2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927727 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 02:31:17 atalay ]

Çevrimdışı Yalçın

Lucescu gelir teknik direktor olur. Benim tahminim bu yonde. Ya da yeniden Abdullah Avci gelir; Lucescu IBB'ye gider.

Umarim yanilmam. Senol Hoca su anda gitmemeli. Daha yapacak isler var cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun parmak kimi işaret ederse hoca o olur.

Öyle birşey imkansız. Parmak işaret edebilir ama işaret edilenin de bir iradesi var. İşaret edilen eğer karakterli bir insansa dayatmaya direnir, boyun eğmez. Ki Şenol Hoca tam da böyle biri. Oyüzden ben hayal dünyasında yaşamıyorum. CB isterse Şenol Güneş mecbur gider diyenler hayal dünyasında yaşıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle birşey imkansız. Parmak işaret edebilir ama işaret edilenin de bir iradesi var. İşaret edilen eğer karakterli bir insansa dayatmaya direnir, boyun eğmez. Ki Şenol Hoca tam da böyle biri. Oyüzden ben hayal dünyasında yaşamıyorum. CB isterse Şenol Güneş mecbur gider diyenler hayal dünyasında yaşıyor.
Biz yine de çok akıllara getirmeyelim bu senaryoyu, kapatalım konuyu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

:) Baska ulkede yasamadigina eminmisin?? Birkac sey yazdim sonra sildim isin acikcasi. Siyasete fazla dalmadan; maalesef CB ne derse o olur. Yilmaz Vural olsun derse de o olur. Su an ulke siyasal konjonkturu ve siyasal irade bu sekilde. "Fakat benim sorumluluklarim var" bu ve bunun gibi gerekceler ancak "geciniz" ile sonuclanir. Hatirlamakta fayda var.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi tolga1903

:) Baska ulkede yasamadigina eminmisin?? Birkac sey yazdim sonra sildim isin acikcasi. Siyasete fazla dalmadan; maalesef CB ne derse o olur. Yilmaz Vural olsun derse de o olur. Su an ulke siyasal konjonkturu ve siyasal irade bu sekilde. "Fakat benim sorumluluklarim var" bu ve bunun gibi gerekceler ancak "geciniz" ile sonuclanir. Hatirlamakta fayda var.

Siyasete girmemek imkansızki bu konuda. İşaret etti diyelim hoca da kabul etmedi nazikçe. Adama atılacak iftiralar yapıştırılacak yaftaları şimdiden görebiliyorum. Hatırlarsanız antepte şampiyon olduğumuz gün Mevlana'nın şiirini okumuştu. 1 hafta tantana yaptılar nerdeyse adı çıkacaktı neyse ki çok sallanmadı ama bunun üzerine bir de reddederse çok sıkıntı verecekler hocaya. İçinde bulunduğumuz durumdan nefret ediyorum. Umarım hasarsız şekilde atlatırız.

Çevrimdışı autopsy

Ülke gerçeklerinden de siyasetten de çok ama çok uzaksın. Burada bunu sana sebepleriyle çok detaylı anlatırım da fazlaca siyasete girmiş oluruz. Sadece şunu söylüyorum, yukarıdan x bir hoca milli takım hocası olarak işaret edilirse milli takım hocası olur. Bunu engelleyecek bir irade bu ülkede yok.

Çevrimdışı sermet00

Futbol camiasında CB'yi karşısına kimse alamaz he alır ama kariyeri biter üstüne Türkiye'de değil yurtdışında yaşamak zorunda kalır.Yancı gazeteciler yer bitirirler iftirayla,bir şiir de okumuştu içinde gül falan vardı,birileri onu Fetö'ye de yordu.
Zaten Trabzon'daki stadın ismini CB verdi.Aralarının da iyi olduğu buradan belli.

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı cursedofdragon

Ülke gerçeklerinden de siyasetten de çok ama çok uzaksın. Burada bunu sana sebepleriyle çok detaylı anlatırım da fazlaca siyasete girmiş oluruz. Sadece şunu söylüyorum, yukarıdan x bir hoca milli takım hocası olarak işaret edilirse milli takım hocası olur. Bunu engelleyecek bir irade bu ülkede yok.

Örnek "Arena" isimileri kalkıcak.

1 hafta sonra hepsi kalktı :)

Çevrimdışı sametbagan

Bu kulüp kimin shorlist'ini takip ediyor?

Keşke zamanında hem stoper hem de geri dörtlünün önünde oynayabilecek Juste'yi yoklasaydınız. Geçenlerde 4 küsura Feyenoord'a gitti.
Sosyal medyada okuduğum kadarı ile celtic taraftarları hiç beğenmiyormuş vasattan öteye geçmez diyorlar.Senin düşüncen nedir.Sanırım marcelonun yerine düşünülüyor.

Çevrimdışı atalay

Matej, Atınç varken Erik alınır mı? Bilmiyorum, çünkü Tosic izlemek istemiyorum. Her pozisyon için geçerli bir durum: Oyunun ihtiyaçlarına uygun oyuncu seçimi. Oyuncuyu beğenirim, sol stoper oynama pratiği de yüksektir; ama kağıt üzerinde Beşiktaş'ın ağırlıklı olarak oynamaya çalıştığı oyunda Pepe'ye partner olarak yazmam. Organizasyonun kalitesi ve yapısı bazen oyuncuyu yükseltir bazen ise bütün defolarını açığa çıkarttırır. Ne oynayacağını bilen tercihi yapacak. 6 ay sonra tipleme yakınmaları olmayan bir tercih yapmaları dileğimle, diyorum. @sametbagan
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 19:06:21 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Cb değil Bm bile olsa Beşiktaş taraftarıni kimse karşısına almak istemez.

Çevrimdışı atalay

Milli takımın başına Tudor geçsin. Beşiktaş'ı yendi.

Çevrimdışı 38life

Yani benim bütün bu konuşmalardan anladığım kadarıyla CB gelse ve size "onursuz" bir iş teklif etse siz bunu kabul edeceksiniz... Öyle mi? Benim anladığım bu...

Çevrimdışı 38life

Siyasetin yeterince içindeyim. Konu siyaset dışı. Ben bu forumda siyaset ile ilgili hiç konuşmadım konuşmam da...

Çevrimdışı bjk4ever

Dunku macta siz tribünki Pepe olsaydanız mactaki performansa gore yanınıza mitroviçimi tosiçimi yoksa atıncımı isterdiniz

???

Saygılar

Kimseyi istemezdem tek basina oynardim sulalem raad stayla.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı autopsy

Siyasetin yeterince içindeyim. Konu siyaset dışı. Ben bu forumda siyaset ile ilgili hiç konuşmadım konuşmam da...

Konu siyasetin tam da göbeğinde. Her neyse ..

Çevrimdışı sametbagan

Matej, Atınç varken Erik alınır mı? Bilmiyorum, çünkü Tosic izlemek istemiyorum. Her pozisyon için geçerli bir durum: Oyunun ihtiyaçlarına uygun oyuncu seçimi. Oyuncuyu beğenirim, sol stoper oynama pratiği de yüksektir; ama kağıt üzerinde Beşiktaş'ın ağırlık olarak oynamaya çalıştığı oyunda Pepe'ye partner olarak yazmam. Organizasyonun kalitesi ve yapısı bazen oyuncuyu yükseltir bazen ise bütün defolarını açığa çıkarttırır. Ne oynayacağını bilen tercihi yapacak. 6 ay sonra tipleme yakınmaları olmayan bir tercih yapmaları dileğimle, diyorum. @sametbagan
İki hazırlık maçında da oynayan mitroviç sanırım ligde bizim işimizi görür gibi.Hem toplu hem topsuz derli toplu geldi.Birkaç maç pepe ile beraber oynatıp stoper transferine o zaman eğilsek daha mantıklı gibi geliyor bana.Avrupa maçları için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Pepe ile daha iyi bir ikli oluşturabilirler gibi geliyor bana.

Çevrimdışı 38life

Konu siyasetin tam da göbeğinde. Her neyse ..

Konu karakter ve onur ile ilgili. Siyaset yan konusu bu işin.

Çevrimdışı EagleForce

Beşiktaş, Celtic'in Danimarkalı stoperi Erik Sviatchenko için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Tipsbladet)

http://www.futhead.com/17/players/23883/erik-sviatchenko/

Çevrimdışı Yalçın

Yani benim bütün bu konuşmalardan anladığım kadarıyla CB gelse ve size "onursuz" bir iş teklif etse siz bunu kabul edeceksiniz... Öyle mi? Benim anladığım bu...

Canim kardesim;

"Kardesim" dedim; samimi ortamda oldugumuzdan oturu.

Elbette ki CB insanlarin onuruna haysiyetine aykiri dusecek bir teklifde bulunmaz. Siyasal farkli bakis acilari, farkli yaklasimlar ve ideolojiler olabilir. Zaten demokrasi de bu bakis acilarina hosgoru ile yaklasip ortak bir konsensusun olusmasi iradesidir.

Sorunumuzun temel kaynagida budur. Hosgoru olmamasidir.

O nedenle; daha fazla kurcalamadan.. Lafin ozu, ne derse o olacaktir.

Yoksa, onurumuza haysiyetimize aykiri dusecek bir istek kimin ne haddine. Inmeyelim bu kadar dibe.

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Siyasilerin her isteğine "he" diyecek olanlar Terim gibi karaktere sahip olanlardır. Şenol Güneş karakterine sahip olanlar dayatmaya direnir. Öyle "olur efendim" demez. Tanımamışsınız hocanızı.

Etiketler: