Ne Ghezzal'miş arkadaş. Neyini gördünüz bu adamın bu kadar. Adamla Lyon kontrat yenilemedi. Bonservisi elinde ama bir buçuk aydır takım bulamadı bu adam.
Herşeyi geçtim neyini beğendiniz gerçekten vasat ötesi bi adam bu. Bizim göremediğimiz neyi gördünüz cidden merak ettim.
kupada karşılaştığımız şişirilmiş lyon takımı vardı hani eksik olmasak rahatlıkla eleyeceğimiz lyon
o takımı gözlerinde büyüttüler büyüttüler bu adamda o takımın kanat oyuncusu olduğuna göre oda iyi oyuncudur
mantığını kuruyorlar. bu takım marcelo hani şu lyonun almak için kapımızda yattığı marcelo ve iki maçtada olmayan abou
eksikliği yüzünden penaltılarla elendiğimiz lyon.
ikinci maçta quaresmada oynamamıştı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam.
işte o lyon bu adamla kontrat yenilemedi ocak ayından beri imza atabilir eminim menejeri deli
gibi takım arıyordur 7 aydır ve boşta. bonservissiz free ve boşta
bu fikirlerde nedense hep 20 li yaşlarının başıdaki kişilerden gelir sonrada alınırsa iki maç kötü
oynayınca çöp ilan edilir ve alanlar suçlanır.
mesela Tolga transfer görüşmeleri devam ederken abartmıyorum taraftarın %99 alınsın diye kıyamet koparıyordu
hatta ts 4 M istiyordu pazarlık yapılmasın o parayı eder verilsin alınsın diye kıyamet koparıyordu ben olmaz vasat bir kaleci diyordum
o dönem ospina o paraya alınıyordu kaleyi yabancı kontenjanından kurtarmak için Tolga alındı.
o zamanda harcayalım kaleci için kontenjan diyordum. şimdi o isteyen insanlar neden alındı
diye kıyamet koparıyor. o zaman almak hataydı şimdide göndermek hata.
Vasat sevici olmayın arkadaşlar. bir kanat alınacaksa bu kadroya uluslar arası tecrübesi olan
şl kaldırmış ve 2-3 yıl performans verecek bir nani varken bu vasat alınmaz naniyi çinede satabilirsin
leblebi gibi gol atan lyonda 26 maç oynamış 2 gol 4 asist yapabilmiş bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz
nani laligada 25 maç 5 gol 8 asistle oynamış gelmesini çokmu isterim pek değil ama ortada dolanan
isimler arasında su götürmez kalitede olan nanidir. bonservissiz gelecekse hayır demem
13 asist yapan quaresmayı kahraman yaptık nani 10 gol 15 asisti rahat görür.
bir önceki sene forveti olmayan fenerde 8 gol 9 asistle oynamış birinden bahsediyoruz.
ne yapacağı belli olmayan Ghezzal mi nanimi. yaşı iyi diye her genç oyuncu iyi olmuyor.