2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967062 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

https://twitter.com/besiktashbrl/status/883064492317437956

haykırdım :lol: adrianonun boşalttığı pisti japonun doldurması Tosiç'in japon'u kafaladık gülüşü  :lol:
Av zamanı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Büyük Altay! Siyah beyaz olmasından mı yoksa izmir takimi olmasından mi bilmiyorum çok severim ben Altay'ı.

Toparlansalar da çıksalar bir an evvel Süper lige.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altay kulübünün kurucuları Türk Ocakları mensuplarıdır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu adriano brezilyali falan degil, bildigin anadolu türkü  :lol: :ishock:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı bordele

"Lyon'un teklifte bulunduğu Marcelo yönetimden bonservisinin indirilmesi konusunda kolaylık gösterilmesini talep etti"

https://twitter.com/besiktashbrl/status/883069476232732674
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

İlginç gerçekten. Ama sen demokrat olma 😀

yok abi ne demokrasisi hiç gerek yok öle şeylere ben kızıma önce siyala beyazı öğrettim anne karnında başladım marş dinletmeye. 2 yaşını devirdikten sonra da renklilerin kötü kaka çirkef hırsız olduğunu öğrettim misafirlerimize hangi takımı tutuyosun die sorar renkli yanıtı alırsa biz onları sevmiyoruz onlar kötüler hırsızlar diyor :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

@Hasan Tahsin abi allah akıl fikir vermiş onu kullandım bende çocuk aklımla  :D

babam demokrat biriydi, tüm hayatı boyunca demokrasi kelimesini çok kullanmıştır. bana da karışmamıştır hatta 5 yaşında falandım spor mağazasına götürüp kocaelispor forması almıştı bana izmitliyiz die ama kendisi fanatik geseliydi çok kapışmışımdır lise yıllarımdayken rahmetliyle maç muhabbetine  :)

benim taraftarlık hikayem çok güzel, 82 şampiyonluğu ertesi günü dönemin tercüman gazetesinde şampiyon karakartal başlığı altında bir fotoğraf gördüm tribünlerin fotosunu gördüm siyah beyaz bayraklar flamalar vbvb ve bu tribün fotosuna mix. edilmiş bir kartal resmi. bildiğin aşık oldum o fotografa ve ben BEŞİKTAŞLIYIM dedim.

Üç aşağı beş yukarı aynı yıllarda bana da babam samuray spor mağazasından Kocaelispor forması almıştı ben istemedim tabiki ve kardeşime kaptırmıştım. Kardeşimde istemeye istemeye Kocaelispor formasını almıştı. :evillol: Beşiktaş forması hariç hiçbir formayı kabul edemezdim Bu arada 35 yıllık çubuklu forma halen duruyor. :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok abi ne demokrasisi hiç gerek yok öle şeylere ben kızıma önce siyala beyazı öğrettim anne karnında başladım marş dinletmeye. 2 yaşını devirdikten sonra da renklilerin kötü kaka çirkef hırsız olduğunu öğrettim misafirlerimize hangi takımı tutuyosun die sorar renkli yanıtı alırsa biz onları sevmiyoruz onlar kötüler hırsızlar diyor :D
😁 Bu günlerin kıymetini bil çok çabuk büyüyorlar. Benim kız 24 yaşında. Sevilmiyor artık ☺️
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Lyon'un teklifte bulunduğu Marcelo yönetimden bonservisinin indirilmesi konusunda kolaylık gösterilmesini talep etti"

https://twitter.com/besiktashbrl/status/883069476232732674
Click bait

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurturan

Gerçek hayatta girdiğim sözlü kavga sayısını hatırlamaya çalışıyorum (babam hariç) tek elin parmaklarını geçmiyor. Görünüşüm, beden dilim, birşey söylerkenki mimiklerim itibariyle bir arkadaşıma bazen yanlış anlaşılacak birşey söylesem bile hoş karşılanırım. Kolay kolay kimse benimle tartışmaya girmez veya küsmez. Ama yazılı iletişim çok farklı birşey. Konuşmalarda mimik yok, beden dili yok, ses tonu yok. Bunlardan daha da ötesi devamlılık yok. Birşey yazıyorsun bu karşı tarafa ulaşıyor, bir süre geçiyor, cevap geliyor, okuyorsun bir süre geçiyor cevap yazıyorsun. Dolayısı ile sözlü iletişimde olmayan birçok problemi ortaya çıkarıyor bu durum. Eh ben de zaten oldum olası ne yazılı iletişimi ne de telefonla iletişimi sevmeyen biriyim. Çok da kendimi ifade edemeyen biriyimdir yazılı iletişimde. Sözlü iletişimi çok severim. Hatta konuşurken gözlerimi karşımdakinin gözlerinden ayırmam. Sonuç olarak art niyet olmadığı sürece ben hiçkimseye kızmam, kırılmam, küs durmam vs. Sanal dünya bu sonuçta. Ama klavyenin başındakiler gerçek insanlar. Oyüzden bunlar önemli değil. Tek önemli şey art niyet olmaması.
@atalay bu konuda gecen yıl bi talepte bulunmustu gelsin artik bu aplikasyon basalim konusalim birakalim yollasin benim mylife abinin sesini de duymak hakkim degil mi  cicicibicis hastanesi derken ismayılllll derken:D

Çevrimdışı tuncaboylu

oda çok maldı yahuu hayatta dayanamazdı 10 gün :kop:

şimdi kesin misafir modunda okur bu yazdıklarımızı  :kop: :kop: :kop:
Şu underworld'ün cezası bitse bari, adam Titi aşkıyla yanarken Pepe geldi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bordele

"Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in sözleşmesinin uzatıldığına ilişkin Kap bildirimi halen yapılmadı, Güneş'in geleceği belirsiz."

"Adriano ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle Çin'den gelen teklifleri değerlendireceğini yönetime iletti."

Kaynak : Kolpa Medya

Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

her gün titi yazıyordu adam günde 2-3 doz :D  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Dışardan bakınca kimse bu takımı bu arkadaşlığı bırakıp gitmek istemez. Bu adamlar bu işten acayip keyif alıyorlar sahada,idmanda,eğlencede,evde hayatlarının her anlarında Beşiktaş var ve çok mutlular. Son olarak Japonlara hemen orada imzalatalım basketbol için 8 milyon dolar yeter mi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız Babel de ne videolar vardır şimdi yen öbürgün izleriz inş...Hayırlı Geceler Allah rahatlık versin...

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk balosu organizasyonları, futbolcu transfer ilanları, basın toplantıları vs. buram buram kalite kokuyor. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, iletişim yönetimi konusunda kendimizi aştık Türkiyede de açık ara öndeyiz. Nereden nereye...Böyle kalite artmaya devam ederse bu kulübe diego costa da gelir ronaldo da!
Sunlar surada dursun, unutlmasin. Besiktasin cocugu, efsane besiktas futbolcusu falan sacmaligina capsizlara kulubun anahtarini verince ne oluyor hatirlarsin.

Defansa bak
Ali tandigan kursat adem onlerinde fahri tatan

Çevrimdışı arda

Büyük Altay! Siyah beyaz olmasından mı yoksa izmir takimi olmasından mi bilmiyorum çok severim ben Altay'ı.

Toparlansalar da çıksalar bir an evvel Süper lige.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen! almak demiyelim de, kardeş kulüp diyelim alt yapı org felan.. Izmirde baya potansiyel var. Altay zaten büyük camia..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Üç aşağı beş yukarı aynı yıllarda bana da babam samuray spor mağazasından Kocaelispor forması almıştı ben istemedim tabiki ve kardeşime kaptırmıştım. Kardeşimde istemeye istemeye Kocaelispor formasını almıştı. :evillol: Beşiktaş forması hariç hiçbir formayı kabul edemezdim Bu arada 35 yıllık çubuklu forma halen duruyor. :bandit:

bizde kolordunun orda nike mağzası vardı selçukspordu sanırım adı ordan almıştık sene 80
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız Babel de ne videolar vardır şimdi yen öbürgün izleriz inş...Hayırlı Geceler Allah rahatlık versin...

Babel kamerasını getirmemiş.  En görmedim fotolarda.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu süreçte cezalı oldugu iyi oldu 9,5 mioyu duyunca neler yazardı kimbilir o zaman onu ebediyete uğurlardı necmi abi

Çevrimdışı mylife1903

Rahmi Koc be kardeşim :bandit:
@abdusta abi herhalde yaninda falan oturuyordur ya da fotoyu cekmistir

Çevrimdışı Türkay

Es kaza Adriano'ya Çinden iyi bir teklif gelirde giderse çok üzülürüm ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Rahmi Koc be kardeşim :bandit:
sag taraftaki de mansimov degilmi? gerci onun pek bir destegini görmedik simdiye kadar

Çevrimdışı kyiv

Sunlar surada dursun, unutlmasin. Besiktasin cocugu, efsane besiktas futbolcusu falan sacmaligina capsizlara kulubun anahtarini verince ne oluyor hatirlarsin.

Defansa bak
Ali tandigan kursat adem onlerinde fahri tatan

Unutma, unutturma diyorsun yani   :lol:

Kıvanç Oktay da ne vizyon sahibi yöneticiydi ama... Ne de olsa enişte of Yıldırım Demirören

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Es kaza Adriano'ya Çinden iyi bir teklif gelirde giderse çok üzülürüm ya
aynen. adam hem sportif hemde insan olarak müthis bir enerji veriyor

Etiketler: