlık duayeni  :D

Çevrimdışı abdusta

Leeds Negredo transferinde araya girdi diye, biz de onların arasına giriyoruz sanırım.

Şakası bir yana, Fotomaç'tan almışlardır bu haberi, o yazmıştı geçen hafta.

Ama  Beşiktaş Negredoyu transfer ettikden sonra woodun peşine düştü diye habere giriş yapmış

saygılar

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Lens imzayi attiysa birde formali yada birsey imali resim atsinda rahat yatalim.  :)

Yarın akşam formalı resim Cumartesi günü istanbul :)

Çevrimdışı Alper1903

Oha be kardeşim 9 milyon ne

Çevrimdışı 38life

Lens de taksitleymiş  :kop: :kop: :kop: :kop:

Bunun en güzel yanı Medel için elimizde para kalacak olması :) Sevindim baya buna. Umarım Fırat sallamıyordur, doğrudur bu bilgi :)

Sıradaki isim: Gary Medel!

Çevrimdışı murat baltacı

Alternatifler:

Beck vs Valbuena.
Beck vs Elia
Bence yol yakınken kaliteli birini alıp beckle yolları ayıralım gökhan sakatlanmamış olsa bile seneye mutlaka birini alacaktık beck yetersiz gökhan istikrarsız sakatlığa meyilli adriano gibi bi oyuncu bulup gökhan gelene kadar kafamız rahat olur gökhan gelincede forma rekabeti olur gökhan sakatlanacak diye endişemiz olmaz şu isla tam bizlik oyuncuydu.
BeŞiKtAşK

Etiketler: