İyi de abi şimdi sen beşiktaş oyuncusuna "pislik" diyosun.forumda başka biri başka bir beliktaş oyuncusuna pislik derse kızmayacan mı?Bunun bir standartı olmalı bence ve bu standart oyuncuya veya yorumcuya göre değişmemeli.
o Beşiktaş oyuncusu değil Beşiktaşın şampiyonluğunu satmış hainin teki
Beşiktaş şampiyonluğa giderken paramı alamadım diye sahaya çıkmayan birinin
Beşiktaşla adının bile alınmaması lazım sözleşmemiz olması onu Beşiktaşlı oyuncu yapmıyor
geçen senede sırf Beşiktaşda oynamamak için satabilme imkanımız varken bizi köşeye
sıkıştırıp kiralık gitti. Pislik yapmasaydı şimdi westhamın malıydı. Gitti kiralık
malumun ilanı elimize çöp olarak döndü.
ilk şampiyonluğumuzda devre arası beni satın ben burda oynamak istemiyorum diye kulübe
avukatını gönderen adamdan bahsediyoruz. siz nasıl Beşiktaşa ihanet üstüne ihanet eden birine
bu kadar arka çıkabiliyorsunuz. osmanlı maçında şampiyonluğu gittiğimiz maçta herkes sevinirken
tolga ile töre içeri doğru yöneldi tolga anlayabiliyorum taraftara kırgındı törenin derdi neydi
taraftar bir şeymi yaptı ona. şampiyon olmuş takım adam mutlu olmuyor.
ankarayı unutamıyorum maçın başında taraftar tribüne çağırdı gitmedi surat beş karış maçta top atıyorlar almıyor topu hamle bile yapmıyor
eli belinde duruyor. zaten o maç sondu bir dahada çıkmadı maçlara o sene sosa ve Dembaba nın
bazı arkadaşlar şampiyon olmamızı istemedi demesi o bazı arkadaşlar töreydi. Pislik herif
takımın direncini kırmıştı. Saha dışında başka şeylerde varda bunu doğrulatamam o nedenle söylemiyorum.
ama tv lerde basın söylüyordu barlardan gün ışığıyla çıkıyor diye
Bırak dostum Beşiktaşa değer verene değer verilir. Bir çok oyuncuya kızarım ama sahada kırmızı görmüş
oyun içinde kendini tutamamış hoş görürüm tek hoş görmediğim kafa atıyorsan rakip ağız burun dağılmış halde düşecek yere
öyle yalancıktan atar gibi yapıp kırmızı görmeyeceksin sen çıkıyorsan 4-5 maç ceza alıyorsan o oyuncuda 4-5 maç
sakat olacak oynamayacakki bir daha artislik yapmasın. sahada olan sahada kalır. ama törenin yaptığı pektemeğin
yaptığı çocuklar hata yaptı denecek şeyler değil bir oyuncu gezip dolaşıp kamp başladığında ameliyat oluyorsa
üstünü çizerim geçen sene kupa törenine Necip ameliyatlı geldi bu sene marcelo lig biter bitmez ameliyat oldu
bu adamlar takımı düşünüyor yaz dönemi tatil yapmak yerine tedaviyle geçiriyorlarki kampa hazır yetişsinler
işte pektemek ve töre gibi adamlara bunlara davrandığımız gibi davranırsak esas oyuncularımıza
haksızlık etmiş oluruz.