SERDAR ALİ ÇELİKLER: "Sırada Demirören var. Fatih Terim, bu kadar üst üste hata yapmaz. Ya kendini kovdurtmak istedi, zaten Galatasaray ile anlaşmıştı. Ya da direkt görevden alındı, bundan sonra Galatasaray ile anlaşma yollarını arayacaktır. Milli Takım açısından doğru olmuştur."
"Ama önce Arda Turan gitti, şimdi Terim gitti, ikinci adam Cengiz Zülfikaroğlu geri plana atıldı. Ankara'dan başdanışman atandı. Ve Spor Bakanı değişti. Bu gelişmeler sporda bazı değişikliklerin olduğunun göstergesi."
"Bu kafayla devam ederse sorumluluk almaz, hemen her işi Kulüpler Birliği'ne atar, Milli Takım sorumlusunda, bağımsız olduğunu iddia ettiği kurumlara, hemen bu kafayla devam ederse sorumluluk almaz. Hemen her işi Kulüpler Birliği'ne, Milli Takım sorumlusuna, bağımsız olduğunu iddia ettiği kurumlara, rücu etmeye kalkarsa, bugün Terim'i o görevden alan güç yarın Demirören'i de alır."