Oooo ortalik karismis, puslu operasyon havasi en sevdigim
Turkiye gercekleri vardir, dusuk profilli biri istenir o gelir bos olan koltuga.
Ayrica guzel amerigan tarzi algilar da yapilir, feto sonrasi algi biraz gozune gozune sokularak yapiliyor ama neyse
Soyle demecler hatirliyorum, milli takim cok muhimdir milli takimin tandemini olusturmak icin gokhan zan ve ibrahim toramanli sekilde oynamaliyiz tarzinda
Eee milli takim cok muhim, yarin bu is vatan millet meselesi denir, ortam hazirlanir, fikret ormana bak sana operasyon yapmayacaz, gonder hocayi milli takima kesin sampiyon olacaksin sozu verilir, hem hocadan hem sampiyonluktan oluruz.
Tek telefona bakar, kimse direnemez, direnen bertaraf edilir, agzi yuzundagitilir, vidyosunfalan cikar, fetocu diye hapsematilir, 12 sene sonra pardon denir.
Ben mesela suan partili cumhurbaskani olacam, kaldiracam telefonu tff baskanini arayacam, milli takim hocasini kov, yerine fbnin hocasini getir, diye ferman verecem. Tff baskani ile fb baskani da beni dinlemeyecek, kargalsr bile guler buna. Seve seve istedigim adami geciririm milletin takiminin basina, seve seve