Napoli maçında Talisca daha takıma oturmamıştı,Oğuzhan kadroda yoktu bu nedenle tercih edildi ve sezonun maçını oynadı.Onun dışında hiçbir zaman ilk 11 mücadelesi veremedi.Eksiklik olduğunda acaba demeden 11'e koyacağımız bir oyuncu değil Necip bundan bahsediyorum.Tek bir hatası yok değil çok var,en basitinden çok kolay kartlık fauller yapan bir oyuncu.Tek hatası olmasa zaten her zaman 11 oynar.2009'dan beri A takımda hiçbir zaman tam tatmin edemedi bizi.Eskiden kadro kalitesi düşüktü 11 başlar çok göze batardı.Bu sene için kötü diyebileceğimiz göze batan bir oyunu yok ama şimdi daha arka planda biraz daha fazla oynasa yine batacak göze.
israildeki maçtada 90 dakika oynadı çokda iyi oyun çıkardı
ligdede iki maç 90 dakika oynadı bir kaç maçda sonlara doğru çıktı
ikinci yarı kazanmamız gereken ve hücum futbolu oynadığımız maçlar olduğu için hoca
pek tercih etmedi hoca uefa maçlarında hep güvendi ona Taliscada sakat değildi
ozide sakat değildi. Elinde necip gibi bir oyuncun varsa kazanmak gereken zorluk derecesi düşük maçlarda oynatmazsın
ama zorluk derecesi yüksek maçlarda sana güven verir. Biliçin ondan stoper sağ bek
yaratma çabası necipi fena hırpaladı ama ben göbekte oynayıp kötü performans gösterdiği bir maç hatırlamıyorum
biliçin yanlış tercihleri çocuğun üstüne yapıştı. şenol hocada iyi stoper olur diyordu denedi
olmadığını gördü çabuk döndü. iki renklininde 11 inde necip gibi bir oyuncu yok
yere göğe sığdıramadıkları topalı bir izleyin birde necipi izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.
birde bu sene çok güzel ara paslar uzun paslarda vermeye başladı.