2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956999 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi ben arfa ney, hayali kurulacak adam mi, naaptin

Simdi yillarda 1996 falan. Oturuyoz eleman anlatiyor, hayalindaki araba m teknik bemeve 3 serisi. Ben diyom nedir bu em teknik. Anlatiyorlar bana iste motor modifiye degil ama kasasi ayni em3.
Ulan dedim gerizekali hayal ediyorsan em3 hayal et ozaman. O gun bugun konusmam cocukla. 
Abi sen editle bu ben arfa yerine modric falan yaz, nebilen ronaldo yaz, klinsman, van basten falan yaz

Yamik durmus orda ben arfa,
Ben arfa benim tercihim değil sadece alınabilir özellikte bir oyuncu olduğu için dedim
ortada dolanan tanınmış isimlerden işte sosa hayali kurmaktan iyidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

@Levent_ozdmr: Boyko için 3 ML € Opsiyon ile kiralık olarak PAOK ile anlaşıldı.
Oyuncu teklifi kabul ederse yolcu...

demis.

kiralık ücreti ne  :alala:

Direk satabilsek daha iyi olurdu aslında.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kutay

Talisca önemli bir oyuncu giderse ölürüz biteriz demiyorum ama zor duruma düşeriz o yüzden umarım bu sene kalır seneye nereye istiyorsa gitsin zaten ,sosa taliscanın verdiği katkıyı hayatta veremez ayrıca sosa taliscadan çok daha karaktersiz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Talisca önemli bir oyuncu giderse ölürüz biteriz demiyorum ama zor duruma düşeriz o yüzden umarım bu sene kalır seneye nereye istiyorsa gitsin zaten ,sosa taliscanın verdiği katkıyı hayatta veremez ayrıca sosa taliscadan çok daha karaktersiz

Talisca giderse yerine orta sahayı çalıştıran birisi gelebilir. Sosa tarzı bu da geçen sene hiç yapamadığımız orta sahayı tekrar kullanmaya başlarız.

Çevrimdışı Zafer55

Talisca çok zeki bir futbolcu hatta şu anda oyun aklı en iyi olan oyuncumuz
oziden bir tık daha önde çünkü oyun aklı direk gol atmaya yada attırmaya dönük
çalışıyor. onun maç içinde pozisyon alışlarına bakacaksın bizim şansızlığımız sağ tarafında
hücumu sadece orta açmaktan ibaret sayan kendini oyunun merkezine koymuş bir kanat
sol tarafındada Beşiktaşda oyun alışkanlığı olmayan o nedenlede oynatmaktan çok neticeye gitmeye çalışan sol kanat
arkadada quaresma merkezli oyunda hücum bölgesine çıkmayan bir oziyle oynaması buda onu on
numara değilde zorunlu olarak forvet arkası yardımcı forvet gibi oynattı verimi düşük oldu.
Taliscanın o koşmaya o mücadeleye o oyun disiplinine göre verimi baya yüksek oldu aslında.Yani verim dediğim gol-asist sayısı.

İyi bir 1. Forvet alalım da 3. Forvet olarak gerektiğinde  Babel de kullanılabilir. Geçen sene ömer önceki sene peketemek kaç maç oynadı ki zaten(1 kanat oyuncusu alacağımızı varsayıyorum)

aynı şeyi söylüyoruz abi zaten :)

3.cü forvete şans gelmiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Zaten yaş ortalaması 29 küsür olan bir takımdan 24 yaşındaki adam gidip yerine 32 yaşındaki sosa gelecekse nasıl kaldıracak bu takım sezonu? Aboubakar olmadı diyelim yerine konuşulan forvetler de costa hariç yine 30 yaş ver üzeri oyuncular. E bu takımın as kadrosunda 20'li yaşlarda bir tek oguzhan mı olacak? 2 sene sonra toptan yeni takım yapmak zorunda kalacağız böyle giderse umarım yönetim şimdiden önlemini alır bunun.

Çevrimdışı Zafer55

aynı şeyi söylüyoruz abi zaten :)

3.cü forvete şans gelmiyor.
Ben de desteklemek amacıyla yazdım zaten  :)
Ama şimdi düşününce ya 1. veya 2.forvete bişey olursa,Misal caner gibi falan sakatlanıp uzun süre oynayamazsa ne olacak?Acep mıstafayı 3 kuruşa biyere kiralayacağımıza yedektemi tutsak?Gerçi oda tam lazım olduğunda ağzını burnunu kırmış falan olur.Yok yok en iyisi dediğin gibi forvet de oynayabilen genç bi kanat almak.Babelle beraber ona güvenmek.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Levent_ozdmr: Boyko için 3 ML € Opsiyon ile kiralık olarak PAOK ile anlaşıldı.
Oyuncu teklifi kabul ederse yolcu...

demis.
Bu sene 2'ye satın alsalar da kurtulsak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene 2'ye satın alsalar da kurtulsak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adama kimse 2 filan vermez maalesef, keşke verse ama
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sermet00

Ligin dengeleri alt üst oldu seneye ilk 2 değişmez ama aşağısı çok karışacak.

Çevrimdışı Savaş

Bu adama kimse 2 filan vermez maalesef, keşke verse ama
Bu adam alındığında demiştim. Kariyerinde hiç bir başarısı olmayan bir senelik parlayan bir adam alınmamalı. Elimizde patlayacak demiştim ki haksız çıkmadım.

Yazık oldu onca paraya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Zaten yaş ortalaması 29 küsür olan bir takımdan 24 yaşındaki adam gidip yerine 32 yaşındaki sosa gelecekse nasıl kaldıracak bu takım sezonu? Aboubakar olmadı diyelim yerine konuşulan forvetler de costa hariç yine 30 yaş ver üzeri oyuncular. E bu takımın as kadrosunda 20'li yaşlarda bir tek oguzhan mı olacak? 2 sene sonra toptan yeni takım yapmak zorunda kalacağız böyle giderse umarım yönetim şimdiden önlemini alır bunun.
Bizde oynayabilecek düzeyde olup yaşı genç bir adamı bonservissiz almamız çok zor.Kiralık olayı ise ayrı bir sıkıntı.
 2 sene sonra yeniden takım kurarız dediğin gibi..Yaş ortalamasını düşürmek o kadar zor olmaz yeter ki 2 sene daha şampiyon olalım .Bu iki sene de 1 er genç kazansak  iki sene sonrada ffp derdi bitmişken 4 tane 22-23 yaş adam alsak aha düştü yaş ortalaması.

Çevrimdışı Kasper

kiralık ücreti ne  :alala:

Direk satabilsek daha iyi olurdu aslında.
minik bir rakamdır, pek bi beklentim yok

Ben de desteklemek amacıyla yazdım zaten  :)
Ama şimdi düşününce ya 1. veya 2.forvete bişey olursa,Misal caner gibi falan sakatlanıp uzun süre oynayamazsa ne olacak?Acep mıstafayı 3 kuruşa biyere kiralayacağımıza yedektemi tutsak?Gerçi oda tam lazım olduğunda ağzını burnunu kırmış falan olur.Yok yok en iyisi dediğin gibi forvet de oynayabilen genç bi kanat almak.Babelle beraber ona güvenmek.

abi barcelona,real madrid tek forvetle oynuyor 2.ci forvetler genç :) 3.cü forvet'e kadar düşersek Allah belamızı vermiş zaten başka birşeye gerek yok :D

Şaka bir yana dediğim gibi mesala bu orkan çınar hem kanat hem forvet'i yedekler :)

İlla o oynuak diye birşeyde yok babel'i bile forvet'e koyabiliriz.

Mustafaya vereceğimiz paraya yazık.

Çevrimdışı Çağatay

Benim de nickimden dolayı adımı zafer zannediyorlar.Ama aslında zafer soyadım.Adım Ellibeş  :D

Valla ben adın Tunca , soyadın Boylu diye  düşünüyordum.Tuncay hiç aklıma gelmemişti.

Benimde nickimden dolayi adimi cagatay zannediyolar ama aslinda ben fotodaki gibiyim adim zinedine

Aslinda cezayirliyiz ama fransaya göçtük
Sonra torino madrid filan derken ordan oraya ekmek parasi derdindeyiz
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 14:03:22 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Fatih_

Bu akşam kaçmaz.

Spor Bahane’nin bu haftaki konuğu, iki yıldır üst üstte şampiyon olan ve gündeme oturan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş... Evet, yanlış duymadınız; Şenol Hocamızı cuma günü canlı yayında ağırlayacağız. 22.30’da başlayacak olan yayınımızda futbol dışına çıkacağız, Güneş’in bilinmeyen yönlerini, yaşama bakışını sizlerle paylaşacağız.

Çevrimdışı Ensar

Bu adam alındığında demiştim. Kariyerinde hiç bir başarısı olmayan bir senelik parlayan bir adam alınmamalı. Elimizde patlayacak demiştim ki haksız çıkmadım.

Yazık oldu onca paraya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl yapıyorlar böyle hataları göz göre göre anlamiyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Başakşehir clichy almış.

İstanbul için otobüslere %500 zamma hazır olun :D  :evillol:

nasıl yapıyorlar böyle hataları göz göre göre anlamiyorum

menejer kazığı olabilir belki  :alala:

Çevrimdışı Zafer55

Kam tu beşiktaş tayfasını göreve çağırıyorum.Kulüplerin sayfalarına girip :
  "al tu boyko" yapsınlar belki işe yarar  :D

Çevrimdışı Ensar

menejer kazığı olabilir belki  :alala:
ulan yerim menajerini bu adamlar futbolcudan hiç mi anlamiyor görmüyorlar mı nasıl bir oyuncu olduğunu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sermet00

Cenk Gönen'e Malaga talipmiş.Kör olmaları lazım böyle bir şey için bizim pekto'yu iteleyemezmiyiz Avrupa'ya

Çevrimdışı Necmi

Necmi'nin dediği gibi bizim FIFA'ya gideceğiz tehdidimiz ödettirdi o parayı Milan'a. Çok şaşırmıştım zaten nasıl oldu diye.
Üç'e de vermek zorunda kalabilirdik veya altyapıya gönderip bir yıl cezalandırıp sonra beleşede gönderebilirdik. Sonuçda Sosa hikayesinden çok daha zararlı çıkma olasılıkları vardı.
Talisca'nın bize bu yaptıkları bile Sosa ve Gomez ile alakalı bir biçimde. Abuşa ödediğimiz yıllık 7 maliyet yine onlar yüzünden.
Biz sene başından onların gideceğini bilseydik, o sürede Abu ve Talisca'dan daha iyi olasılıklar bulacaktık belkide, 25 milyon opsiyonlu adamı almak zorunda kaldık, alamayacağımızı bile bile. Mecburiyetden.
Milanın o tongaya düşüşü olmasaydı sosa elimizden 2-3 gibi bir rakama giderdi
milanoda milan menejeriyle direk oyuncunun fotoları düşünce o fotoyu çekenden allah
razı olsun Başkanda fifaya gideceğim sözleşmeli oyuncumuzu ayartmaktan deyince apar topar
istediğimizi verdiler. yoksa sağlam bir sosa kazığı yiyorduk. Herşey çabuk unutuluyor
sosa bizi köşeye sıkıştırmak için her şeyi yaptı. resimler ortaya dökülünce kıstırdılar kuyruklarını
şenol hocanın antrenmandan kovduğu adamdan bahsediyoruz

Etiketler: