2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955982 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu volkan şen çöp abicim çöp oglu çöp. Fenerliler kurban kesecek duruma geldi gittiğini duyduklarinda. Üstelik daha 2 sene önce sen de istemişsin adam seni tercih etmemiş fenere gitmiş. Şimdi gelmiş 31 yaşına geçen sene golü yok asisti yok bu adamı alalım rotasyonda kullanalım diyorlar. Hangi rotasyonda kullanacağız volkan şeni ya biz? Arasa niye 1 maç şans verilmiyor hadi arası da geçtim koskoca altyapıda bir tane mı bu oyun zekası fukarası arkadaşın yerine oynayabilecek adam yok? Babel sakatlanirsa bişey olmaz yedekte volkan şen var diye içi rahat olabilecek biri varsa helal olsun. Şu adam gelmesin lütfen gelmesin yusuf erdogani bin kere tercih ederim yusufun bu sene vodafone arena da bize attığı golü volkan şen 50 kere denese atamaz.
La kardeş bu Aras size ne yaptı? :) Şenol Hoca'yı da anlamak biraz zor Töre'ye bir kez daha şans verebiliyor ama Aras'ı 1 maç bile düşünmüyor bakın Töre diyorum. Ha bana kalsa Altyapıdan Sedat'ı koyarım Rotasyona saçma sapan adamlara yöneleceğimize..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

önemli olan tutarlı olmak  :D
Tutarsızlık falan yok.

Defans oyuncuları kanat oyuncularına göre geç olgunlaşır.

Ghezzal dediğimiz adam gençlere çok şans veren, kadrosunun 4'te 3'ü genç bir takımda 5 senede 40 maça ilk 11 çıkabilmiş.

5 senedir Lyon'da, bir tek geçen sene iyi oynamış. O seneyi hariç tutunca, adamın tüm kariyeri 3 gol 8 asist. Cezayir milli takımında bile düzenli oynayamıyor.

Bu adamın neyini istiyorlar, anlamıyorum. Transfermarkt'ta en değerli free oyuncuları dizip adam seçiyor millet.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

menajer itelemesi eski model tank mitroviçe 4,2 vermeyi doğru buluyormusun
yok yahu skuat iteledi menejer değil  :evillol: Ben başkanın yerinde olsam kan alırdım o skuatlardan...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tutarsızlık falan yok.

Ghezzal dediğimiz adam gençlere çok şans veren, kadrosunun 4'te 3'ü genç bir takımda 5 senede 40 maça ilk 11 çıkabilmiş.

5 senedir Lyon'da, bir tek geçen sene iyi oynamış. O seneyi hariç tutunca, adamın tüm kariyeri 3 gol 8 asist. Cezayir milli takımında bile düzenli oynayamıyor.

Bu adamın neyini istiyorlar, anlamıyorum. Transfermarkt'ta en değerli free oyuncuları dizip adam seçiyor millet.

abi sana bir şey söylemedim ki  :D Ghezzalı ben de beğenmedim açıkçası başka alternatifler değerlendirilmeli..

Çevrimdışı tuncaboylu

menajer itelemesi eski model tank mitroviçe 4,2 vermeyi doğru buluyormusun
Ben vermezdim. Ona vereceğim para en fazla 2.5-3 olurdu.

Ata transferde stoper lazım stoper gazıyla ve FFP'de kalan para seneye sarkmayacak diye acele ettiler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tutarsızlık falan yok.

Bir önceki sezon 10 gol 9 asist yapmış. Yine sallıyorsun Ziyaaaa!  1 sezonu full boş geçmiş zaten sakatlıktan dolayı.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 11:20:49 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

25 yaşında, geçen sezon Lyon' da 38 maça çıkmış adam Volkan Şen' le falan kıyaslanıyor gözlerim kanıyor. Yahu hadi hiç izlemediniz adamı bari yorum olsun diye yorum yapmayın. Kimse imzalamamış da iyi olsaymış imzalarmış. Rachid Ghezzal gelen tekliflerin içinde tercih yapamadığı için boştur şuan. İmza atmak istese havada kaparlar havada. Özellikle de Sevilla tipi takımlar bekliyordur. Come to Beşiktaş tayfa Ghezzal' ın instasına çökseydi şimdiye İstanbula gelip imzalamıştı bile.

Çevrimdışı terapati

Volkan Şen mümkünse bizden uzak Allah'a yakın olsun. Mevcut şartlar içinde alınabilecek en mantıklı adam Yusuf Erdoğan görünüyor. Umarım Şenol Hoca doğru bir karar verir bu konuda.

Gökhan İnler'in gitmesine üzüldüm açıkçası ama hiç değilse bonservisle gitseydi.

Forvet konusunu merakla beklemekteyim. Kulağı kabarık arkadaşlardan destek istiyoruz süreç boyunca, bizi duyumsuz bırakmasınlar zira forvet transferi yine sonlara kalacak gibi bir izlenimim var an itibariyle.

Çevrimiçi tolga1903

Adamın kişisel gelişim uzmanı sosyal medya uzmanı yok ve yetiştiği yer bayrampaşa o ağızla konuşuyor bu çok normal ama ben ardanın karakterinden şüphe etmem
Ha takım tutma konusunu gelecek olursak yere göğe sığdıramadığımız ve tabi ki benim de çok sevdiğim hocamız Şenol Güneş her fırsatta Trabzonsporluyum diye bas bas bağırıyor
Ne yapalım şimdi takımı 2 senedir şampiyon yapan adama öyle söyleme mi diyelim.Bak Beşiktaşlıyım diyen töre hakkında neler neler konuşuluyor burda.Gerçekten Delikanlı olsun Adam olsun
dürüst olsun işini layığı ile yapsın kendini takımın bir parçası hissetsin sahada ve saha dışında Beşiktaş'a yakışır şekilde davransın benim için tuttuğu takım hiçbir önemi yok

2011'den beri ispanyada oynayan bu arkadaşın kişisel gelişim ve sosyal medya uzmanı olmaması bizim suçumuz mu? Yaptığı rezilliklere getirilen bahane de bayrampasa çocuğuymuş. Tugay kerimoglu nihat kahveci  ve bunlar gibi avrupada oynamış nice Türk futbolcusu etilerde falan büyüdü demi? 70 yaşında gazetecinin boğazına sarılıp anasına sövmek Beşiktaş'a yakışır hareket olmuyor efenim geçiniz hala delikanlı olsun diyosun abi midemizi bulandı ardanin adamlılığından da delikanlılığından da.

Çevrimdışı tangaz

Ben vermezdim. Ona vereceğim para en fazla 2.5-3 olurdu.

Ata transferde stoper lazım stoper gazıyla ve FFP'de kalan para seneye sarkmayacak diye acele ettiler.

bu saçma hamlelerimizin bedeli boyko+mitro 3,3+4,2 = 7,5 mio*4,2 =31 küsür mio tl maaşları da koy rakam büyüyor düş şte borçtan ffp için artı bir adım en azından... şimdi başkan çıkıyor amatör şubeler için 55 mio tl bişey mi ben o paraya 10 mio faiz ödüyorum naberr diyorsan böle transferlerde yapmayacaksın. gidip getirecen pepegillerden garanti elemanları...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir önceki sezon 10 gol 9 asist yapmış. Yine sallıyorsun Ziyaaaa!
Hata bende...
"Geçen sene" lafından anlamayacak olanlar çıkabileceğini düşünmeliydim, hele Serhat online iken.

Tamam Serhat'çım, sana ayrı anlatayım. Bir önceki sezonu hariç bırakınca adamın tüm kariyeri toplamı 3 gol 8 asist.

Anladın mı şimdi?

Olmazsa 2015-16 sezonunu hariç bırakırsak diye anlatırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir önceki sezon 10 gol 9 asist yapmış. Yine sallıyorsun Ziyaaaa!  1 sezonu full boş geçmiş zaten sakatlıktan dolayı.
Sakatlığı kronik mi? :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1) Denys Boyko 3 sene= 2.95 m euro
2) Tolga Zengin 2 sene= 2.5 m euro
3) Mİtrovic 3 sene=3.6 m euro
4) Pedro 1 sene 0.5 m euro
5) Milosevic=0.5 m euro + 2 sene opsiyonu varmış 0.6 m euro'dan
6) Veli 2 sene =3.3 m euro
7)  Pektemek 2 sene =3.3 m euro
8) Töre 2 sene =3.5 m euro

toplam 20.15 m euro maaş + bazılarına maç başı, bazılarına  puan başına 4 k euro ödeyeceğiz.

Bonservislere gelirsek : 23.3 m euro
1)Boyko: 3.3 m euro
2)Tolga : 2.75 m euro
3)Mitrovic: 4.2 m euro
4) Pedro:   2.4 m euro
5) Milosevic :1 m euro
6) veli :      0.75 m euro
7) Pektemek: 4 m euro
8) Töre :     4.5 m euro

Toplam ücret 43.45 m euro + maç başı ücretleri + puan başı 4 k euro ve menajerlik ücretleriyle 55 60 m eurolara gelir.  Bu 8 adamdan 10 m euroluk performans anca almışızdır, aksini iddaa eden varsa açıklasın.

Çevrimdışı brkntcnr

Pepe o kadar istemedi ne yaptın

Lyon'da vergilerle 500.000 alıyormuş,Burada vergisiz 1.5'a koşa koşa gelir imzaya da verilir bir şeyler,Lig şampiyonunda ve ŞL'de oynayacağını biliyor.Bu adamla temas olsa ertesi gün burda zaten belli ki yok.
Gelmez. En az 2.5 milyon € garanti 1 milyon da imza parası ister Adamın serbest kalma sebebi bu zaten daha iyi maaş + imza parası almak.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu saçma hamlelerimizin bedeli boyko+mitro 3,3+4,2 = 7,5 mio*4,2 =31 küsür mio tl maaşları da koy rakam büyüyor düş şte borçtan ffp için artı bir adım en azından... şimdi başkan çıkıyor amatör şubeler için 55 mio tl bişey mi ben o paraya 10 mio faiz ödüyorum naberr diyorsan böle transferlerde yapmayacaksın. gidip getirecen pepegillerden garanti elemanları...
Başta @mylife1903 olmak üzere ben de dahil çoğu kişi söylüyor:

Ara transferde oyuncu satın almamalıyız. Kiralık olur, satılık olmaz. Bunu artık birisi iletsin yönetime. Taraftar da her ara transfer dönemi transfer diye çıldırmasın.

Öte yandan amatörleri karıştırmaya gerek yok. Oraya gelirlerin dışında giden para ziyan, Çebi'nin bugünkü açıklaması haklı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hata bende...
"Geçen sene" lafından anlamayacak olanlar çıkabileceğini düşünmeliydim, hele Serhat online iken.

Tamam Serhat'çım, sana ayrı anlatayım. Bir önceki sezonu hariç bırakınca adamın tüm kariyeri toplamı 3 gol 8 asist.

Anladın mı şimdi?

Olmazsa 2015-16 sezonunu hariç bırakırsak diye anlatırım.

Adamın toplam kariyeri zaten 4 sezon :) 14 gol 20 asist şu sizin meşhur dakika başı asist gole baksaydın keşke :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın toplam kariyeri zaten 4 sezon :) 14 gol 20 asist şu sizin meşhur dakika başı asist gole baksaydın keşke :)
Sakat geçirdiği sezonu neden saymıyorsun?

Töre'nin 7 günlük sakatlığını 10 mesaj yazdın, bu herif koca sezonu sakat geçirince 4 sezona indirgedin kariyeri.

Dün dedim, sen çıkarım yapma.

Git gömü yap, onu biliyorsun sen.

Çevrimdışı brkntcnr

Ülkesinde Riyad Mahrez' le kıyaslanan Rachid Ghezzal' ı Volkan Şen, Yusuf Erdoğanla falan kıyaslıyoruz. Komik mi desem, üzücü mü desem bilemedim.

Çevrimdışı tangaz

Başta @mylife1903 olmak üzere ben de dahil çoğu kişi söylüyor:

Ara transferde oyuncu satın almamalıyız. Kiralık olur, satılık olmaz. Bunu artık birisi iletsin yönetime. Taraftar da her ara transfer dönemi transfer diye çıldırmasın.

Öte yandan amatörleri karıştırmaya gerek yok. Oraya gelirlerin dışında giden para ziyan, Çebi'nin bugünkü açıklaması haklı.

amatörler sponsor çıkmadığı sürece amatör kalsın zaten ve mümkünse ara transferde hiç kimse alınmasın ve gene mümkünse fazlalıklar atılsın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

amatörler sponsor çıkmadığı sürece amatör kalsın zaten ve mümkünse ara transferde hiç kimse alınmasın ve gene mümkünse fazlalıklar atılsın...
Aklın yolu bir :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ülkesinde Riyad Mahrez' le kıyaslanan Rachid Ghezzal' ı Volkan Şen, Yusuf Erdoğanla falan kıyaslıyoruz. Komik mi desem, üzücü mü desem bilemedim.
Ülkesi ne demiştin?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1) Denys Boyko 3 sene= 2.95 m euro
2) Tolga Zengin 2 sene= 2.5 m euro
3) Mİtrovic 3 sene=3.6 m euro
4) Pedro 1 sene 0.5 m euro
5) Milosevic=0.5 m euro + 2 sene opsiyonu varmış 0.6 m euro'dan
6) Veli 2 sene =3.3 m euro
7)  Pektemek 2 sene =3.3 m euro
8) Töre 2 sene =3.5 m euro

toplam 20.15 m euro maaş + bazılarına maç başı, bazılarına  puan başına 4 k euro ödeyeceğiz.

Bonservislere gelirsek : 23.3 m euro
1)Boyko: 3.3 m euro
2)Tolga : 2.75 m euro
3)Mitrovic: 4.2 m euro
4) Pedro:   2.4 m euro
5) Milosevic :1 m euro
6) veli :      0.75 m euro
7) Pektemek: 4 m euro
8) Töre :     4.5 m euro

Toplam ücret 43.45 m euro + maç başı ücretleri + puan başı 4 k euro ve menajerlik ücretleriyle 55 60 m eurolara gelir.  Bu 8 adamdan 10 m euroluk performans anca almışızdır, aksini iddaa eden varsa açıklasın.
Hadi öyle böyle verim aldığın adamların bonservisini çıkar yinede 40-50 milyon euro yapar. o da 200 milyon tl eder. bozdur bozdur harca..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ülkesi ne demiştin?

Fransa doğumlu Cezayir asıllı ve Cezayir milli takım oyuncusu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sakat geçirdiği sezonu neden saymıyorsun?

Töre'nin 7 günlük sakatlığını 10 mesaj yazdın, bu herif koca sezonu sakat geçirince 4 sezona indirgedin kariyeri.

Dün dedim, sen çıkarım yapma.

Git gömü yap, onu biliyorsun sen.

Töre ne alaka? Sanki Töre'nin performansını konuşuyorduk dün sakatlık kariyerini konuşuyorduk, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsun hiç kusura bakma. Olayı alakasız yerlere bağlayıp çıkarım yapmada üstüne yok. Töre'de müzmin sakat kendine bakmayan adamın teki bu dediklerimin arkasındayım..
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 11:36:57 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 11:35:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
25 yaşında, geçen sezon Lyon' da 38 maça çıkmış adam Volkan Şen' le falan kıyaslanıyor gözlerim kanıyor. Yahu hadi hiç izlemediniz adamı bari yorum olsun diye yorum yapmayın. Kimse imzalamamış da iyi olsaymış imzalarmış. Rachid Ghezzal gelen tekliflerin içinde tercih yapamadığı için boştur şuan. İmza atmak istese havada kaparlar havada. Özellikle de Sevilla tipi takımlar bekliyordur. Come to Beşiktaş tayfa Ghezzal' ın instasına çökseydi şimdiye İstanbula gelip imzalamıştı bile.
Q7 varken oraya yedek yabancı almak saçmalık olur zaten 2 tane hakkımız kaldı.
mecburen yerli alacaksın yerlilerde volkanşen ve orkan olabilir zaten yedek olacaklar.
gezzalı abartıyorsunuz gibime geliyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: