2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931555 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Tüh ya A Spor Pepe Beşiktaş'ta haber geçti. Bu iş yatmıştır. Gerçi daha Ertem Şener piyasada yok az da olsa ümitleniyor insan  :biggrinking:

Ahmet Çakar vasıtasıyla attı tweet
https://mobile.twitter.com/ahmetcakar1/status/881938808345956353

Çevrimdışı cursedofdragon

4 de kalkan uçak italyaya 6 saattemi gitmiş neki bu uçurtmamı :alala:

onu anlatamıyoruz ki.

16 da cıksa saat 22:00 oldu.

Ayrıca PEPE'nin biteceğinden şüphe duyan insanlar.

Avukat filan tam takım halinde gidiyoruz hatrını sorup gelicez sanırsın.

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur abi o senin kendi görüşün saygım sonsuz. Ama Şenol Hoca Volkan Şen "lavuğunu" topçu yaptı taş gibi top oynattı. Emre için de birşeyler yapabileceğini düşünüyorum. Maliyeti yoksa neden denemeyelim? Geçen sene Aras' la ne kaybettik?
kardeşim ben sana psikolojik sorunu var diyorum sen bundan ne anlıyorsun
şenol hoca doktormu halledilecek şey var halledilemeyecek şey var esas gençlerle sürekli uğraşan
dortmunt başa çıkamamış onunla emenikenin değişik versiyonu işte

Çevrimdışı El Nino

Emre Bol: ''Pepe geliyor. Ben hangi futbolcuya zor desem, Beşiktaş yönetimi gidip alıyor.''

Beşiktaş bu adamı madara eder  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Geçen sezon yönetim de Töre için iyi teklifler bekliyordu ki yarım sezon oynadı 2. devre doğru düzgün top oynamadı. Ona rağmen de 6 gol 9 asist yaptı. Gs maçını aldı, fb derbisinde gomeze güzel bi asist yaptı. Büyük maçlarda da oynadı. Sonra west ham a gidicem diye tutturunca saldı. Onda da gördü zaten sonucunu kuyruğunu kıstırdı geldi. Ben sizin aksinize hala iyi bir yetenek ve kanat olduğunu düşünüyorum.

Olay karakter sorunu olan futbolculardan çıktı, profesyonelliği soru işareti olan gurbetçi oyuncuları bize bırakıyorlar. Sene sonunda Töre ile ilgili değerlendirmeyi tekrar yaparız umarım yanılan ben olurum sen haklı çıkarsın bu sefer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sezon yönetim de Töre için iyi teklifler bekliyordu ki yarım sezon oynadı 2. devre doğru düzgün top oynamadı. Ona rağmen de 6 gol 9 asist yaptı. Gs maçını aldı, fb derbisinde gomeze güzel bi asist yaptı. Büyük maçlarda da oynadı. Sonra west ham a gidicem diye tutturunca saldı. Onda da gördü zaten sonucunu kuyruğunu kıstırdı geldi. Ben sizin aksinize hala iyi bir yetenek ve kanat olduğunu düşünüyorum.

Başkan ve teknik heyet Töre'nin yerine birini almadan elden çıkarmazlar ve bu şartlar altında bir de oraya adam atayacaklarını sanmıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

4 de kalkan uçak italyaya 6 saattemi gitmiş neki bu uçurtmamı :alala:
Saçma Necmi abi  :tabe: Bilmeyince uydurma işi başlıyor. Muhabirlerde aşırı derecede tembellik var. Sosyal medyadan haber takip edip kendilerine haber yapıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Töre yeter ki oynasın, 15 gol 15 asistin altına düşmez. Türkiye de kimse Töre yi durduramaz. İnşallah bu sezon dürüstçe topunu oynar..

Çevrimdışı brkntcnr

kardeşim ben sana psikolojik sorunu var diyorum sen bundan ne anlıyorsun
şenol hoca doktormu halledilecek şey var halledilemeyecek şey var esas gençlerle sürekli uğraşan
dortmunt başa çıkamamış onunla emenikenin değişik versiyonu işte
Senin fikrin bu. Dortmund gibi disipline dayalı bi takımın Emre ye tahammül edememesi gayet normal. Hoca doktor olmasa da iyi bir öğretmen.

Çevrimiçi Necmi

onu anlatamıyoruz ki.

16 da cıksa saat 22:00 oldu.

Ayrıca PEPE'nin biteceğinden şüphe duyan insanlar.

Avukat filan tam takım halinde gidiyoruz hatrını sorup gelicez sanırsın.

zaten 4,5 - 5 saat sürüyor uçak italyaya uğradıysa şu anda inmiş yada inmek üzeredir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı esguel

https://mobile.twitter.com/ertemsener/status/881953249166843905

Geçmiş olsun yattı transfer

Yazdığını görünce kalbim durdu sanki ciddi bişey sandım sonra altında ki yorumları okudum kendime geldim :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Senin fikrin bu. Dortmund gibi disipline dayalı bi takımın Emre ye tahammül edememesi gayet normal. Hoca doktor olmasa da iyi bir öğretmen.

ya sabır çocuk hasta hasta psikolojik sorunu var
dengesiz onu alacaksan önce bakırköye götürüp tedavi ettireceksin
her saniye bir sorun çıkardığının farkında değilmisin kaç maç oldu milli takıma seçileli
sorunları kamyon doldurur. sen ne sanıyorsun psikolojik sorunu var derken
deprasyondamı dediğimi sanıyorsun. 10 M euro vermiş dortmunt neden uğraşmasın
düşük paramı bu. sorunu bence klinik öğretmenlik değil
kaldıki futbolculuğunda ne gördün onun çok daha düzgünü vardı elimizde kerim
ne oldu hoca kazanabildimi gönderdiler gitti dortmuntta onu yapmaya çalışıyor işte
şenol hoca düzeltebilse kerimle Töreyi düzeltirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten 4,5 - 5 saat sürüyor uçak italyaya uğradıysa şu anda inmiş yada inmek üzeredir.
İstanbul'dan kalkan uçak İtalya'da yakıt ikmali yapmaz, planör değilse.

Bir grup da Sosa için görüşecek muhtemelen.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hani birazdan fotoğrafları çıkacaktı? sosyalkartal öyle diyordu :)

Çevrimdışı fatihbjk

Valla ben hocanın yerinde olsam neler neler denerim. Kolarov - Pepe - Marceloyla üçlü stoper hattı kurup canerli gökhanlı bi juve 3-5-2 si bile yapılır yeter ki transferler gelsin :D

Aynen oyle. Orta saha olarak

Fabri

Pepe-Marcelo-Kolarov

Atiba-Tolgay

Q7          Oguzhan          Babel(Tore)
            Talisca

Forvet       

Talisca ikinci forvet gibi one cok yakin oynayacak.   

Bu kadro calisir mi? Cok merak ettim simdi bak.

Çevrimiçi Necmi

ne sosası ya  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uçak burdan kalabalık gitti belki bazıları italyada inmiştir.
Heh bombayı saldın kucağımiza simdi sabaha kadar düşünelim kim geliyor diye :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 22:35:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

ne sosası ya  :evillol:
Saklayamazsın abi, her şey ortada

Çevrimdışı cagdas44

Uçak Sicilya'ya inip kalkıyor birde uçak iş jeti olduğu için yolcu sayısına göre her şey mümkün sırf yakıt ucuz diye bile inmiş olabilirler  :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Fatih_

Pepe isi olur ise Turkiyeye gelmis en kariyerli futbolcu olur.
Maas konusunda yazip duran renkli basina zamaninda yere goge sigdiramadiklari Roberto Carlosu geldigi yasi, aldigi ucretleri hatirlatmak isterim.

Çevrimiçi Necmi

Heh bombayı saldım kucağınıza simdi sabaha kadar düşünelim kim geliyor diye :bandit:
sen düşün yazma moddasın beni yoruyorsun zırt pırt mesajmı onaylayayım :D

Etiketler: