2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932080 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

salak bunlar ya , bunlardan ülke puanı bekleyende kabahat
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@ardiles sen hic remora baligi hayvanini dusundun mu?
Bu hayvanoglu hayvan remora gobenkbaliginin yaninda yuzer, boyuh balih avlandiginda bu remora hayvani avdan kalanlari yer, gopenk baligina bi zarari yoktur, dagilan et parcalari ile kan ile beslenir bu remora hayvani. Bilim yapan adamlar bunu mutual bi yasam durumu olarak da aciklayabilir dangirlopik isimler de bulabilirler mesela simbiyozun kommensAlizm altbasligina sokarlar, derler bu hayvanin obur hayvana bi etkisi zarari yoktur falan filan

Ama halk arasinda en iyi ifade ile bu hayvan ya yancidir ya da kullanilip atilan bir kurdan odunudur.

Ama ben kendi tespitimi severim beni yancisi oldugu hayvana faydasi zarari ilgilendirmez, korkak bir parazitten baskasi degildir, anlamdirmaya gerek yok kan emici parazittir bu remora hayvani cem dizdar demiyorum.

Besiktasli gecinip besiktastan gecinenler de parazittir.

Anlatamadim gene

Diyorsun ki sözde zararı yok ama çıkarı olmasa köpek balığının peşinde de dolaşmazdı . Hatta hayatta kalamazdı. 

Çevrimdışı 38life

Sosa Milan'ın Avrupa Ligi ön eleme maçında kadroda yok!

Çevrimdışı mylife1903

Diyorsun ki sözde zararı yok ama çıkarı olmasa köpek balığının peşinde de dolaşmazdı . Hatta hayatta kalamazdı.
Yoh kopek baligi ac kalsa bunu yer zaten bu buyuk ihtimal sakirin muavini abbas gibi manipule edip yonlendiriyordur buyik abisini. Abi bak su karetta karetta keratasina dalalim gecen sana yamuk yapiyordu, yan yan bakiyordu denyo, diye gazliyordur, kopek baligi ac kalip bunu yemesin diye

Bunun kus versiyonu da var boyle tiropik kus, kanarya gibi bunlar da gidip timsaha kurdanlik yaparlar onu da emre bol konusunda yazariZ.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ardiles

Biz menejerlerden öncesinide biliyoruz emin ol böylesi daha iyi.
menejerler olmasa her transfer 6 ay sürer bir oyuncuyu bir çok takım ister hepsiyle ayrı ayrı konuşur
süzemez bu paralar menejerlere ödeniyorsa emin ol herkesin menfaatine olduğu için ödeniyor.
menejerler olmazsa daha ucuz olmayacak ama daha çetrefilli olacak.

* menajer öncesi dönemlerde yabancı sayısı kısıtlıydı. yaşanan olumsuzlukların çoğu sadece yerli oyuncuların oluşturduğu kısıtlı pazar nedeniyle.

* oyuncuların tabiki bir temsilcisi olmalı işleri yoluna koymalı, menajerlerin bu temsil yetkisi hoş görünebilir fakat güncel menajerlik oyuncu temsilciliğinden çok öte.

* yönetimin katlanmak zorunda olduğu şeylerin farkındayım yüzümü ekşitmiyorum. benim tepkim hakkıdır verilmesi gerekir sözüne karşı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yoh kopek baligi ac kalsa bunu yer zaten bu buyuk ihtimal sakirin muavini abbas gibi manipule edip yonlendiriyordur buyik abisini. Abi bak su karetta karetta keratasina dalalim gecen sana yamuk yapiyordu, yan yan bakiyordu denyo, diye gazliyordur, kopek baligi ac kalip bunu yemesin diye

Bunun kus versiyonu da var boyle tiropik kus, kanarya gibi bunlar da gidip timsaha kurdanlik yaparlar onu da emre bol konusunda yazariZ.
Son zamanlarda fazla Discovery Channel izliyorsun sanırım :)
Emre Bol'un ne olduğunu ben çözemedim. Parazit veya kommensaldir bilemem ama  duygusal mazoşist olduğu kesin . Gerçi bu mazoşist durum Fenerliler'in genelinde mevcut . Her sene ikinci olup acı çekmekten zevk alan bir camia. Artık ikincilikler de eski tadı vermemeye başladı üçüncülükler var sırada. Küme düşmeye kadar gider bunların durumu. Adamlar kendilerine böyle bir yol çizmişler. Saygı duymak lazım.

Çevrimdışı Yado

Buara ülke puanı konusu popülerken belirtmek lazım ;

A.L. elemesi oynayan 2 Ukrayna takımı var Belçika'dan sonra ki rakibimiz de Ukrayna 8. durumdalar. Ukrayna takımlarını da bu gözle takip etmek gerek sanırım.

6s de elenmeseydi ülke puan'ında baya bir gelişme kat edebilirdik gibi duruyor. Fener turu geçerde ben daha Çok ibb'nin Brugge'ü elemesini istiyorum doğrudan rakibimiz olan bir ülkeye elenmemeliyiz.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

@ardiles sen hic remora baligi hayvanini dusundun mu?
Bu hayvanoglu hayvan remora gobenkbaliginin yaninda yuzer, boyuh balih avlandiginda bu remora hayvani avdan kalanlari yer, gopenk baligina bi zarari yoktur, dagilan et parcalari ile kan ile beslenir bu remora hayvani. Bilim yapan adamlar bunu mutual bi yasam durumu olarak da aciklayabilir dangirlopik isimler de bulabilirler mesela simbiyozun kommensAlizm altbasligina sokarlar, derler bu hayvanin obur hayvana bi etkisi zarari yoktur falan filan

Ama halk arasinda en iyi ifade ile bu hayvan ya yancidir ya da kullanilip atilan bir kurdan odunudur.

Ama ben kendi tespitimi severim beni yancisi oldugu hayvana faydasi zarari ilgilendirmez, korkak bir parazitten baskasi degildir, anlamdirmaya gerek yok kan emici parazittir bu remora hayvani cem dizdar demiyorum.

Besiktasli gecinip besiktastan gecinenler de parazittir.

Anlatamadim gene

yemi kesilen zırlıyor. hele içerideki parazitler tamamen temizlensin sen o zaman gör kripto romeraları. hıncala rahmet okutur bunlar

belki romeralar yeni köpekbalıkları bulmuştur. renklinin biri medyada gündem oldu itibarı zedelendi hop biri felsefeci septikçi kesildi başımıza. gündemin değiştirmesi onlar adına hem fayda sağladı hem de rakibine b.k atmış oldu

doğrumu anlamışım
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 21:23:50 ardiles ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb eksiklere rağmen iyi takım olmuş.

çok iyilerse onları tut.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fb eksiklere rağmen iyi takım olmuş.
ligde 85 puan toplarlar o zaman eksikler tamamlanınca,, :alala:

Çevrimdışı ardiles

Tamam

beşiktaşın maçı varken fb nin oyunundan bahsetmene kızmış olabilir. @cursedofdragon

Çevrimdışı sermet00

beşiktaşın maçı varken fb nin oyunundan bahsetmene kızmış olabilir. @cursedofdragon
Olabilir de saçma bir tepki zaten bizim maçı yeni açtım dışarda yemekteydim :)

Çevrimdışı 38life

2 Maçtır uzun top atmaktan başka birşey yapmıyoruz. Ve çok sıkıcı futbol oynuyoruz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Olabilir de saçma bir tepki zaten bizim maçı yeni açtım dışarda yemekteydim :)

dışarda yemekte fb macını izliyebiliyorsun ama.

Çevrimdışı abdusta

Fikret başkan stadtamı?

saygılar

Çevrimdışı sermet00

dışarda yemekte fb macını izliyebiliyorsun ama.
Evet beinsportsta fb maçı açıktı gözlerimi mi kapatayım :D

Çevrimiçi Necmi

Evet beinsportsta fb maçı açıktı gözlerimi mi kapatayım :D
uzattın ama burda renkli maçı konuşamazsın direk ban yersin. bunumu istiyorsun.

Çevrimdışı sermet00

uzattın ama burda renkli maçı konuşamazsın direk ban yersin. bunumu istiyorsun.
Uzatan ben değilim,dün Başak maçı burda konuşulduğu için yazdım.

Çevrimdışı 38life

Las Palmas alanları iyi daraltiyor. Biz de çözüm uretemiyoruz şuan için.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Caner önde olmuyor. Babel sağda çok etkisiz. Oğuzhan Tolgay ve Atiba orta sahası da eklenince kısır takım baya ilerde coğalamıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Uzatan ben değilim,dün Başak maçı burda konuşulduğu için yazdım.
dün gece forumda mod yokmuş geceki mesajları öğlen ben onayladım.
Beşiktaş başlıklarında renkli muhabbeti yapmak kesinlikle yasak affı olmayan bir konu bu

Etiketler: