İlk şampiyonlukta kasımpaşa deplasmanı sosa attı öne geçtik 1 dakika sonra şişirilen topta öyle bir çalım yiyip golü yedirdi ki yenildik o gün az daha şampiyonluk gidecekti.
Çok kötü çalım yiyip adam kaçırıyor arkaya.
Çok oynamadı ama oynadığında bir halt edecek diye stres içinde maçlar izledim.
Abi sen Caner e kötü defans yapıyor diyip Beck i olumlu bulman çok ilginç.
Caner Hücum yapıyorda Arkayı boşaltıyor Beck hücum yapmadan arkaya adam kaçırabiliyor.
İnşaallah hata yapmazda şu efsane kadro gruptan çıkar...
bu sene GG nin yaptığı hatalar beck den fazla ilk şampiyonluktada şampiyonluğu getiren
performanslardan biriydi beck performansı. kötü oyuncu kötü oyuncudur onu anlatmak için bir iki maçda yaptığı hatayı anlatmaya çabalamazsın ismaili anlatırken maç örneği vereni gördünmü burda beckin kötü oyuncu olduğunu anlata
bilmek için resmen kasıyorsunuz bu bile söylediklerinizi havada bırakmak için yeterli bir şey.
GG yi hücumcu ilan edip ondan daha az yer almış becki daha fazla istatistik yaptığı halde
hücum etmiyor demek acayip tezzat oluşturuyor Caner hücumcu dediğiniz sadece bir sezon o kimliğe büründü
onun dışında ortalama bir bek hücumcu kadar oynadı ama savunması berbat ötesi caneri sol bek adrianoyu sağ beke çekelim
becki dışarda bırakalım diyen biri benim gözümde zerre futbol bilgisi olmayan biridir caner seni şl de öyle bir yakarkı ne olduğunu anlamadan
çöker gidersin oynadığı ilk maçta daha penaltı yaptırdı. beckin pozisyonlarını sayarken sağ tarafa koyacağın adamı ne yapar diye bakmıyorsun bu kadar kanat hücumcusunu bekler asist yapsın diyemi dolduruyoruz bırak savunmalarını iyi yapsınlar iyi yapanda oynasın.
saydığın maçlara bir bakıver kayseri dedin kiev dedin yetmez takım çok kötüydü dedim bir kişiye yıkamazsın şimdi
ilk şampiyonluktaki kasımpaşa maçını söylüyorsun kardeş iki senede iki rezalet maç oynadık biri başak maçıydı diyeride o kasımpaşa maçıydı bir Beşiktaşlıya böyle haksız eleştiri yapmak yakışmaz seni üç tane kötü maç söylersin 60-70 maç içinde ben sana bizi ipten aldığı on tane
maç söylerim hatırla ilk şampiyon olduğumuz sene stoperlerin sağ bekin arkasından sızan kaç pozisyonu ekarte ettiğini bir keresinde ismail kopup ben becki solda savunma yaparken görmüştüm. bir sürü mükemmel performans gösterdiği maç var kaldıki bu caner oynamaya
başlasın şimdi beck beğenmeyenlerin canere neler yapacağını bayağı merak ediyorum ben bu takımı yönetsem mecbur kalsam
tosici oynatırım sol bekde caneri genede oynatmam. onu ilerde oynatacaksın zaten orjini açık oyuncusu yada ne bileyim 3-5-2 nin solunda oynar bana komik geliyor adrianoyu sağa at caneri oynat diyenler olduğunda bek oyuncusunun hücuma katkısı ekstra bir şeydir olmasada çok önemli değil asli görevini aksatmadan yaparsa ala olur. GG hücumcu bek falan değil hücum katkısı beckden fazlada değil
işinize geleni görüp işinize gelmediğinde gözlerinizi kapatmayın. Adriano gittiği anda deli gibi sol bek arayacağız bunu bilesiniz.
ilerde top tutan adamların kaliteli olursa beklere fazla yük binmiyor yırtarsak ordan yırtarız. Yoksa allah bizi canerin bekliğinden korusun.