2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937782 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya arkadas elimizde bir dunya adam var hic birine mi teklif yok gidip Marceloyu satmak zorunda kalıyoruz :s20:

Tam defans duvar oldu artik derken Marcelo gidiyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan'ın bi planı vardır bu satışın sonrasında, defans çok kritik değil benim gözümde, net bi golcü alınsın yeter, defans işi çözülür..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Her yer 8,5 diyor, 7.5 m euro nereden çıktı, aydınlatabilir misiniz?

adı yasak kendi yasak olmayan site öle yazmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Marcelo'nun gidişi 10 numara oldu, iyi para girdi kasaya. Zaten Pepe geldiğinde kimi satarız diye sormuştum, satılacak 2-3 isimden biri gitti. Bu bir transfer başarısıdır ve zorunluluktur. Hırvat milli takım stoperi, Türk milli takım stoperi, Sırp Milli takım stoperi var Pepe yanına, başka kimseyi almasınlar free transfer olmayacaksa stopere. Adam gibi forvet alsınlar yeter.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

7,5'a neden sattık anlamıyorum tamam elimiz dar ama Lyon denen adamalarda 100 Mılyonluk satış yaptı.

Tok satıcı rolünü cidden yapamıyoruz.  :s20:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kap gelmeden bilemeyiz ancak 7.5 bonservis olup bonuslarla 8.5 a gelen bir anlaşmada olabilir. Bu fiyatın sözleşmesinin 1 yıl kalmasıyla çok ilgisi var yoksa daha iyi bir rakama satardık ancak şuanki durumda bu rakamda iyi.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 13:08:01 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı black kartal

bütün gazetelerde 8.5 milyon Euro yazıyor
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Başkan'ın bi planı vardır bu satışın sonrasında, defans çok kritik değil benim gözümde, net bi golcü alınsın yeter, defans işi çözülür..

geçen yılki defanstan marcelo pepe değişikliği olması dahi seviyemizi yukarı çekecektir. santrafor daha çok daha önemli bu ülkede atan kazanıyor iyi bir son vuruş ustası lazım. cinyak ismi benimde sıcak baktığım biri ama nerden baksan 3-4 kg fazlası ve kilo almaya eğilimi var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ayberk

Aşağıdaki adamların hiç birini satamayıp Marcelo'yu 7.5 a göndermek mecburiyetse ben karşıyım o mecburiyete. En azından 10-11 etmeliydi şu Şartlarda Marcelo yoksa gitmesine karşı değilim.

Aşağıdakilerin toplam maliyeti 12-13 milyon euroyu geçiyor bonservis ücretleri karşılığı, 1-2 milyon euro bile etmeyecek tamamı büyük ihtimalle.

Boyko
Milosevic
Franco
Veli
Pektemek
Aras

bu yazdıklarına teklif var mı?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Koa_lAA

2 ye al 8 e sat... bunada şükür... takım için kritik rolü olan bi adamı sattık ama fazlada yapacak bişey yok..

Çevrimdışı tangaz

7,5'a neden sattık anlamıyorum tamam elimiz dar ama Lyon denen adamalarda 100 Mılyonluk satış yaptı.

Tok satıcı rolünü cidden yapamıyoruz.  :s20:

gökhan çünkü tok satıcı değiliz halen santrafor yok ffpde eksideyiz ve para lazım...

Çevrimdışı Koa_lAA

bu yazdıklarına teklif var mı?

birileri boyko ya yazmışlar 2 m euro var teklif ama gitmek istemiyo diye ama nekadar güvenilir bilmem..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

geçen yılki defanstan marcelo pepe değişikliği olması dahi seviyemizi yukarı çekecektir. santrafor daha çok daha önemli bu ülkede atan kazanıyor iyi bir son vuruş ustası lazım. cinyak ismi benimde sıcak baktığım biri ama nerden baksan 3-4 kg fazlası ve kilo almaya eğilimi var.
Evet biraz kilo sorunu var onun ama net golcü, Gomez'de geldiğinde kiloluydu biraz sonradan toparladı. Kimsenin tartışmayacağı birisi alınsın yeterli, devre arası bi kaç ekleme yapılabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi tolga1903

7.5 zaten adamların verdiği rakam değil miydi biz daha fazlasını istiyorduk diye yazılmıyor muydu? Yok abi bu işin şakası kalmadı bu ffp bu sene bitecek dediler bitirilemedi eğerki seneye de devam ederse bu yaş ortalamasıyla böyle herkesin akbaba gibi davranıp en iyi oyuncun için bile aylardır pazarlık yapmasıyla çok daha fazla sıkıntı çekeceğiz. Allah yardım etsin yönetime.

Çevrimdışı tangaz

keşke adil ramiyide alsaydık marsilyaya gitmiş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

7.5 zaten adamların verdiği rakam değil miydi biz daha fazlasını istiyorduk diye yazılmıyor muydu? Yok abi bu işin şakası kalmadı bu ffp bu sene bitecek dediler bitirilemedi eğerki seneye de devam ederse bu yaş ortalamasıyla böyle herkesin akbaba gibi davranıp en iyi oyuncun için bile aylardır pazarlık yapmasıyla çok daha fazla sıkıntı çekeceğiz. Allah yardım etsin yönetime.
Bir soru sormak istiyorum bilen cevaplasın bizim şartlarımızda FFP alan başka hangi takımlar var? 3 sene sürmesi çok uzun geldi bana. Resmen tüm olumsuz şeyleri Uefa bizim aleyhimize kullanıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Buyur  burdan yak :bandit: Bu sezon da  savunmamizda iki kisi degismis  olacak .. Marcelo gibi  bu  fiyata oynayan zor sakatlanan  tum hava toplarini alan  stoper nereden bulacagiz  ? Adam  hayatinda bir sakatlik gecirmis o da  gecen  sezon Besiktas'ta iki mac  oynamamis... Bari Mangala  gelse, onun acigini  kapatacak Adil Rami'yi  kaptirdik   :akuma: Gerci su ana kadar  tanidigimiz  Baskan  bu  parayi  santrforla kanada yatirir, ilk devreyi  Pepe-Mitrovic ya da  Pepe-Tosic'le gecirir ikinci yarida da  Vida'yi  bedelsiz  ya da  cok kucuk  bir bedele kapatir ..  Benim tercihim yine de  Mangala olur plase Rakitsky o da  olmazsa Badstuber... Vida'ya pek olumlu degilim nedense ! Bu arada  7,5 e  satildiysa  rakam cok  ama cok dusuk  Lyon'u en az 9 a  ikna etmeliydik  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pepe sakatlanmaz inşallah.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pepe sakatlanmaz inşallah.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Mitrovic Tosic coming :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

gökhan çünkü tok satıcı değiliz halen santrafor yok ffpde eksideyiz ve para lazım...

Ne bilim abi en azından 8,5-10 arası cok iyi olurdu bizim için.
Pepe'yi aldık ama sevincimiz biraz buruklaştı bu ayrılıkla.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ulan  tam sevinemiyoruz ya  :akuma: Tam defans saglam oldu dedik  iki  birinci  sinif  stoper  var dedik  Taliscayl a odumuz  koptu . Talisca  geliorum dedi  bu  kez de MARCELO  GITTI .. AHH  BU PARASIZLIK AHH !!
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

doğru bende 12den aşağı bırakmayalım diyordum duygusallıkla ama öte yandan şuan eksideyiz santrafor ve kanat alıcaz en kötü kiralıycaz ve bunların hepsine para lazım. özetle tok satıcı değiliz.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi ben bisey sorucam marcelo gitti ya onun yerine 1 oyuncumu alabiliriz yoksa stoper forvet acik alabiliyomuyuz?

Çevrimiçi tolga1903

Bir soru sormak istiyorum bilen cevaplasın bizim şartlarımızda FFP alan başka hangi takımlar var? 3 sene sürmesi çok uzun geldi bana. Resmen tüm olumsuz şeyleri Uefa bizim aleyhimize kullanıyor.

Bilmiyorum böyle sıkıntı verdikleri kaç takım var avrupada. Ama bariz bu bizim için iyi değil kötü oldu. Uefa da bal gibi biliyor Türkiye'nin iç dinamiklerini şu aşamada altyapıdan oyuncu çıkartıp birinci torbasında real bayern chelsea olan turnuvasında kimseyle boy ölçüşemeyecegimizi. Futursuzca para harcayan psg city gibi şeyh takımlarının futbol dışı gelirlerine ses etmezken senin uefa organizasyonundan elde ettiğin parayı bile kanalize ettirmiyor geri futbola. Bu saçmalığı şöyle eni boyu açıklayacak biri yok mu bunların derdi ne?

Çevrimiçi Kapkarakartal

1 yıl önce 2'ye aldığın ve Sözleşmesi 1 yıl kalmış 30 yaşındaki bir oyuncu Marcelo o dediğin rakamlar şuan en fazla bonuslarla olur hadi sezon ortasında sözleşme imzalamış olsaydık dediğin rakamlar belki olurdu ve karşı takımda bizim FFP de olduğumuzu biliyor onların eli bizimkinden daha güçlü.

Etiketler: