2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954493 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

saygılar
Kıbrıs'a ne zaman gitmiş abi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu "come to Beşiktaş" tayfası takdire şayan bir iş çıkarıyorsa da, suyunu çıkarmamak lazım.

Olumlu etkisi olacağı gibi,  transfer masasında kulübün elini de zayıflatabilir. Adam "Taraftar benim için çıldırıyor" diye düşünerek yönetimin zor durumda olduğu fikrine kapılırsa, 2 milyon maaşa alabilecekken 3 milyona alamayız.

böyle adamı zaten 3 milyon € oynatamazsın az çok geleceği para bellidir :)

İkna daha önemli bırakın millet yazsın adamın hoşuna gidiyor.

Çevrimdışı abdusta

Kıbrıs'a ne zaman gitmiş abi?

Geçen sene Istanbul daymış

saygılar

Çevrimdışı Yasin A.

Ben Talisca'ya karşı kötü hisler beslemiyorum, gelirse tepki falan koymam.

Ama seneye bonservisinin alınmasını destekliyordum, artık desteklemem. Bir sene daha oynasın, sonra istediği yere gitsin.

Parayı bu kadar seven bir adamı satın almak, ileride illa ki sorunlar doğurur. Çok para versen, satmaya kalktığında senden fazla para veren çıkmaz.
Normal para versen, çok para ister.

Uzun vadeli düşünülecek bir adam değilmiş kısaca, bu sene de işini yapsın ve güle güle.

aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca konusuna fena canım sıkıldı Taliscayla yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum duygusallığa yer yok
Burası beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil sana şu zamanda kampa gel denildiyse geleceksin terbiyesizliğin lüzumu yok daha 24 yaşında bu yaşta kariyerini zedelemek için herşeyi yapıyor talisca
Mesleğine saygısızlık bu yaptığı
Sosa gelsin bu arkadaşa da teşekkür edilsin ayıp be ekmek yediğin kaba pisliyorsun.

Çevrimdışı benyv-

sözleşmede ne yazdığını nereden biliyorsun geçen sene bir sözleşmede başkanın dediğine göre abubakar bizim oyuncumuz 4 senelik aldım şimdi ffp bıdıbıdı seney tapu geliyor diyordu ne oldu o sözleşme? herif benficanın tapulu malı ister alır ister satar ister geri çağırır bizde avcumuzu yalarız bizim gittiğimiz kadar benficanın 20 kere dönmüşlüğü var o kontrat işlerinde. taliscaya gelince benficadan zam isteyemez zaten süregelen bir kontratı işte orda gerçekten var burda bizle olan durumu opsiyon! benficadan fazla parayı isteme şansı da yok bunu şöle düşün. şimdi yaşın genç ilerde maazallah şöle bi olay başına gelir iyi paraya işe girersin gider lüks bir eve taşınırsın yer içer gezersin sonra bir gün işten atılırsın yiyip içip gezdiğin içinde birikim yapmamışsındır ortada kalırsın ya, işte orda ortada kalmazsın baba evine dönersin annen bir tabak daha koyar masaya bunun gibi. bu hikayede baba benfica evlat talisca oluyor biz ise rezidıns daire....

Başkan sözleşme ile ilgili olarak satılmadığı sürece ve 2 milyonu yatırdığımız sürece Talisca bizim oyuncumuz demişti zaten. Kiralık sözleşmelerinde kolay kolay istediğin an geri çağırma maddesi olmaz. Özellikle de 4 milyon kiralama bedeli olan bir sözleşmede. Olsaydı da en başından herkesin haberi olurdu. Ha ne olur en fazla, adamın morali bozulur, bizde oynamak zorunda, antrenmanlara çıkar, iyi performans sergilemez 1 sene sonra gider. Zam vermezsen de büyük ihtimal olacağı bu. Ama elini kolunu sallaya sallaya hiçbir yere gidemez, başkan bu hususu açıkladı.

Çevrimdışı tangaz

Başkan sözleşme ile ilgili olarak satılmadığı sürece ve 2 milyonu yatırdığımız sürece Talisca bizim oyuncumuz demişti zaten. Kiralık sözleşmelerinde kolay kolay istediğin an geri çağırma maddesi olmaz. Özellikle de 4 milyon kiralama bedeli olan bir sözleşmede. Olsaydı da en başından herkesin haberi olurdu. Ha ne olur en fazla, adamın morali bozulur, bizde oynamak zorunda, antrenmanlara çıkar, iyi performans sergilemez 1 sene sonra gider. Zam vermezsen de büyük ihtimal olacağı bu. Ama elini kolunu sallaya sallaya hiçbir yere gidemez, başkan bu hususu açıkladı.

hala bana başkandan örnek veriyorsun aynı başkan abuşun imza töreninde neler açıklamıştı? bu lorient işi o zaman yokmuydu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

hala bana başkandan örnek veriyorsun aynı başkan abuşun imza töreninde neler açıklamıştı? bu lorient işi o zaman yokmuydu?
başkan o zaman ffp transfer yasağının kalkacağını düşünüyordu ve 7 8 e kapatırım diyordu ama evde ki hesap çarşıya uymadı , bu kadar basit
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Hahaha. Beni tanıdılar @Necmi abi, sen kaç kurtar kendini

Bu arada ben de bir bilgi vereyim: Nick'imden ötürü adım Tuncay zannediliyor, ama Tuncaboylu soyadım. İsmim Onur.

Benim de nickimden dolayı adımı zafer zannediyorlar.Ama aslında zafer soyadım.Adım Ellibeş  :D

Valla ben adın Tunca , soyadın Boylu diye  düşünüyordum.Tuncay hiç aklıma gelmemişti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez 1000 euro mevzusu vb daha böyle çok örnek var, yazılı bi ifade olmadıktan sonra çoğu şey havada kalıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Benim de nickimden dolayı adımı zafer zannediyorlar.Ama aslında zafer soyadım.Adım Ellibeş  :D

Valla ben adın Tunca , soyadın Boylu diye  düşünüyordum.Tuncay hiç aklıma gelmemişti.
:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

başkan o zaman ffp transfer yasağının kalkacağını düşünüyordu ve 7 8 e kapatırım diyordu ama evde ki hesap çarşıya uymadı , bu kadar basit

ben onu bunu bilmem başkansan sözün senettir  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı Başkan dün 1 sene sözleşmesi kalmış adama 8-10 milyon vermem dedi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

ben onu bunu bilmem başkansan sözün senettir  :bandit:
işimize geldiği gibi yorumlamayalım lütfen :D

Çevrimdışı Ensar

Aynı Başkan dün 1 sene sözleşmesi kalmış adama 8-10 milyon vermem dedi?
suanki şartlarda vermez veremez tabi , nereye veriyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şartlardan bağımsız konuştu vermem dedi PPF için bişi demedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

sözleşmede ne yazdığını nereden biliyorsun geçen sene bir sözleşmede başkanın dediğine göre abubakar bizim oyuncumuz 4 senelik aldım şimdi ffp bıdıbıdı seney tapu geliyor diyordu ne oldu o sözleşme? herif benficanın tapulu malı ister alır ister satar ister geri çağırır bizde avcumuzu yalarız bizim gittiğimiz kadar benficanın 20 kere dönmüşlüğü var o kontrat işlerinde. taliscaya gelince benficadan zam isteyemez zaten süregelen bir kontratı işte orda gerçekten var burda bizle olan durumu opsiyon! benficadan fazla parayı isteme şansı da yok bunu şöle düşün. şimdi yaşın genç ilerde maazallah şöle bi olay başına gelir iyi paraya işe girersin gider lüks bir eve taşınırsın yer içer gezersin sonra bir gün işten atılırsın yiyip içip gezdiğin içinde birikim yapmamışsındır ortada kalırsın ya, işte orda ortada kalmazsın baba evine dönersin annen bir tabak daha koyar masaya bunun gibi. bu hikayede baba benfica evlat talisca oluyor biz ise rezidıns daire....

Benfica içinde bir hayli negatif konuşmuştu, paramı vermediler, paramı vermediler deyip duruyordu, baba evinde temiz bir dayak bekliyor onu fakat.
benim komplo teorimde şu, buna talipli birileri var, iyi maaş teklif ettiler ama 25 veremeyiz diyorlar, buda bizi ve Benfica'yı çaresiz bırakıp küçük bir bonservis ile bir başka takıma gitmek istiyor, belki Monaco'dur?

Çevrimdışı Ensar

Şartlardan bağımsız konuştu vermem dedi PPF için bişi demedi.
e tamam öyle dediyse alırken 7 8 degil de 4e 5e kapatırım diye düşünmüş , müneccimlik mı yapalım şimdi örnek söylüyorum 7 8 diye :D

Çevrimdışı tangaz

sözler ortada alıcam vb demiyordu aldım diyordu :)

gerçi iyi ki almamış orası da ayrı mevzu  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

sözler ortada alıcam vb demiyordu aldım diyordu :)

gerçi iyi ki almamış orası da ayrı mevzu  :D

Fikret orman'a mı saldırıyoruz şimdi abi :)

Valla bizim taraftara demirören,dursun,aziz müstahak :)

Senin için demiyorum senin üzerinden laf söylüyenlere diyorum :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Paramız olsaydıda vermezdi 5 üstü vermez tarzı değil. Veriyorsada 15 taksit felan yapıyor.(Demba Ba) Bu beyaz yalan olayı vardı stad döneminde çok eleştirilmişti onlara benzedi  alacağız biz seni hadi paşam hadi koçum gibi. Ben öyle düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Benfica içinde bir hayli negatif konuşmuştu, paramı vermediler, paramı vermediler deyip duruyordu, baba evinde temiz bir dayak bekliyor onu fakat.
benim komplo teorimde şu, buna talipli birileri var, iyi maaş teklif ettiler ama 25 veremeyiz diyorlar, buda bizi ve Benfica'yı çaresiz bırakıp küçük bir bonservis ile bir başka takıma gitmek istiyor, belki Monaco'dur?

@sozkul abi ortada bir çapanoğlu olduğu bunun da bu varoş gülünün menajeri kaynaklı olduğu aşikar da bakalım sonu nereye varacak. çok sevdiğim çok övdüğüm bir oyuncuydu ama buzzz gibi soğudum bu tavır karşısında gitse zerre üzülmem. kimse beşiktaştan büyük değildir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@sozkul abi ortada bir çapanoğlu olduğu bunun da bu varoş gülünün menajeri kaynaklı olduğu aşikar da bakalım sonu nereye varacak. çok sevdiğim çok övdüğüm bir oyuncuydu ama buzzz gibi soğudum bu tavır karşısında gitse zerre üzülmem. kimse beşiktaştan büyük değildir...
Çamurdan olsun sözleşmeli oyuncumuz olsun, Neyse Başkan'a ders olur bu tarz kiralama işleri biraz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Gitmesine ben sevinirim. Inşallah gider hatta. Gidenin yerine hep daha iyisini aldık.
Sadece gomez den sonra vites düşürdük. Oda gomez en üst çıtaydı bizim için.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kalyoncu

Monaco istiyorsa 25 verir alır abi bence. İyi bir ücret teklif etseler bize gelip bana bu kadar veriyorlar sizde verin demez miydi? Başkan ben gazetelerden okuduğumu söylüyorum bana böyle bir istekle gelmedi diyor.

Etiketler: