2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926512 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Güntekin Onay inşallah şansalın yerine geçmiştir beine

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah tam hakediyor orayı o koltugu :)

Çevrimdışı cursedofdragon

sözleşme bitimine 6 ay kalmış bir adama para vermek ne kadar mantıklı ki?

enayilik :D

Çevrimdışı Ensar

Güntekin Onay inşallah şansalın yerine geçmiştir beine

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşallah efsane olur öyle birşey olursa
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cagdas44

ntv'yi de beinsports aldı yalnız abi :D

Alıntı
STAR VE NTVSPOR’DA ANLAŞILDI

Gelen ilk duyumlara göre iki taraf Star TV ile NTV Spor’un satışı konusunda anlaştı. Ancak NTV’nin satışı konusunda hala pürüzler var. Ferit Şahenk’in elinde; Star TV, NTV, NTV Spor, Kral TV, Kral Pop, Euro Star, NTV Avrupa kanalları ile Kral FM, Kral Pop, Kral World ve NTV radyo istasyonları bulunuyor. Ferit Şahenk aynı zamanda TV8’de de Acun Ilıcalı’nın yüzde 30 ortağı ancak yönetime karışmıyor.

Lig TV’nin adını beIN Sports olarak değiştiren beIN MEDIA, şifreli platform dışında da var olmak istiyor. Satışın tamamen gerçekleşmesi durumunda bile Ferit Şahenk’in medyadan tamamen çıkması söz konusu değil. Şahenk’in satış sonrası yine beIN hisselerinden pay sahibi olması bekleniyor.

Çevrimdışı sozkul

Biz yine de çok akıllara getirmeyelim bu senaryoyu, kapatalım konuyu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karanlıkta korktuğumuzu belli etmemek için yüksek sesle şarkı mı söylesek  :)

Çevrimdışı Alper1903

Zamanında bu durum gs'nin başına geldi ve hocaları gitti, sadece yönetime eleştriler oldu. Aynı şey Beşiktaş taraftarında olmaz. Olay çok ayyuka çıktı sosyal medya'da. Çok fazla tepki çeker sıkıntı çıkar, stadlarda küfürler başlar aleyhte bu da hoş olmaz, malum şahsın hoşuna gitmez. Durduk yere huzursuzluk çıkması da kimsenin işine gelmez. Bu benim iyimser görüşüm tabi.

Özetle hocanın bırakacağını sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 20:46:49 Alper1903 ]

Çevrimdışı sozkul

Yani benim bütün bu konuşmalardan anladığım kadarıyla CB gelse ve size "onursuz" bir iş teklif etse siz bunu kabul edeceksiniz... Öyle mi? Benim anladığım bu...

Aman deyim, dikkat et, fetö'den içeri atarlar sonra türkiye sportif direktörlüğüne onursuz bir iş dedi diye, yanlış anlayabilirler.  :)

Çevrimdışı atalay

Temas var ya da yok, var ise yeterli ya da yetersiz. Açıklamaya göre; muktedir, güçlü bir şekilde işaret etmemiş. Yoksa bu kadar kısa sürede reaksiyon gösterebilecek bir mekanizma TR'de yok. Oradaki bir jargon bu açıklamanın suni olmadığına delalet. Gerçi bu, bugünün meselesi değil. Onu da reaksiyondan anlıyoruz. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simdi bu Tdorun cebine 3/4m euro yu koyar yollarlar.
Terimin cebinede yardimcilari ile beraber bi 5m euro koyarlar.
Sonundada biz sampiyon oluruz iclerinde patlar.
Durumun ozeti bu.
Güzel senaryo , sevdim bunu :ok: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Tazminat almış diyorlar o zaman gönderildi ve gelecek isim de belli...

kim tazminat almış? FT mi ?

Çevrimdışı sozkul

ne istifası tazminatını ödeyip şutlamışlar işte.

Ne tazminatı yahu, onlar önce Şenol Güneş ye yıllar öncesinden kalan tazminatının ödemesini yapsınlar, sonra para kalırsa one öderler, adamı işten attılar parasının kalanını istedi, günlerce bide para istiyor diye Fatih terim-Mehmet ağar medyası haber yaptı birde para istiyor diye.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 21:08:36 sozkul ]

Çevrimdışı sozkul

Bu levent tüzemen midir nedir. Tam hakaret yasak bir hakaret yasak ☺️

Ne dedi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ne dedi?
Şenol Güneş tek tercih, Beşiktaş'ta illaki bırakır gibi. Önemli olan milli takımın menfaatiymiş, bizim hemen vedalaşmamız gerekirmiş vs. 2 dakika sonra başkanın açıklaması geldi. Göz olmuştur. Merak ediyorum daha ne zırvalayacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

kim tazminat almış? FT mi ?

Bir yıllık maaşını verip gönderdiler
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 21:05:22 cagdas44 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

kiev 1-0 önde , vida 11'de hem 3. torba hem sol stoper gidiyor :akuma:
Kiev'in bu tur elenmesi beklenmiyor zaten.

Bu tur Ajax gitse kafi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Barcelona Futbol okulundan gelen çocuklar Pepe ile buluşunca sevinçten havaya uçmuşlar :)

http://twitter.com/HaberKartali/status/890270698228285444

Çevrimdışı sozkul

Zamanında bu durum gs'nin başına geldi ve hocaları gitti, sadece yönetime eleştriler oldu. Aynı şey Beşiktaş taraftarında olmaz. Olay çok ayyuka çıktı sosyal medya'da. Çok fazla tepki çeker sıkıntı çıkar, stadlarda küfürler başlar aleyhte bu da hoş olmaz, malum şahsın hoşuna gitmez. Durduk yere huzursuzluk çıkması da kimsenin işine gelmez. Bu benim iyimser görüşüm tabi.

Özetle hocanın bırakacağını sanmıyorum.

Doğru tespit, bu olayı ancak taraftar önler. Çünkü milli duygular filan deyip üzerine her gün başka bir etkili adam satıp Şenol Hocayı ikna edebilirler ama bu hükümet bugüne dek futbola direk bulaşmadı (belediye takımları haricinde), bizim geziden sonra o satdı yapabilmemiz bir mucizedir. Fikret Orman en büyük alkışı hakediyor bu konuda. Yani büyük bir takımın futbol taraftarını karşılarına almak çok istedikleri bişey olamaz. Başak hariç.

Şenol Güneş'nin kendi çıkarı adınada üst düzeyde direnmesi gerekiyor çünkü milli takımı başarıya götürecek bir iklim yok. Birşey yapamaz.
Başarı için iklim BJK de var, birde FT 'nin üst üste 4 yıl şampiyonluk rekorunu kırmak isteyecektir

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Atiba'nın tavsiye ettiği söylenen genç bir golcüden bahsediliyor.  Aslı var mı bu işin arkadaşlar ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Mustafa Denizli çok mantıklı duruyor milli takım için. O da olmazsa Yılmaz hocaya artık görev verilme zamanı geldi de geçiyor. Türk futbolunun kanseri haline gelmiş iki sefil camianın taraftarı saatlerdir ağlıyor Şenol hoca geçsin diye bunu da utanmadan ''vatan millet bayrak'' adı altında dile getiriyorlar umarım şu kritik zamanda takım karışmaz. Mehmet demirkol çıkmış hemen ilk akla gelen isim Şenol Güneş olacaktır Beşiktaşlılar kızmasın falan ama dedi özellikle bu adama dikkat etmesi lazım yönetimin bu adam kadar sinsi içten fenerbahçeli bir adam daha yok piyasada. Özellikle spor servisi transfer günlüğü gibi programlarda çok ötecektir hoca milli takıma katkı sağlar falan diye hiç adam yerine koyupta dikkate almamak gerekir. Yönetimin üzerinde transfer baskısı varken bir de bu çıktı tek dileğim başkanımız hocamız ve takımımız yara almadan çıksın şu işin içinden.

Çevrimdışı sozkul

Atiba'nın tavsiye ettiği söylenen genç bir golcüden bahsediliyor.  Aslı var mı bu işin arkadaşlar ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet. 22 yaşında 6 ayı var kontratın bitimine ve bonservissiz almaya çalışıyoruz. beni Orkun'dan daha çok heyecanlandıracak bu transfer.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: "Beşiktaş ile yapacak çok işim var, onları yapmam lazım. 2 yıl kontrat uzattık. 2 yıl boyunca sadece Beşiktaş'a konsantreyim."

"Ben bir görevdeyken, bir takımdan sorumluyken başka şeyler düşünmek benim hayat görüşüme aykırı." (Sporx)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 21:19:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Şenol Güneş: "Beşiktaş ile yapacak çok işim var, onları yapmam lazım. 2 yıl kontrat uzattık. 2 yıl boyunca sadece Beşiktaş'a konsantreyim."

"Ben bir görevdeyken, bir takımdan sorumluyken başka şeyler düşünmek benim hayat görüşüme aykırı." (Sporx)
Ben bir yıl opsiyon kullandık biliyordum iki yıl kesin bilgi mi
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yalçın

Besiktas taraftarinin reaksiyonlari hicbir takim taraftarina benzemez. Orjinaldir. Taklitten uzak olur. Ayni zamanda gelenekcidir. Isin ucunda arma varsa zarar gorecek, babasini bile tanimaz.

Yani pabuc pahali..

Bu nedenle bugun Fikret Orman'in cikisi cok yerindedir. Bir anlamda taraftari da silkelemistir.

Aslolan hayattir, hayatta Besiktas.

Gerisi tras zaten.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Mustafa Denizli çok mantıklı duruyor milli takım için. O da olmazsa Yılmaz hocaya artık görev verilme zamanı geldi de geçiyor. Türk futbolunun kanseri haline gelmiş iki sefil camianın taraftarı saatlerdir ağlıyor Şenol hoca geçsin diye bunu da utanmadan ''vatan millet bayrak'' adı altında dile getiriyorlar umarım şu kritik zamanda takım karışmaz. Mehmet demirkol çıkmış hemen ilk akla gelen isim Şenol Güneş olacaktır Beşiktaşlılar kızmasın falan ama dedi özellikle bu adama dikkat etmesi lazım yönetimin bu adam kadar sinsi içten fenerbahçeli bir adam daha yok piyasada. Özellikle spor servisi transfer günlüğü gibi programlarda çok ötecektir hoca milli takıma katkı sağlar falan diye hiç adam yerine koyupta dikkate almamak gerekir. Yönetimin üzerinde transfer baskısı varken bir de bu çıktı tek dileğim başkanımız hocamız ve takımımız yara almadan çıksın şu işin içinden.

Bence kendi düşüncesini dile getiriyor, sencede milli takım için en iyi olasılık Şenol Güneş değil mi?
ama dile getirmediği şey şu, büyük koçlar milli takımları ancak işsiz kaldıklarında düşünürler, BJK gibi yarışmacı iddialı bir takımdan Türk milli takımına gitmek kariyeri açısından bir artı değil artık.

Etiketler: