2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956071 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

madem lyon gibi bir takımda 38 maça çıkmış adam waovv oluyor
Beşiktaş lyondan daha başarılı bir takım geçen sene lyondan fazla avrupada puan topladık
bizden bir tur fazla oynadığı halde ve Beşiktaş şampiyon oldu aynı zamanda
bu takımın geçen sene 40 maç oynamış stoperine neden laf ediyorsunuz borumu
Beşiktaş gibi bir takımda 40 maç oynamış Tosiç kaldıki 12 avrupa maçı yaptık sadece
bir malubiyet aldık bu stoperle
Demek neymiş lyonda 38 maç oynaması marifet değilmiş

abi hangi takımlarda 38 maç oynamayı makbul şeedebiliriz bir liste şeetsen  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Beşiktaş lyondan daha başarılı bir takım geçen sene lyondan fazla avrupada puan topladık
Beşiktaş gibi bir takımda 40 maç oynamış Tosiç kaldıki 12 avrupa maçı yaptık sadece

Gökhan Töre veya Olcay'ı Ghezzal'a tercih ederdim açıkçası. Ancak tutup da Yusuf erdoğan gibi birini bonservis ödeyerek alacaksak, Ghezzal gelebilir bence de. Lyon'da oynaması belli bir kalitesi olduğunu gösterir. En azından iyi bir rotasyon oyuncusu olur.  Bu adamın maliyeti Töre'den de, Aras'tan da, hepsinden düşük olur, olaya bir de böyle bakmak lazım.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Akil Emre

Türkiye liginden Cengiz ünder hariç, yusuf yazıcı dahil bonservis verilecek alınacak topçu göremiyorum.
Kanat rotasyonunu sağlamak için bonservis verilmeden yusuf erdoğana fitim. Zaten A class bir forvet yakalarsak bazı maçlarda Cenkle de kanat rotasyonunu arttırabiliyoruz.

Çevrimdışı murat baltacı

Törenin sakatlığı iyi olmadı ama bu bizim için bir şansta olabilir sezon içersinde su kaynatıp bizi q7 ye mahkum edip geçen seneki durumun oluşmasınıda sağlayabilirdi.

Yusuf la volkanla falan uğraşmanın anlamı yok ilk olarak düşündüğümüz ilgilendiğimiz lens tam bizim adamımız ölü fenerde performans sergileyen oyuncu bizde uçar özellikle avrupa maçlarında baya motive oynuyor united maçındaki performansını bizde sezon boyunca gösterir takımın parlayan yıldızı olur. Volkan şen zaten karaktersiz bir oyuncu bursadan fenere geçerken bize gelebilirdi o gitti parayı seçti şimdide ettiğini buldu mümkünse kapıdan bile girmesin.

Yusuf erdoğan fena oyuncu değil ama yeteneği potansiyeli takıma vereceği katkı bi lens gibi kesinlikle olmaz lens veya o kalibrede bir kanat alınırsa dördüncü kanat alternatifi olarak orkan veya yusufu isterim.
Burak yılmazıda istemem elimizde cenk var zaten demba veya o kalitede bi oyuncu alalım yolumuza bakalım he cenk iyi paraya satılır burak bedava ikinci forvet olarak alınır ses etmem hoca çok istiyosa olabilir ama kaliteli forvet şart burakla falan avrupada başarılı olamayız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı brkntcnr

Ben mi halis görüyorum yoksa cidden böyle birşey yazdın mı abi? Lyonun hücum rotasyonuna bak, Beşiktaşın stoper rotasyonuna. Tosic' in mecburiyetten oynatıldığını, oynadığında da bir facia olduğunu, Tosic' e rağmen bu sezonu geçirdiğimizi Şenol Hoca bile bilir. Şurda Ghezzal eleştirmek için Tosic' i örnek göstermek...
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 16:20:53 brkntcnr ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 16:18:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Şenol Güneş: "Lyon, Marcelo için istediğimiz parayı verecekse versin..Yoksa alma kardeşim. Tezgah mı var? Bizi mi karıştırmak istiyorsunuz?"
lyon un hocası da marcelo istediğimiz oyuncu demiş bir başkan konuşuyor bir hocası.
ulan alacaksanız vereceksiniz parayı niye sürekli bizi geriyorsunuz ya çekilin ya da 10 milyonu verin...
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 16:25:01 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı brkntcnr

@atalay abi gel sen biraz Ghezzal' dan bahset de buradakiler oyuncuyu daha iyi tanısın. Biz yazıyoruz ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Volki Şen' le Yusufla Olcayla Töreyle falan kıyaslanıyor adam.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu mesaj halis mi yoksa cidden böyle birşey yazdın mı? Lyonun hücum rotasyonuna bak, Beşiktaşın stoper rotasyonuna. Tosic' in mecburiyetten oynatıldığını, oynadığında da bir facia olduğunu, Tosic' e rağmen bu sezonu geçirdiğimizi Şenol Hoca bile bilir. Şurda Ghezzal eleştirmek için Tosic' i örnek göstermek...

tmm bende free fezzal a karşı deilim ama lyon un rotasyonu falan yok kanatta abartmayalım.. 33 lük valbuena.. 20 lik cornet... gezzal bide kiralık aldılar sonradan depay... başkada kanatları yok...

en iyileri kim dersen bence cornet orası ayrı... türkiyeye gelse manşetler hazır kötü oynarsa.. cornet eridi... dibinde çikolata yokmuş fln :D

Çevrimdışı 38life

Ghezzal ismi bu forumda ilk geçtiğinde ilk karşı çıkanlardan biri ben olmuştum. Ama bunu ilk 11 için söylemiştim. Kulübe için gayet yeterli bir isim. Öyle çok maaş isteyeceğini de sanmıyorum. Kimse vermez çünkü öyle maaşlar. Kulupsuz kalır.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

o deelde pepe yerine yalçın ayhan da alınabilirdi free... bazen bunada şükür demek lazım  :biggrinking:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben mi halis görüyorum yoksa cidden böyle birşey yazdın mı abi? Lyonun hücum rotasyonuna bak, Beşiktaşın stoper rotasyonuna. Tosic' in mecburiyetten oynatıldığını, oynadığında da bir facia olduğunu, Tosic' e rağmen bu sezonu geçirdiğimizi Şenol Hoca bile bilir. Şurda Ghezzal eleştirmek için Tosic' i örnek göstermek...
Demek Şenol Hoca bile bilir  :lol: Yok yaw Şenol Hoca 5 senedir Kore'de takım çalıştırıp Türk ligini seyretmiyor ki nereden bilecek  :lol:
Biz geçen sene töre efendisiz oynadık . Demek ki as değil kulübeye kanat alınacak. He bu kulübe oyuncusu as oyuncuyu kesebilecek yetenekteyse mükemmel olur. Ama illaki şart değil, genç olsun, Türk olsun bence...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Yarın fikstür çekiliyor. Şöyle dengeli bir fikstür olsun başlangıçta 5 te 5 yapabileceğimiz çok da kolay olmayan ve mümkünse Antalya, Alanya,Akhisar deplasmanları sıcağa, Sivas, Kayseri, Malatya soğuğa denk gelmesin. Derbi maçları ilk yarı içerde olsun parayı bulalım 2. yarı şampiyonluk yarışının kızıştığı maçlarda zaten herkes stada koşuyor.

Çevrimdışı brkntcnr

tmm bende free fezzal a karşı deilim ama lyon un rotasyonu falan yok kanatta abartmayalım.. 33 lük valbuena.. 20 lik cornet... gezzal bide kiralık aldılar sonradan depay... başkada kanatları yok...

en iyileri kim dersen bence cornet orası ayrı... türkiyeye gelse manşetler hazır kötü oynarsa.. cornet eridi... dibinde çikolata yokmuş fln :D
Geçen yılki valbuena Quaresmadan da Babelden de iyiydi. Buraya gelince aziz babanın çiftliğinde salarsa biyerlerini bilemem. Cornet zaten wonderkid. Depay' ın kalitesi de ortada. Hücum hattında da zaten sağ kanat sol kanat on numara gibi keskin ayrımları olmayan bi takım Lyon, hücumdaki çok opsiyonluluğu da buradan geliyor. Santraforları Fekir ve Lacazette bile oyun içinde kanat forvete evrilebiliyor. Bence de Cornet çok iyi topçu olacak eğer kendini bozmazsa Türkiye' ye falan uğramaz manşetler boşa gider :D
Bir de bizim stoper rotasyonuna bakalım. Sakatlıktan çıkamamış Rhodolfo, Atınç, Marcelo, Tosic. Devre arası şampiyonluk kutlamaya gelen Sakat Ersan ve 4.2 milyon verdiğimiz büyük wonderkid(!) Mitrovic. Burada Tosic' in 40 maça çıkmış olması gayet normal.

Çevrimdışı Yado

1) Denys Boyko 3 sene= 2.95 m euro
2) Tolga Zengin 2 sene= 2.5 m euro
3) Mİtrovic 3 sene=3.6 m euro
4) Pedro 1 sene 0.5 m euro
5) Milosevic=0.5 m euro + 2 sene opsiyonu varmış 0.6 m euro'dan
6) Veli 2 sene =3.3 m euro
7)  Pektemek 2 sene =3.3 m euro
8) Töre 2 sene =3.5 m euro

toplam 20.15 m euro maaş + bazılarına maç başı, bazılarına  puan başına 4 k euro ödeyeceğiz.

Bonservislere gelirsek : 23.3 m euro
1)Boyko: 3.3 m euro
2)Tolga : 2.75 m euro
3)Mitrovic: 4.2 m euro
4) Pedro:   2.4 m euro
5) Milosevic :1 m euro
6) veli :      0.75 m euro
7) Pektemek: 4 m euro
8) Töre :     4.5 m euro

Toplam ücret 43.45 m euro + maç başı ücretleri + puan başı 4 k euro ve menajerlik ücretleriyle 55 60 m eurolara gelir.  Bu 8 adamdan 10 m euroluk performans anca almışızdır, aksini iddaa eden varsa açıklasın.

Tolga'dan performans almadık diyen çarpılır hataları olmuş olsa da takımı bir arada tutan bir kaptan aldın o paraya.

Veli sakatlanmasa muhtemelen EPL'ye transfer olacaktı, 5M fiyat biçiliyordu adama.

Miloseviç , takımın sigortası Marcelo'yu alırken işimize yaradı fiyatını düşürdük marcelo'nun sonra da yine 200B euro'ya kiraya verdik.

Töre'yi 4.5 M almışın 3 M kiraya vermişin bons maliyeti 1.5 M !  Yanlışları olmuştur ama katkı vermedi demek körlük olur.

Franco , Biliç'in sistemine uygundu 37 maç oynamış biliç sezonunda sonra sistem değişti angaryaya düştü.

Boyko , Tolga'nın duygusal buhranında bir kaleciye ihtiyaç vardı ve en alınabilir kaleciydi, devre arası piyasası yüksek olduğundan Bons fazla olabilir kabul.

Eleştirilecek isim Mitroviç olabilir ki onu da daha yarım sezon izledik , piyasası olan Hırvat Milli takım oyuncusu ?

Eleştirelim de neyi olduğu önemli değil dimi .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı 38life

Hocanın da dediği gibi Marcelo konusu derhal netleşmeli. Satilacaksa hemen satılmalı, ve hemen yeri doldurulmalı. Pepeyle birlikte aynı tarihte idmanlara başlamalı. Tanem işi diğer işlere benzemez. Diğer mevkiilere son dakikada adam getirirsin hadi bir nebze eyvallah deriz de stoper tandemi kampta birlikte çalışmak zorunda. Aksi taktirde sıkıntı yaşarız. İster Pepe olsun ister Ramos olsun. Savunma isim işi değil organizasyon işidir. Satilmayacaksa da konu kapatılmalı. Belli bir rakama isteniyorsa o rakamın 1 kuruş aşağısını kabul etmeyiz diye mesaj gönderilmeli. Bu işin sürüncemede kalması en kötü şey. Ağustos ayının başında Marceloyu verip de stoper arayisina cikmayalim. İntihar olur bu. Rami ile anlastigimiz söyleniyordu önceden hala başka kuluple anlasmadiysa doğru ve uygun isimlerden biri. Satilacaksa derhal bitirilmeli. Ki zaten Pedro Milosevic Boyko gibi isimlerden para kazanmayı beceremeyecek gibi gözüküyor yönetim...

Sansasyonel ve müthiş bir transfer başarısı elde ettik şuan Pepe ile ama onu kenara koyduğumuzda şuan iç açıcı değil durum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 16:32:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yarın fikstür çekiliyor. Şöyle dengeli bir fikstür olsun başlangıçta 5 te 5 yapabileceğimiz çok da kolay olmayan ve mümkünse Antalya, Alanya,Akhisar deplasmanları sıcağa, Sivas, Kayseri, Malatya soğuğa denk gelmesin. Derbi maçları ilk yarı içerde olsun parayı bulalım 2. yarı şampiyonluk yarışının kızıştığı maçlarda zaten herkes stada koşuyor.
6.haftaya derbi konuyor bakalım genelde biz mi oluruz bakalım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

isine gelmeyince siyaset yasak , işine gelince kralını yapıyorsun :D
yoo siyaset yapmadım sadece senin yaptığını söyledim aradaki
farkı anlamamazlıktan geliyorsun. Adım gibi biliyorum deli danalar gibi savunmanın tek nedeni
bu bunu sağdan soldan dolanarak yapmaya çalışıyorsun. ben töreyi 3 senedir çizmişim
tavrımın siyasi olmadığı net belli 3 yıldır Töre hakkında iyi tek kelime konuştuğumu
kimse göremez. evet videosu beni pekte ilgilendirmiyor ona kadar daha ciddi nedenlerim var
tepki koymak için ama belliki sizin için bu önemli o nedenle yaptığı pislikleri süpürme derdindesiniz.

Çevrimdışı brkntcnr

Demek Şenol Hoca bile bilir  :lol: Yok yaw Şenol Hoca 5 senedir Kore'de takım çalıştırıp Türk ligini seyretmiyor ki nereden bilecek  :lol:
Biz geçen sene töre efendisiz oynadık . Demek ki as değil kulübeye kanat alınacak. He bu kulübe oyuncusu as oyuncuyu kesebilecek yetenekteyse mükemmel olur. Ama illaki şart değil, genç olsun, Türk olsun bence...
Töre' nin yerine yabancı oyuncu değil yerli bir kanat alalım deme fikrine saygım sonsuz. Ben ismi geçen her yabancı oyuncunun quaresmayı keseceğini düşünüyorum. Yerliler ise(Volkan,Orkan,Yusuf) anca yedekler. 15-16 sezonunda yarım sezon oynayan Töre bile kesti. Eğer ilk 11 de hala Quaresma düşünülüyorsa genç olsun, Türk olsun fikrine katılıyorum. Ama bu sezon Quaresma' nın olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı abdusta

Şenol Hoca Aboubakar transferinde bahsetti
yönetimle konuştuk,Bonservisle oyuncu satmayacağımızdan
kıralık santrafor arıyoruz,bu nedenle Aboubakarda gelişme olmayacak dedi.

Saygılar

Çevrimiçi Koa_lAA

Geçen yılki valbuena Quaresmadan da Babelden de iyiydi. Buraya gelince aziz babanın çiftliğinde salarsa biyerlerini bilemem. Cornet zaten wonderkid. Depay' ın kalitesi de ortada. Hücum hattında da zaten sağ kanat sol kanat on numara gibi keskin ayrımları olmayan bi takım Lyon, hücumdaki çok opsiyonluluğu da buradan geliyor. Santraforları Fekir ve Lacazette bile oyun içinde kanat forvete evrilebiliyor. Bence de Cornet çok iyi topçu olacak eğer kendini bozmazsa Türkiye' ye falan uğramaz manşetler boşa gider :D
Bir de bizim stoper rotasyonuna bakalım. Sakatlıktan çıkamamış Rhodolfo, Atınç, Marcelo, Tosic. Devre arası şampiyonluk kutlamaya gelen Sakat Ersan ve 4.2 milyon verdiğimiz büyük wonderkid(!) Mitrovic. Burada Tosic' in 40 maça çıkmış olması gayet normal.

görüş farklılığı..valbuena ne q7 den nede babel den iyi değil bence... izlemedim fransa liginde ama lig 1 de bizim maçlardaki gibi oynasa emin ol bırakmazlardı.. hedef maç olarak gördü oynadı... devamlılık konusunda babelde q7 de büyük ihtimal daha iyidir ondan..
cornet daha olmasına var.. q7 yada babel le kıyaslamam bile şuan...
 bir tek depay var bizden fazlaları.. ona zaten seviye olarak farklı..
hücum zenginliği konusunda bizden fazlaları yoktu.. işi bozan lacazette oldu..gerisi hikaye...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Hoca Aboubakar transferinde bahsetti
yönetimle konuştuk,Bonservisle oyuncu satmayacağımızdan
kıralık santrafor arıyoruz,bu nedenle Aboubakarda gelişme olmayacak dedi.

Saygılar
Babacar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu yıl bilinmez ama geçen sezon baya baya iyiydi eleman.
şakamı lyon geçen sene onu rotasyonda kullandı
lig maçlarında çoğunlukla 15-20 dakika yer aldı adama inler muamelesi yapılmış işte
tam bir rotasyon oyuncusu bakalım sürelki 90 dakika oynarsa fenerde ne olacak
yorgun defansa karşı son 20 dakika koyarsan kısa boyuyla pire gibi dağıtır defansı
geçen sene lyonda bildiğin emeklilik öncesi nekahet dönemi yaşamış birde fener buna
bonservis ödemiş :D

Çevrimdışı brkntcnr

görüş farklılığı..valbuena ne q7 den nede babel den iyi değil bence... izlemedim fransa liginde ama lig 1 de bizim maçlardaki gibi oynasa emin ol bırakmazlardı.. hedef maç olarak gördü oynadı... devamlılık konusunda babelde q7 de büyük ihtimal daha iyidir ondan..
cornet daha olmasına var.. q7 yada babel le kıyaslamam bile şuan...
 bir tek depay var bizden fazlaları.. ona zaten seviye olarak farklı..
hücum zenginliği konusunda bizden fazlaları yoktu.. işi bozan lacazette oldu..gerisi hikaye...
Sizin fikriniz tabi ama 120. dakikada valbuena depara kalkarken bizimkiler ayakta zor duruyordu.

Çevrimdışı Ripley

Aboubakar'ı şu şekilde transfer edebiliriz; Seneye FFP kalkacağı için bonservis ücretini seneye verecek şekilde bir anlaşma yapılıp, bonservisten düşmek kaydıyla bu sene yine kiralama ücreti adı altında bonservisin bir miktarını veririz.
olmaz diyenler neden olmaz anlatsın bilmediğimiz birşey var olabilir.

Etiketler: