Dip ile alakalı değil daha bu konudaki ilk mesjaımda yazdım Şenol Hoca'nın Beşiktaş ile "anlaşmış iken" bırakıp gitmesi karaktersizlik olur diye. Onursuz teklif örneğini de buyüzden verdim.
Ayrıca ne derse o olacak diyorsanız bu eşittir "milli takımın başına Şenol Güneş geçecek" demektir. E çünkü 7 yaşındaki çocuk bile biliyor ki şuan bu ülkenin en iyi teknik direktörü Şenol Güneştir. Dolayısı ile cb'nin gönlünden geçecek isim de odur. Ozaman ister ve olur. Bu mantığa göre... Küün fe yekün. sanki... Herkes robot o ne derse otomatik o oluyor. Kimsenin haysiyeti onuru iradesi yok.
Nereden yanit versem aciklamalarimin hepsi siyaset olacak; ve benimle ayni sekilde dusunmeyen kisiler tarafindan bir savunma aciklamasi yapma ihtiyacini doguracak.
Burada o kadar cok ornekler yazabilirim ki sayfalar yetmez. Gerek yok.
Senol Gunes ayagi ise. Ne olur biliyor musun? Cikar TFF Baskani.. Ulusal Milli Takimimizin Senol Gunes'e ihtiyaci var der. Kendisi de Milli gorevden kacmadi bu konuda sukranlarimizi sunuyoruz der. Ne diyeceksin? Besiktas Milli takimdan daha degerli desen bir dert demesen baska bir dert.
Burada tek belirleyici bir nokta var. o da TFF Baskaninin onerecegi isim. Cunku TFF Baskani CB'a "kimi TD yapalim" diye gitmez. Cebinde isimlerle gider. Bu isimler de bellidir. Benim tahminim ya tecrubeli diye Lucescu diyecek; ya da bir sans verelim diye Sifo Mehmet diyecek.
Gorunen de o yonde. Senol Gunes'i karistirmaz YD.