2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938521 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beğenisi yok twitterda, diğer mecraları bilemiyorum.

instagramdan pıt pıt lıyor :)

Çevrimdışı 38life

Bu şahıs böyle tivit atmış, nasıl bilirsiniz?? Pepe sevincimizi baltalamak mı niyet acep??  :steamed:

Ertuğrul AYTEK‏ @Er_Aytek  1 min1 minute ago
Daha fazla
 FLAŞ ! Aboubakar için yapılan görüşmelerde "olumsuz" sonuç çıktı. Aboubakar ile seneye büyük ihtimalle yollar kesişmeyecek ! 🔥

Forvet'e Pepe seviyesinde biri alınacaksa Aboubakar gelmesin zaten.

Çevrimiçi tolga1903

Resmi siteye göre Erdal Torunoğulları'nın görevi "Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu"

Bu kadar nefret edildiği biyere gelirse de diyecek birşey yok ayıp artık yani gitsin gssinin armasını öpsün trabzon için ölsün falan bizden uzak olsun.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Forvet'e Pepe seviyesinde biri alınacaksa Aboubakar gelmesin zaten.

Gelsin gelsin  :bandit:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

3 gün önce Mario Gomez'in menejeri ile görüşüldü.

Çevrimdışı Anıl1903

Yaklaşmakta olanların sadece biri geldi. Diğer ikisi olur mu bekliyoruz.Ölü taklidi devam edecek.

Serdar Sarıdağ

Diğer ikisi kim acaba :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Burak cenk transfer iyi olur aslinda burakla cenk iyi bir yedek olur ileriyede saglam bir forvet sart

Çevrimdışı Alper1903

Bu Mario'lar (Gomez-Manzdukic) niye yine gündem oldu anlamadım. Bu adamlar daha 1 ay önce yeni sözleşme imzalamadılar mı? Kiralık mı bakıyorlar?

Çevrimdışı matias_27

Necmi abi Mario gomez işinde ilginç bilgiler geliyor kulağıma

Kişisel olarak soruyorum biliyorum soğuksun bu transfere peki gelirse sence taraftarla iletişimi nasıl olur. Çok ilginç bilgiler alıyorum ne diyorsun
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı 38life

Bu kulüpte Ahmet Nur Çebi olduğu sürece Burak Yılmaz gelemez. Rahat olun. Burak Yılmaz gelirse Ahmet Nur Çebi gider. Şenol hocanın Burak'ı istemesi birşey değiştirmez. Şenol Güneş'i Beşiktaşa getiren Ahmet Nur Çebidir...

Çevrimdışı Yado

Bir kaç site var , agustos 2016'da Pepe'nin peşine düşeceğimizi felan yazmışlar. Eğer o günden bu yana yapılan bir çalışma ise double transfer başarısıdır bizim için. Helal Olsun Başkan ve Ekibine

Beşiktaş da transfer bitmez.

Fikret ORMAN
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı bordele

https://twitter.com/GUTY14HAZ/status/882369437344649218

Guti'nin Pepe'ye yazdığı mesajdaki şıklığa bakar mısınız. Büyük Pepe, Beşiktaş'ta başarılar dilerim, Beşiktaş'ta çok mutlu ol dememiş,

"Büyük Pepe, Beşiktaş'ta çok mutlu olacaksın" demiş...

:bandit:
Av zamanı

Çevrimdışı Yado

çizgi kahramanları seviyoruz biz :bandit:

Abi Sen MARİO Mandzukic'i getirecen heralde  :evillol:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Anıl1903

Futbolcumuz Pepe, Konfederasyon Kupası'nın en iyi ilk 11'ine seçildi.

Çevrimdışı Anıl1903

BİLGİ l Dünya yıldızı Pepe'nin transferinin açıklanmasından sonra Twitter'da yaklaşık 20.000 tweet silindi. :D

Çevrimdışı Yado

yav o değilde bu @mylife1903 nerelerde :D

Hep en güzel anlarda ortadan kayboluyor :D

Müthiş beyin loplarından çıkaracağı hikayelerin kurgusunu yapıyordur :)

@mylife1903 bir pepe kurgusu bekliyoruz senden  :akuma:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Türkay

Gomez

Babel Talisca Quaresma

Tolgay Ozi

Adri Pepe Marcelo Gökhan

Fabri.

- Şenol Güneş -

Hem kalite hem takım oyunu hem tecrübe hem dinamizm. Maşallah.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez 3 gün önce Menejerini İstanbula gönderip dönmek istediğini iletti. Beşiktaş yönetimi ilk aşamada Gomez'in talebini olumlu yanıtlasa da sözleşme için bir şart koştu: "Gomez'in formasının arkasında Gomez değil "Eyşan" yazacak. Gomez bu şartı kabul ederse transferin kısa zaman içinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

Çevrimdışı Türkay

Herkese iyi geceler ben yatıyorum. Şimdı sıra forvet nöbetinde  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

BİLGİ l Dünya yıldızı Pepe'nin transferinin açıklanmasından sonra Twitter'da yaklaşık 20.000 tweet silindi. :D

tükürdüklerini yalama operasyonu mu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Mario gomez işinde ilginç bilgiler geliyor kulağıma

Kişisel olarak soruyorum biliyorum soğuksun bu transfere peki gelirse sence taraftarla iletişimi nasıl olur. Çok ilginç bilgiler alıyorum ne diyorsun
dostum o soğukluk atacağı ilk gole bakar :D

Çevrimdışı matias_27

dostum o soğukluk atacağı ilk gole bakar :D

Dun gece yorulduk be abi ama degdi ;)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmı abi gelecek transfer hamlesi hakkında 1-2 ipucu versen :) pepe geldi mutluyuz biraz daha heyecanlanalım

Çevrimdışı bordele

ne zaman dedim Deniz türünç %100 bitti diye ben sözleşmeyi görsem gene söylemem
burda tanımadığın insanlar hakkında sakın yorum yapma üslubuna dikkat et.
ıslak imza atılmadan hiç bir transfer bitmez

10 Haziran'da attığın mesajda 1 hafta önce söyledim kesin aldık demişsin ama o mesajı bulamadım. Almayı geçmişiz hangi oyuncuları vermiş olabileceğimiz aşamasına geçmiş zaten verdiğin bilgiler. Transfer dönemi devam ettiği için henüz haksız çıkmış sayılmazsın ama kesin aldık bilgisi geldi dediğin için yüzde 100 kalmış benim aklımda işte neden demediğin şeyi demişsin gibi yansıtayım ki manası da aynı zaten. Burada tanımadığım bir insan hakkında yorum yok, iddia edilen bir duyum hakkında yorum var ikisi farklı şeyler.

Bu arada Pepe hayırlı olsun
Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: