2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962592 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Defalarca yazıldı ama cevabı göremedim. Demba Ba sondan bir önce maça çıkıyor, antremanlarda bomba gibi. Bu nasıl sakatlık. Anlaşmalı mı 😊
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Volkan Şen, fbye 1m€ vererek bonservisini almış.Böyle bir uygulama pek alışık olduğumuz türden değil.Fb den yıllık ne alıyordu bilmiyorum ama 1.5 dan aşağı olduğunu sanmıyorum.Şimdi bu volkan 17-18 sezonunda alacağı garanti bir en az 1.5 varken bunu bir kenara bırakıp neden cepten 1m€ versinki..
Acaba fb Beşiktaşa gitmeme şartı ile bonservisini eline vermeyi önerdi de ,volkan masaya 1m atıp o şartı mı kaldırtı. :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı tuncaboylu

Defalarca yazıldı ama cevabı göremedim. Demba Ba sondan bir önce maça çıkıyor, antremanlarda bomba gibi. Bu nasıl sakatlık. Anlaşmalı mı 😊
Olabilir abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kanada bu da olur

Kim bu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Adem Büyük adı geçiyordu bir ara, altyapımızdan çıkma üstelik.

Neden düşünülmüyor şimdi acaba?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Sosa, Bilic ve Demba ne demisti  tam olarak  Tore hakkinda? aradim bulamadim ...
sosa ve ba aramızda şampiyonluğu istemeyen arkadaşlar var dedi
Biliçde töre neden oynamıyor lafına gidin ona sorun dedi.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Hoca son maçta da oynatmayı düşünüyordum aslında ama ağrıları vardı diye birşey söylemişti.yani gerçekten bir sıkıntı oluşmuş demekk ki son hafta

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

sosa ve ba aramızda şampiyonluğu istemeyen arkadaşlar var dedi
Biliçde töre neden oynamıyor lafına gidin ona sorun dedi.
hmm  Senol Gunes de  gecen yıl sampıyonluktan sonra cıktıgı  programlarda  Tore demek kı benden ıyı  bılıyor gıbısınden laflar etmıstı... Tevekelli degıl  demek kı... Kurtulmak  lazım su cocuktan  zaten  dinci / mafyoz kafalarda filan,  bu adamin lojik ve  mantıkla  pek alakası olmaz yaradana sıgınıp  ıs yapar  zaten bugun de  Allah nefs  bıseyelr  sacmalamıs yıne  sakatlıktan sonra.... 
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş, Olimpik Lyon'un Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal'le ilgileniyor. [L'Equipe]

allahım olabilir mi böyle bişey lütfen olsun

ciddimisin :alala:

Çevrimdışı wbishop82

Kim bu?

carrillo... keşke gelse...bi ara adı çıkmıştı portekiz basınında.1 ay kadar önce

Çevrimiçi Necmi

Insallah olur be ama simdi bunlarda bizden marceloyu istiyoya bi keleklik yapabilirler
ne alaka marceloyla ilgisi ne. adam boşta lyon sözleşme
yenilemedi. düşünün işte inşallah olur dediğiniz oyuncu kulüpsüz.
birazcık bile ışık olsa çoktan kaparlardı. tam çöp

Çevrimdışı mylife1903

ne alaka marceloyla ilgisi ne. adam boşta lyon sözleşme
yenilemedi. düşünün işte inşallah olur dediğiniz oyuncu kulüpsüz.
birazcık bile ışık olsa çoktan kaparlardı. tam çöp
Hem cop hem paragoz. Ocakta kaparlardi onemli bir performansi olsa
Liyonda fransa liginde oynuyor herkesin izledigi maclar.
Fb alsin bunu 4 imza parasi 3 milyon yillik versin. Rvoyu mumla aratir

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Necmi

Abi 4.ortasaha sakatlık ve ceza olunca 1.orta saha oluyor.Geçen sene rotasyona en ihtiyacımız olan maçlarda bile Necip'e ilk 11 başlatmadı.Necip'in bir standartı da yok çıkar saçma sapan kart görür ertesi maç oyuna girer gol pası atar.Bir de gereksiz faul yapıp iki elini yanlara açarak şaşırması var
napoli deplasmanında 90 dakika oynattı ve mükemmel oyun çıkardı yetmezmi
bak geçen seneki zorluk derecesi en yüksek şl maçımızda güvenmiş. uefa maçlarındada bir maç sakatlıktan
dolayı oynamamış geri kalan bütün uefa maçlarında güvenmiş hoca.
ligdede sert geçen bütün kritik maçlarımıda görev vermiş hücum oynayacağımız maçlarda neden görev versin
sağlam durmamız gereken maçlardada görev almış ve geçtiğimiz sene oynadığı tüm maçlarda sahanın iyilerindendi
ve tek bir hatası yok
birileri necip kötü dediği içinmi sende kötü diyorsun seyretmiş olsan kesinlikle kötü deme ihtimalin yok

Çevrimiçi Necmi

Sosa veya Ben arfa nokta atisi olur

Ikisi de hem 10 numarayi hemde kanadi yedekler
seni istemeyip çekip giden birini istemek ezikliktir.

Çevrimiçi 38life

bak geçen seneki zorluk derecesi en yüksek şl maçımızda güvenmiş. uefa maçlarındada bir maç sakatlıktan
ligdede sert geçen bütün kritik maçlarımıda görev vermiş hücum oynayacağımız maçlarda neden görev versin
sağlam durmamız gereken maçlardada görev almış ve geçtiğimiz sene oynadığı tüm maçlarda sahanın iyilerindendi
ve tek bir hatası yok
birileri necip kötü dediği içinmi sende kötü diyorsun seyretmiş olsan kesinlikle kötü deme ihtimalin yok

:claps: :claps:

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Bizim aciga hizli bir adam lazim lens tarzi bi anda kontra yapabilmemiz lazim al gel lensi koyalim aciga be

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen Arda lobisi yapacağına Adem Büyük lobisine başlasana tekrardan.

Çevrimiçi Necmi

Aynen baktimda bonservisi elindeymis volkan seni alcagina git al ghezali guzel olur
volkanı almasınlarda merak ediyorum kadromuzda kaç tane yabancı bulundurabileciğimizi
düşünüyorsunuzda kanatlar yabancıyken yedeklerinide yabancı yapıyorsunuz

Çevrimiçi murat

ve tek bir hatası yok
Ben izliyorum ve hala oyuna girdiğinde endise ediyorum.tabi nispeten son sezon eskiye nazaran iyiydi.

Çevrimdışı sermet00

ve tek bir hatası yok
Napoli maçında Talisca daha takıma oturmamıştı,Oğuzhan kadroda yoktu bu nedenle tercih edildi ve sezonun maçını oynadı.Onun dışında hiçbir zaman ilk 11 mücadelesi veremedi.Eksiklik olduğunda acaba demeden 11'e koyacağımız bir oyuncu değil Necip bundan bahsediyorum.Tek bir hatası yok değil çok var,en basitinden çok kolay kartlık fauller yapan bir oyuncu.Tek hatası olmasa zaten her zaman 11 oynar.2009'dan beri A takımda hiçbir zaman tam tatmin edemedi bizi.Eskiden kadro kalitesi düşüktü 11 başlar çok göze batardı.Bu sene için kötü diyebileceğimiz göze batan bir oyunu yok ama şimdi daha arka planda biraz daha fazla oynasa yine batacak göze.

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle sezonun gözde takımı lyonda oynayacak sözleşme yenilememiş olacak
ve hala boşta olacak.

Çevrimdışı brkntcnr

ciddimisin :alala:
Evet hem de çok. Kamplara yetişse Quaresma forma yüzü göremez bir daha

Çevrimiçi Necmi

Bizim aciga hizli bir adam lazim lens tarzi bi anda kontra yapabilmemiz lazim al gel lensi koyalim aciga be
çanakkale geçilmez oynayıp ani kontralaramı çıkalım diyorsun
lens geniş alan oyuncusu seneyede biz çökerek oynuyacağız bu savunma hattını
kurduysan savunma futbolu oynamazsın. hücum oynadığındada lens kaybolup gider.

Etiketler: