10 Haziran'da attığın mesajda 1 hafta önce söyledim kesin aldık demişsin ama o mesajı bulamadım. Almayı geçmişiz hangi oyuncuları vermiş olabileceğimiz aşamasına geçmiş zaten verdiğin bilgiler. Transfer dönemi devam ettiği için henüz haksız çıkmış sayılmazsın ama kesin aldık bilgisi geldi dediğin için yüzde 100 kalmış benim aklımda işte neden demediğin şeyi demişsin gibi yansıtayım ki manası da aynı zaten. Burada tanımadığım bir insan hakkında yorum yok, iddia edilen bir duyum hakkında yorum var ikisi farklı şeyler.
Bu arada Pepe hayırlı olsun
duyduğumu söylüyorum dedim evet kesin anlaşılmış iş kulüple pazarlığa kalmış
hatta kayserinin attığı mesaj vardı quaresmaya karşılık bize dört oyuncu önermişlerdi
bu bizim teklifle dalga geçmek içindi oyuncuyla anlaşırsın kulübüde satmaya hazırdır sonrası pazarlık
bana gelen bilgi aldık yönündeydi bende orda yorum bırakmışım acaba kimi takasda verdik diye
bonservis ödemeyiz bu belli bir şey. ama kayseri önerdiğin oyuncuları beğenmezse ne yapabilirsin
biz linneside almışdık sözleşmede yapıldı ertesi gün uçaktan opera indi. Bazen sözleşmeler yapılıyor
sonrada yırtılıyor. bir kelime bir söz herşeyi bitiriyor.
orda tam olarak ne diyorum iş bitmiş takaslanacak futbolcuların pazarlığı yapılıyor bu ne demek imzalar atıldımı demek oluyor
ortada bir pazarlık var. pazarlık devamda ediyor olabilir bitmişde olabilir. orda anlatmak istediğim
oyuncu tamam demiş kayseride tamam demiş bu noktada iş bitmiş gerisi bonservisi oyuncu ister oyuncu gitmek
istemez. başka oyuncu önerirsin kayseri kabul etmez. bu sürer gider ya bir noktada anlaşırsın yada
ön sözleşme çöpe atılır. Biz Beşiktaşız bir kez tamam dendiğinde bu tamamdır. karşındakinin
orası burası oynarsa masadan kalkılır. gelişmeleri bilmiyorum sonrada ne oldu diye sormadım
çokda önemsemedim zaten ne durumda diye bitti diyen sadece ben değilimki o bilgi bir çok yere düştü
çok net bilgi almadığım sürece ben isim vermem.