2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958210 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman'a mı saldırıyoruz şimdi abi :)

Valla bizim taraftara demirören,dursun,aziz müstahak :)

Senin için demiyorum senin üzerinden laf söylüyenlere diyorum :)

başkanın sallanacak bir tarafı yok sallayan da taş olur zaten. ben dilim döndüğünce bu transferde söylenen sözlere (başkan onu dedi oyuncu şunu dedi vb) çok takılmamalıyız kontratları hiçbirimiz görmüyoruz bilmiyoruz ama bu kontratlarda elin gavuru bizden fersah fersah akıllı (ör. gomez abuş vbvb) demeye getiriyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

başkanın sallanacak bir tarafı yok sallayan da taş olur zaten. ben dilim döndüğünce bu transferde söylenen sözlere (başkan onu dedi oyuncu şunu dedi vb) çok takılmamalıyız kontratları hiçbirimiz görmüyoruz bilmiyoruz ama bu kontratlarda elin gavuru bizden fersah fersah akıllı (ör. gomez abuş vbvb) demeye getiriyorum...
iyi de abi gomez konusunda nasıl önde oluyor , gomez kaypaklık yapti sahtekarlık yaptı,  sözleşme de ne sorun var ki ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Çamurdan olsun sözleşmeli oyuncumuz olsun, Neyse Başkan'a ders olur bu tarz kiralama işleri biraz..
Abi sözleşmeli oyuncumuz Sosa da böyleydi. Gerçi bir sene idare ettik ikince sene bonservis kazandık bunda öyle bir ihtimalde yok. Forumda yakın zamanda Talisca Vs Sosa yapılmıştı   tekrar buralar hareketlenir.

Çevrimdışı tangaz

iyi de abi gomez konusunda nasıl önde oluyor , gomez kaypaklık yapti sahtekarlık yaptı,  sözleşme de ne sorun var ki ?

fio ile bonservisi paylaşma mevzuundan haberin yok sanırım önce bir aç oku bunu, sonra karşıma çık güzel kardeşim  :D

dersinizee çalışmadan karşıma geliyorsunuz sonra tangaz şunu dedi tangaz bunu dedi oluyor, ooff off gençlik hiç araştırmaacı deel  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

fio ile bonservisi paylaşma mevzuundan haberin yok sanırım önce bir aç oku bunu, sonra karşıma çık güzel kardeşim  :D

dersinizee çalışmadan karşıma geliyorsunuz sonra tangaz şunu dedi tangaz bunu dedi oluyor, ooff off gençlik hiç araştırmaacı deel 
he sen onu diyorsun , ben satın alma kısmını diyorsun sandım ,  özür :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sozkul

Çamurdan olsun sözleşmeli oyuncumuz olsun, Neyse Başkan'a ders olur bu tarz kiralama işleri biraz..

Sosa sözleşmeli oyuncumuzdu, son tahlilde yaptıkları aynı şey, adam karaktersiz olunca sözleşme sökmüyor.
Payet'in  bir miktar light verziyonu bunlar.

Çevrimdışı tangaz

he sen onu diyorsun , ben satın alma kısmını diyorsun sandım ,  özür :)

ben gavurun (oyuncu yada kulüp) bu konularda kavşak oldugunu söylüyorum özetle  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa sözleşmeli oyuncumuzdu, son tahlilde yaptıkları aynı şey, adam karaktersiz olunca sözleşme sökmüyor.
Sosa'dan para kazandık ama abi bu adamlar yamuk yapsa elimizde hiç bişi kalmayacak en fazla bahsedilen kiralama ücretini geri alıcaz o da yine sözleşmede yamuk yapılmazsa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aklın yolu bir abi bende bu nedenle gavur bu kontrat işlerinde kavşak oluyor diyorum işte :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa sözleşmeli oyuncumuz değil miydi? Ya da kampın başlamasına iki gün kala ameliyat olan Pektemek?

Bu işler oyuncunun karakteri ile alakalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa sözleşmeli oyuncumuz değil miydi? Ya da kampın başlamasına iki gün kala ameliyat olan Pektemek?

Bu işler oyuncunun karakteri ile alakalı.

yukarıda sebebini yazdım.. Pektemek tamamen kategori dışı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de bunu okusaydım, son mesajı yazmazdım

Çevrimdışı cursedofdragon

Cengiz ünder  M.City yolunda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cengiz ünder  M.City yolunda.
Visca'yı da satsınlar da, biraz zayıflasınlar.

Visca'yı da satsınlar da, biraz zayıflasınlar.

onuda satıcaklar ts'ye öyle gözüküyor.

Çevrimdışı sozkul

Sosa'dan para kazandık ama abi bu adamlar yamuk yapsa elimizde hiç bişi kalmayacak en fazla bahsedilen kiralama ücretini geri alıcaz o da yine sözleşmede yamuk yapılmazsa.

Necmi'nin dediği gibi bizim FIFA'ya gideceğiz tehdidimiz ödettirdi o parayı Milan'a. Çok şaşırmıştım zaten nasıl oldu diye.
Üç'e de vermek zorunda kalabilirdik veya altyapıya gönderip bir yıl cezalandırıp sonra beleşede gönderebilirdik. Sonuçda Sosa hikayesinden çok daha zararlı çıkma olasılıkları vardı.
Talisca'nın bize bu yaptıkları bile Sosa ve Gomez ile alakalı bir biçimde. Abuşa ödediğimiz yıllık 7 maliyet yine onlar yüzünden.
Biz sene başından onların gideceğini bilseydik, o sürede Abu ve Talisca'dan daha iyi olasılıklar bulacaktık belkide, 25 milyon opsiyonlu adamı almak zorunda kaldık, alamayacağımızı bile bile. Mecburiyetden.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 12:00:36 sozkul ]

Tolgay Arslan ile sözleşme uzatacakmışız.

Bakalım kaç yıllık uzatıcaz ve maaşı ne olucak.

Şu fazlalıklardan kurtulmamız lazım halen.

Boyko
Franco
Milosevic
Veli
Aras
Pektemek

Çevrimdışı tangaz

Şu fazlalıklardan kurtulmamız lazım halen.

Boyko
Franco
Milosevic
Veli
Aras
Pektemek

şu mendes bi güzellik yapsa da fazlalıkları atmamızda katkısı olsa güzel olur

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Benfica içinde bir hayli negatif konuşmuştu, paramı vermediler, paramı vermediler deyip duruyordu, baba evinde temiz bir dayak bekliyor onu fakat.
benim komplo teorimde şu, buna talipli birileri var, iyi maaş teklif ettiler ama 25 veremeyiz diyorlar, buda bizi ve Benfica'yı çaresiz bırakıp küçük bir bonservis ile bir başka takıma gitmek istiyor, belki Monaco'dur?
Bende öyle düşünüyorum abi. Alttan veriyorlar gazı menejerini kullanarak. Bu da daha genç ve cahil cin olmadan adam çarpayım diyor ama kendine ediyor. Maalesef şu ortaya çıkmış oldu ki yetenekleriyle karakteri ters orantılı bu çocuğun. Kalsa bu yıl ligin tozunu atardı ama kimse Beşiktaş'tan büyük değil. Sevgimizi muhabbetimizi yanlış anlamış galiba. İş Beşiktaş'a saygısızlığa dönerse bu muhabbet tersine döner. Bizim sosyal medya takımı vardı. Bu arkadaşı bi uyarıp sirkelesinler, kendine gelsin bence.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

kiralık olarak değilde tam anlamıyla kurtulmak lazım artık :)

Yapsın bi güzellik daha :D

Çevrimdışı tangaz

adı yasak ama kendi yasak olmayan sitede PELLE isminin gündeme geldiği yazıyor.

inşallah olur, inşallah  :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı tangaz

kiralık olarak değilde tam anlamıyla kurtulmak lazım artık :)

Yapsın bi güzellik daha :D

yapsın tabi yaa menajer komisyonu yüksek olabilir hiç sorun deel

Çevrimiçi Koa_lAA

adı yasak ama kendi yasak olmayan sitede PELLE isminin gündeme geldiği yazıyor.

inşallah olur, inşallah  :pray: :pray: :pray:
türkiye gazetesi  :ebebe: :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

O herif karşılıksız güzellik yapmaz, başka fazlalıklar gelir.

Mendes'i sadece yıldız getirmek için kullanalım, fazla sokmayalım içimize

Etiketler: