2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966124 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ona benzer bir isim bulamıyorum ben şuanki piyasada bize uygun, varsa isim senden öğrenelim.
Ücreti çok yüksek olup, wc2018'de oynamak için takımından ayrılmak isteyen.
En benzer isim mario gotze var.

Çevrimdışı Mahmut

Bony kendisi gelmek istiyormuş. İstediği maaş da 2.5 milyon euroymuş
Maaş bizim için 1.derecede önemli değil ama bony'yi beleş kiralayabilir miyiz bence hayır, Stoke'a geçen sene 2.35m euroya kiralanmış.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 21:11:06 Mahmut ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

yav baska adam mi kalmadi anlamiyorum ki.

Bizim taraftar Madrid'in transfer yasagına güveniyor 1 yıl verirler bize diyorlar ama bize yar etmezler gibi geliyor bana.

Pepe'de gelmez demiştim , simdi kendi kendime "Acaba mı lan " diyorum

Çevrimiçi 38life

Marcelo'yu satmayalım diyenlerin alternatif bir çözümü var mı?
Forveti nasıl almayı ya da kiralamayı planlıyor?

Her sene aldığımız gibi.

Çevrimiçi murat

Ba Baki Mercimek mi  o arkadaki sakalli ??
Radyo programında baloya gideceğini söylemisti muhtemelen odur. @yorgo_d(geodem)

Çevrimiçi 38life

Yeni sezon fikstürü 11 temmuz da çekiliyormuş.

Herhalde bize en zor fikstürü çekicekler.

İçime öyle doğdu :)

İlk haftalarda Göztepe deplasmanı iyi olur. Zaten seyircisiz oynama cezaları var. Güzel bir deplasman olur :)

Çevrimdışı Mahmut

Her sene aldığımız gibi.

Abu'yu(forvet) beleşe kiralamadık ki, geçen sene Sosa'yı satmasaydık ne Talisca ne de Abu'yu alabilirdik.

Çevrimiçi tolga1903

Kaynak nedir hocam? 2 3 sene önceki hali olsa şu ligin altını üstüne getirir ama şuan ne durumda orası meçhul.

Çevrimiçi 38life

Abu'yu(forvet) beleşe kiralamadık ki, geçen sene Sosa'yı satmasaydık ne Talisca ne de Abu'yu alabilirdik.

kiralama bedelini çıkaracak kadar oyuncu satarız. Bunun için Marcelo satmak mantıklı olmaz. İlla önemli bir oyuncu satacaksak ben hep söylüyorum o isim Cenk Tosundur. futbolcu satmaya ihtiyacın varsa ve senin yedek forvetin 8+ milyon ediyorsa onu satarsın. Yerini kolay ve ucuza doldurursun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bony orada 5'ten aşağı almıyordur, haber kaynağı güvenilir değilse balon haber.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk haftalarda Göztepe deplasmanı iyi olur. Zaten seyircisiz oynama cezaları var. Güzel bir deplasman olur :)
İzmir'e kışın Ankaraya ligin başında gitmekde yarar var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaş bizim için 1.derecede önemli değil ama bony'yi beleş kiralayabilir miyiz bence hayır, Stoke'a geçen sene 2.35m euroya kiralanmış.
Bize gelmek isteyen adı bilinmeyen 2 forvet daha varmış. Kiralama ücreti işi kolay. Şu an hedefimiz Diego Costa. Son ana kadar zorlayıp olmazsa diğer adaylara yöneleceğiz. Bu biraz sabır meselesi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynak nedir hocam? 2 3 sene önceki hali olsa şu ligin altını üstüne getirir ama şuan ne durumda orası meçhul.
Kaynak Alper Bahadır  (@alperbah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Adriano iki dakka gülmeden dur be  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın neşe kaynağı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan66

nese kaynagi yav gitmesin bir yere  :D

Çevrimdışı Mahmut

kiralama bedelini çıkaracak kadar oyuncu satarız. Bunun için Marcelo satmak mantıklı olmaz. İlla önemli bir oyuncu satacaksak ben hep söylüyorum o isim Cenk Tosundur. futbolcu satmaya ihtiyacın varsa ve senin yedek forvetin 8+ milyon ediyorsa onu satarsın. Yerini kolay ve ucuza doldurursun.

Bence kiralama bedelini falan çıkaramayız, açığı bile zor kapatırız kadro düşünmediğimiz adamlardan.
Zaten yabancı sınırı yüzünden Pedro, Miloseviç falan kadroya bile yazılamayacaklar, bunu bilen adam da maaşını bile zor öder bence.
Cenk Tosun diyorsun teklif falan yok ki, o zaman Töre'yi satalım derim bende ama ona da teklif yok.
Geçen sene de Töre'yi satalım deniyordu, gele gele 3m geldi.
Hadi diyelim geldi teklif Cenk'e ne zaman gelecek o da önemli, Ağustos'un sonu gelirse 2 forvet oyuncusu lazım, ortada yeterli forvet kalacak mı bence hayır, eee ne anladım ben bu işten.

Çevrimdışı uno_bjk

ömer şişmanoğlundan haber varmı? sözleşmesi bitti diye biliyorum anlaştımı herhangi birtakımla acaba?
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Mahmut

Bize gelmek isteyen adı bilinmeyen 2 forvet daha varmış. Kiralama ücreti işi kolay. Şu an hedefimiz Diego Costa. Son ana kadar zorlayıp olmazsa diğer adaylara yöneleceğiz. Bu biraz sabır meselesi.
Diego Costa bana aşırı mantıksız geliyor transferi açısından.
Adam Atletico'ya gitmek istiyor aslında ama Atletico'nun transfer yasağı var Ocak'a kadar.
Costa'da bu yüzden gitse gitse yarım sezonluk kiralığa gider.
Neyse hadi diyelim 1 senelik geldi kiralığa, geçen sezon Chelsea'nin as forveti beleşe gelecek kiralık.
Onun kiralık ücreti bile 5-6m den başlar zaten.
Bize gelen forvetler demişsin de abicim Abu'da gelmek istiyor ama bonservissiz alamıyoruz, bu piyasada bizim 1.forvet seviyemizde beleşe kiralanabilecek
bir adam bile aklıma gelmiyor.

Çevrimdışı bordele

tese forumuna bir bakayım dedim orda bir necmi6161 var herif ağır engelli yalnız birisi olcay 1 gol 7 asist yaptı yetersiz demiş bu malda 7 asist yaptıda noldu hepsi gol mü oldu demiş  :lol:

Adam Gökmen Ozdenak in mallığına atıf yapıp espri yapmış.
Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav niye son zamanlarda forumda ts haberi okuyoruz biz sürekli  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diego Costa bana aşırı mantıksız geliyor transferi açısından.
Adam Atletico'ya gitmek istiyor aslında ama Atletico'nun transfer yasağı var Ocak'a kadar.
Costa'da bu yüzden gitse gitse yarım sezonluk kiralığa gider.
Neyse hadi diyelim 1 senelik geldi kiralığa, geçen sezon Chelsea'nin as forveti beleşe gelecek kiralık.
Onun kiralık ücreti bile 5-6m den başlar zaten.
Bize gelen forvetler demişsin de abicim Abu'da gelmek istiyor ama bonservissiz alamıyoruz, bu piyasada bizim 1.forvet seviyemizde beleşe kiralanabilecek
bir adam bile aklıma gelmiyor.

"Zoru başarırız, imkansız zaman alır." mottosuyla devam eden bir başkana sahipken bana hayal etmek düşer. Bunları paylaşan kişi bu imkansız şeyleri düşünecek kişi başkan yazmış. Başkanın vardır bir bildiği. Hayal etmekten zarar gelmez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yav niye son zamanlarda forumda ts haberi okuyoruz biz sürekli  :alala:
En ciddi rakibimiz olacak adamlar. Hamsi yemeyi birakin ekonomileri coksun. Hem hamsi yemezsek enflasyon duser

Çevrimdışı cursedofdragon

En ciddi rakibimiz olacak adamlar. Hamsi yemeyi birakin ekonomileri coksun. Hem hamsi yemezsek enflasyon duser

bu sıcakta ne hamsisi yav.

Her yer sibirya değil :D

Çevrimiçi 38life

Bence kiralama bedelini falan çıkaramayız, açığı bile zor kapatırız kadro düşünmediğimiz adamlardan.
Zaten yabancı sınırı yüzünden Pedro, Miloseviç falan kadroya bile yazılamayacaklar, bunu bilen adam da maaşını bile zor öder bence.
Cenk Tosun diyorsun teklif falan yok ki, o zaman Töre'yi satalım derim bende ama ona da teklif yok.
Geçen sene de Töre'yi satalım deniyordu, gele gele 3m geldi.
Hadi diyelim geldi teklif Cenk'e ne zaman gelecek o da önemli, Ağustos'un sonu gelirse 2 forvet oyuncusu lazım, ortada yeterli forvet kalacak mı bence hayır, eee ne anladım ben bu işten.

Cenk Tosun'a Çinden teklif var ama Başkan "Cenk'i Çin'e satmam" diye baştan kesin konuştu malesef. Töre boş sezon geçirdi. Genç bir oyuncuyu boş sezon ardından satmak mantıklı olmaz. Cenk 20+ gol attı, ŞL'de yılın gollerinden birini attı vs. Bence tam zamanı. Avrupadan teklif gelmemesini de anlamıyorum açıkçası.

Etiketler: