2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925576 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Uslubu çok itici olduğu için bir süre sonra görüşlerini dinleyemez hale geliyorsun, geçen gün niye karşıdaki adamı fırçalayıp duruyorsun diye bir sürü mesaj geldi adama. Bende dürüst olduğunu düşünüyorum.
Ama herkesin bildiği bir doğruyu kendi bulmuş gibi bağıra bağıra izah etmesi yada edememesi, (çünkü anlatmak istediğini anlatamadığı durumda çok), onu çok itici hale getiriyor, insanların üzerinde gidip temiz bir dayak atma arzusu yaratması bundan.

Üslup iletişim açısında önemli bir unsur ve dediğinize katılıyorum adamın tarzı, kendini dinlenmez hale getiriyor ancak dürüstlük konusunda inancım yok. Sürekli olan, her ne kadar kendi içinde bir tutarlılık yaratma çabası olsa bile, negatif yaklaşımın karşılığını sadece tutarlılık altında inceleyip bir yargıya varmak hata olur. Salt negatif yaklaşım "bihaber olmanın" ya da "art niyetin" temsilcisidir. Başka bir şekilde dürüst bu adam yargısına ulaştıysanız ben kaçırmışım demektir :D.

Çevrimdışı 38life

Negredo Tamamdır. Durum: Okan Topaloğlu Twitter. Kendisi gazeteci değil iyi biridir.

Okan Topaloğlu duyum dünyasında gördüğüm en kolpa bir kaç duyumcudan biri. Mangala Beşiktaştaydı. Şuan "Mangala noldu?" yazınca sizi otomatik engelliyor :D İlkokul seviyesi.

Çevrimdışı cagdas44

o dediyse iptal :)
mangala da geliyordu geçen hafta
inanmayın arkadaşlar kimseye btd evren bu felan geçin bunları kimse bilmiyor ne oldugunu
gelirse ben yazdım diyecek hepsinin tek derdi o

+1903

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 17:47:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
10gün kaldı lige bir şeyler netleşse artık.
Süper kupada zaten geçen seneki kadroyla çıkar jest olarak hoca...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı wbishop82

Bizim forvet bütçemizi adamlar muslera ya gömmüş  :lol: güzel bir haber daha. 3.575 M. Dursun başkan seni sevmeyen ölsün be :claps:

Çevrimdışı mrred

Üslup iletişim açısında önemli bir unsur ve dediğinize katılıyorum adamın tarzı, kendini dinlenmez hale getiriyor ancak dürüstlük konusunda inancım yok. Sürekli olan, her ne kadar kendi içinde bir tutarlılık yaratma çabası olsa bile, negatif yaklaşımın karşılığını sadece tutarlılık altında inceleyip bir yargıya varmak hata olur. Salt negatif yaklaşım "bihaber olmanın" ya da "art niyetin" temsilcisidir. Başka bir şekilde dürüst bu adam yargısına ulaştıysanız ben kaçırmışım demektir :D.
Eleştirmenliğin doğasında zaten negatiflik vardır. Olumlu eleştiri ya da yapıcı eleştiri diye bir şey yoktur onlar bizim uydurduğumuz kavramlar :D :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

evet komisyon olayı var ama elimiz bağlı bir süreçteyiz. Ahmet Bulut işini iyi yapıyor şahsi görüşüm tabi keşke hiç menejer vs olmasa paramız gitmese
bunun süreçle ilgisi yok menejerlik fifa onaylı resmi bir iş.
Tam tersi gereklide menejerlik olmasa sürekli transferlerle oyuncunun
kafası meşgul edilir. zararına bakılıyorda faydalarına hiç bakılmıyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 17:49:37
o dediyse iptal :)
mangala da geliyordu geçen hafta
inanmayın arkadaşlar kimseye btd evren bu felan geçin bunları kimse bilmiyor ne oldugunu
gelirse ben yazdım diyecek hepsinin tek derdi o
Negredo uyar mı katkısı ne olur sence...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

10gün kaldı lige bir şeyler netleşse artık.
Süper kupada zaten geçen seneki kadroyla çıkar jest olarak hoca...
Ayın altısına kadar Aboubakar geliyor diyorsun yani  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Eleştirmenliğin doğasında zaten negatiflik vardır. Olumlu eleştiri ya da yapıcı eleştiri diye bir şey yoktur onlar bizim uydurduğumuz kavramlar :D :D

Katılmıyorum, olumlu eleştiri diye bir şey olduğu gibi eleştirmenliğin doğasında da negatiflik yoktur. Eleştirmenlik, eleştirel düşünce yapısına sahip olabilmek başlı başına pozitif düşünebilmeyi gerektirir çünkü nasıl daha iyi olur diyerek yola çıkar gerçek bir eleştirmen. Olmamış demek kolaydır nasıl daha iyisini söyleyemiyorsanız yaptığınız sadece kötülemedir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 17:54:32
Ayın altısına kadar Aboubakar geliyor diyorsun yani  :)
ABUU VE LENS alınsın şampiyonlar ligi iç saha değilde deplasman maçlarını bu ikisi alır.
Abu daha gelişecek sürekli üstüne katıyor lukaku görüyorum onda...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mrred

Bu menajerlerle ilgili neden kötü bir algı var hiç anlamıyorum . Sonuçta menajerin bir ağı var ve bizi o ağdan faydalandırıyor elbette hakkını alsın. Ayrıca başkanın fazla bir ücret verdiğine ihtimal vermiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı wbishop82

Fabri

G.Gönül                  Pepe                                    *                        Adriano

Atiba                       Oğuzhan                       

Quaresma                                      Talisca                                     Babel

Negredo

Caner - Mitroviç - Cenk - Tolgay - Tolga Z - Necip - Orkan - Lens - Tosiç - Pektemek ve Atınç

Mutemel 22 kişilik kadro bu şekilde olacak. Geçen seneye göre 2 stoper ve santraforumuz değişir gibi duruyor. Geçen sezona göre Caner ( sakatlık ) , Lens ( gelirse ) ve Orkan kulübeye kuvvet katacak.Orkan,Lens ve Caner özellikle kanat rotasyonumuzu rahatlatacaktir. Rekabet umarım Quaresma yı da kendine getirir.

Boş bıraktığım yere Miranda gelirse muhteşem olur. Başkanın dediği gibi bol maçlar için bol alternatifli bir kadromuz olur ve bir tık yukarı çıkan bir Beşiktaş göreceğiz gibi duruyor

Çevrimdışı FARUK

Negredo uyar mı katkısı ne olur sence...

gol vuruşları daha temiz bence aboubakar a göre ve uyum sorunu da yaşayacağını sanmıyorum
faydalı olur bize zaten çok fazla seçeneğimiz de yok şuan

ben demba ba nın bu sene bir şekilde bizde olacağını düşünüyordum ama kanadalı  larin le  uğraşıldıgına göre olmayacak o

Çevrimdışı wbishop82

bunun süreçle ilgisi yok menejerlik fifa onaylı resmi bir iş.
Tam tersi gereklide menejerlik olmasa sürekli transferlerle oyuncunun
kafası meşgul edilir. zararına bakılıyorda faydalarına hiç bakılmıyor.

Ben memnunum işini bence güzel yapan bir menejer ile çalışıyoruz.Getirdiği adamların maliyetleri ve faydaları ortada.Ben keşke bu sistem bu şekilde olmasa demek istedim.Bütün kontrol onlara geçti

Çevrimdışı wbishop82

İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda erkek milli futbol takımımız, İtalya'yı 4-0 mağlup etti ve finale yükseldi. #Deaflympics2017  :claps: :claps: :claps: :claps:

Helal olsun büyük bir alkışı hakettiler  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Ensar

Güçlü bir Beşiktaş icin Bende Mitrougluna Evet diyorum

Sende Evet diyormusun @Ensar
güçlü bir BEŞIKTAŞ  için nefes alsın yeter kardeşim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mrred

Katılmıyorum, olumlu eleştiri diye bir şey olduğu gibi eleştirmenliğin doğasında da negatiflik yoktur. Eleştirmenlik, eleştirel düşünce yapısına sahip olabilmek başlı başına pozitif düşünebilmeyi gerektirir çünkü nasıl daha iyi olur diyerek yola çıkar gerçek bir eleştirmen. Olmamış demek kolaydır nasıl daha iyisini söyleyemiyorsanız yaptığınız sadece kötülemedir.
TDK 'dan alıntı eleştiri nedir ? 3. anlamını yazıyorum
"felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama"
cem dizdar'ın özellikle septik şüpheci olması devamlı soru sorması ve hiçbir şeye hiçbir açıklamaya güvenmemesi ve devamlı olarak geçmişte söylenen sözlerin bugün karşılığının olup olmaması açısından ve felsefi anlamda işini doğru yapıyor. Çünkü adam devamlı sorguluyor , yargılıyor ve hatta en son kulübümüzdeki mali tabloları da inceleyecek. Mesela takımla ilgili en büyük 2 eleştirisi takımın yaş ortalaması ve maliyetler. İnsanlar doğruyu duymak istemiyor diye doğru olan şey değerinden bişey kaybetmez.

inceleme yargılama ve sınama negatif kavramlardır. Siz hiç oh ne güzel müfettiş incelemesinden geçiyoruz diye sevinen bir memur ya da oh ne güzel komutanlar teftişe geliyor diyen bir asker ya da oh ne güzel yargılanıyorum diyen bir insan ya da oh şimdi mülakata çağrıldım benim bilgimi sınayacaklar diyen bir öğrenci ya da işçi gördünüz mü ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Cem dizdarın her söylediğini eleştiriyoruz
ancak bugun sabah güzel laf etti

Alıntı
“Soru şu olsun. Şenol Güneş, Milli Takım’ın başına gelsinmi?
Gelmesin.
Kendi takımı bir ritim bulmuş. Sen Milli Takım ile
uluslararası düzeyde yarışıyorsun, Beşiktaşda
zaten uluslar arası düzeyde yarışıyor. İki sene şampiyon olmuş, bu ligi
forse eden takımdan bahsediyorsun.
Bu ülkede oyunun oynanma biçimine dar
algıları değiştiren yani her hafta bu algıyı değiştirmeye çalışan bir takım var. Bu lige de ritim veriyor.
Yani güçlü yelken Beşiktaş,yardımcı yelken Başakşehir,
zaman zaman Fenerbahçeve Galatasaray. Bu  işin Şenol Güneş tarafı bence rasyonel
tarafı. Beşiktaş,yoluna Şenol Güneş le devam eder, zaten edecektir.
Bu çok anlamlı bir tartışma değil

hadi eleştirin şimdi.!!
bozuk saat günde 2 kez doğruyu gösterir diyip gecelimmi?
hala bugun diğer yorumcular"Beşiktaşlılar kızacak ama en doğru isim Şenol Güneştir milli takım için diyor"

saygılar

Çevrimdışı Orhan_

Benim eleştiriye ait bir tanımlamam yok ki zaten ki konunun bu tanımlamayla bir ilgisi de yok. Yapıcı eleştiri diye bir şey yoktur kısmına hiç katılmıyorum aksine doğru eleştirinin doğasında yapıcılık vardır. Tekrarlayayım, benim itirazım negatif yaklaşımı süreklilik kazanmış insanların ya yapılan işten haberi yoktur ya da alt metni ağzından çıkandan ötesidir diye düşünmemden kaynaklı. Cem Dizdar ise eleştirmekten ziyade kişisel nefret kusan bir insandır gözümde. O yüzden istediği kadar tutarlı cümleler kursun, söylediklerinden çok "zarara çalışmak" önceliği.

Çevrimdışı mrred

Benim eleştiriye ait bir tanımlamam yok ki zaten ki konunun bu tanımlamayla bir ilgisi de yok. Yapıcı eleştiri diye bir şey yoktur kısmına hiç katılmıyorum aksine doğru eleştirinin doğasında yapıcılık vardır. Tekrarlayayım, benim itirazım negatif yaklaşımı süreklilik kazanmış insanların ya yapılan işten haberi yoktur ya da alt metni ağzından çıkandan ötesidir diye düşünmemden kaynaklı. Cem Dizdar ise eleştirmekten ziyade kişisel nefret kusan bir insandır gözümde. O yüzden istediği kadar tutarlı cümleler kursun, söylediklerinden çok "zarara çalışmak" önceliği.

Bunun adı niyet okumadır. Hukukta masumiyet karinesi vardır. Bir kişi aksi ispatlanıncaya kadar masumdur . Öncelikle suçluluğun ispatlanması gerekir. İnsanların niyetlerini bilemeyeceğimiz için ben bu şekilde bakamıyorum. Bakmak istiyorum ama bakamıyorum :D Çünkü ya öyle değilse nasıl bu kadar emin olabiliriz ki ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı El Nino

Avrupa yakasında oturup yağmurdan dolayı Digiturk yayını giden arkadaş var mı acaba?

Çevrimdışı cagdas44

TDK 'dan alıntı eleştiri nedir ? 3. anlamını yazıyorum
"felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama"
cem dizdar'ın özellikle septik şüpheci olması devamlı soru sorması ve hiçbir şeye hiçbir açıklamaya güvenmemesi ve devamlı olarak geçmişte söylenen sözlerin bugün karşılığının olup olmaması açısından ve felsefi anlamda işini doğru yapıyor. Çünkü adam devamlı sorguluyor , yargılıyor ve hatta en son kulübümüzdeki mali tabloları da inceleyecek. Mesela takımla ilgili en büyük 2 eleştirisi takımın yaş ortalaması ve maliyetler. İnsanlar doğruyu duymak istemiyor diye doğru olan şey değerinden bişey kaybetmez.

inceleme yargılama ve sınama negatif kavramlardır. Siz hiç oh ne güzel müfettiş incelemesinden geçiyoruz diye sevinen bir memur ya da oh ne güzel komutanlar teftişe geliyor diyen bir asker ya da oh ne güzel yargılanıyorum diyen bir insan ya da oh şimdi mülakata çağrıldım benim bilgimi sınayacaklar diyen bir öğrenci ya da işçi gördünüz mü ?

İnceleme, yargılama ya da sınama negatif kavramlar değildir. Toplumsal olarak yüklediğimiz negatif yaklaşım bizle alakalıdır. Bir durumun incelenmesi illa olumsuzluk ifade etmeyeceği gibi yargılama da sadece mahkemece yapılan bir durum değildir hele hele sınama ise aralarında belki de en nötr anlamlı yaklaşımdır. Bir avukat için yargılama size sadece mahkemeyi ifade ediyor olabilir ama bir eğitimci olarak bana yargılamak sözel bilgide sonucu bulmayı çağrıştırıyor.

Cem Dizdar örneğinden gidecek olursak, kendisinin sorunu soru sorması değil çözüm önerisine sahip olmamasıdır. Kendisi devamlı yapıcı olmayan ve olamayacak yaklaşımla size göre sorgulamacı bana göre zorlayıcı yaklaşıma sahip birisidir. Çünkü kendisi soru sorarken koşulları dikkate almaz, koşulları dikkate almadığınız durumlarda sorular size çözüm değil sorun getirir çünkü koşullar zaten neden bu böyle değili açıklamaktadır ama koşulları, kabullenişleri kaldırdığınız da bu böyle olmamış neden olmamış diyerek önce bir döngüye sonrasında da sorun dolu bir kuyuya düşersiniz. Benim Cem Dizdar'ı dikkate alınabilir bir eleştirmen olarak görmem için öncelikle koşullara hakim olması lazım.

Ben pembe tablolar peşinde değilim, kulübün açıklanan tüm dokümanlarını da incelemeye vakit ne kadar pembe olmadığını da görüyorum benim derdim şu koşullarda daha iyisinin nasıl oalcağını söylemedikten sonra eleştirmek, olumsuz yorum yapmak anlamsızdır.

Çevrimdışı Orhan_

Bunun adı niyet okumadır. Hukukta masumiyet karinesi vardır. Bir kişi aksi ispatlanıncaya kadar masumdur . Öncelikle suçluluğun ispatlanması gerekir. İnsanların niyetlerini bilemeyeceğimiz için ben bu şekilde bakamıyorum. Bakmak istiyorum ama bakamıyorum :D Çünkü ya öyle değilse nasıl bu kadar emin olabiliriz ki ?

Niyet okuma :D? Ben Cem Dizdar'ın tipine bakarak herhangi bir yargıda bulunmuyorum. Kavramları sadece "felsefe"nin söylediklerinden ya da tanımları TDK'dan aldığımız sürece tartışmasız bir alana mı geçmiş oluruz? Metodik şüphecilik olarak neden tanımlamadın mesela? Cem Dizdar'ın bu felsefe ile hareket ettiğini nereden çıkardın :D ?. Okulda iken yaptığımız işlerde hocaların düşünmediğimiz şeyleri biz düşünmüşüz gibi övmesine benziyor söylediklerin :D

Ayrıca son sorduğun soruya istinaden hadi ben haklıysam (çok da önemli değil) sen bu adamın dürüst olduğundan nasıl emin olabilirsin?

Çevrimdışı cursedofdragon

pepe oynarmı ki acaba bugün :D

Etiketler: