2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940169 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
26 Ağustos 2016, 13:02:26 »
Bir fiyasko da TFF yaptı. U21 dışında tüm yaş kategorilerini gelişim ligine dahil etti. Ve takımlar bölgelere dağıtıldı. Velhasıl takımlar arasında ciddi bi' güç farkı var. Gelişim ve performans yaşlarında hem güçsüz gem de güçlü ekiplerde oynayan oyuncular için olumsuz bir durum.

Alt yaş kategorilerinde düzenli olarak 15-0, 20-0 biten maçlar var. 20 atan mı, yoksa yiyen mi gelişecek? Bu oyuncular burada oynayacak yaşı geçtikten sonra ise kiralık unutulanlar listesine giriyorlar. 17-19 yaşında düzenli olarak oynayabilecekleri oyun ve rekabet kalitesi yüksek bir lig yok. Siz neyden bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı tangaz

Tuncaboylu gibi kıvırma dostum, aynı dönemde altyapılara ne yatırım yapılmış onu da bi koy önümüze de karşılaştıralım? stat yaptık taraftar gelsin ne ala memleket. Hani nerede? 8 bin ortalamaya oynanıyor maçlar Türkiye'de.

bu mesajımdan kıvırma sonucuna nasıl vardın? tesisleşmede bir gereklilik diyorum kıvırma bunun neresinde? bugün 5bin olması yarında öyle olacağı sonucunu çıkarmaz tesisleşme işi uzun vadeli bir planlamadır diyorum. bunun nesini anlamadın? afyonun patlamamış sanırım yada aşırı dozda gömü krizin tutmuş bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

vıyyy eğer 7,5 e gittiyse az olmuş... biz ersanı 7 ye satmış takımız...

hava topları öksüz kaldı  :s20:

yapcak bişi yok tabi endüstriyel fitbol böyle bişey.. birileri gidecekti..

Çevrimdışı tangaz

marcelo sadece 7,5e lyonda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ayberk

sporu bir kültür, yaşam tarzı olarak algılayamadığımız sürece üst düzey sporcularımız her zaman az sayıda kalacak
güreş dışındaki hiçbir branşta iddiamız yok , devşirmelerle idare ediyoruz
sadece futbolla alakalı değil, geneliyle alakalı bir durum
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cagdas44

vıyyy eğer 7,5 e gittiyse az olmuş... biz ersanı 7 ye satmış takımız...

hava topları öksüz kaldı  :s20:

yapcak bişi yok tabi endüstriyel fitbol böyle bişey.. birileri gidecekti..

7,5 nerede yazıyor?

Çevrimdışı Kalyoncu

Alt yaş kategorilerinde düzenli olarak 15-0, 20-0 biten maçlar var. 20 atan mı, yoksa yiyen mi gelişecek? Bu oyuncular burada oynayacak yaşı geçtikten sonra ise kiralık unutulanlar listesine giriyorlar. 17-19 yaşında düzenli olarak oynayabilecekleri oyun ve rekabet kalitesi yüksek bir lig yok. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Abdullah Avcı bu konudan çok şikayetçi idi.

Çevrimdışı Koa_lAA

7,5 nerede yazıyor?

twitter da.. duyumcularda... tüm duyum kasanlarda...

Çevrimdışı mylife1903

Asıl mesele Cengiz  Ünder gibi yetenekleri fazla parlamadan erkenden transfer etmek değil Cengiz Ünder gibi isimleri altyapıdan çıkarıp bunlardan yeni değerler yaratabilme . Cengiz Ünder'i neden erkenden satın almadık demek basitçe yine kolaycılığa kaçmak . Altınordu oyuncuya zaman , emek harcasın gerekli altyapıyı versin sonra sen parayı bastır elinden al.
Emparayelist dusunce

Çevrimdışı atalay

Abdullah Avcı bu konudan çok şikayetçi idi.

İzledim onu. A takım seviyesindeki organizasyona dair de çok doğru şikayetleri vardı.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Marcelo kesinmi abiler? Sevdigimiz hep gidiyo be 😢

Çevrimdışı mylife1903

Bugün öğlen olmak üzere ve hala hatırlatmamıştın. İyi oldu.

Adam geldiğinden beri 6 ay oldu, 6 milyon kere 4.5 milyon muhabbeti döndü. Sonra neden oyuncu yetişmiyor, ah biz alsaydık vs vs

Dün @atalay ın bahsettiği Polonyalı santraforu Sampdoria yerine biz alsak, "4 milyon verdiysek golleri sıralasın, onun pişmesini mı bekleyeceğiz", "Polonya'dan kaç tane santrafor çıkmış", "İyi adam olsa bize bırakırlar mıydı?" vs vs diye diye onu da gömecektin.

Sonra da hiç bir şey olmamış gibi "Bakın Başakşehir Sikilongo'yu almış, biz neden bulup alamıyoruz" diyecektin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sikilongo kim yahu iyi transferdir ama ben kesin desteklerdim boyle bir transferi. Adamin bi kere adi guzel, cok bitirici bir ismi var.
bana boyle isimlerle gelin kardesim, abubakar, babacar falan gibi isimlerle gelmeyin.
Sikilachi olsun, amokachi olsun basari ortada

Çevrimdışı Ayberk

evini geçindirmek için eşyasını satıp başkasınınkini kiralayan aile babası durumundayız
seneye localardan da elde edeceğimiz ilave gelirlerle şu ffp belasından bir an önce kurtuluruz umarım
içim acıyor resmen ..
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Projeler teoride bir dolu kusuruna rağmen belli ölçüde güzel, ama pratikte hiç işlemiyor. 1 hafta önce koydukları kuralı, bir büyük takım ihlal ettiği diye maçtan iki gün sonra kaldırdılar. @tangaz Bu spor ekonomisi ve endüstrisini yönetmekten kulüplerin kongre yapısına kadar girift bir konu.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 13:02:46 atalay ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 12:25:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
marcelo sağlık kontolü için lyon a giderken hocamız
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 12:26:32
Sikilongo kim yahu iyi transferdir ama ben kesin desteklerdim boyle bir transferi. Adamin bi kere adi guzel, cok bitirici bir ismi var.
bana boyle isimlerle gelin kardesim, abubakar, babacar falan gibi isimlerle gelmeyin.
Sikilachi olsun, amokachi olsun basari ortada
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 12:30:14
marcelonun satıldığını duyan tosiç formayı kaptım dedi :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Projeler teoride bir dolu kusuruna rağmen, belli ölçüde güzel ama pratikte hiç işlemiyor. 1 hafta önce koydukları kuralı, bir büyük takım ihlal ettiği diye maçtan iki gün sonra kaldırdılar. @tangaz Bu spor ekonomisi ve endüstrisini yönetmekten kulüplerin kongre yapısına kadar girift bir konu.

nereden tutsan elinde kalıyor tüm uygulamalar. oyuncu spor müsabakası izleyemez ama oynayabilir. sanırım yeryüzünde tek örneği bu coğrafyadır. @atalay

Çevrimdışı Türkay

Marcelo'nun yerine bi adam bulmuşuzdur İnşallah.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Cahilliktir en buyuk dusman, cahil insan spordan ne anlar. Kazanmayi bi sekil kazanmayi becerir. Once kaybetmeyi ogretmek lazim
Egitim, egitim, egitim

Çevrimdışı tangaz

marcelonun satıldığını duyan tosiç formayı kaptım dedi :bandit:

çubuklu formayı hiç sevemedim yahuu gri desen daha kötü bari çizgileri beyaz olaymış elde tutulur tek forma beyaz olanı...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Marcelo bedavaya gitmiş resmen.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ali ENGİN‏ @aliengin1903  6 dakika önce

SON DAKİKA | Marcelo Guedes, 7.5m € bonservis bedeliyle Lyon'a transfer oldu. Yolun açık olsun Marcello 👏
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: