2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940859 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Real Madrid'in yaş ortalaması 26.1 Beşiktaş'ın yaş ortalaması 28.5 ve Real halen gençlere yatırım yapıyor son 2 sezon 2 CL 1 de lig şampiyonlukları var. Birazcık feyz alsak fena olmaz önümüzdeki seneden itibaren.

adamların finansal yapısı ortada bizim öyle genç oyunculara fahiş bedeller gömecek ya tutarsa diecek lüksümüz olmadığı yaptığımız tüm genç transferlerininde performansı ortada iken bunu beklemek ütopik. ne zamanki 10+ bedellerle genç alabilecek seviyeye geliriz o zaman bu hayalleri kurarız şu aşamada olanak dışı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu oyuncuyu, bizim büyük takımlardan daha fazla majör kulüplerin scout ekipleri izledi. Defalarca raporlandı, 14/15 sezonun başında teklif ettik. Sadece Beşiktaş özelinde değil. Bu oyuncunun; FB, GS, TS değil de, Başakşehir üzerinden Avrupa yapması birçok şeyin ters gittiğine işaret.
Altınordu başkanından "Özellikle 4 büyüklere değil de Başakşehir'e sattık" açıklaması duymuştum.

Yoksa 700 bin euro 4 takım için de para değildi. Ortada bir proje vardı ve 4 büyükler (bence haklı olarak) buna dahil edilmedi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adamların finansal yapısı ortada bizim öyle genç oyunculara fahiş bedeller gömecek ya tutarsa diecek lüksümüz olmadığı yaptığımız tüm genç transferlerininde performansı ortada iken bunu beklemek ütopik. ne zamanki 10+ bedellerle genç alabilecek seviyeye geliriz o zaman bu hayalleri kurarız şu aşamada olanak dışı...
Cengiz Ünder gibi örnekleri ucuza alabilirdik illa herşey para değil, ben para ödeyelim demiyorum zaten o bambaşka bir olgu sadece bu kadar yaşlı bir kadro gelecek açısından kötü onu söylemek istedim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

5-6 çok yaa stoper için max. 3 verilmeli stoper bonservisine. olgun tecrübeli 3 bilemedin 3,5 bonservisi olan biri uygun olur
Aradığın adam Serdar Taşçı.

Daha bile ucuza alınabilir, yerli kontenjanında oynar.

Çevrimdışı tangaz

Cengiz Ünder gibi örnekleri ucuza alabilirdik illa herşey para değil, ben para ödeyelim demiyorum zaten o bambaşka bir olgu sadece bu kadar yaşlı bir kadro gelecek açısından kötü onu söylemek istedim..

bizde beşiktaş sübyan yurdu denemesi başarılı olamıyor taraftar profili beklentiler baskı vbvb mesela c.ünder acaba ne kadarını verebilirdi potansiyelinin bizde?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Büyük takımlarının genç oyuncuları geliştirebilecek, doğru bir yapı sunabilecek organizasyon becerileri mi var? @tuncaboylu Zaten sürekli tarifini yaptığım sorun, tam olarak bu. Son olarak Kerem ismi geçiyor. Umarım Beşiktaş'ı seçmek gibi bir hata yapmaz.

Çevrimdışı tangaz

Aradığın adam Serdar Taşçı.

Daha bile ucuza alınabilir, yerli kontenjanında oynar.

profil olarak doğru bir isim gibi duruyor ama oyuncunun tek maçını dahi izlemedim bu nedenle fikrim yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizde beşiktaş sübyan yurdu denemesi başarılı olamıyor taraftar profili beklentiler baskı vbvb mesela c.ünder acaba ne kadarını verebilirdi potansiyelinin bizde?
Doğru adamları alamazsan başarılı olamaz tabi. Alınan örneklerin hepsi sorunlu veya potansiyel aralığı düşük çocuklardı geldikleri nokta ortada bizde veya bizden sonrasında. Real'de hiç baskı yok mu? Adamlar Ronaldo'yu yuhalıyor :)
Gelen çocuklara ne koçluk ne yönlendirici bir hizmet sunuyoruz kendilerinin pişmesini bekliyoruz. Öyle ben wonderkid aldım yürü ya kulumla olmaz, çiçeği sulamazsan iyi bakmazsan özenmezsen büyür mü?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 11:09:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyük takımlarının genç oyuncuları geliştirebilecek, doğru bir yapı sunabilecek organizasyon becerileri mi var? @tuncaboylu Zaten sürekli tarifini yaptığım sorun, tam olarak bu. Kerem ismi geçiyor. Umarım Beşiktaş'ı seçmek gibi bir hata yapmaz.
Ben de katılıyorum sana.

O yüzden "Cengiz'i keşke biz alsaydık" yorumları afaki bence de. 2. top kaybından sonra homurdanmalar başlardı. Açıklamayı buldum bu arada:

http://m.fanatik.com.tr/2016/12/06/cengiz-under-in-fiyati-10-milyon-euro-1265846

Çevrimdışı tuncaboylu

profil olarak doğru bir isim gibi duruyor ama oyuncunun tek maçını dahi izlemedim bu nedenle fikrim yok
@mylife1903 e soralım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Asıl mesele Cengiz  Ünder gibi yetenekleri fazla parlamadan erkenden transfer etmek değil Cengiz Ünder gibi isimleri altyapıdan çıkarıp bunlardan yeni değerler yaratabilme . Cengiz Ünder'i neden erkenden satın almadık demek basitçe yine kolaycılığa kaçmak . Altınordu oyuncuya zaman , emek harcasın gerekli altyapıyı versin sonra sen parayı bastır elinden al.

Çevrimdışı tangaz

Doğru adamları alamazsan başarılı olamaz tabi. Alınan örneklerin hepsi sorunlu veya potansiyel aralığı düşük çocuklardı geldikleri nokta ortada bizde veya bizden sonrasında. Real'de hiç baskı yok mu? Adamlar Ronaldo'yu yuhalıyor :)
Gelen çocuklara ne koçluk ne yönlendirici bir hizmet sunuyoruz kendilerinin pişmesini bekliyoruz. Öyle ben wonderkid aldım yürü ya kulumla olmaz, çiçeği sulamazsan iyi bakmazsan özenmezsen büyür mü?

bence realde bizdeki baskı yok adamlar r.sociedaddan genç bi çocuk aldılar 2-3 sene evvel 38 mio ödediler bildiğim tek maç oynamadı bir baskıda yoktu mesela isco o elemandan hallice

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Asıl mesele Cengiz  Ünder gibi yetenekleri fazla parlamadan erkenden transfer etmek değil Cengiz Ünder gibi isimleri altyapıdan çıkarıp bunlardan yeni değerler yaratabilme . Cengiz Ünder'i neden erkenden satın almadık demek basitçe yine kolaycılığa kaçmak . Altınordu oyuncuya zaman , emek harcasın gerekli altyapıyı versin sonra sen parayı bastır elinden al.
1 milyon euro gibi ücretler para değil bu transfer pazarında. 4.5 mitrovic e verdik tekrar hatırlatırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Büyük takımlarının genç oyuncuları geliştirebilecek, doğru bir yapı sunabilecek organizasyon becerileri mi var? @tuncaboylu Zaten sürekli tarifini yaptığım sorun, tam olarak bu. Son olarak Kerem ismi geçiyor. Umarım Beşiktaş'ı seçmek gibi bir hata yapmaz.

Atalay Sardar Azmoun?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 11:19:45 Fatih_ ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1 milyon euro gibi ücretler para değil bu transfer pazarında. 4.5 mitrovic e verdik tekrar hatırlatırım..
Serhat ,  demek istediğim Cengiz Ünder'e 1 milyon verince oyuncu yetiştirip geliştirmek ile alakalı sorunları halletmiş olmayacağız sadece üstünü kapatmış olacağız. Ne oyuncu yetiştirebiliyoruz ne de geliştirebiliyoruz yeteri kadar. Bu sorun ortada duruyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

bence realde bizdeki baskı yok adamlar r.sociedaddan genç bi çocuk aldılar 2-3 sene evvel 38 mio ödediler bildiğim tek maç oynamadı bir baskıda yoktu mesela isco o elemandan hallice
Aynen öyle, bizdeki baskı kimse de yok. (Belki Premier League'de vardır)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat ,  demek istediğim Cengiz Ünder'e 1 milyon verince oyuncu yetiştirip geliştirmek ile alakalı sorunları halletmiş olmayacağız sadece üstünü kapatmış olacağız. Ne oyuncu yetiştirebiliyoruz ne de geliştirebiliyoruz yeteri kadar. Bu sorun ortada duruyor.
Bunu yapamadığımız için zaten bunları yapalım diyoruz ya, bunu altyapısı çok iyi takımlarda yapıyor tam tersi takımlarda, abes bişi yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün öğlen olmak üzere ve hala hatırlatmamıştın. İyi oldu.

Adam geldiğinden beri 6 ay oldu, 6 milyon kere 4.5 milyon muhabbeti döndü. Sonra neden oyuncu yetişmiyor, ah biz alsaydık vs vs

Dün @atalay ın bahsettiği Polonyalı santraforu Sampdoria yerine biz alsak, "4 milyon verdiysek golleri sıralasın, onun pişmesini mı bekleyeceğiz", "Polonya'dan kaç tane santrafor çıkmış", "İyi adam olsa bize bırakırlar mıydı?" vs vs diye diye onu da gömecektin.

Sonra da hiç bir şey olmamış gibi "Bakın Başakşehir Sikilongo'yu almış, biz neden bulup alamıyoruz" diyecektin.

Çevrimdışı atalay

Hedef büyültmeyi popülizm, vizyon kelimesini sansasyonel transfer yapmak olarak görüp altyapı dersi vermek de olmuyor. Beşiktaş'ın zaten altyapıyı görmezden gelme gibi bir lüksü yok. Fakat görmezden geldiği gibi, taraftarın da böyle bir talebi yok. Altyapıdan herhangi bir ismi A takım antrenmanına koyarak oyuncu gelişmiyor. Bunun dışında iç piyasada bu tarz isimleri kadroya katmak da, altyapısını yurt dışında almış TR pasaportlu oyuncuları transfer etmek de bir çözümdür. İster içeriden, ister dışarıdan, isterse öz kaynaktan gelen bu genç oyuncuların gelişimini sağlayacak bir metot sunmak zorundasınız. El yordamı ile olmuyor. FFP'yi yanlış okuyan, yarışmacı takımın üretmek zorunda olmadığını düşünen bir futbol aklı ile uzun vadede olmaz. Zaten sportif açıdan domine etseniz bile ekonomik açıdan fark açmadığınız sürece büyüyemeyeceksiniz. Keza rekabetin kalitesi artmadıkça yine yerel kalacaksınız.   

Çevrimdışı atalay

Atalay Sardar Azmoun?

Bayern ve Atletico maçları dışında izlemedim. Pek fikrim yok.

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 11:32:29 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunu yapamadığımız için zaten bunları yapalım diyoruz ya, bunu altyapısı çok iyi takımlarda yapıyor tam tersi takımlarda, abes bişi yok..
Bunu yapamadığımız için Avrupa'da yeterince başarılı değiliz ve mali olarak durumumuz iyi değil Serhat. Basit çözümlerle günü kurtarmaya çalışıyoruz çünkü asıl sorun daha karmaşık ve çözülmesi zor. Gurbetçi oyuncu bakıyoruz harıl harıl çünkü Türkiye'deki oyuncuların aldığı altyapı eksik ve kusurlu Altınordu çıkışlı olanlar istisnasını dışarıda tutarsak. Gurbetçi oyuncu almak da çözüm değil çünkü Uefa gurbetçi oyuncuyu yabancı statüsünde görüyor. Gurbetçi oyuncuyu yetişmiş olarak alıyorsun belki ama geliştirme kısmı sana kalıyor .

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen anca Hoca eleştiriliyor, madem öyle Başkanı ve yönetimi eleştirin. Şenol hoca gibi bir değerin farkında değiller abi uzun süre kalmalı Şenol hocanın kaldığı her sene şampiyonluğun favorisiyiz.
Sence Başkan ve Yönetim Şenol hoca gibi bir değerin farkında değil mi? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sence Başkan ve Yönetim Şenol hoca gibi bir değerin farkında değil mi? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
tam okuyamamışsın yazdığını, yönetim ve başkana değil eleştiren kişilere söylüyor bunu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kartal Ç

forma giyemezdi ve keşfedilemeden çürür giderdi.
bize rezerv takım lazım maçlarını takip edip oyuncuların performansını gözleyeceğimiz.
Kocaeli takımı da yalan oldu...

e bizim 2016daki mali genel kuruldan kocaelibirliğin 10 milyona alınması için karar çıktıydı
hatta nisandaki divan kurulu toplantısında başkan da alıyoruz demişti? 2 3 ayda yine mi vazgeçtiler.
Yahu bir an önce alsınlar zaten taraftarı yok bişeysi yok. Beşiktaş B olarak takımın adını rengini armasını vs değiştirip devam edelim.

Etiketler: