2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962867 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi costada durum nedir? Babacar gelse forvet ona emanet edilmez seviyorum ama kaldiramaz o yuku

Çevrimiçi Necmi

Twitterda thy de çalışan biri biletinin görüntüsünü atmış. Şu sıralar dönüyor büyük ihtimalle
bizim çocuklar atmış alın burda öğleden sonra gelmişti resim sanırım bana

Çevrimiçi Necmi

Kıyaslama bile yapılamaz Aboubakarla...
olumlumu olumsuzmu yapılamaz

Çevrimdışı Zafer55

volkanı almasınlarda merak ediyorum kadromuzda kaç tane yabancı bulundurabileciğimizi
düşünüyorsunuzda kanatlar yabancıyken yedeklerinide yabancı yapıyorsunuz
Biten sezonun yabancılarıyla muhtemelleri kıyaslarsak:
Rhodolfo>>pepe
Demba>>costa(amin)
Abuş>>ghezal,nani...(misal)
Aras>>orkan

Gibi olsa yabancı durumunda sıkıntı görmüyorum ben.
 Fener eskisi 30 yaşında fb-ts-bursa cv li volkan geleceğine yine fener eskisi 30 yaşında M.utd-porto-valencia cv li nani gelsin mesela.Hem q7 lede değişe değişe  oynarlar milli takımdan alışkınlar da zaten  :)

Çevrimiçi Necmi

Luis Nani'nin menajeri, oyuncuyu Beşiktaş'a bonservissiz getirebileceğini kulübe iletti. (via @SafakSina1903) 

:acim:

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Çevrimiçi Necmi

Biten sezonun yabancılarıyla muhtemelleri kıyaslarsak:
Rhodolfo>>pepe
Demba>>costa(amin)
Abuş>>ghezal,nani...(misal)
Aras>>orkan

Gibi olsa yabancı durumunda sıkıntı görmüyorum ben.
 Fener eskisi 30 yaşında fb-ts-bursa cv li volkan geleceğine yine fener eskisi 30 yaşında M.utd-porto-valencia cv li nani gelsin mesela.Hem q7 lede değişe değişe  oynarlar milli takımdan alışkınlar da zaten  :)

fabri,
adriano
pepe
marcelo
tosic
mitrovic
beck
atiba
talisca
quaresma
babel   şu anda 11 yabancı net
bir forvet gelecek bu kesin  12 yabancı etti
büyük ihtimal devre arası vida için bir boşluk bırakacaklar 13 etti
kaldı bir kontenjan artık ikinci forvetmi alırsın kanatmı alırsın bozdur harca
bu arada abou içinde son ana kadar bir kontenjanı tutabilirler

Çevrimdışı Zafer55

fabri,
adriano
pepe
marcelo
tosic
mitrovic
beck
atiba
talisca
quaresma
babel   şu anda 11 yabancı net
bir forvet gelecek bu kesin  12 yabancı etti
büyük ihtimal devre arası vida için bir boşluk bırakacaklar 13 etti
kaldı bir kontenjan artık ikinci forvetmi alırsın kanatmı alırsın bozdur harca
bu arada abou içinde son ana kadar bir kontenjanı tutabilirler
Abi vidayı niye katıyorsun ki hesaba.Pepe marcelo varken yedekte mitrovic tosic varken... bunlardan biri gitmeden vida alınmaz ki.Naapcaz 5 tane yabancı stoperi.
  Elde var 11 , costa geldi(amin) 12.Hadi fantazi yaptık abuyu da aldık 13.Bir de Nani 14...miss

Çevrimiçi 38life

olumlumu olumsuzmu yapılamaz

Aboubakar Babacar'dan çok daha iyi.

Çevrimdışı Zafer55

Aboubakar Babacar'dan çok daha iyi.
Düzeltme: tam ters anlamışım yahu.uyku gelmiş demek ki
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 00:44:52 Zafer55 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Düzeltme: tam ters anlamışım yahu.uyku gelmiş demek ki
Demba gelecekse, ki ANC'nin açıklaması öyle gösteriyor, Aboubakar kadar iyisine gerek yok. Lüks olur.

Cenk-Demba-Babacar yeter, hatta Babacar kanatta da oynayabildiği için kanada da takviye yapmış da oluruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi vidayı niye katıyorsun ki hesaba.Pepe marcelo varken yedekte mitrovic tosic varken... bunlardan biri gitmeden vida alınmaz ki.Naapcaz 5 tane yabancı stoperi.
  Elde var 11 , costa geldi(amin) 12.Hadi fantazi yaptık abuyu da aldık 13.Bir de Nani 14...miss
söz verildiyse imzalama seni alacağız diye mecbur alınır zaten pepe bu sene oynadı seneye oynadı sonra yok
marcelo satılmazsa 33 oluyor. vida mitrovic pişirilir. alışın artık büyüklerin liginde oynayacaksan
zaten oynamak zorundasın yedek oyuncularında bu ligin üstünde olmak zorunda.
bu senede şampiyonluk önemli ama ondan sonra önemli olan avrupa kupaları
tabi avrupa kupasını almaya uğraşacaksın diye ligi boşlayamazsın o nedenle elinde biri
avrupayı zorlayacak kalitede biride Türkiyede şampiyon olacak kalitede iki 11 çıkacak
kadro olmalı şimdiden bonservis vermeden kaliteli oyuncuları toplayabildiğin kadar topla
devre arası vida gelir sezon sonu tosic gider sıçrama yapmak böyle bir şey işte avrupada
rakiplerin beğenmeyip kenara koydukları oyuncular sende fark yaratıyor böyle yedek tutki 11 in daha kaliteli olsun
bu şekilde uzun yıllar ligi domine ederiz en azından bir gerçek var iyi gelirlerle zorlanarak yıllarca
uğraşıp kuruyoruz bu kadroyu beslemek lazım her sene bu şekilde ligde rakiplerin bize yetişme imkanı olmaz
onlar bizim seviyeye gelene kadar biz bir adım öne geçeriz gene başarı olduğu sürecede hep bir adım önde oluruz.
luce ne demiş bu olanaklarla bir kaç sene içinde avrupadan bir kupa gelir. aslında gerçek bu
genede bu sene lig şampiyonluğu en önemli hedefimiz olmalı

Çevrimiçi Necmi

Demba gelecekse, ki ANC'nin açıklaması öyle gösteriyor, Aboubakar kadar iyisine gerek yok. Lüks olur.

Cenk-Demba-Babacar yeter, hatta Babacar kanatta da oynayabildiği için kanada da takviye yapmış da oluruz.

babacarı aboudan dahamı ucuza alacaksın o paraları verdikten sonra neden iyisini değilde
kötüsünü alacaksın dembaba gelecekse ile olurmu bu iş nasıl güveneceksin olursa çok güç katar ya olmazsa
bir sakatlık yaşarsa  bunu riske atacak bir durumumuzmu var. 8 abou almadında 6 babacar aldın değermi bunca yatırımı
2M için riske atmaya

Çevrimdışı Zafer55

Sezon bitiminde ben demba+mangala ya fittim.yeter ki kadro bozulmasın derdindeydim.Şuan Demba+cenk+mustafa olsa gıkım çıkmaz.Orkanı geldi kabul edip kadronun da korunması şartıyla.

Çevrimdışı tuncaboylu

babacarı aboudan dahamı ucuza alacaksın o paraları verdikten sonra neden iyisini değilde
kötüsünü alacaksın dembaba gelecekse ile olurmu bu iş nasıl güveneceksin olursa çok güç katar ya olmazsa
bir sakatlık yaşarsa  bunu riske atacak bir durumumuzmu var. 8 abou almadında 6 babacar aldın değermi bunca yatırımı
2M için riske atmaya
Babacar'ı kiralık alabiliriz, Aboubakar'ı kontratı bittiği için kiralama şansımız yok.

Çevrimdışı sermet00

Nani'yle uğraşacağımıza direkt getir Ghezzal'ı yarın başlasın.İleride satma imkanı da fazla piyasa değeri yüksek,maaşı düşük vergilerle 500.000alıyormuş Lyon'da.Biz almazsak EPL'ye gidecek büyük ihtimal.Renklilerden biri kapmaz umarım

Çevrimdışı tuncaboylu

2M için riske atmaya
Bir avantajı da Demba gibi Senegalli olması, uyum sorunu da yaşamaz.

Çevrimdışı Türkay

Ghezzal varken Volkan Şen'e çökmeyiz  İnşallah
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Nani'yle uğraşacağımıza direkt getir Ghezzal'ı yarın başlasın.İleride satma imkanı da fazla piyasa değeri yüksek,maaşı düşük vergilerle 500.000alıyormuş Lyon'da.Biz almazsak EPL'ye gidecek büyük ihtimal.Renklilerden biri kapmaz umarım
adamı 6 aydır kapmamışlar boşta duruyor işte bu lafları geçen sene eren derdiyok isteyenlere
benzetiyorum. naniyle uğraşacaksan onunla uğraşırsın lyon senin rakibindi aynı ayarda bir takım
o takımın istemeyip kenara koyduğu oyuncuya talip olmakmı vizyon. epl kaparmış kapsa 6 aydır kapardı zaten adam boşa çıkmış kulüpsüz
transfer sezonu açılalı bir buçuk ay olmuş hala kulüpsüz

Çevrimiçi Necmi

Bir avantajı da Demba gibi Senegalli olması, uyum sorunu da yaşamaz.

abouyu alsak uyum konusunda daha rahat olmazmı :alala:
şimdi abou ile mukayese ediyoruz ve uyum sorunu olmayacağındanmı bahsediyorsun :D

Çevrimdışı Çağatay

Hazir töre uzun bir sure yokken ferdi kadiogluna yurunebilir
Tore iyilesince de satmak lazim mumkunse cine
Birazda orada sakatlansin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Ne Ghezzal'miş arkadaş. Neyini gördünüz bu adamın bu kadar. Adamla Lyon kontrat yenilemedi. Bonservisi elinde ama bir buçuk aydır takım bulamadı bu adam.

Herşeyi geçtim neyini beğendiniz gerçekten vasat ötesi bi adam bu. Bizim göremediğimiz neyi gördünüz cidden merak ettim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ne Ghezzal'miş arkadaş. Neyini gördünüz bu adamın bu kadar. Adamla Lyon kontrat yenilemedi. Bonservisi elinde ama bir buçuk aydır takım bulamadı bu adam.

Herşeyi geçtim neyini beğendiniz gerçekten vasat ötesi bi adam bu. Bizim göremediğimiz neyi gördünüz cidden merak ettim.
+1903
Vasat bir oyuncu. Biraz iyi olsa zaten bedavaya EPLye giderdi gecmiste Gomis,Mandanda gibi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

kupada karşılaştığımız şişirilmiş lyon takımı vardı hani eksik olmasak rahatlıkla eleyeceğimiz lyon
o takımı gözlerinde büyüttüler büyüttüler bu adamda o takımın kanat oyuncusu olduğuna göre oda iyi oyuncudur
mantığını kuruyorlar. bu takım marcelo hani şu lyonun almak için kapımızda yattığı marcelo ve iki maçtada olmayan abou
eksikliği yüzünden penaltılarla elendiğimiz lyon.
ikinci maçta quaresmada oynamamıştı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam.
işte o lyon bu adamla kontrat yenilemedi ocak ayından beri imza atabilir eminim menejeri deli
gibi takım arıyordur 7 aydır ve boşta. bonservissiz free ve boşta
bu fikirlerde nedense hep 20 li yaşlarının başıdaki kişilerden gelir sonrada alınırsa iki maç kötü
oynayınca çöp ilan edilir ve alanlar suçlanır.
mesela Tolga transfer görüşmeleri devam ederken abartmıyorum taraftarın %99 alınsın diye kıyamet koparıyordu
hatta ts 4 M istiyordu pazarlık yapılmasın o parayı eder verilsin alınsın diye kıyamet koparıyordu ben olmaz vasat bir kaleci diyordum
o dönem ospina o paraya alınıyordu kaleyi yabancı kontenjanından kurtarmak için Tolga alındı.
o zamanda harcayalım kaleci için kontenjan diyordum. şimdi o isteyen insanlar neden alındı
diye kıyamet koparıyor. o zaman almak hataydı şimdide göndermek hata.
Vasat sevici olmayın arkadaşlar. bir kanat alınacaksa bu kadroya uluslar arası tecrübesi olan
şl kaldırmış ve 2-3 yıl performans verecek bir nani varken bu vasat alınmaz naniyi çinede satabilirsin
leblebi gibi gol atan lyonda 26 maç oynamış 2 gol 4 asist yapabilmiş bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz
nani laligada 25 maç 5 gol 8 asistle oynamış gelmesini çokmu isterim pek değil ama ortada dolanan
isimler arasında su götürmez kalitede olan nanidir. bonservissiz gelecekse hayır demem
13 asist yapan quaresmayı kahraman yaptık nani 10 gol 15 asisti rahat görür.
bir önceki sene forveti olmayan fenerde 8 gol 9 asistle oynamış birinden bahsediyoruz.
ne yapacağı belli olmayan Ghezzal mi nanimi. yaşı iyi diye her genç oyuncu iyi olmuyor.

Etiketler: