karşındaki insana söylediğinde hakaret anlamına gelen fakat yasal olarak yapılan başka mesleklerde var abi. menajerliği sırf yasal olduğu için kabullenecek değiliz.
menajerle ters düştüğünde oyuncuyu takımdan koparabiliyorsa "kötü" gösterilen babadan ne farkı var. hatta benim tercihim babadan yana olurdu. en azından ters düştüğünde oyuncu takımdan kopmuyor. geçen sezon benzer durumlar yaşamıştık.
oyuncuların daha fazla para kazanmaya çalışması nedeniyle menajerlik mesleği doğmuştur dersen kabul ederim veya bu düzeni biz kurmadık düzen savaşı verecek durumda değiliz, katlanmak zorunda olduğumuz şeyler için şikayet etmenin faydası yok dersen kabul ederim fakat menajerlik ağından faydalanıyoruz hakkıdır verilmesi gerekir dersen karşı çıkarım.
daha fazla veren çıksın bak baba nasıl koparıyor. babadan bir farkı yok
baba kendi oğlu olduğu için daha mantıksız isteklerde bulunur menejerin bir çizgisi var.
amacı oyuncuyu satmak yokuşa sürmek değil. Ben sana menejerleri sev demiyorum
çalışmaya mecbursun. Menejer transferde tampon bölgedir istediğin kadar esner
an gelir menejere ... git diyebilirsin sonra sen gel hele bir dersin ama oyuncuya dersen onu
biter iş. Menejerle iyi pazarlık yaparsın kulüp menejeriyse senden iyi pazarlık yapar nasıl
biz pazarlığa girmeyip bulutu görevlendiriyorsak Başkan dediğinin bir ağırlığı olur pazarlığa girmemeli
son lafı söyleyen olmalı. Biz menejerlerden öncesinide biliyoruz emin ol böylesi daha iyi.
menejerler olmasa her transfer 6 ay sürer bir oyuncuyu bir çok takım ister hepsiyle ayrı ayrı konuşur
süzemez bu paralar menejerlere ödeniyorsa emin ol herkesin menfaatine olduğu için ödeniyor.
menejerler olmazsa daha ucuz olmayacak ama daha çetrefilli olacak.