2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966004 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bir sonraki sezon senol gunes uzatmayacaksa, volkan sen onunla beraber ts ye gider.
Hocanin şu sözleşme durumunu gündeme getirmesek cok iyi olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Lyon, Marcelo için tekrar devreye girdi. Yeni teklif tamamı peşin ödenmek kaydıyla 8 - 8.5 milyon € arasında bir rakam. (NTV Spor)
artık stoper işini çözdük elimiz kuvvetlendi çok zor o satış
biz stoper alınca aha kaparız ellerinden diye düşünüyorlar sanırım :evillol:

Çevrimiçi 38life

ciddimisin :D
3 yıllık anlaşma yaparsın sonra oturduğu yerde 3 yıl maaşını ödersin

3 yıllık değil de en fazla 2 yıllık yapılır. Yani şimdi baktığın zaman Aras'ı satmaya çalışıyoruz. Volkan Şen'e 1-2 milyon veren çıkmıyorsa Aras'a da veren çıkmaz. Aras'a veren çıkarsa Volkan Şen için de çıkar diye düşünüyorum. Pedro, Milosevic, Boyko falan bunları nasıl satacaz ki ozaman?

Çevrimdışı cursedofdragon

forveti nasıl alıcaz abi  :alala:

Çevrimiçi 38life

Her neyse sonuçta tepki gösterdin. Benimz gözümde Volkan ile Yusuf'un bir farkı yok çünkü ikisinde de beyin yok. Ha ama illa birini al derlerse Yusuf'u alırım yaşından ötürü. Volkan 30, Yusuf 24 yaşında. Yusuf 6 sene sonra Volkan'dan daha çok işe yarar bir yapıda olur en azından bek de oynayabiliyor.

Ama Yusuf istemezken Volkan alınabilir demen garibime gitti. Her neyse.

İşte orada farklı düşünüyoruz. Ben Volkan Şen'in Yusufdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yusuf'un 6 sene sonra şimdikinden daha iyi durumda olacağını hiç sanmıyorum. Şimdikinden daha kötü durumda olma ihtimali var ama eğer oynayamayacağı takımlarda kalırsa.

Çevrimiçi 38life

Lyon'a "seneye gelin" demek lazım ama onlar da sanki bizi bekleyecek  :D

Çevrimiçi Necmi

Ben Volkan'ın okadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Sevmek sevmemek ayrı. Ama 31 yaşında da olsa 1-2 milyon para edeceğini düşünüyorum. Etmeyecekse tabii ki böyle birşeye girmek mantıksız. Orada hemfikiriz.
o kadar kötü futbolcu değil futbolcu bile değil çöpün önde gideni
kim 31 yaşında bir çöpe 1-2 M verir göndermek için birde maaşını ödersin
kadronda yer açılsın diye

Çevrimdışı mylife1903

En değerli oyuncularını ise febe ye vermişler  :lol:
Malbuyananin yarisini simdi vermisler, yarisini devre arasi verceklermis

Çevrimiçi 38life

Öte yandan düşününce Marcelo bu sene Pepe ile performansını daha da yükseltip seneye daha da iyi fiyatlarla satılabilir. Demba Ba ile yaptığımız vurgunun bir benzerini yapsak güzel olur.

Çevrimiçi Necmi

bulunur bir yolu stoperi nasıl aldık :D

Çevrimdışı mylife1903

Filo kiralayacaz gomez, kosta, benzema
4-3-3 oynayacaz
Bam bam bam

Çevrimiçi 38life

o kadar kötü futbolcu değil futbolcu bile değil çöpün önde gideni
kim 31 yaşında bir çöpe 1-2 M verir göndermek için birde maaşını ödersin
kadronda yer açılsın diye

Ben okadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.  :)

Çevrimiçi 38life

Pepe transferi ile dünya çapında çok büyük sükse yaptık. Artık bu saatten sonra yalan yanlış birsürü transfer haberleri yapılabilir farklı ülke basınları tarafından.

bulunur bir yolu stoperi nasıl aldık :D

Bonservisi elinde olan iyi oyuncu varmı ki sakat ibra hariç  :alala:

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı mylife1903

Kivransin herifler, son gune kadar. Son gun pedro, milosevic, mitrovicten birini veririz, forvetleri de yok pektemeki de veririz, lakazeteyi aratmaz pektemek.
12milyon yurocuk ve sakalli bebeyi versinler karsiliginda bir mitrovic ve pektemek verelim.
Herifler gomu buldu cimrik yapmasinlar

Bana gelse o 8.5 milyonluk teklif
Beyaz kagida no yazar fakdi gonderirdim
10 milyon verseler
Su mektubun logoyu degistirip gonderecen heriflere

Çevrimdışı esguel

Marceloyu satıp vida düşünülmez mi o mevkiye

Çevrimiçi Necmi

Pepe transferi ile dünya çapında çok büyük sükse yaptık. Artık bu saatten sonra yalan yanlış birsürü transfer haberleri yapılabilir farklı ülke basınları tarafından.
evet büyük sükse yaptık volkan alıp bunun içine edelim :kop:

evet büyük sükse yaptık volkan alıp bunun içine edelim :kop:

:D

Çevrimdışı ask1903

Turkiye gercegi

Takimi tut, mantarlari gonder, santraforu kirala, lige keskin gir 5te 5 yapip 15 puani cebine koy, rakipler gevser, lokum gibi olur koya koya gidersin, ikinci devre baslar transferler falan herkes hazir ve nazir bir daha koya 5te 5 15 puan ohhh mis, yelkenler suya iner, rakipler gelecek senenin planlamasini yaparken, kupa toreni, besiktas donanmasi, sampiyonluk balosu, istiklal marsi, kapanis, ronaldo besiktasta, benzema besiktasta, kupa toreni ligler iptal, sampiyonluk balosu, donanma

Muhteşem olmuş... Eline sağlık. Tespitler öyle böyle değil.

Çevrimiçi Necmi

Marceloyu satıp vida düşünülmez mi o mevkiye
iyiyi satıp daha vasatınımı alalım :alala:
hem başkan ne dedi sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış oyuncuya 7-8 M vermem dedi
peki sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış oyuncuya sence ne verir
marcelo avrupada hava hakimiyeti en iyi olan stoperlerden zaten bir tane kesici aldık
 gerçi pepeninde hava hakimiyeti iyidir ama şu tandemi oluşturmuşken marcelo satmak
hatadır. ancak kendi gitmek isterse farklı opsiyonlar düşünülür.

iyiyi satıp daha vasatınımı alalım :alala:
hem başkan ne dedi sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış oyuncuya 7-8 M vermem dedi
peki sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış oyuncuya sence ne verir
marcelo avrupada hava hakimiyeti en iyi olan stoperlerden zaten bir tane kesici aldık
 gerçi pepeninde hava hakimiyeti iyidir ama şu tandemi oluşturmuşken marcelo satmak
hatadır. ancak kendi gitmek isterse farklı opsiyonlar düşünülür.

adamda gitmek istemiyor.

Çevrimiçi Necmi

Kivransin herifler, son gune kadar. Son gun pedro, milosevic, mitrovicten birini veririz, forvetleri de yok pektemeki de veririz, lakazeteyi aratmaz pektemek.
12milyon yurocuk ve sakalli bebeyi versinler karsiliginda bir mitrovic ve pektemek verelim.

10 milyon verseler

son gün yok son gün as stoperimizi veremeyiz isterseniz pedro verelim hem daha uyguna bırakırız deriz :D

Çevrimdışı cagdas44

10 milyon verseler

Aslında az uğraşıp imzasız şöyle bir belge hazırlayıp Twitterdan biraz taciz edebiliriz adamları  :D

Çevrimdışı mylife1903

Yaramaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaramaz cocuk iyidir yahu azicik kulagini cekeceksin, iki tokat atacaksin, canavar gibi olur

Hep derim, hiperaktif cocuk sakinlesir ama aptal cocuk akillanmaz diye

Etiketler: