2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925577 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Cem Dizdar'ın savunduğu etik değerler ve yaptığı eleştirilerin bir çoğunda haklılık payı var ve aynı zamanda adam kendi içinde tutarlı. Fakat kendisinin gözden kaçırdığı bir şey var her ne kadar her doğruyu her yerde söylerim edasıyla bir takım eleştirileri gündeme getirse ve güneşin balçıkla sıvanmadığını her defasında yüzümüze vursa da (özellikle kulübün mali tablosu açısından) bu siyasi iklimde ve mevcut statükonun yıkılması açısından bu tondaki söylemler bize zarar veriyor. Ama kendisine bu şekilde bir eleştiri getirdiğimizde kuvvetle ihtimal TV programındaki duranlığın ve izlenebilirliğin düşüklüğünden dem vurarak bu şekilde çıkışların zorunluluğundan kayıtdışı olarak bahsedebilir. Adamın tarzı biraz Hıncal'a benziyor antipatik ama dürüst diyecek bir laf yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

orada bir şart cümlesi vardı,eger Fikret başkan Madrid veya Valenciayaya doğru yola çıkarsa demiştim

henüz nerede bilmiyorum ama bu akşamki maçta görürsek durum beklemede diyebiliriz.

saygılar

Başkana gizlice bir GPS taksak, yada telefonu hacklesek günde üç defa lokasyon atsa buraya  :)

Çevrimdışı Orhan_

Cem Dizdar'ın savunduğu etik değerler ve yaptığı eleştirilerin bir çoğunda haklılık payı var ve aynı zamanda adam kendi içinde tutarlı. Fakat kendisinin gözden kaçırdığı bir şey var her ne kadar her doğruyu her yerde söylerim edasıyla bir takım eleştirileri gündeme getirse ve güneşin balçıkla sıvanmadığını her defasında yüzümüze vursa da (özellikle kulübün mali tablosu açısından) bu siyasi iklimde ve mevcut statükonun yıkılması açısından bu tondaki söylemler bize zarar veriyor. Ama kendisine bu şekilde bir eleştiri getirdiğimizde kuvvetle ihtimal TV programındaki duranlığın ve izlenebilirliğin düşüklüğünden dem vurarak bu şekilde çıkışların zorunluluğundan kayıtdışı olarak bahsedebilir. Adamın tarzı biraz Hıncal'a benziyor antipatik ama dürüst diyecek bir laf yok.

Dürüst mü? Yaptığı eleştirilerin (eleştiri bile değil kişisel nefret kusması) haklılığı falan olduğunu zerre düşünmüyorum da o kısmı önemli değil. Bu adamın dürüstlük ile hiç ilgisi yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cem sen misin ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Dürüst mü? Yaptığı eleştirilerin (eleştiri bile değil kişisel nefret kusması) haklılığı falan olduğunu zerre düşünmüyorum da o kısmı önemli değil. Bu adamın dürüstlük ile hiç ilgisi yok.

Uslubu çok itici olduğu için bir süre sonra görüşlerini dinleyemez hale geliyorsun, geçen gün niye karşıdaki adamı fırçalayıp duruyorsun diye bir sürü mesaj geldi adama. Bende dürüst olduğunu düşünüyorum.
Ama herkesin bildiği bir doğruyu kendi bulmuş gibi bağıra bağıra izah etmesi yada edememesi, (çünkü anlatmak istediğini anlatamadığı durumda çok), onu çok itici hale getiriyor, insanların üzerinde gidip temiz bir dayak atma arzusu yaratması bundan.

Çevrimdışı matias_27

:busted_cop:  :busted_cop:  :busted_cop:

şunu yerleştireyim yavaş yavaş

Nasıl iyimisiz arkadaşlar ;)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

Yasaklı Site Ahmet Bulut un ispanya ya gittiğini Negredo nun 2-3 içinde açıklanması beklendiğini yazmış. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Negredo her şeye rağmen güzel isim. Costa vs derken herkesin beklentisi tavan yaptı tabi :)

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı matias_27

Senden haber bekliyoruz  :utan

Şuan transfer komitesi negredo ile görüşme halinde mesafe katledilirse başkan görüşmeye katılacak. İzlenimler olumlu şuan
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı sozkul

Yasaklı Site Ahmet Bulut un ispanya ya gittiğini Negredo nun 2-3 içinde açıklanması beklendiğini yazmış. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Negredo her şeye rağmen güzel isim. Costa vs derken herkesin beklentisi tavan yaptı tabi :)

Ahmet Bulut demek, o iş tamam demek.  :)
Bugüne kadar sakatını görmedik henüz, ama  galiba menejer komisyonlarındaki artışın ana bölümü ona gidiyor.

Çevrimdışı federo

Negredo Tamamdır. Durum: Okan Topaloğlu Twitter. Kendisi gazeteci değil iyi biridir.

Çevrimdışı mrred

Cem sen misin ?

V for Vandetta
fikirlere kurşun işlemez . Ben cem değilim sadece söylediklerini mantık süzgecinden geçiriyorum. Ve bana katılmak zorunda değilsiniz e tabi ben de size ;)
The great gig in the sky

Çevrimdışı FARUK

Negredo Tamamdır. Durum: Okan Topaloğlu Twitter. Kendisi gazeteci değil iyi biridir.

o dediyse iptal :)
mangala da geliyordu geçen hafta
inanmayın arkadaşlar kimseye btd evren bu felan geçin bunları kimse bilmiyor ne oldugunu
gelirse ben yazdım diyecek hepsinin tek derdi o

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

o dediyse iptal :)
mangala da geliyordu geçen hafta
inanmayın arkadaşlar kimseye btd evren bu felan geçin bunları kimse bilmiyor ne oldugunu
gelirse ben yazdım diyecek hepsinin tek derdi o

Valla ben istanbulda görene kadar inanmıyorum hiç bir habere geçen sene nasri gelmiyor diyen bir kişi bile yoktu uçakta geliyo falan diyenler vardı sürülerce.Ama gelmedi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

V for Vandetta
fikirlere kurşun işlemez . Ben cem değilim sadece söylediklerini mantık süzgecinden geçiriyorum. Ve bana katılmak zorunda değilsiniz e tabi ben de size ;)
V for Vendetta ( Kan davası ) yapma Cem ya  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Ahmet bulut bipspor a konuşana kadar kimsenin haberi yoktu pepe den 3 aydır ugraşıyoruz dedi ahmet bulut stattaki imza töreninde
o zaman neredeydiler :)
menajeri Bulut Beşiktaş avantajlı diyor hala utanmadan pepe bitti bitmedi muhabbeti döndürüyorlar bir de

Çevrimdışı mrred

Uslubu çok itici olduğu için bir süre sonra görüşlerini dinleyemez hale geliyorsun, geçen gün niye karşıdaki adamı fırçalayıp duruyorsun diye bir sürü mesaj geldi adama. Bende dürüst olduğunu düşünüyorum.
Ama herkesin bildiği bir doğruyu kendi bulmuş gibi bağıra bağıra izah etmesi yada edememesi, (çünkü anlatmak istediğini anlatamadığı durumda çok), onu çok itici hale getiriyor, insanların üzerinde gidip temiz bir dayak atma arzusu yaratması bundan.
Aslında anlatıyor ama anlattığı şeyler çok "kavramsal" kaldığı için insanlar anlamıyor. Çünkü adamın eğitimi felsefe üzerine. Felsefede tartışmalar hep kavramsaldır. Kavramı bilmeden tartışmayı kimse anlamaz. O yüzden anlaşılmaması normal . Bir ara bu Şenol Güneş'e de olmuştu adamı kimse anlamıyordu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

V for Vendetta ( Kan davası ) yapma Cem ya  :lol:

:icool: ama doğrusu bu. Bide bunun bizlik versiyonu var . Fikirler ölmez (1938- ...)
The great gig in the sky

Çevrimdışı wbishop82

Ahmet Bulut demek, o iş tamam demek.  :)
Bugüne kadar sakatını görmedik henüz, ama  galiba menejer komisyonlarındaki artışın ana bölümü ona gidiyor.

evet komisyon olayı var ama elimiz bağlı bir süreçteyiz. Ahmet Bulut işini iyi yapıyor şahsi görüşüm tabi keşke hiç menejer vs olmasa paramız gitmese

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:icool: ama doğrusu bu. Bide bunun bizlik versiyonu var . Fikirler ölmez (1938- ...)
:claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

İBRAHİM KETEN‏

Fenerbahçe şu Lucas Lima'yı transfer etse keşke. Baktık iyi oynuyor seneye de onu alırız...

Bu abimize çok güveniyorum nedense. samimi geliyor. Lens işinde ipler elimizde gibi. Negredo bedelsiz kiralanırsa Lens i bonservsiyle alacaz sanırım stratejimiz bu. Hele bir de miranda yı alırsak var ya. offf offf offf

Çevrimdışı mrred

Bir kahve içeyim sonra antrenmana gideyim belki döndüğümde bir sürü transferi açıklamış olurlar  :D
The great gig in the sky

Etiketler: