2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938292 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Beşiktaş takımına çağ atlatan Fikret Orman ve Fikret Demirel'i kutluyorum

Çevrimdışı Necmi

renkliler forvetsiz halimizle bizi şampiyon ilan ettiler :D
birde forvetimiz geldiğinde lige noktayı koyarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

renkliler forvetsiz halimizle bizi şampiyon ilan ettiler :D
birde forvetimiz geldiğinde lige noktayı koyarız.
Acaba matematiksel olarak ne zaman garantileriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman Şansal Büyüka ile yaptiği reportajda "Bu yil bir tik kademe atlayacağiz" gibi bir açiklama yapmisti. Bukadar ciddi olduğunu düşünmemiştim. Pepe çok büyük bir transfer. Umut Güner de çok iyi reklam yapti. Ahmet Bulut'a da nekadar komisyon gitmiş ise helal olsun.

Bu kadroyu klas bir forvetle tamamlarsak tarihimizin en güçlü kadrosunu kurmuş olacağiz. Diego Costa gelirse lig başlamasin bile.
Ahmet Bulut bizim özel menejerimiz gibi çalışıyor
emeklerini yadsıyamayız bu kadronun kurulmasında ciddi emeği
var şimdi bazı arkadaşlar parasını alıyor diyecek ama unutmayın GG
o parayla gelmedi Beşiktaşa fenerle imzalasa gene alacaktı parasını
feneri direk karşısına aldı devre arası bitti o iş Aziz bunu biliyor zaten o nedenle arası açıldı
kulübe sokmak istemiyor. ama kaybeden kendisi kazanan biz olduk
iyi bir menejer ve bizim üzerimizden şovunu yapıyor :D gomez transferindede büyük emeği vardı
geçen sene abou ve talisca transferlerindede çok emeği var

Bu sezon bizi yine Başakşehir zorlar Avcı akıllı transferler yapmaya devam ediyor

Çevrimdışı Panjandrum

Vay anasini adam geldi ya la.

Çevrimdışı Necmi

Acaba matematiksel olarak ne zaman garantileriz
aslında matematiksel olarak garantiledik :D
Beşiktaşın şampiyon olması 2 ile 2 nin 4 olması gibi bir şey.
çarpsanda 4 toplasanda 4 değişmiyor. gs güçlendi diyorlar
en etkili iki oyuncusunu kaybetti üçüncüsünü kaybetmek üzere
gelenler onların yerini dolduracakmı zaten doldurana kadar sezon biter
bir iki kötü sonuçta ligi kaybedecekler lider oyuncuları kalmıyor. Dominantlığını
yitirdi kadro fener desen geçen seneden kötü durumdalar ffp yüzünden
daha oyuncu satmak zorundalar transfer yapamayacaklar kjaer satılırsa yerini dolduramazlar
bu sene değil önümüzdeki üç sene onlardan bir şey olmaz gsnin kadroda patlarsa bu sene
onlar tamamen havlu atacaklar başak iyi ama taraftar desteğinden yoksun ve artık anadolu takımları
daha ciddiye alacağı için geçen seneki kadar olamaz Arkadaşlar tek kaldık bu sene geçen seneki gibi
şl önemli demezsek ligi kısa sürede forsa ederiz. ama bir gerçekte bu kadro avrupa için kuruluyor.

Çevrimdışı Necmi

Bu sezon bizi yine Başakşehir zorlar Avcı akıllı transferler yapmaya devam ediyor
tek rakip kendimiziz :D

Çevrimdışı mylife1903

Entel o 699 kelime kullanır bişeyi anlatmak için birde sürekli agresyon tonlama Çarşı'nın sol tandanslı abilerine öykünür ama gel gelelim 669 kelimeyle anlatmak istediği aslında. PePeeee PePeee bu gün çok sıkılıyor, felan tadında!

Özetle: Boş şişe misalı çok tıngırdar durur.
Yeminim var stada ilk geldigim gun, stadtaysa cok pis dovecem cem dizdari. Simdi neden dovecem hatirlayamadim ama olsun, zaten bir sacmalik sicmikligi kalkismasi yapar taze taze, dumani tuterken dalarim olmadi, cocugu gonderirim kufur ettiririm, hadi len git isine dediginde, sen bacak kadar cocukla ne bijim gonusuyan lan kirik, der dalarim

Çevrimiçi Kapkarakartal

Biz her haftasonunu iple çekiyorken renkliler haftasonu gelmesin diye yalvaracak. Çoğu haftasonu futbol yerine trt çocukta pepe izleyecekler.  :sevinc

Çevrimdışı mylife1903

Ercan taner: Beşiktaş forvete de Pepe gibi bir isim alacak !!
Popovic falan olmasin lutfen, bize daha boyle sikilaci, gomerez, koyarov, amokaci gibi isimler lazim

Çevrimiçi Kapkarakartal

Popovic falan olmasin lutfen, bize daha boyle sikilaci, gomerez, koyarov, amokaci gibi isimler lazim

Ferdinand gibi bişey alıcaklar.

Dursun Özbek istedi Pepe hadi lan dedi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi Mario gomez işinde ilginç bilgiler geliyor kulağıma

Kişisel olarak soruyorum biliyorum soğuksun bu transfere peki gelirse sence taraftarla iletişimi nasıl olur. Çok ilginç bilgiler alıyorum ne diyorsun
Havalimanini yikar o taraftar gomez gelirse 100bin kisi gider, baslik hazir

Asiklar bulustu, darbeli matkap besiktasta

Mario gomez bu, abubakar gibi falan bakmaz, cikar cikmaz cakar cakmaz hemen sokusturmaya baslar, uyum sorunu falan yasamaz, matkabini kendi getirecek

Çevrimdışı ProjectOrigin

Pepe geldi ya la. Gözüme gram uyku girmedi

Çevrimdışı mylife1903

Fazla abartmaya gerek yok, stoper sonucta. Gidip 15 tane gol atmayacak.
Gecen sene 30 gol yedik, pepe gelince 20 tane yemeyecegiz belki 25 yeriz. Muhim olan o yenilmeyen 5 golun hangi maclara denk gelecegidir mesela 2 gs, 1 fb, 2 de ibb den az yesek. 10 puan fazla yapar.

Halter siporu gibidir bu isler.
Siz butun haltercileri gerzek mi saniyorsunuz, kaldiramayacagi borunun altina girdigini mi saniyorsunuz, adam 100 kilo olarak calisiyor, sonra zayifliyor atiyorum 85 kiloya dusuyor sonra 100kg ile kaldirdigini borunun altina giriyir, iyi siporcu, elit siporcu farki koyuyor.

Pepede bu farki koyar. 130kg olun 100kgya dusmeniz kolaydir ama sonrasi her 1kg icin 1 hafta 10gun ugrasmanix gerekir. 130kgdan 100kiloya marselo ile ineriz ama 100kgdan 90kiloya inip coni sinis fizigi icin pepe gerekli, bilmiyorum anlatabildim mi, ben kendim anlamadim ama neyse anlasamda anlamasamda koydum gectim renklilere

Abartmaya gerek yok, muhim olan emeklilige gelmemesi, kemik gibi herif
Isin iyi yani artik tosic ve quaresmanin sertligine ayak uyduracak bir kisi daha var takimda. Baskan ve vodafone firmasina da onemli gorev dusuyor, lutfen yatiriminizi koruyunuz, zagoyu mundar ettiler bu ulkede, ite kopege sereffsize yem etmeyin pepeyi. Pepeyi getirmekle is bitmiyor, yatirimini koruyacaksin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gecen sene 30 gol yedik, pepe gelince 20 tane yemeyecegiz belki 25 yeriz. Muhim olan o yenilmeyen 5 golun hangi maclara denk gelecegidir mesela 2 gs, 1 fb, 2 de ibb den az yesek. 10 puan fazla yapar.

Siz butun haltercileri gerzek mi saniyorsunuz, kaldiramayacagi borunun altina girdigini mi saniyorsunuz, adam 100 kilo olarak calisiyor, sonra zayifliyor atiyorum 85 kiloya dusuyor sonra 100kg ile kaldirdigini borunun altina giriyir, iyi siporcu, elit siporcu farki koyuyor.

Pepede bu farki koyar. 130kg olun 100kgya dusmeniz kolaydir ama sonrasi her 1kg icin 1 hafta 10gun ugrasmanix gerekir. 130kgdan 100kiloya marselo ile ineriz ama 100kgdan 90kiloya inip coni sinis fizigi icin pepe gerekli, bilmiyorum anlatabildim mi, ben kendim anlamadim ama neyse anlasamda anlamasamda koydum gectim renklilere

Isin iyi yani artik tosic ve quaresmanin sertligine ayak uyduracak bir kisi daha var takimda. Baskan ve vodafone firmasina da onemli gorev dusuyor, lutfen yatiriminizi koruyunuz, zagoyu mundar ettiler bu ulkede, ite kopege sereffsize yem etmeyin pepeyi. Pepeyi getirmekle is bitmiyor, yatirimini koruyacaksin
Evet halter meselesini anlamadım 😇
Ayrıca Türkiye nin adı duyulsun isteniyorsa bu yatırımlar korunmalı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Loic Remy, gomez, bacca, diego costa, benzema..... Vay ki vay 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

valla ne dediğini iyi anladım bıçak sırtı denen olaydır o o makası geçtiğinde elit katagoriye giriyorsun iş ondan sonra daha zor oraya gelmek kolay
sonrası minim minim ilerler
Ben bir örnek vereyim futboldan insanların anlayacağı şekilde anlatayım şimdi uefa sıralamasında 40 küsur puanımız var
bunu 3 yılda 100 puana çıkartabiliriz ama sınırdan sonra zor 3 yılda 60 puan alabiliriz kolayca ordan 130 puana çıkabilmek için
6-7 yıl gerekiyor önünde iki engel var mesela bu sene 20 puan koyduk sepete ama 100 puandan sonra 25 puan aldığında
sepete 5 puan koymuş olacaksın çünkü 5 sene önceki 20 silinecek altta sana hızla yaklaşacak rakipler olacak tıpkı senin o noktaya hızla geldiğin
gibi ama üstte çetin rakipler olacak 20+ puanları çetin rakiplerden almak zorunda olacaksın
senin anlattığın bu kadroyla 100 puana kadar alırsın ama ondan sonrasına bu kadro yetmez
pepeyi korumaya gelince marka elitse kendini korur onu korumak için bir şeye ihtiyaç olmaz
nasıl kalitemiz yükseldikçe hakemlerin tavrı değişiyorsa oyuncunun kalitesi yükseldikçede
hakemlerin tavrı değişiyor. olması gereken doğallık bu. sadece kişilik sorunları olan ezik hakemler
kendini göstermeye çalışır saçma sapan şeyler yapar.
Bu sene pek o tür haraketler yaşamayız kimse farkında değil hala eski tas eski hamam sanıyorlar
ben geçen seneden beri söylüyorum yayıncı kuruluş değişti yeni gelen firma global yani dekoter dilenciliği
yapmıyor umrundada değildir hangi takımın kaç dekoter sattığı adamların derdi kaliteli takım kaliteli maçlar
ve bu maçların yurt dışına pazarlanabilmesi bunlarında izlenebilirliği öncelikle marka oyuncularla olacak
bu noktada işte hiç hoşlanmasamda quaresma diyeceğim sonra pepe adriano talisca gibi oyuncular
ve yeni gelecek forvet marka olduğu taktirde senin maçların yurt dışında satar ve bu nedenle
sen yayıncı kuruluş için değerli olursun senin takımındaki markalarda yayıncı kuruluş için değerli olur
o noktadan sonra emin ol saçma sapan hakem kararlarına hiçde müsammaha göstermeyecektir.
çünkü senin pepen quaresman kadrodaysa o maçı yurt dışında pazarlayabilecek
burda iki senedir güç dengeleri değişiyor diyorum bu işe başakda uyandı yada uyandırıldı.
TS de uyanıyor. yada yakında uyanacak renkliler türk futbolunun çirkin yüzü dekoter sayısının
önemi olmadığı içinde harcanabilir.
Aziz dekoterimi iade ederim dediğinde aslında bu fener taraftarına bir işaretti bu yayıncı kuruluşta
sözümüz geçmiyor bir uyarı yapmak lazım cihazlarınızı verinde hizaya girsinler yada sokalım
demek istedi yayıncı kuruluş bunu sallamadı bile sonraki maçlarda hiçde korunmadı
dediğim gibi yıldız oyuncu getir onlar kendilerini korur. Bir tane daha kesinlikle parlak bir forvet şart
saç ayağı anca tamamlanır zayıf bölgemiz kalmaz.

Çevrimdışı federo

Sıra forvette. futbolcu satmadan iyi bir forvet alabilir miyiz, göreceğiz.. Ya da satılacaksa kim satılacak acaba.. Hayırlısı olsun Allah utandırmasın inşallah..

Çevrimdışı arda

Sıra forvette. futbolcu satmadan iyi bir forvet alabilir miyiz, göreceğiz.. Ya da satılacaksa kim satılacak acaba.. Hayırlısı olsun Allah utandırmasın inşallah..

Amin, amin de.. Şampiyonluk Coşkusunu doyasıya yaşayamadık bence bu sene bunda tabi yaprak yanlı medya'nın da payı büyük bari şu PePe'yi doya doya yaşayalım :D Forvet'e iki gün sonra bakmaya başlarız :) Ha bir de unutmadan Ligi koyalım LİGİ!! Bu sene her seneden çok daha önemli!!

Bu arada FFP ile Türk Futbol'una adaleti getiren sayın UEFA'ya saygılarımı sunuyorum. Şimdi onlar düşünsün, bundan sonra her sene onlar düşünsün!!  :super: :super: :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 38life

yok çok isteniyor ama sıkıntılı zamana bağlı biz o zamanı beklermiyiz bilemem
kovalanan isimler var onlardan biri dönerse o zaman hemen yalan olur :D
umarım son çareye kalmayız. :bandit:

:bandit:

Çevrimdışı esguel

Ne kadar da pepeli bir gün

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yalnız uçak fotosunda erilkli su 10 yılda trilyonlar döküp yapamayacağı reklamı yapmış.
Onun parasını da almalıyız  :evillol:

Etiketler: