2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927684 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Şenol Güneş'nin milli takıma gideceğini iddaa edenler Terim'in giderken yaptığı açıklamaları okusun.

Alıntı
- Ben Ünal Aysal tarafından zaten istenmiyordum, Milli Takım olayı ve açılmayan telefonlar işin bahanesi oldu. Elbette ki kimse benle çalışmak zorunda değil ama ayrılığın bu şekilde olması haysiyet kırıcı.

-Galatasaray'a son gelişimde attığım imza üç yıllıktı ancak imza akşamı evime gelen bir yönetici Başkan'ın her yıl başarılı olmak kaydıyla yenilenmek üzere bu üç yıllık kontratı bir yıla indirmeye karar verdiğini söyledi. Haysiyeti kırılan biri varsa o da benim. Bu konuda konuşmamamın nedeni Galatasaray etiğine ve değerlerine olan bağlılığımdı

-Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören'e "Fatih Hoca'yı ocakta tamamen Milli Takım'a bırakabiliriz" sözü beni fazlasıyla yaraladı.

- Eleman söylemi, Ali Dürüst ve Albayrak'ın ayrılığı, Mersin maçı sonrası yaşananlar, galibiyet priminin futbolcularla konuşulması, kazanılan maçtan sonra sadece futbolcuların kutlanıp emeği olan diğer insanların hiçe sayılması gibi olayları alt alta koyduğumuzda benim yerimde kim olsa istifa ederdi. Ben dördüncü yıldızı takmadan gitmeyeceğim dedikçe her şeyin şiddeti arttı.

-Madem Galatasaray geleneklerinden bahsediyoruz, antrenmanı bitirip teri soğumadan soyunma odasına giden hocasını habersizce gönderen, resmi televizyon kanalı aracılığıyla yalan bilgiler sunan bu yönetim tarzı Galatasaray geleneği değildir. Umarım benden sonra kimse bunu yaşamaz. Çünkü bu yaşananlar Galatasaray'a yakışmaz.

Aysal-Terim'in yaşadıkları olaylar RTE'nin elini güçlendirdi ve onu milli takımın başına geçirtti.

FO-Şenol Güneş ikilisi iyi anlaşıyorlar birbirleriyle. Şenol Güneş'nin milli takıma gitmesi için hiçbir sebep yok. Rte'nin burada hiç şansı yok.

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 19:27:35 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı autopsy

Konu karakter ve onur ile ilgili. Siyaset yan konusu bu işin.

Herşeyi çok bildiğini zanneden bir üslubun var ama pek birşeyden haberin yok maalesef. TFF özerk de olsa futbol ile ilgili kanun koyucu bir kurumdur. Futbol ya da başka bir alan farketmez, ülke çapında kanun koyucu yetkileri olan bir kurumun kritik bir pozisyonuna adam alımı siyasetin tam da göbeğidir . Bunun aksini iddaa eden birisiyle çok tartışacak bir şeyim yok benim. Kolay gelsin . Ha bir de dinlersin dinlemezsin bilemem de bir abi tavsiyesi. Öyle klavye üzerinden insanların karakterine onuruna falan çok girişme bence. Hoş durmuyor.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 19:22:11 autopsy ]

Çevrimdışı 38life

Canim kardesim;

"Kardesim" dedim; samimi ortamda oldugumuzdan oturu.

Elbette ki CB insanlarin onuruna haysiyetine aykiri dusecek bir teklifde bulunmaz. Siyasal farkli bakis acilari, farkli yaklasimlar ve ideolojiler olabilir. Zaten demokrasi de bu bakis acilarina hosgoru ile yaklasip ortak bir konsensusun olusmasi iradesidir.

Sorunumuzun temel kaynagida budur. Hosgoru olmamasidir.

O nedenle; daha fazla kurcalamadan.. Lafin ozu, ne derse o olacaktir.

Yoksa, onurumuza haysiyetimize aykiri dusecek bir istek kimin ne haddine. Inmeyelim bu kadar dibe.

Dip ile alakalı değil daha bu konudaki ilk mesjaımda yazdım Şenol Hoca'nın Beşiktaş ile "anlaşmış iken" bırakıp gitmesi karaktersizlik olur diye. Onursuz teklif örneğini de buyüzden verdim.

Ayrıca ne derse o olacak diyorsanız bu eşittir "milli takımın başına Şenol Güneş geçecek" demektir. E çünkü 7 yaşındaki çocuk bile biliyor ki şuan bu ülkenin en iyi teknik direktörü Şenol Güneştir. Dolayısı ile cb'nin gönlünden geçecek isim de odur. Ozaman ister ve olur. Bu mantığa göre... Küün fe yekün. sanki... Herkes robot o ne derse otomatik o oluyor. Kimsenin haysiyeti onuru iradesi yok.

Çevrimdışı 38life

Herşeyi çok bildiğini zanneden bir üslubun var ama pek birşeyden haberin yok maalesef. TFF özerk de olsa futbol ile ilgili kanun koyucu bir kurumdur. Futbol ya da başka bir alan farketmez, ülke çapında kanun koyucu yetkileri olan bir kurumun kritik bir pozisyonuna adam alımı siyasetin tam da göbeğidir . Bunun aksini iddaa eden birisiyle çok tartışacak bir şeyim yok benim. Kolay gelsin . Ha bir de dinlersin dinlemezsin bilemem de bir abi tavsiyesi. Öyle klavye üzerinden insanların karakterine onuruna falan çok girişme bence. Hoş durmuyor.

Şenol Güneş robot yani? İradesi yok. TFF "geç" derse otomatik geçer... Aksi halde pilini çıkartıp depoya mı kaldırırlar robotu?

Bu arada kimin onuruyla ilgili laf ettim?

Çevrimiçi Necmi

Örnek "Arena" isimileri kalkıcak.

1 hafta sonra hepsi kalktı :)
bir haftamı ertesi gün kalktı bir biz bir haftadan fazla bekledik :D

Çevrimdışı autopsy

Şenol Güneş robot yani? İradesi yok. TFF "geç" derse otomatik geçer... Aksi halde pilini çıkartıp depoya mı kaldırırlar robotu?

Dediklerimi okuyor musun ? Siyaset diyorum, farkettin mi ? Bunun bir kişinin iradesine, karakterine bağlı olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten. 

Çevrimdışı Yalçın

Dip ile alakalı değil daha bu konudaki ilk mesjaımda yazdım Şenol Hoca'nın Beşiktaş ile "anlaşmış iken" bırakıp gitmesi karaktersizlik olur diye. Onursuz teklif örneğini de buyüzden verdim.

Ayrıca ne derse o olacak diyorsanız bu eşittir "milli takımın başına Şenol Güneş geçecek" demektir. E çünkü 7 yaşındaki çocuk bile biliyor ki şuan bu ülkenin en iyi teknik direktörü Şenol Güneştir. Dolayısı ile cb'nin gönlünden geçecek isim de odur. Ozaman ister ve olur. Bu mantığa göre... Küün fe yekün. sanki... Herkes robot o ne derse otomatik o oluyor. Kimsenin haysiyeti onuru iradesi yok.

Nereden yanit versem aciklamalarimin hepsi siyaset olacak; ve benimle ayni sekilde dusunmeyen kisiler tarafindan bir savunma aciklamasi yapma ihtiyacini doguracak.

Burada o kadar cok ornekler yazabilirim ki sayfalar yetmez. Gerek yok. 

Senol Gunes ayagi ise. Ne olur biliyor musun? Cikar TFF Baskani.. Ulusal Milli Takimimizin Senol Gunes'e ihtiyaci var der. Kendisi de Milli gorevden kacmadi bu konuda sukranlarimizi sunuyoruz der. Ne diyeceksin? Besiktas Milli takimdan daha degerli desen bir dert demesen baska bir dert.

Burada tek belirleyici bir nokta var. o da TFF Baskaninin onerecegi isim. Cunku TFF Baskani CB'a "kimi TD yapalim" diye gitmez. Cebinde isimlerle gider. Bu isimler de bellidir. Benim tahminim ya tecrubeli diye Lucescu diyecek; ya da bir sans verelim diye Sifo Mehmet diyecek.

Gorunen de o yonde. Senol Gunes'i karistirmaz YD.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Dediklerimi okuyor musun ? Siyaset diyorum, farkettin mi ? Bunun bir kişinin iradesine, karakterine bağlı olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten.

Hepimiz robotuz yani. Anladım. Peki. Ama kendi adınıza konuşun. Ben Şenol Güneş'in karşılığı ne olursa olsun bir dayatmayı kabul etmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı autopsy

Hepimiz robotuz yani. Anladım. Peki. Ama kendi adınıza konuşun. Ben Şenol Güneş'in karşılığı ne olursa olsun bir dayatmayı kabul etmeyeceğini düşünüyorum.

Söylediğimden anladığın buysa çok zorlamayalım bence, iyi akşamlar.

Çevrimdışı 38life

Nereden yanit versem aciklamalarimin hepsi siyaset olacak; ve benimle ayni sekilde dusunmeyen kisiler tarafindan bir savunma aciklamasi yapma ihtiyacini doguracak.

Burada o kadar cok ornekler yazabilirim ki sayfalar yetmez. Gerek yok. 

Senol Gunes ayagi ise. Ne olur biliyor musun? Cikar TFF Baskani.. Ulusal Milli Takimimizin Senol Gunes'e ihtiyaci var der. Kendisi de Milli gorevden kacmadi bu konuda sukranlarimizi sunuyoruz der. Ne diyeceksin? Besiktas Milli takimdan daha degerli desen bir dert demesen baska bir dert.

Burada tek belirleyici bir nokta var. o da TFF Baskaninin onerecegi isim. Cunku TFF Baskani CB'a "kimi TD yapalim" diye gitmez. Cebinde isimlerle gider. Bu isimler de bellidir. Benim tahminim ya tecrubeli diye Lucescu diyecek; ya da bir sans verelim diye Sifo Mehmet diyecek.

Gorunen de o yonde. Senol Gunes'i karistirmaz YD.

Bunlara aksi birşey demiyorum ki. Dediğim tek farklı şey. Şenol Güneş dayatmayla karar alıcak biri değil. Bu. Herkesin olması gerektiği ama olamadığı gibi...

Çevrimdışı 38life

Söylediğimden anladığın buysa çok zorlamayalım bence, iyi akşamlar.

Anladığım bu, çünkü benim bahsettiğim tek şey bu. İyi akşamlar. Saygılar.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada kimin onuruyla ilgili laf ettim?
neyi iddia ediyorsun öyle bir teklif olsa hocayı yıpratmamak için ilk bize haber gelir sözleşmeyi fesedin diye
bizde seve seve sözleşmeyi fesih ederiz boşta kalan hocada milli takıma gider.
 Yeterki istesin CB ha bu arada teklif gelmiş yd den hocada Beşiktaşda daha yapacak işlerim var demiş
konu kapanmış. Sonuçta ilk belirleyecek isim YD dir. CB sorun çıkmamasını sağlar. YD den bir talep gelmezsede olmaz zaten.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 19:34:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Tazminat almış diyorlar o zaman gönderildi ve gelecek isim de belli...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yalçın

Bunlara aksi birşey demiyorum ki. Dediğim tek farklı şey. Şenol Güneş dayatmayla karar alıcak biri değil. Bu. Herkesin olması gerektiği ama olamadığı gibi...

Iste. Su anki durum ve alinacak kararlar Senol Gunes'i asar.

Sen saniyormusun ki Fatih Terim Rustu Recber'e atari yaptiktan sonra istifa eder? Gulerim. Kessen belki etmez. Fakat durum oyle farkli noktada ki asar FT'i de TFF Baskanini da.

Ozetle.. Oy oranini etkileyecek her seyde siyasetin tepesindeki kisiler mudahil olur. Bu konunun gizli oznesi budur.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

http://www.futhead.com/17/players/23883/erik-sviatchenko/

Fifaya göre Tosicten iyi  :) Ama yeni bir isim alınacaksa kaliteli biri olmalı. Yatırım için zaten Mitrovicimiz var.

Çevrimdışı 38life

neyi iddia ediyorsun öyle bir teklif olsa hocayı yıpratmamak için ilk bize haber gelir sözleşmeyi fesedin diye
bizde seve seve sözleşmeyi fesih ederiz boşta kalan hocada milli takıma gider.
 Yeterki istesin CB ha bu arada teklif gelmiş yd den hocada Beşiktaşda daha yapacak işlerim var demiş
konu kapanmış. Sonuçta ilk belirleyecek isim YD dir. CB sorun çıkmamasını sağlar. YD den bir talep gelmezsede olmaz zaten.

Bu varsayıma "kesinlikle" katılmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Iste. Su anki durum ve alinacak kararlar Senol Gunes'i asar.

Sen saniyormusun ki Fatih Terim Rustu Recber'e atari yaptiktan sonra istifa eder? Gulerim. Kessen belki etmez. Fakat durum oyle farkli noktada ki asar FT'i de TFF Baskanini da.

Ozetle.. Oy oranini etkileyecek her seyde siyasetin tepesindeki kisiler mudahil olur. Bu konunun gizli oznesi budur.
ne istifası tazminatını ödeyip şutlamışlar işte.

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 19:43:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yalçın

ne istifası tazminatını ödeyip şutlamışlar işte.

Ha.. Hmmm  :bandit: O zaman kizmislar kendisine belli ki.. Ohh cekmiyorum ama.. Cin olmadan adam carparsan.. Ogrencin olan bir kalecinin de itelemesiyle ayagin kayar.. Sorarlar adama "sen misin memleketin zaptiyesi" diye..

Hmm.. Gonderildiyse benim bildigim FT egolu bir vatandastir.. E Tudor'a eyvallah.. Kendisini ispat etmeye calisip "kullerimden dogdum" edebiyati yapacak cunku.. FT'li bir GS karsisinda sampiyon olmak daha zevkli olur..

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

beyler konuyu kapatın nopostluk mesajlar gelmeye başladı.

Çevrimdışı underworld

Hocanın sözleşmesini fes edecek bir yönetim daha bu ülkeye gelmedi.
Saygılar  ( bu konu özelinde)

Çevrimdışı 38life

Etiketler: