2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966301 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bende bi bakayım şu angut.coma azcık neşeleneyim dedim ama ziyaretçi girişini kapatmışlar aczimizi kendi içimizde yaşayalım demişler sanırım :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

İyi de abi şimdi sen beşiktaş oyuncusuna "pislik" diyosun.forumda başka biri başka bir beliktaş oyuncusuna pislik derse kızmayacan mı?Bunun bir standartı olmalı bence ve bu standart oyuncuya veya yorumcuya göre değişmemeli.
o Beşiktaş oyuncusu değil Beşiktaşın şampiyonluğunu satmış hainin teki
Beşiktaş şampiyonluğa giderken paramı alamadım diye sahaya çıkmayan birinin
Beşiktaşla adının bile alınmaması lazım sözleşmemiz olması onu Beşiktaşlı oyuncu yapmıyor
geçen senede sırf Beşiktaşda oynamamak için satabilme imkanımız varken bizi köşeye
sıkıştırıp kiralık gitti. Pislik yapmasaydı şimdi westhamın malıydı. Gitti kiralık
malumun ilanı elimize çöp olarak döndü.
ilk şampiyonluğumuzda devre arası beni satın ben burda oynamak istemiyorum diye kulübe
avukatını gönderen adamdan bahsediyoruz. siz nasıl Beşiktaşa ihanet üstüne ihanet eden birine
bu kadar arka çıkabiliyorsunuz. osmanlı maçında şampiyonluğu gittiğimiz maçta herkes sevinirken
tolga ile töre içeri doğru yöneldi tolga anlayabiliyorum taraftara kırgındı törenin derdi neydi
taraftar bir şeymi yaptı ona. şampiyon olmuş takım adam mutlu olmuyor.
ankarayı unutamıyorum maçın başında taraftar tribüne çağırdı gitmedi surat beş karış maçta top atıyorlar almıyor topu hamle bile yapmıyor
eli belinde duruyor. zaten o maç sondu bir dahada çıkmadı maçlara o sene sosa ve Dembaba nın
bazı arkadaşlar şampiyon olmamızı istemedi demesi o bazı arkadaşlar töreydi. Pislik herif
takımın direncini kırmıştı. Saha dışında başka şeylerde varda bunu doğrulatamam o nedenle söylemiyorum.
ama tv lerde basın söylüyordu barlardan gün ışığıyla çıkıyor diye
Bırak dostum Beşiktaşa değer verene değer verilir. Bir çok oyuncuya kızarım ama sahada kırmızı görmüş
oyun içinde kendini tutamamış hoş görürüm tek hoş görmediğim kafa atıyorsan rakip ağız burun dağılmış halde düşecek yere
öyle yalancıktan atar gibi yapıp kırmızı görmeyeceksin sen çıkıyorsan 4-5 maç ceza alıyorsan o oyuncuda 4-5 maç
sakat olacak oynamayacakki bir daha artislik yapmasın. sahada olan sahada kalır. ama törenin yaptığı pektemeğin
yaptığı çocuklar hata yaptı denecek şeyler değil bir oyuncu gezip dolaşıp kamp başladığında ameliyat oluyorsa
üstünü çizerim geçen sene kupa törenine Necip ameliyatlı geldi bu sene marcelo lig biter bitmez ameliyat oldu
bu adamlar takımı düşünüyor yaz dönemi tatil yapmak yerine tedaviyle geçiriyorlarki kampa hazır yetişsinler
işte pektemek ve töre gibi adamlara bunlara davrandığımız gibi davranırsak esas oyuncularımıza
haksızlık etmiş oluruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bende bi bakayım şu angut.coma azcık neşeleneyim dedim ama ziyaretçi girişini kapatmışlar aczimizi kendi içimizde yaşayalım demişler sanırım :evillol:

cep forumu yaz öle gir abi    :D
Ne zaman canım sıkkın olsa girer okurum angutu keyfim hemen gerine geliyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı onurturan

Töre'de 3 ihtimal var;

Takımda kalır ve güzel performans verirse devre arası veya sene sonu ederine satılır.
Takımda kalır ve vasat performans verirse devre arası veya sene sonu yok pahasına satılır.
Şenol Hoca takımda istemez ve şimdi satılırsa muhtemelen alıcı çıkmaz, ya yok pahasına satarız yada kiralık veririz bir yerlere.

Ben kalmasından yanayım. 2 yıl var sözleşmesinin bitmesine. En azından ilk yarı bir durumunu görelim baktık umut yok üçe beşe bakmadan elden çıkaralım derim. Belki kendini ispatlamak için hırs yaparsa sözleşmesinin son senesine girmeden uygun fiyata satabiliriz diye düşünüyorum. Aslında en güze şimdi ffp açısından elimizi rahatlatacak uygun bir bonservisle satılması ama çok zor bence.

Olcay'ın diyeti olarak TS ile Töre+G.İnler--Yazıcı takası yapsakya :evillol: :evillol: :evillol:
Katiliyorum..
(Tunca abi kalin yaptim bi yeri oraya kariliyom birakin su tapatalki bence :) )

Çevrimdışı Zafer55

Bu nasıl paint abim .  :D
Yine oltalandım  :biggrinking:
Ben hiçbirinden pek anlamadığım için hepsine genel olarak paint diyorum. :)Yoksa oltalanmayacak gibi değil iyi yapmış yapan.

Çevrimdışı ferdi1903

Googleye Yasaklı Link cep forum yaz
Orasi herkeze acik

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras hatalı bir transferdi başkan tekrar parlatıp satarım diye düşündü bende öyle olacağını umdum ama olmadı. Aras ise devre arasında Hollanda ligine gidip futbol oynayabilirdi en azından onun ve bizim için kazanç olurdu kalmayı tercih etti. Hala ümidimiz varsa bir yere kiraya verelim durumuna göre pozisyon alırız.
Aras'ın geçen sene kiraya gitmemesi bize ekstra 1 milyon liraya mal oldu, bildiğim kadarıyla 14. yabancı için federasyona 1 milyon lira harç ödüyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

töreyi ne yönetim ne hoca nede taraftar kimse istemiyorki
yönetimde adı gibi biliyor bonservis süresinin bitmesine 6 ay kala
renklilerden birine imzayı atar.
2 sene var sözleşmesinik bitmesine, bu sene parlatıp önümüzdeki yaz satmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

onu bırakda bordomavi ye gir pepe yi alınca adamlar yıkılmış resmen
şampiyonluk gitti diyorlar. işin komiği öncesinde şampiyon olacaklarına inanmışlar :D

geçen sene kimseyi kalelerine yaklaştırmıyorlardı şimdi süperlig takımları orta sahayı geçemeyecek diyorlar
bir leblebici alırsak kimse maç falan izlemez bu sene :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Pepe katıldı mı ya baloya?
Baskan seneye gelicek demişti ama .
Tatile geç cıktı sanırım.

Photoshop

Çevrimdışı tuncaboylu

Hahaha. Sarisinlar iyce kanki olmus bizim sampiyon olmamizi istemiyorlar
Böyle konuştuklarına bakma, sezon başlayınca yine birbirlerine girer bunlar.

Çevrimiçi Necmi

Aras'ın geçen sene kiraya gitmemesi bize ekstra 1 milyon liraya mal oldu, bildiğim kadarıyla 14. yabancı için federasyona 1 milyon lira harç ödüyoruz.

kadroda olmayan için ödemiyoruz. kiralık gönderdiğin oyuncu senin kadronda görünmüyor

Çevrimdışı tangaz

onu bırakda bordomavi ye gir pepe yi alınca adamlar yıkılmış resmen
şampiyonluk gitti diyorlar. işin komiği öncesinde şampiyon olacaklarına inanmışlar :D

geçen sene kimseyi kalelerine yaklaştırmıyorlardı şimdi süperlig takımları orta sahayı geçemeyecek diyorlar
bir leblebici alırsak kimse maç falan izlemez bu sene :evillol:

zaten costa olsun giroud olsun pelle olsun hatta hiç istemesemde eyşan olsun bu ve benzeri bir oyuncu gelirse cidden lige biz şl uefa arası form tutmak maç temposu şeetmek için katılalım kupamızı versinler direkt. diğerleri 2lik uefa katılımı için aralarında oynasınlar fazla da rencide etmemizin anlamı yok sonuçta türk takımı hepsi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Photoshop
Bu photoshop alkışı hakediyor bilmesek anlamak neredeyse imkansız..
Bide gökhanin durus acisi olarak pepeyi iplemeden poz vermesi ayrintisi var tabii

Çevrimiçi Koa_lAA

konuşuldumu bilmiyorum.. dün balo da başkanın masada oturan sağında rahmi başkan vardı.. onun yanındada yanlış olmasın ama ethem sancak vardı sanırım... bu adamın beşiktaşa maddi olarak ne katkısı oldu.. hadi rahmi koç hakediyo.. nezaman düşsek tutup kaldırıyo adam yerden kulübü de ethem sancak ne yaptı... -ki o ise resimdeki-

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşla adının bile alınmaması lazım sözleşmemiz olması onu Beşiktaşlı oyuncu yapmıyor
geçen senede sırf Beşiktaşda oynamamak için satabilme imkanımız varken bizi köşeye
sıkıştırıp kiralık gitti. Pislik yapmasaydı şimdi westhamın malıydı. Gitti kiralık
ilk şampiyonluğumuzda devre arası beni satın ben burda oynamak istemiyorum diye kulübe
avukatını gönderen adamdan bahsediyoruz. siz nasıl Beşiktaşa ihanet üstüne ihanet eden birine
bu kadar arka çıkabiliyorsunuz. osmanlı maçında şampiyonluğu gittiğimiz maçta herkes sevinirken
tolga ile töre içeri doğru yöneldi tolga anlayabiliyorum taraftara kırgındı törenin derdi neydi
ankarayı unutamıyorum maçın başında taraftar tribüne çağırdı gitmedi surat beş karış maçta top atıyorlar almıyor topu hamle bile yapmıyor
eli belinde duruyor. zaten o maç sondu bir dahada çıkmadı maçlara o sene sosa ve Dembaba nın
bazı arkadaşlar şampiyon olmamızı istemedi demesi o bazı arkadaşlar töreydi. Pislik herif
takımın direncini kırmıştı. Saha dışında başka şeylerde varda bunu doğrulatamam o nedenle söylemiyorum.
Bırak dostum Beşiktaşa değer verene değer verilir. Bir çok oyuncuya kızarım ama sahada kırmızı görmüş
oyun içinde kendini tutamamış hoş görürüm tek hoş görmediğim kafa atıyorsan rakip ağız burun dağılmış halde düşecek yere
öyle yalancıktan atar gibi yapıp kırmızı görmeyeceksin sen çıkıyorsan 4-5 maç ceza alıyorsan o oyuncuda 4-5 maç
sakat olacak oynamayacakki bir daha artislik yapmasın. sahada olan sahada kalır. ama törenin yaptığı pektemeğin
yaptığı çocuklar hata yaptı denecek şeyler değil bir oyuncu gezip dolaşıp kamp başladığında ameliyat oluyorsa
üstünü çizerim geçen sene kupa törenine Necip ameliyatlı geldi bu sene marcelo lig biter bitmez ameliyat oldu
bu adamlar takımı düşünüyor yaz dönemi tatil yapmak yerine tedaviyle geçiriyorlarki kampa hazır yetişsinler
işte pektemek ve töre gibi adamlara bunlara davrandığımız gibi davranırsak esas oyuncularımıza
haksızlık etmiş oluruz.
Gözden kaçırdığın bir nokta var: Töre bu sene kendisinin son şansı olduğunun farkında. West Ham macerası piyasasını düşürdü, Avrupa'da kendine karşı bakış da negatif.

İlaveten bu sene de tutturamazsa bir sonra durak renkliler değil, Bursaspor olur ancak.

Bu durumdaki bir adama, bir şans daha verilmelidir bence. Çünkü bence bu sene kendini tekrar kanıtlamak icin varını yoğunu verecek.

Potansiyel olmasa kov gitsin deriz, ama potansiyel var ve hala transfermarkt'ta kadrosundaki en değerli oyunculardan biri.

Bu benim görüşüm. 2 sene önce şunu yaptı, 1.5 sene önce bunu yaptı demek; benim pragmatist bakış açıma çok uymuyor.

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 14:02:46 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Zafer55

bu kadar arka çıkabiliyorsunuz
. osmanlı maçında şampiyonluğu gittiğimiz maçta herkes sevinirken
haksızlık etmiş oluruz.
Burası hariç hepsine katılıyorum.
Arka çıktığım kanısına niye vardın abi o püslüğün neyine arka çıkacam ben  :D
Derdim forum kuralları daha doğrusu bu forumun kültürü ile ilgiliydi.Sen töreye dersin bir başkası başka bir oyuncuya pislik der hain der.(hainlik insanların bakışına göre değişebilir).Forumun tadı kaçar.Netice de burada beşiktaş oyuncusuna aşağılayıcı ifadeler kullanmak yasak diye biliyorum.O kuralda töre hariç yazmıyor.Tekrar belirteyim ki töreye karşı seninle aynı duyguları besliyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

kadroda olmayan için ödemiyoruz. kiralık gönderdiğin oyuncu senin kadronda görünmüyor
Biliyorum. Geen sene devre arası gitmedi kiraya, o yüzden ödedik. Hollanda'da gitseydi ödemeyecektik

Çevrimdışı tangaz

tese forumuna bir bakayım dedim orda bir necmi6161 var herif ağır engelli yalnız birisi olcay 1 gol 7 asist yaptı yetersiz demiş bu malda 7 asist yaptıda noldu hepsi gol mü oldu demiş  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

konuşuldumu bilmiyorum.. dün balo da başkanın masada oturan sağında rahmi başkan vardı.. onun yanındada yanlış olmasın ama ethem sancak vardı sanırım... bu adamın beşiktaşa maddi olarak ne katkısı oldu.. hadi rahmi koç hakediyo.. nezaman düşsek tutup kaldırıyo adam yerden kulübü de ethem sancak ne yaptı... -ki o ise resimdeki-
Loca falan aldı sanırım, el altından bir şeyler de veriyor olabilir. Sahip olduğu kanal ve gazeteler de bize yakın yayın yapıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tese forumuna bir bakayım dedim orda bir necmi6161 var herif ağır engelli yalnız birisi olcay 1 gol 7 asist yaptı yetersiz demiş bu malda 7 asist yaptıda noldu hepsi gol mü oldu demiş  :lol:
:kop: :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

tese forumuna bir bakayım dedim orda bir necmi6161 var herif ağır engelli yalnız birisi olcay 1 gol 7 asist yaptı yetersiz demiş bu malda 7 asist yaptıda noldu hepsi gol mü oldu demiş 
CV'sini göndersin, yarın televizyonda işi hazır.

Çevrimdışı kyiv

Gökmen Özdenak'ın trabzon versiyonuymuş.  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

:kop: :kop:

Çevrimdışı sermet00

Gökmen Özdenak'ı trollemiştir belki

Etiketler: