2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955858 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Koa_lAA

Lyon'un kanat bölgesinde görev alabilen oyuncuları(geçen sene)
Depay
Tolisso
Cornet
Fekir
Valbuena
Lacazette
Ghezzal

Ghezzal bunların arasında 37 maça çıkmış beğenilmiyor.Quaresma ve Babel Lyon'da olsa şunların arasında kaç maça çıkardı acaba.Lyon'la başa baş oynadık ama şu kanat kalitesi bizimle kıyaslanmaz bile.

ben beleş gezzal a karşı değilim ama kanat rotasyonu bu değil adamların... tolisso-fekir(forvet arkası) göbek oynuyolar.. depay avrupada oynamadı..

kanatları cornet-valbuena-gezzal- lig için depay şeklindeydi..

Çevrimdışı brkntcnr

Bu adam geçen sene Valbuena'yı kesemedi, o Valbuena bizde kimi keser  o şu kadroda?

Fenerbahçe bile bu adam yerine Valbuena'yı tercih etti.

38 maç diyerek fazla göstermek de beyhude, toplam süre 1900 dakika, (21 maç süresi)

Daha başka argümanlarınız yoksa, bu defteri kapatalım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valbuena o takımda 7 maçta sağ kanat, Ghezzal 24 maçta sağ kanat oynadı. Yani ortada kesme kesememe gibi bir durumları yok. Genellikle farklı mevkilerde görev aldılar.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 12:12:22 brkntcnr ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ghezzal'ın herhangi bir takımla imzalamamasının sebebi talep ettiği imza parası.

Çevrimdışı tangaz

Bu adam geçen sene Valbuena'yı kesemedi, o Valbuena bizde kimi keser  o şu kadroda?

Fenerbahçe bile bu adam yerine Valbuena'yı tercih etti.

38 maç diyerek fazla göstermek de beyhude, toplam süre 1900 dakika, (21 maç süresi)

yaşından bağımsız konuşuyorum malbuyana bizim karizmayı bir çırpıda keser atar babeli de epey zorlar. bizim maçlarda lyonun en etkili 2 adamından biriydi diğerini bayern kaptı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

yaşından bağımsız konuşuyorum malbuyana bizim karizmayı bir çırpıda keser atar babeli de epey zorlar. bizim maçlarda lyonun en etkili 2 adamından biriydi diğerini bayern kaptı.

hedef maçta oynadı öyle...sezon boyu öyle oynamasına imkan vermiyorum... oynayabilse fenere düşmez zaten..

Çevrimiçi Samet Demir

Her mevki için yabanci yazıyoruz. 23 kişilik kadro nasıl olacak çok merak ediyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı brkntcnr

Bence de Valbuena fazla küçük görülüyor. Ebat olarak evet küçük ama kalite olarak öyle değil.

Çevrimiçi Necmi

o dönem şampiyonluğu açık açık satan bilicin sözüne mı inanacağız ,  o da bir ilginç bakış açısı
eee doğru ya töre senin için kutsandı artık ölümüne savunursun.
bende neden diyorum evetçi tayfa unutmuştum :D
birinin sözüne inanmana gerek yok adam maçlara çıkmadı. Bakarsın şampiyonluğu
hangi maçlarda verdik o maçların takım kadrosu neymiş. Elbette bir oyuncu tek başına
yapamaz bunu ama önemli olan zihniyet.
alacağı paranın takımdan daha önemli olan biri yarın seni para için kolayca satar.
sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala :by2:

Çevrimdışı brkntcnr

Her mevki için yabanci yazıyoruz. 23 kişilik kadro nasıl olacak çok merak ediyorum.

Fabri-Tolga-Utku
Adriano-Caner
GG-Beck
Marcelo-Pepe-Atınç-Mitrovic-Tosic
Atiba-Necip
Oğuzhan-Tolgay
Quaresma-Transfer-Babel-Töre
Transfer-Cenk-Ömer(Mustafa)

Böyle olur bence. Transferler yabancı olursa 12 yabancı 11 yerli.

Çevrimdışı mylife1903

Lyon'un kanat bölgesinde görev alabilen oyuncuları(geçen sene)
Depay
Tolisso
Cornet
Fekir
Valbuena
Lacazette
Ghezzal

Ghezzal bunların arasında 37 maça çıkmış beğenilmiyor.Quaresma ve Babel Lyon'da olsa şunların arasında kaç maça çıkardı acaba.Lyon'la başa baş oynadık ama şu kanat kalitesi bizimle kıyaslanmaz bile.
Komsunun tavugu meselesi sadece
Lakazette kanat oynuyor abu kadar oynar iste tolissoyu yazilmis
Bizde yazalim
Oguzhani kanada hepsine yeter

Babel ile quaresma bunlarin alayinin bir tik ustudur
Babel ile quaresmanin bunlarin attigi toplam gol sayisi kadar sagbek solbek emekli etmislikleri vardir.
Cok superlerse sampiyon olsalardi

Ayni mevzu tosice de yapiliyor. Tas yerinde agirdir

Çevrimdışı sermet00

Fenerbahçe bile bu adam yerine Valbuena'yı tercih etti

Aynen Fener almadıysa kesin kötü oyuncudur.O kadar yazdığım oyuncu arasında da Valbuena tek başına yeterli bir karşılaştırma.

Çevrimdışı Ensar

eee doğru ya töre senin için kutsandı artık ölümüne savunursun.
bende neden diyorum evetçi tayfa unutmuştum :D
birinin sözüne inanmana gerek yok adam maçlara çıkmadı. Bakarsın şampiyonluğu
hangi maçlarda verdik o maçların takım kadrosu neymiş. Elbette bir oyuncu tek başına
yapamaz bunu ama önemli olan zihniyet.
alacağı paranın takımdan daha önemli olan biri yarın seni para için kolayca satar.
sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala :by2:
isine gelmeyince siyaset yasak , işine gelince kralını yapıyorsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Komsunun tavugu meselesi sadece
Lakazette kanat oynuyor abu kadar oynar iste tolissoyu yazilmis
Bizde yazalim
Oguzhani kanada hepsine yeter

Babel ile quaresma bunlarin alayinin bir tik ustudur
Babel ile quaresmanin bunlarin attigi toplam gol sayisi kadar sagbek solbek emekli etmislikleri vardir.
Cok superlerse sampiyon olsalardi

Ayni mevzu tosice de yapiliyor. Tas yerinde agirdir
Başkan olacak adamsında kabul et biraz vasat seviciliğinde mevcut onuda bitirirsen ülkeye geldiğinde havaalanında karşılarım.

Çevrimiçi Necmi

takımda bukadar portekizliye karşıyım... gözümde canlanır koskoca mazi ;)

2 tane yeter.. hatta talisca yıda o guruba koy.. 3 eder ki bu bile bence fazla.. nani de gelirse kesin sezon içi sıkıntı çıkarırlar...

gitsinler başka memleketten topcu alsınlar...portekizliye gerek yok..
neden nani gelsin istediğim için sormuyorum neden karşısın
portekizli çetesi diye basın uydurmasından dolayımı :alala:
adamlar hiç bir zaman çete falan olmadılar. quaresmayı bu takımda çokda
istediğim söylenemez ama asla gruplaşma yaratacağının yada bir gruplaşmanın
içinde olacağına ihtimal dahi vermem. Pepe 10 yılını realde geçirmiş bir profesyonel
kaldıki aslen brezilyalı 18 yaşına kadar brezilyada kalmış Nanide keza öyle mesela fenerde
oynarken başka portekizlilerde vardı bir kere bile yan yana adlarının geçtiğini
hatırlamıyorum. Basın o dönem bunun çok algısını yapmaya çalıştı bir gruplaşma
yaratmaya çalıştı. ama beceremedi bunu takımda becerememiş ama bazı taraftarların
kafasına yazmış belliki.

Çevrimdışı tangaz

hedef maçta oynadı öyle...sezon boyu öyle oynamasına imkan vermiyorum... oynayabilse fenere düşmez zaten..

bu yıl bilinmez ama geçen sezon baya baya iyiydi eleman.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

isine gelmeyince siyaset yasak , işine gelince kralını yapıyorsun :D

siyaset bunun neresinde yahuu  :alala:

Çevrimdışı Ensar

siyaset bunun neresinde yahuu  :alala:
töre benim için kutsanmışmış , evetci tayfa felan , daha ne olacak , töre niye benim için kutsansın :D tövbe haşa benim için sadece dinim kutsaldır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Ne Ghezzal'miş arkadaş. Neyini gördünüz bu adamın bu kadar. Adamla Lyon kontrat yenilemedi. Bonservisi elinde ama bir buçuk aydır takım bulamadı bu adam.

Herşeyi geçtim neyini beğendiniz gerçekten vasat ötesi bi adam bu. Bizim göremediğimiz neyi gördünüz cidden merak ettim.

Babel'in yedeği olamaz mı sence?

Çevrimiçi Necmi

Formayı işportadan alacak adam, forma işportaya erken de düşse, geç de düşse alır.

Taraftarı bilinçlendirmek önemli, gerisi gelir zaten. Artık taraftar da genel olarak bilinçli.

Maç günleri Üsküdar'da işportacılar oluyor, motor iskelesinin önünde. Bir keresinde önlerinde yarım saat arkadaşı bekledim. İnanın bir kişi sormadı adamlara ne forma, ne atkı. Fiyat sormak bir yana, dönüp ikinci kez bakan bile olmadı.

Bir örnek daha: Kartalyuvası Beşiktaş'ta eleman görevlendiriyor maç günleri. Lisanslı atkı satıyorlar, gerçek Kartalyuvası atkısı. Satıcı çocuklar yemin ediyorlar lisanslı olduğuna, millet yine inanmıyor.

O yüzden çok dert etmeyin.

çocukların boynunda yetki belgesi varken inandıramıyorlar bayağı bir
küfür yiyorlar :D
Dediğin doğru taraftar bilinçlendi karaborsa almıyor artık en azından tribüne gelen almıyor
herkesin sırtında orjinal forma ellerinde orjinal atkılar ama istanbul dışı böyle değil
orda kızdığında orjinali bulursan alırsın diyorlar. istanbul dışı bir orjinal ürün satılırsa on tane
çakması satılıyor. Bu bilincin istanbul dışındaki taraftarlarımızada ulaşması lazım
orjinalini bulamıyorsanız hiç almayın aldığınız her çakma ürün yenilerinin üretilmesine
neden oluyor. bununla kulüp baş edemez. bizler hassas olmalıyız.
Biz Beşiktaş ürünlerine değerlerinin çok üstündeki paraları giyinmek için vermiyoruz
unutulmamalı bu onları alıyorsak kulübe destek olsun diye alıyoruz çakma ürünlerle
kulübü desteklemiyoruz tam tersi büyük zarar veriyoruz.

Çevrimdışı abdusta

Nani devşirme Portekizlidir
aslen Cape Verde lidir.

Beşiktaşdaki sayısal üstünlük Brezilyalılarda dır
Ancak Bölgelerinin çok farklı olması nedeniyle köylülük,şehirdaşlık bağlantıları yok

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

eğer formalar o koli içinde gördüklerimse harbiden beklediğime değmemiş...  :biggrinking:

ben tasarımı beğenmedim... yani tamam juve forması yapsın demiyoruz adidasa ama yani bukadarda fark olmasın :/
iyide juve forması yapmış işte çubuklu bildiğin juve forması.
kalite aynı kalite kaldıki real falan takımın giydiği formayla taraftar forması farklı oluyor
taraftar formasıyla takım formasının aynı çıktığı ender takımlardanız. Beşiktaş taraftarı taraftar forması almıyor.
şu an bilmiyorum ama eskiden onların farklı çıkardı.

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli ve genç kalitesini arttırmalıyız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Choupo-Moting hala serbest... Hem kanat hem 3.cü santrafor.

Çevrimiçi Necmi

Bonservissiz nani kiralık arda  hep idare edilmesi zor oyuncular.Ama bunlara yok demek en hafif tabiri ile futbol cahilliği olur.

Nani gelirse babel yedeğe geçer ki doğru olan da bu.Arda gelirse takıma uyum sağlarsa eğer ligde uzak ara çekeriz.Arda ,nani,q7,babel kanat rotasyonu

Birde volkan şen y.erdoğan falan var alternatif olarak.Sizce futbolsever olarak hangi oyuncuları istersiniz.Arda, Nani bir tarafta diğer tarafta v.şen ve y.erdoğan

Forvete de costa falan gelirse kura şansı ile şl de yarı final oynamamız hayal değil arkadaşlar.Yeter ki elemelerde real barca bayerne rasgelmeyelim.

Diğerleri ile ezilmeden kafa kafaya rahatlıkla oynayabiliriz .
arda bildiğin çöp ün tanımı nesini beğeniyorsunuz kaç yıldır sahada
götünü kaldıramıyor. barçaya gittiğinden beri ne orda nede milli takımda bir
tane oynadığı maç hatırlıyormusunuz. Arda gelirse 11 e gelir ve takımı 10 kişi oynatır.
nani klas adam havayı yakaladığında durdurulması güç bir oyuncu  o leş fenerde bile
nerdeyse tek başına feneri bize karşı yarışta tuttu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çocukların boynunda yetki belgesi varken inandıramıyorlar bayağı bir
küfür yiyorlar :D
Dediğin doğru taraftar bilinçlendi karaborsa almıyor artık en azından tribüne gelen almıyor
herkesin sırtında orjinal forma ellerinde orjinal atkılar ama istanbul dışı böyle değil
orda kızdığında orjinali bulursan alırsın diyorlar. istanbul dışı bir orjinal ürün satılırsa on tane
çakması satılıyor. Bu bilincin istanbul dışındaki taraftarlarımızada ulaşması lazım
orjinalini bulamıyorsanız hiç almayın aldığınız her çakma ürün yenilerinin üretilmesine
neden oluyor. bununla kulüp baş edemez. bizler hassas olmalıyız.
Biz Beşiktaş ürünlerine değerlerinin çok üstündeki paraları giyinmek için vermiyoruz
unutulmamalı bu onları alıyorsak kulübe destek olsun diye alıyoruz çakma ürünlerle
kulübü desteklemiyoruz tam tersi büyük zarar veriyoruz.
Mağaza kalitesini  de devamlı arttırıyorlar bu güzel bişi, Benim yaşadığım Akasya Avm'nin içindeki kartal yuvası ufacıktı yakın zamanda daha büyük bi alana taşıdılar.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: