2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941229 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 11:42:05
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hedef 500.000 forma yüklenin...
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 11:43:37 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Avrupa'da kupa talep ediyorsunuz; ama FB, GS, TS, Başakşehir gibi takımların güçsüz olmasını istiyorsunuz. Ya da aynısını bu takımın taraftarları istiyor. Neden? Bu takımların oyun kalitesinin yükselmesi beni de yükseltecek. Doğru yönetilirlerse, saha içi organizasyonundan saha dışına kadar güçlü planlamalar yaparlarsa ben de aynısını talep edeceğim. Kendi kendimizi aşağıya çekiyoruz farkında değiliz. Bunu da en başta futbola bakış açımız ile yapıyoruz.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 12:37:05 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

e bizim 2016daki mali genel kuruldan kocaelibirliğin 10 milyona alınması için karar çıktıydı
hatta nisandaki divan kurulu toplantısında başkan da alıyoruz demişti? 2 3 ayda yine mi vazgeçtiler.
Yahu bir an önce alsınlar zaten taraftarı yok bişeysi yok. Beşiktaş B olarak takımın adını rengini armasını vs değiştirip devam edelim.
Kulübün içini boşaltmışlar, sözleşmeli futbolcusu yokmuş ve 4 milyon borcu varmış.
Batık yatırım olacaktı yani.
3. seviye ligden takım almak bu kadar maliyetli olmamalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Yine mi altyapı? Kanayan yara... Problem sadece sistemde mi? İstekli,gayretli,sabırlı,azimli tuttuğunu koparan kaç tane genç TÜRK futbolcu var? Birazcık adı duyulan, birileri tarafından izlenen " ben oldum" moduna giriyor. Altyapı sisteminin seni geliştirmesinden ziyade sen kendin için ne hedefi koyuyorsun bunun için ne yapıyorsun sorusunu önce genç futbolcu kendi kendine sormalı. Türkiyede bunu yapan genç var mı? Futbolun bu kadar takip edildiği koskoca ülkede bir elin parmak sayısını geçecek genç yetenek olmaz mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine mi altyapı? Kanayan yara... Problem sadece sistemde mi? İstekli,gayretli,sabırlı,azimli tuttuğunu koparan kaç tane genç TÜRK futbolcu var? Birazcık adı duyulan, birileri tarafından izlenen " ben oldum" moduna giriyor. Altyapı sisteminin seni geliştirmesinden ziyade sen kendin için ne hedefi koyuyorsun bunun için ne yapıyorsun sorusunu önce genç futbolcu kendi kendine sormalı. Türkiyede bunu yapan genç var mı? Futbolun bu kadar takip edildiği koskoca ülkede bir elin parmak sayısını geçecek genç yetenek olmaz mı?
Almanya'dan yetenekli Türk gençlerinin çıkması da mı tesadüf?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Eğitim, organizasyon ve oyuna bakış farkı. Yoksa gen de, yetiştirilme kültürü de aynı.

Çevrimdışı tangaz

+1

güncel bir örnekle destekleyeyim yorumunu. fb altyapısından olup topuk yaylasına idmana götürülen 2 genç oyuncu ellerinde sigara topukyaylası açık cezaevi die paylaşım yapıyorlar. genç oyuncuların çoğunun özeti gibi geldi bana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih

Avrupa avrupa duy sesimizi
iste bu kartalin ayak sesleri
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübün içini boşaltmışlar, sözleşmeli futbolcusu yokmuş ve 4 milyon borcu varmış.
Batık yatırım olacaktı yani.
3. seviye ligden takım almak bu kadar maliyetli olmamalı.

Pendikspor ya da Sancaktepe Belediyespor gibi takımlara teklif gidebilir aslında.

Çevrimdışı Ensar

+1

güncel bir örnekle destekleyeyim yorumunu. fb altyapısından olup topuk yaylasına idmana götürülen 2 genç oyuncu ellerinde sigara topukyaylası açık cezaevi die paylaşım yapıyorlar. genç oyuncuların çoğunun özeti gibi geldi bana...
benden önce davranmışsın abi , o nasıl bir görüntü öyle ya , cezaevi ne demek , adam orda olduğu için ne kadar şanslı olduğunun farkında değil ,  kıçını da yırtsa kendini göstermesi gerek , herifler sigara içip cezaevi felan diyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

almanya belçika örnekleri hep veriliyor ama bunlar ülke politikası ve büyük finansal yatırımlarla bu seviyeye geldiler amerika dünya kupasından sonra batışa geçen almanya futboluna yapılan altyapı yatırımı 2 milyar doları geçti ek olarak baktılar almanlarla olmuyor ari ırkda neymiş biz devşirmeleri neden kullanmıyoruz dediler. belçika deseniz adamların altyapıdan üstliglere kadar tüm takımların 4-3-3 sistemi ile oynamasını ve bu sistemle oyuncu yetiştirilmesini çok katı olmamakla birlikte zorunlu kılındığını ve tüm takımların buna uyduğunu kaçımız biliyor???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+1

Yapmayın etmeyin yahu, Basketbol'da onlarca yetenekli çocuk çıkıyor bunlar Mozambik'te mi yetişiyor? 2 tanesi bu sene NBA'e gitti, 2-3 tanesi de orada. Kestirip atmak en basiti.. Ki son dönemde yabancı olayları yüzünden altyapılara sekme vuruldu basketbolda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Bundesliga'nın yeni yanın ihalesi 4 yıl için 4,64 milyar € bedel karşılığında satıldı. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3'lük bölümü ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?

Almanya bunu yaparken, TR'de sezon başı altyapıdan yetişen oyuncunun 18'de olma zorunluluğu kuralı sırf bir büyük takım ihlal etti diyerek maçtan iki gün sonra kaldırıldı. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

almanya belçika örnekleri hep veriliyor ama bunlar ülke politikası ve büyük finansal yatırımlarla bu seviyeye geldiler amerika dünya kupasından sonra batışa geçen almanya futboluna yapılan altyapı yatırımı 2 milyar doları geçti ek olarak baktılar almanlarla olmuyor ari ırkda neymiş biz devşirmeleri neden kullanmıyoruz dediler. belçika deseniz adamların altyapıdan üstliglere kadar tüm takımların 4-3-3 sistemi ile oynamasını ve bu sistemle oyuncu yetiştirilmesini çok katı olmamakla birlikte zorunlu kılındığını ve tüm takımların buna uyduğunu kaçımız biliyor???
Ben biliyorum. Bizim saçma sapan statlara yapılan yatırımlara harcanan paranın kaç para olduğunu kaçımız biliyor? Aynı dönemde almanya kaç tane stat yapmış? 5 bin seyircisi olan takıma 40 binlik stat yapılıyor sonra büyük finansal yatırımlarla bu seviyeye geldiler diye almanyayı övüyoruz. Komik valla.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 11:58:29 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Şu cahil adamı aydınlatın lütfen ..!
Talisca, Benfica kampına hiç geç katılmış mı , kaldıysa kaç gün veya katilmama gibi bir durumu olmuş mu  ?

Saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 11:59:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
https://twitter.com/Besiktasliyiiz/status/884853670373928960
2015-16
33. Hafta / Beşiktaş 3-1 Osmanlıspor

2016-17
34. Hafta / Beşiktaş 4-0 Osmanlıspor

2017-18
33. Hafta / Beşiktaş ?-? Osmanlıspor

loading :busted_cop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi terapati

Taraftarın en azından transfer sezonu biter bitmez #CometoBesiktas söylemlerini bir kenara bırakıp başka bir motto ile altyapı seferberliği yapması lazım. Yıldız transferleri isteyen taraftar, neden aynı iştahı kulübün altyapıya daha fazla önem vermesi için gösteremiyor? Bu işin kıvılcımını birileri çakmalı artık. Sosyal medyadaki taraftar gücümüz yadsınamaz derecede büyük ve bunu sadece transfer için kullanmamalıyız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ben biliyorum. Bizim saçma sapan statlara yapılan yatırımlara harcanan paranın kaç para olduğunu kaçımız biliyor? Aynı dönemde almanya kaç tane stat yapmış? 5 bin seyircisi olan takıma 40 binlik stat yapılıyor sonra büyük finansal yatırımlarla bu seviyeye geldiler diye almanyayı övüyoruz. Komik valla.

tesisleşme de bu işin bir parçası statlara yapılan yatırımları ben doğru buluyorum şimdi 5bin kişi geliyor die 5binlik statlar mı yapsa idik? ondan sonrada gün gelir buraya 2 şeritli yol mu yapılır al işte trafik sıkışıyor deriz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tesisleşme de bu işin bir parçası statlara yapılan yatırımları ben doğru buluyorum şimdi 5bin kişi geliyor die 5binlik statlar mı yapsa idik? ondan sonrada gün gelir buraya 2 şeritli yol mu yapılır al işte trafik sıkışıyor deriz...
Tuncaboylu gibi kıvırma dostum, aynı dönemde altyapılara ne yatırım yapılmış onu da bi koy önümüze de karşılaştıralım? stat yaptık taraftar gelsin ne ala memleket. Hani nerede? 8 bin ortalamaya oynanıyor maçlar Türkiye'de.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Kasper

Buyuk ülkeleri bosverin, 2-3 milyonluk nufuslu kucul ulkeler bile fabrika gibi oyuncu cikariyor her donem. En guzel ornegi uruguay.

Sorun plansizlikta, genclerde degil

Çevrimdışı tangaz

Yapmayın etmeyin yahu, Basketbol'da onlarca yetenekli çocuk çıkıyor bunlar Mozambik'te mi yetişiyor? 2 tanesi bu sene NBA'e gitti, 2-3 tanesi de orada. Kestirip atmak en basiti.. Ki son dönemde yabancı olayları yüzünden altyapılara sekme vuruldu basketbolda..

basketbol konuşmuyoruz. ikisi farklı sporlar ve tercih edenlerde farklı gençler basketbol evvelden beri kolej sporudur zengin sporudur daha eğitimli gençlerin tercih ettiği bir spordur. varoş zihniyetten futbolcu yetiştiriyoruz sonra ozantufangillerin memesini konuşuyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Almanya bunu yaparken, TR'de sezon başı altyapıdan yetişen oyuncunun 18'de olma zorunluluğu kuralı sırf bir büyük takım ihlal etti diyerek maçtan iki gün sonra kaldırıldı.

rakam düşük bence bizdeki yayın gelirine orantılarsak 10 milyon civarı yapar 18 takım paylaşırsa da 500er bine iner rakam. proje güzel ama bizde bu rakamı büyütmek anadolu takımları için bir hedef yapabilir uygulamayı aksi halde 500bin 1 milyon kazanıcam die eğilim görmez bu uygulama bu coğrafyada...

Çevrimdışı cagdas44

Statların çoğunu ve yapılış şeklini beğenmemekle birlikte bu bir ihtiyaç abi. Nasılki bizim stat yapılırken çökmediği için şanslıymışız diyorsak aynısı yıkılan tüm statlar için de geçerli. Bunun yanında Trabzon'da Malatya'da Eskişehir'de yapılanlar sadece stat değil ek tesislerle birlikte alt liglerde oynayan oyunculara belli bir kalite sunacak tesisler yapılıyor.

Bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki bizde daha doğru düzgün okullarda spor yapma yaptırma öğrenciye fiziksel bir özellik katma imkanı yokken bunu ticari kurumlara aktarmak hiç mümkün değil.

Çevrimdışı Koa_lAA

Etiketler: