2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965454 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Ahmet Ürkmezgil: "Alışmış kudurmuştan beterdir, biz bi alışırsak devamı gelir..."

Çevrimdışı İhsan

kaç senedir o zaman boşuna mı uefaya 15 + 4 + 4 şeedecez die debeleniyoruz  :bandit:

halen daha 23 oyuncu limitimiz var mı? Kalkmayacakmıydı ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Talisca iyi ki geleceğim dedi. Hemen hemen bütün forum yumuşadı 😀 Eminim gereken tembihler ve ikazlar ulaşmıştır Talisca ya. Severek izleyecek ve izleteceğiz artık. Talisca da milli olup EPL ye gitmek istiyorsa iyi çalışacaktır. Bu sene de bizim senemiz  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Sol Bek Rotasyonları
Beşiktaş: Adriano-Caner
Başakşehir: Clichy-Eren
Fenerbahçe: H.Ali-İsmail
G.Saray: Carole-Hakan

fb-gs sol beklere bak öff bee :D Bizim ne zaman böyle sol beklerimiz olucak :D

:kop: :kop:

:kop: :kop: sağ bek daha vahim bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

halen daha 23 oyuncu limitimiz var mı? Kalkmayacakmıydı ?

bu sene de war.
galiba ffp ile son bulacak ama emin değilim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:56:16 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Talisca iyi ki geleceğim dedi. Hemen hemen bütün forum yumuşadı 😀 Eminim gereken tembihler ve ikazlar ulaşmıştır Talisca ya. Severek izleyecek ve izleteceğiz artık. Talisca da milli olup EPL ye gitmek istiyorsa iyi çalışacaktır. Bu sene de bizim senemiz  :halay:

evet ben hiç bir oyuncunun arkasından ağlamadım ama taliscanın arkasından giderken üzülecekmişim gibi hissediyorum. bu sene gol krallığı adaylarımdan biri diğeri de gelecek santraforumuz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

kaç senedir o zaman boşuna mı uefaya 15 + 4 + 4 şeedecez die debeleniyoruz  :bandit:

bu kural bıraz karışıktı ayrıca 16 + 4 + 2 de oluyordu galiba
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sermet00

Roma'dan Iturbe'yi kiralayamazmıyız?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

evet ben hiç bir oyuncunun arkasından ağlamadım ama taliscanın arkasından giderken üzülecekmişim gibi hissediyorum. bu sene gol krallığı adaylarımdan biri diğeri de gelecek santraforumuz  :D
Aynı fikirdeyim. Eğer seneye de opsiyon olacaksa ve biz de opsiyon hakkına sahipsek veririz 25 milyonu. Çok ciddiyim... Hem biz ilklerin takımıyız. İnan şirketim olsa ve paramda olsa Talisca nın haklarını alırdım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Bugün radyoda sosa nın menajerini canlı yayında dinleme fırsatım oldu.özgür Sancar sordu o cevapladı.bizimle ilgili konuda Başkan Fikret ormanı aradığını fakat transferle alakalı olmadığını söyledi.neden Türk medyası bu olayı çarpıtıyor falan dedi diğer renklilerle ilgili soruya da ayrıca antalyspor için bana başkaları aracılığı ile ulaşmak istediler yalnız resmî hiçbirşey olmadı dedi.Tekrar tekrar söylemekten sıkıldım fakat sosa milanda kalacak.ama önümüzdeki günler ne gösterir bilemeyiz de   Dedi...Durum bundan ibarettir...

Çevrimiçi Kapkarakartal

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 21:09:03 Kapkarakartal ]

Çevrimiçi 38life

Bugün radyoda sosa nın menajerini canlı yayında dinleme fırsatım oldu.özgür Sancar sordu o cevapladı.bizimle ilgili konuda Başkan Fikret ormanı aradığını fakat transferle alakalı olmadığını söyledi.neden Türk medyası bu olayı çarpıtıyor falan dedi diğer renklilerle ilgili soruya da ayrıca antalyspor için bana başkaları aracılığı ile ulaşmak istediler yalnız resmî hiçbirşey olmadı dedi.Tekrar tekrar söylemekten sıkıldım fakat sosa milanda kalacak.ama önümüzdeki günler ne gösterir bilemeyiz de   Dedi...Durum bundan ibarettir...

"Sosa Milanda kalaCAK! ama önümüzdeki günler ne gösterir bilemeyiz..."     :lol: :lol:

Çevrimiçi 38life

New York Times Fikret Ormanla röportaj yapmak için kulübü aramış. Candaş söylüyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@tangaz balodan ne kadar para kazanacağız. Eğer gelir amaçlı değilse taraftarın ya da en azından taraftar temsilcilerinin olmadığı bir balo benim gözümde değersizdir. Tüm taraftarı alamazsın ama 4 tribünden 20 kişiyi kurayla seçersin o zaman tamam olur bu balo. Bilmem katılırmısın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Saçmalayan sensin. Adriano ve Marcelo'nun vaktinde antrenmana katılması Brezilyalıların ailelerine düşkün olduğunu yanlışlar mı? Veyahut ben Talisca'nın yaptığı şeyin affedilebilir birşey olduğunu mu söyledim? Saldırganca cevap yazan sensin sonra gelmiş şimdi yok saçmalıyorsun yok aklımla dalga geçme falan diyosun. Sinirin bozuk ise git başka yerden çıkar. Burada daha dün Talisca'ya ceza verilmesi gerektiğini yazdım ben.  Durup dururken gelip bana saldırma. Huyun buysa "ben buyum" diyorsan benimle iletişim kurma! Agresif agresif cevap verme. Ben Talisca'nın yaptığı disiplinsiziği mazur gösteren birşey yazmadım. Ama sen sanki ben öyle demişim gibi beni alıntılayıp cevap yazıyorsun.

önce brezilylılar ailesine çok düşkün die başladın. sonra marcelo ve adriano nereli die sorduğumda aynı zeka olgunluk tecrübedeler mi die tornistan yapmaya başladın. o zaman cümleni aptal sübyan tecrübesiz brezilyalılar ailesine düşkündür die mi evirmek gerek? 

sana bir garezim yok yazdığın yorumların %90ı saçma olmasına rağmen kimseyi engellemediğim gibi seni de engellemedim.  kurduğun abuk sabuk bir cümle ile okuyucuların aklıyla alay edercesine yaptığın bir yorum sonrası eleştirisel bir ifade kullanmaya çalıştım. senden epey tecrübeli bir birey olarak buna gerek duydum zira yaptıgın düpedüz dalga geçmekti.

sana  milletin aklıyla dalga geçme şeklinde bir tavsiyede bulunurken üzülerek görüyorum ki edebinden uzaklaşma eğilimindesin. yukarı da belki 10 tane emir kipli cümle kurmuşsun ki bu da nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteriyor.

yapılan yorumlara kalkar bu yorumu yapmak için insanın beyni jöle gibi olması gerekir şeklinde yorum yapıp hakaret eden sen (ki zaten beyin jöle kıvamlı bir organdır ama bunu bilmemeni normal karşılıyorum), milletin aklıyla dalga geçen sen, emir kipleri dolu cümleler saçan sen.

seni kimse engelleme gereksiniminde değil ama forumu daha fazla kirletmene de müsaade edilmemeli die düşünüyorum...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol Bek Rotasyonları
Beşiktaş: Adriano-Caner
Başakşehir: Clichy-Eren
Fenerbahçe: H.Ali-İsmail
G.Saray: Carole-Hakan

fb-gs sol beklere bak öff bee :D Bizim ne zaman böyle sol beklerimiz olucak :D

:kop: :kop:
Galatasaray da Hakan gidiyor ve epeydir stoper oynuyor zaten. Linnes var, adamı sağ bekten alıp sol beke devşirdiler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

"Sosa Milanda kalaCAK! ama önümüzdeki günler ne gösterir bilemeyiz..."     :lol: :lol:
Valla ben Özgür Sancarın yalancısıyım o aynen böyle çevirdi.Bu arada Enner Valencia Tigres anlaştı...Gignac

Çevrimdışı sermet00

Başkana sigarayı bıraktıralım baya yaşlandı 5 senede.Kendisi bize çok lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı fikirdeyim. Eğer seneye de opsiyon olacaksa ve biz de opsiyon hakkına sahipsek veririz 25 milyonu. Çok ciddiyim... Hem biz ilklerin takımıyız. İnan şirketim olsa ve paramda olsa Talisca nın haklarını alırdım
Ben artık tereddütlüyüm.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz balodan ne kadar para kazanacağız. Eğer gelir amaçlı değilse taraftarın ya da en azından taraftar temsilcilerinin olmadığı bir balo benim gözümde değersizdir. Tüm taraftarı alamazsın ama 4 tribünden 20 kişiyi kurayla seçersin o zaman tamam olur bu balo. Bilmem katılırmısın

@Hasan Tahsin abi davetiyeler 10 bin tl die biliyorum sanırım balo 1000 kişilik idi (davetiye sayısı da olabilir o zaman kişi sayısı X2 olacaktır)

pasolig kartı sahipleri arasında yapılacak bir çekilişle sınırlı sayıda taraftarın da baloya davet edilmesi çok şık olurdu bence de, çok güzel bir düşünce katılıyorum.

baloda açık arttırma usulü satılacak ürünlerde olacakmış geliri yükseltmek adına.

Çevrimdışı arda

Bombalı eylemde ölen vefa müdür için vefa konmuş slogan

Yaklaşık 6 ay önce Candaş Tolga Işık'a yazmıştım Vefa olsun diye :)

Vefa Müdür'den esinlenmek çok acaip anlamlı olmuş  :claps: Şampiyonluklar kazanıyoruz ama bu arada topluma bunun geri dönüşünü de yapmamız gerekiyor! Van'da cocuklar üşümesin! Darülaceze ziyaretleri! Köy okulları kitap yardımları! Kırsala Kartalyuvası ürünlerini ulaştırmak gibi aktivitelerin yoğun yaşanacağı bir sezon olmasını diliyorum. Beşiktaş'ın bu nosyonunu vurgulamamız unutmamamız unutturmamamız lazım. Beşiktaş bir hayat görüşüdür.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

@Hasan Tahsin abi davetiyeler 10 bin tl die biliyorum sanırım balo 1000 kişilik idi (davetiye sayısı da olabilir o zaman kişi sayısı X2 olacaktır)

pasolig kartı sahipleri arasında yapılacak bir çekilişle sınırlı sayıda taraftarın da baloya davet edilmesi çok şık olurdu bence de, çok güzel bir düşünce katılıyorum.

baloda açık arttırma usulü satılacak ürünlerde olacakmış geliri yükseltmek adına.
Açık arttırma ile bir şeyler de satılacak, oradan da gelir gelecektir.

Passolig'e kura işine falan da girilmez bence, dangozun teki gidip konukların keyfini kaçırabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tamam o zaman. Böyle balolara sadece eşiyle gelip 100 davetiye alanlar olur. Yarasın Beşiktaş'ıma. 20 milyon toplansa al sana 5 milyon euroluk bir oyuncu 😊
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: