2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939093 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimiçi Necmi

Dun gece yorulduk be abi ama degdi ;)
Böyle yorulmalara can kurban :D

Çevrimiçi gokhans

santrafor benficadan. 1 hafta içinde açıklanıcak. mario falan yok , benficadan santrafor dayanın haftaya sarkmaz

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kadar olmaz kardeşim başakehir snajdere talipmiş başakşehir hangi gelirle hangi taraftarla snajdere talip milleti salakmı sanıyo bunlar adebayora falan dünya maaş verdiler nerden geliyo değirmenin suyu bu uefada bi bize taktı kafayı şampiyon olmuş bursa bile başakşehir kadar reklam yapadı trabzon oyuncu almak için kıvranıyo ama başakşehir tam gaz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

dostum o soğukluk atacağı ilk gole bakar :D

Abuş yalan mı oldu abi? Umudu keselim mi?

Çevrimdışı ProjectOrigin

İnanılmaz bir şey bu defans kadrosu ; Adriano(Caner) - Pepe - Marcelo - Gökhan   :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

10 Haziran'da attığın mesajda 1 hafta önce söyledim kesin aldık demişsin ama o mesajı bulamadım. Almayı geçmişiz hangi oyuncuları vermiş olabileceğimiz aşamasına geçmiş zaten verdiğin bilgiler. Transfer dönemi devam ettiği için henüz haksız çıkmış sayılmazsın ama kesin aldık bilgisi geldi dediğin için yüzde 100 kalmış benim aklımda işte neden demediğin şeyi demişsin gibi yansıtayım ki manası da aynı zaten. Burada tanımadığım bir insan hakkında yorum yok, iddia edilen bir duyum hakkında yorum var ikisi farklı şeyler.

Bu arada Pepe hayırlı olsun
duyduğumu söylüyorum dedim evet kesin anlaşılmış iş kulüple pazarlığa kalmış
hatta kayserinin attığı mesaj vardı quaresmaya karşılık bize dört oyuncu önermişlerdi
bu bizim teklifle dalga geçmek içindi oyuncuyla anlaşırsın kulübüde satmaya hazırdır sonrası pazarlık
bana gelen bilgi aldık yönündeydi bende orda yorum bırakmışım acaba kimi takasda verdik diye
bonservis ödemeyiz bu belli bir şey. ama kayseri önerdiğin oyuncuları beğenmezse ne yapabilirsin
biz linneside almışdık sözleşmede yapıldı ertesi gün uçaktan opera indi. Bazen sözleşmeler yapılıyor
sonrada yırtılıyor. bir kelime bir söz herşeyi bitiriyor.
orda tam olarak ne diyorum iş bitmiş takaslanacak futbolcuların pazarlığı yapılıyor bu ne demek imzalar atıldımı demek oluyor
ortada bir pazarlık var. pazarlık devamda ediyor olabilir bitmişde olabilir. orda anlatmak istediğim
oyuncu tamam demiş kayseride tamam demiş bu noktada iş bitmiş gerisi bonservisi oyuncu ister oyuncu gitmek
istemez. başka oyuncu önerirsin kayseri kabul etmez. bu sürer gider ya bir noktada anlaşırsın yada
ön sözleşme çöpe atılır. Biz Beşiktaşız bir kez tamam dendiğinde bu tamamdır. karşındakinin
orası burası oynarsa masadan kalkılır. gelişmeleri bilmiyorum sonrada ne oldu diye sormadım
çokda önemsemedim zaten ne durumda diye bitti diyen sadece ben değilimki o bilgi bir çok yere düştü
çok net bilgi almadığım sürece ben isim vermem.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Abuş yalan mı oldu abi? Umudu keselim mi?
yok çok isteniyor ama sıkıntılı zamana bağlı biz o zamanı beklermiyiz bilemem
kovalanan isimler var onlardan biri dönerse o zaman hemen yalan olur :D
umarım son çareye kalmayız. :bandit:

Çevrimdışı bordele

yav o değilde bu @mylife1903 nerelerde :D

Hep en güzel anlarda ortadan kayboluyor :D

Gerçek bir komutan zor zamanlarda askerleriyle yanyana durur, transfer harekatı cikmaza girdiğinde askerlerine güç verir onları motive eder. Ne zaman ki savas kazanilir vemutlu son olur, sevincini çok belli etmez, gider tenha bir yerde içten içe sevinir, mağrurdur.

Eminim O şimdi rusyanin çetin hava koşullarında parkasinin yakasini yukarı kaldırmış,  vodkasini yudumlarken bir yandan da YARMOLENKO harekatının planlarını yapıyor.

Saygilar
Av zamanı

yok çok isteniyor ama sıkıntılı zamana bağlı biz o zamanı beklermiyiz bilemem
kovalanan isimler var onlardan biri dönerse o zaman hemen yalan olur :D
umarım son çareye kalmayız. :bandit:

Hayırlısı olsun abi. Son çare dediğin Burak sanırım. Bir kağıt dolaşıyor Twitter'da. Burak gelse bile tek forvet transferi olarak imkansız bence. Anca büyük bir ismin yanına garnitür olur Burak.

Gignac Beşiktaş'ı takip etmeye başladı :D

Akıyor bu gece maşallah :D

Çevrimdışı Yado

Beyler bu arada izlemeyen varsa Babelin tatil çekimlerini youtube'dan izlesin. Enteresan bir adam bu babel.

Çok iyi takım olduk çok.

Dream Team ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Abu giderse daha iyisi gelir artık Beşiktaş Avrupa'nın aranan takımı oldu

Çevrimiçi Necmi

Beyler bu arada izlemeyen varsa Babelin tatil çekimlerini youtube'dan izlesin. Enteresan bir adam bu babel.

Çok iyi takım olduk çok.

Dream Team ..
birde link verseydin gece beklerken oyalanırdık

Çevrimdışı Gökhan Almar

Bir saat sonra iniyor  :ok: Buyur abi @Necmi

amma yavaş geliyor uçak yav :D

Pilotta tembihli galiba başkandan çok basma fazla benzin gitmesin diye yavaş yavaş gideriz :D

Çevrimdışı murat baltacı

Yok devenin manzukiçi.. :halay:
Bu adamda pepe gibi kafamı kurcalamıyor değil başkan ffp sıkıntımız olmasa devre arası almıştık dedi devre arası gönderen juve şimdi daha rahat gönderir yerine daha iyisini koyar gerekirse marcelo,adriano,ozi den biri satılıp kaynakda yaratılabilir ama şu kadroya mandzukiç efsane olur rüyadanda öte.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

amma yavaş geliyor uçak yav :D

Pilotta tembihli galiba başkandan çok basma fazla benzin gitmesin diye yavaş yavaş gideriz :D
son 15 dkdir  ucak  400km  kalmis olmasina ragmen surekli hiz a rttiriyor  yalniz :) 
Yorgo

Ucak Yunanistan siniri  Ipsala'dan giris yapti  ve an itibariyle  hem irtifa hem de  hiz dusurmeye basladi   :claps: :ebebe: :sevinc :ishock:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

türk hava sahasına girdi

Çevrimiçi Necmi

biraz daha alçalırsa su kayağı yapacak :D

biraz daha alçalırsa su kayağı yapacak :D
taraftar  omuzalr  Necmi abi bizde  sakat  cok   :biggrinking:
Yorgo

Etiketler: