2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927717 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Ne dizdar'mis arkadaş günlerdir kusma getirdi.

Çevrimdışı ardiles

Aslında anlatıyor ama anlattığı şeyler çok "kavramsal" kaldığı için insanlar anlamıyor. Çünkü adamın eğitimi felsefe üzerine. Felsefede tartışmalar hep kavramsaldır. Kavramı bilmeden tartışmayı kimse anlamaz. O yüzden anlaşılmaması normal . Bir ara bu Şenol Güneş'e de olmuştu adamı kimse anlamıyordu

çabanız bu yüzden mi? insanların anlamadığını mı düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı abdusta

Avrupa yakasında oturup yağmurdan dolayı Digiturk yayını giden arkadaş var mı acaba?

Felaket bir fırtınaydı

Cephe geçişi oldu,bir anda sıcak ve soğuk hava tam tepemizde buluştu,önce ağaç söken rüzgar,saganak hemen sonra ceviz buyuklugunde dolu
20 dak sonra dindi şiddeti

Ancak buyuk hasarlar vermiştir,kiremit ağaçlar havada uçmustur

umalım can kaybı olmasın

saygılar

Çevrimdışı ardiles

Bu menajerlerle ilgili neden kötü bir algı var hiç anlamıyorum . Sonuçta menajerin bir ağı var ve bizi o ağdan faydalandırıyor elbette hakkını alsın. Ayrıca başkanın fazla bir ücret verdiğine ihtimal vermiyorum.

şu "ağ" konusunu biraz daha açar mısınız? bu ağdan nasıl bir fayda sağlıyormuşuzda %10 gibi yüksek bir bedel ödemek zorunda kalıyormuşuz anlayabilelim.

edit: en az %10
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 18:48:39 ardiles ]

Çevrimdışı ardiles

TDK 'dan alıntı eleştiri nedir ? 3. anlamını yazıyorum
"felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama"
cem dizdar'ın özellikle septik şüpheci olması devamlı soru sorması ve hiçbir şeye hiçbir açıklamaya güvenmemesi ve devamlı olarak geçmişte söylenen sözlerin bugün karşılığının olup olmaması açısından ve felsefi anlamda işini doğru yapıyor. Çünkü adam devamlı sorguluyor , yargılıyor ve hatta en son kulübümüzdeki mali tabloları da inceleyecek. Mesela takımla ilgili en büyük 2 eleştirisi takımın yaş ortalaması ve maliyetler. İnsanlar doğruyu duymak istemiyor diye doğru olan şey değerinden bişey kaybetmez.

inceleme yargılama ve sınama negatif kavramlardır. Siz hiç oh ne güzel müfettiş incelemesinden geçiyoruz diye sevinen bir memur ya da oh ne güzel komutanlar teftişe geliyor diyen bir asker ya da oh ne güzel yargılanıyorum diyen bir insan ya da oh şimdi mülakata çağrıldım benim bilgimi sınayacaklar diyen bir öğrenci ya da işçi gördünüz mü ?

geçmiş dönemlerde beşiktaş hortumlanırken kulüp batma noktasına gelmişken bu pek muteber septik şüpheci şahıs ne işle meşgullermiş acaba?

Çevrimdışı cagdas44

geçmiş dönemlerde beşiktaş hortumlanırken kulüp batma noktasına gelmişken bu pek muteber septik şüpheci şahıs ne işle meşgullermiş acaba?

Pembe tablolar çiziyorlardı o zaman

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sviatchenko ile anlaşıldı deniyor. Daha önce izleyen var mı iyi midir?

Çevrimdışı ardiles

Pembe tablolar çiziyorlardı o zaman

renk konusunda kararsızım. euro pembesimi dolar yeşilimi karar veremedim

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cem Dizdar felsefe eğitimi almış Beşiktaşlı muhalif. Muhalefet yaparken de aldığı eğitimden faydalanıyor. Temel olarak yaptığı eleştirme , eleştirirken ortaya kesin bir çözüm önerisi sunmama . Bunu da bilerek yapıyor . Karşı tarafta bu çözümü zor , imkansıza yakın bir durum algısını yaratmak için .
Bu arada septik zaten kuşkucu , şüpheci anlamına gelmekte . İkisinin bir arada kullanılması anlam bozukluğuna yol açıyor.

Çevrimiçi Necmi

şu "ağ" konusunu biraz daha açar mısınız? bu ağdan nasıl bir fayda sağlıyormuşuzda %10 gibi yüksek bir bedel ödemek zorunda kalıyormuşuz anlayabilelim.

edit: en az %10
bütün oyuncular menejerlerin sisteminde menejerlerle çalışmam diyorsan
oyuncuları alamazsın menejer ücretini oyuncu maaşı say zorunlu bir ödeme o
istersen menejer olmasında oyuncunun babasıyla uğraşmayı dene bir.
enejerler fifa onaylıdır. istediğiniz kadar tepki koyun menejerle ters düşersen elindeki oyuncu bile
uçar gider tıpkı GG de olduğu gibi
Bazen gerçekten çok anlamsız şeylerin üzerinde duruyorsunuz pepe alıyorsun mutlu oluyorsun
ama mendezin oyuncusu ters düş bakalım mendezle alabilirmisin. Başka oyuncumu yok dersen başka oyuncununda
başka menejeri var. Menejerlik yasal bir iş. Senin istemene yada istememene bağlı bir şey değil
istemiyorsan alt yapından oyuncu oynatırsın diyeceğim ama onlarında menejeri var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalBaz

Bir gazetecinin (hangi takimdan olursa olsun) atinc transferine hulle demesi, onun ya bilgisiz oldugunu yada kotu niyetli oldugunu gosterir. Ac transfer oldugu takimin sportif direktorunun roportajina bak. Ortalama zekada bir insanin anlayacagi kadar kolay bir durum atincin transferi. Koskoca rangnick besiktas zor durumda diye bize iyilik yapip hulle yapacak. Devam etmek istemiyorum cunku bu isin sonu kufur olacak :). Ersan demba ve atinc transferlerinde hullenin h si yok. Emre bol gibi kafasi bos adamlarin iddia ettigi seyi iddia eden adama istiyosa atom fizigi okusun saygim olmaz. Saygilar...

Çevrimdışı cursedofdragon

istanbulda ki herkes iyi mi ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Cem Dizdar felsefe eğitimi almış Beşiktaşlı muhalif. Muhalefet yaparken de aldığı eğitimden faydalanıyor. Temel olarak yaptığı eleştirme , eleştirirken ortaya kesin bir çözüm önerisi sunmama . Bunu da bilerek yapıyor . Karşı tarafta bu çözümü zor , imkansıza yakın bir durum algısını yaratmak için .
Bu arada septik zaten kuşkucu , şüpheci anlamına gelmekte . İkisinin bir arada kullanılması anlam bozukluğuna yol açıyor.
Kucuk bir nuans farki gibi mi diyon anlamadim
Pekistirmek icin kullanir yahu

Çevrimdışı mylife1903

Bir gazetecinin (hangi takimdan olursa olsun) atinc transferine hulle demesi, onun ya bilgisiz oldugunu yada kotu niyetli oldugunu gosterir. Ac transfer oldugu takimin sportif direktorunun roportajina bak. Ortalama zekada bir insanin anlayacagi kadar kolay bir durum atincin transferi. Koskoca rangnick besiktas zor durumda diye bize iyilik yapip hulle yapacak. Devam etmek istemiyorum cunku bu isin sonu kufur olacak :). Ersan demba ve atinc transferlerinde hullenin h si yok. Emre bol gibi kafasi bos adamlarin iddia ettigi seyi iddia eden adama istiyosa atom fizigi okusun saygim olmaz. Saygilar...

Bu tarz pisiktoroloci sadece turklerde var.

Kendi yaptigi pisligi baskasinin uzerinden karsidakine bok ataraktan vicdan temizligi sanati

Çevrimdışı ardiles

bütün oyuncular menejerlerin sisteminde menejerlerle çalışmam diyorsan
oyuncuları alamazsın menejer ücretini oyuncu maaşı say zorunlu bir ödeme o
istersen menejer olmasında oyuncunun babasıyla uğraşmayı dene bir.
enejerler fifa onaylıdır. istediğiniz kadar tepki koyun menejerle ters düşersen elindeki oyuncu bile
uçar gider tıpkı GG de olduğu gibi
Bazen gerçekten çok anlamsız şeylerin üzerinde duruyorsunuz pepe alıyorsun mutlu oluyorsun
ama mendezin oyuncusu ters düş bakalım mendezle alabilirmisin. Başka oyuncumu yok dersen başka oyuncununda
başka menejeri var. Menejerlik yasal bir iş. Senin istemene yada istememene bağlı bir şey değil
istemiyorsan alt yapından oyuncu oynatırsın diyeceğim ama onlarında menejeri var.

karşındaki insana söylediğinde hakaret anlamına gelen fakat yasal olarak yapılan başka mesleklerde var abi. menajerliği sırf yasal olduğu için kabullenecek değiliz.

menajerle ters düştüğünde oyuncuyu takımdan koparabiliyorsa "kötü" gösterilen babadan ne farkı var. hatta benim tercihim babadan yana olurdu. en azından ters düştüğünde oyuncu takımdan kopmuyor. geçen sezon benzer durumlar yaşamıştık.

oyuncuların daha fazla para kazanmaya çalışması nedeniyle menajerlik mesleği doğmuştur dersen kabul ederim veya bu düzeni biz kurmadık düzen savaşı verecek durumda değiliz, katlanmak zorunda olduğumuz şeyler için şikayet etmenin faydası yok dersen kabul ederim fakat menajerlik ağından faydalanıyoruz hakkıdır verilmesi gerekir dersen karşı çıkarım.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Guclu bir besiktas forvet hatti icin ben mitrogluna evet diyorum
Burak yilmaz kardesime de sen gelme ulan ayi diyorum
Mitroglu candır. Benfica kiralık vermezmi ki acaba?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

karşındaki insana söylediğinde hakaret anlamına gelen fakat yasal olarak yapılan başka mesleklerde var abi. menajerliği sırf yasal olduğu için kabullenecek değiliz.

menajerle ters düştüğünde oyuncuyu takımdan koparabiliyorsa "kötü" gösterilen babadan ne farkı var. hatta benim tercihim babadan yana olurdu. en azından ters düştüğünde oyuncu takımdan kopmuyor. geçen sezon benzer durumlar yaşamıştık.

oyuncuların daha fazla para kazanmaya çalışması nedeniyle menajerlik mesleği doğmuştur dersen kabul ederim veya bu düzeni biz kurmadık düzen savaşı verecek durumda değiliz, katlanmak zorunda olduğumuz şeyler için şikayet etmenin faydası yok dersen kabul ederim fakat menajerlik ağından faydalanıyoruz hakkıdır verilmesi gerekir dersen karşı çıkarım.

daha fazla veren çıksın bak baba nasıl koparıyor. babadan bir farkı yok
baba kendi oğlu olduğu için daha mantıksız isteklerde bulunur menejerin bir çizgisi var.
amacı oyuncuyu satmak yokuşa sürmek değil. Ben sana menejerleri sev demiyorum
çalışmaya mecbursun. Menejer transferde tampon bölgedir istediğin kadar esner
an gelir menejere ... git diyebilirsin sonra sen gel hele bir dersin ama oyuncuya dersen onu
biter iş. Menejerle iyi pazarlık yaparsın kulüp menejeriyse senden iyi pazarlık yapar nasıl
biz pazarlığa girmeyip bulutu görevlendiriyorsak Başkan dediğinin bir ağırlığı olur pazarlığa girmemeli
son lafı söyleyen olmalı. Biz menejerlerden öncesinide biliyoruz emin ol böylesi daha iyi.
menejerler olmasa her transfer 6 ay sürer bir oyuncuyu bir çok takım ister hepsiyle ayrı ayrı konuşur
süzemez bu paralar menejerlere ödeniyorsa emin ol herkesin menfaatine olduğu için ödeniyor.
menejerler olmazsa daha ucuz olmayacak ama daha çetrefilli olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

@ardiles sen hic remora baligi hayvanini dusundun mu?
Bu hayvanoglu hayvan remora gobenkbaliginin yaninda yuzer, boyuh balih avlandiginda bu remora hayvani avdan kalanlari yer, gopenk baligina bi zarari yoktur, dagilan et parcalari ile kan ile beslenir bu remora hayvani. Bilim yapan adamlar bunu mutual bi yasam durumu olarak da aciklayabilir dangirlopik isimler de bulabilirler mesela simbiyozun kommensAlizm altbasligina sokarlar, derler bu hayvanin obur hayvana bi etkisi zarari yoktur falan filan

Ama halk arasinda en iyi ifade ile bu hayvan ya yancidir ya da kullanilip atilan bir kurdan odunudur.

Ama ben kendi tespitimi severim beni yancisi oldugu hayvana faydasi zarari ilgilendirmez, korkak bir parazitten baskasi degildir, anlamdirmaya gerek yok kan emici parazittir bu remora hayvani cem dizdar demiyorum.

Besiktasli gecinip besiktastan gecinenler de parazittir.

Anlatamadim gene

Çevrimdışı 38life

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kucuk bir nuans farki gibi mi diyon anlamadim
Pekistirmek icin kullanir yahu
Eş anlamlı kelimeler . Sadece kelimelerin kökenleri farklı .
Madem kullandık haklısın pekiştirmek için de kullanabiliriz . Eş anlamlı sözcüklerden oluşan ikilemeler diye bir şey var türkçemizde neticede  :)

Etiketler: