2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6929923 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sermet00

Maalesef bu iş paraya ve malum kişinin emrine bakar.Fakat Hunter veya Lucescu gelecek bence

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada:

2009 yılında old traffordda tello ile birlikte manchesterin o dönemdeki 26 maçlık serisine son veren

7,5 sene sonra ise; terimin magandalık serisine son veren adam gibi adam.

terim senin her yerini öpsün rüştü abi.

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın size'ı genişlemiş. Sedat ve Fatih'in üst çatısı yetersiz. Aras'ın performansı dışında vücut dilini de iyi bulmadım. Ek olarak stoperler merkezden gelen hücumlarda çok fazla geri kaçıyor, kenardan gelen orta/paslarda ise çok fazla içeri gömülüyorlar.

Çevrimdışı Neo Nesil

şenol güneş 2. kez milli takımın başına geçmek gibi bi hata yapmaz. Terimle karıştırmayın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol hoca Beşiktaş'ı bırakıp milli takıma gitmez. Zira Beşiktaş'ın önü daha açık.Hedefler tutturulursa takım düzeyinde iyi şeyler başaracağız. Milli takım ise belirsiz , hem hoca kırgın ayrılmış hem de dünya üçüncülüğü gibi kariyerinde üst seviyeyi görmüş.
Lucescu ise takım çalıştırmayıp oğlu rizvan sanırım onun TD liğinde üst taraflarda bir yerlerde olmak istiyor. Sanmam olacağını.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 17:49:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Renkliler : çakma filozof çakma filozof
Şenol Güneş : bu sene de çakacam
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hadi utanmadan teklif yapin !!!!

Senol Hocanin Roportajindan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın size'ı genişlemiş. Sedat ve Fatih'in üst çatısı yetersiz. Aras'ın performansı dışında vücut dilini de iyi bulmadım. Ek olarak stoperler merkezden gelen hücumlarda çok fazla geri kaçıyor, kenardan gelen orta/paslarda ise çok fazla içeri gömülüyorlar.

İlaveten Tolgay'ın merkezden alıp dönerken oynadığı oyunlarda sıkıntı var. Yarım tur dönüşleri tehlikeli. Bunu yapabildiği an ise alıp çok çabuk dikine gidebiliyor. Adriano'nun sol iç performansı ise ancak yerleşerek oynanılan, pas trafiği yüksek oyunda verim sağlar gibi duruyor. Schalke maçının ikinci yarısı ile Valladolid maçında bireysel performanslar adına benzer şeyler gördüm.

Çevrimiçi Necmi

Şenol hocanın bir yere gittiği yok kesin bilgi dendi

Erdem Ulustan muhteşem bir Gooollll

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman Aykut'la Fatih'i üst üste koyup, evire çevire okşayacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 18:01:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Başkan bir röportajda demişti Şenol güneşi neden aldığını.
Bursadayken gazeteciler Beşiktaşa gidecek misin diye sorduklarında Şenol Hoca asla takımı yarıda bırakmam sezon bitmeden kimseyle görüşmem demiş.
Başkan hocanın Bu karakterden etkilenip getirdim dedi.
Yani şimdi gitmez ama sene sonu sözleşmesi bitiyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Hadi utanmadan teklif yapin !!!!

Senol Hocanin Roportajindan..
Moderatörler Fotograflar ayriyeten onaylaniyor onlara da bir el ativerin :bandit:

Mesaji onayliyirsunuz fotograf kaliyor..

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan bir röportajda demişti Şenol güneşi neden aldığını.
Bursadayken gazeteciler Beşiktaşa gidecek misin diye sorduklarında Şenol Hoca asla takımı yarıda bırakmam sezon bitmeden kimseyle görüşmem demiş.
Başkan hocanın Bu karakterden etkilenip getirdim dedi.
Yani şimdi gitmez ama sene sonu sözleşmesi bitiyor...

sözleşme uzatıcaz  :deal:

Çevrimdışı 38life

Böyle birşey zaten mümkün değil. Öyle birşey olsa bu düpedüz karaktersizlik olur. Ki Şenol hoca şu camiada benim gördüğüm en karakterli bir kaç insandan biri. Oyüzden %0.1 ihtimal bile yok.

Çevrimdışı abdusta

mustafa denizli gider
3maçlık

saygılar

Çevrimdışı sermet00

Böyle birşey zaten mümkün değil. Öyle birşey olsa bu düpedüz karaktersizlik olur. Ki Şenol hoca şu camiada benim gördüğüm en karakterli bir kaç insandan biri. Oyüzden %0.1 ihtimal bile yok.
Burası Türkiye hiçbir şey belli olmaz,Milli takıma yeni hoca gelene kadar ipin ucunu bırakmamak gerekiyor.Sosyal medyada taraftar,klüpte yöneticiler elinden geleni yapmalı.

Kararı TFF değil CB verecek en güçlü adaylar Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'tir şu durumda.

Çevrimiçi Necmi

Yoklamışlar ama gitmemiş
Burda yapıcaklarım var daha demiş.

Çevrimdışı 38life

Burası Türkiye hiçbir şey belli olmaz,Milli takıma yeni hoca gelene kadar ipin ucunu bırakmamak gerekiyor.Sosyal medyada taraftar,klüpte yöneticiler elinden geleni yapmalı.

Kararı TFF değil CB verecek en güçlü adaylar Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'tir şu durumda.

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Cumhurbaşkan'ı gelip Şenol Güneş'e "milli takıma geçeceksin!" diyecek, Şenol Güneş de "tamam efendim" diyecek öyle mi? Siyasi travmalar sizi doğru düşünememeye itiyor. Bukadar gerçekten uzaklaşmayın, aramızda kalın.

Çevrimiçi Necmi

neyse konumuza dönelim
bizlik bir durum yok :D

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, Celtic'in Danimarkalı stoperi Erik Sviatchenko için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Tipsbladet)

Çevrimiçi Necmi

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Cumhurbaşkan'ı gelip Şenol Güneş'e "milli takıma geçeceksin!" diyecek, Şenol Güneş de "tamam efendim" diyecek öyle mi? Siyasi travmalar sizi doğru düşünememeye itiyor. Bukadar gerçekten uzaklaşmayın, aramızda kalın.
bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun parmak kimi işaret ederse hoca o olur.

Çevrimdışı sermet00

Hangi devirde yaşıyoruz yav?
Neyse inşallah haklı çıkarsın

Çevrimdışı tuncaboylu

neyse konumuza dönelim
bizlik bir durum yok :D
Rakiplerimizden birini ilgilendiren bir durum var mı peki, mesela Başakşehir'i?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: