2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926355 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı esguel

adamlar görüşmüşler bitmiş alooo :D

2+1 anlaşılmış :D  12 milyon € deniyor rakam :)

Keşke öyle olsa ama ben uçağı takip ediyorum saatlerdir daha inmedi inmek üzere şuan lizbona çok yakın ben henüz görüşme olduğunu sanmıyorum ki yorumuna güvendiğim bir yorumcuda aynısını söylemiş  :alala:

Çevrimdışı sosyalkartal

Adam anlaştı bitti diyor dünya bizim taraftar daha gelmez felan diyor  :lol: Bu taraftar baki ibrahim kaç ekrem dağlara layık  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sermet00

Şahsen törenin gitmesini tek şartta isterim. İyi bi teklif varsa ve yerine Emre Mor' u getirebileceksek. Çünkü Töre giderse yerine getirilebilecek daha iyi yerli yok.

Premier Lig'ten 4-5 veren varsa gitsin bence.

Çevrimdışı ALDENYX

kayserispor başkanı beşiktaş derneği başkanlığı yapmış.... pekdemeği alırmı acaba... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Emre Mor gözümde Kerim v2
Arda Turan v2 diyorum kişilik olarak da  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şahsen törenin gitmesini tek şartta isterim. İyi bi teklif varsa ve yerine Emre Mor' u getirebileceksek. Çünkü Töre giderse yerine getirilebilecek daha iyi yerli yok.

morun neresi iyi onu anlamadım soytarının teki futbol falan oynamıyor

Çevrimdışı brkntcnr

Emre Mor gözümde Kerim v2
Bence kerimden çok daha fazlası var. Sahada hala çocuk gibi olsa da Şenol Hoca' nın elinde bi görmek lazım. Bi de töre giderse yerine koyabilecek daha iyi bi yerli göremiyorum.

Çevrimdışı Berat

Arda Turan v2 diyorum kişilik olarak da  :money:

Ergenlik ve davranışlar bakımından Kerim bence cuk oturuyor.

Çevrimdışı brkntcnr

morun neresi iyi onu anlamadım soytarının teki futbol falan oynamıyor
Abi sahada hala bazı konularda eksiği olsa da çok hızlı, topla arası çok iyi ve çok çabuk adam eksiltebiliyor bunlar güzel özellikleri. Eksiği yok mu var tabi kafayı kaldıramıyor, rakiple didişiyor ama Şenol Hocanın ona çok şey katacağını düşünüyorum. Kerimin aksine çok hırslı ayrıca.

Çevrimdışı cursedofdragon

Keşke öyle olsa ama ben uçağı takip ediyorum saatlerdir daha inmedi inmek üzere şuan lizbona çok yakın ben henüz görüşme olduğunu sanmıyorum ki yorumuna güvendiğim bir yorumcuda aynısını söylemiş  :alala:

Siz hangi uçağı takip ediyorsunuz :D  :kop:

PEPE ile italyada görüşüldü :D

https://twitter.com/ovuncozdem/status/881932095895089155

Masadan kalkalı 1 saat oluyor :D

Çevrimdışı abdusta

SON DAKİKA!!

Klubunden ayrılmak isteyen RONALDO nun menejeri
Real Madrid yönetimine rest çekerek oyuncusunun
Beşiktaşa bedelsiz 2 yıllığına kiralanmasını talep etti.

Diğer taraftan elimde pektemek var diyerek
bu transfere soğuk bakan Şenol Güneş oyuncunun kasetlerini izleyerek
karar vereceğini açıkladı.Şenol Güneşe destek veren A.N.Çebi kimmiş bu Ronaldo ben tanımıyorum dedi.

kaynak:Medya yersen

Çevrimdışı brkntcnr

Ergenlik ve davranışlar bakımından Kerim bence cuk oturuyor.
Teknik konular bakımından Kerimin çok üzerinde ama. Ayrıca hırs olarak da Kerim' den kat kat hırslı ve istekli. Daha 19 yaşında eğer maliyeti yoksa bence alınabilecek bir risk.

Çevrimdışı esguel

Valla uçak bu şuan iniş yapıyor ben anlaşamazlar demiyorum eminim ki anlaşma yakın olduğu için gidildi ama ben anlaşma olduğunu düşünmüyorum şu dakika için psg ilede haberi bolca geçti ama olmadı umarım olumsuz birşey olmaz zaten olumlu olsa sevinçten olumsuz olsa üzüntüden uyku yok bugün o kesin  :)

Valla uçak bu şuan iniş yapıyor ben anlaşamazlar demiyorum eminim ki anlaşma yakın olduğu için gidildi ama ben anlaşma olduğunu düşünmüyorum şu dakika için psg ilede haberi bolca geçti ama olmadı umarım olumsuz birşey olmaz zaten olumlu olsa sevinçten olumsuz olsa üzüntüden uyku yok bugün o kesin  :)

o uçağı boşuna takip ediyon :)

Çevrimdışı brkntcnr

Premier Lig'ten 4-5 veren varsa gitsin bence.
Çok çabuk öldürdük bence Töre' yi ya. Formda bi Gökhan en az 10 eder. Hele şu piyasada kimlere kimlere para ödeniyor. Şubattan beri çalışıyor ben instadan takip ediyorum kalırsa çok iş yapacağını düşünüyorum. Fiziken çok iyi durumda ve dersini de aldı. 

Çevrimdışı cagdas44

Şafak Malatya'da o olay için yakıt ikmaliydi diyor ki uçak şuan Lizbon'a inmek üzere

Çevrimdışı cagdas44

Çok çabuk öldürdük bence Töre' yi ya. Formda bi Gökhan en az 10 eder. Hele şu piyasada kimlere kimlere para ödeniyor. Şubattan beri çalışıyor ben instadan takip ediyorum kalırsa çok iş yapacağını düşünüyorum. Fiziken çok iyi durumda ve dersini de aldı. 

Biz Töre'ye hiç bir şey yapmadık o kendisi yaptı

Çevrimdışı sermet00

Övünç Özdem ve Fırat Günayer  en kolpa Beşiktaş muhabirleri

Çevrimiçi Necmi

Bence kerimden çok daha fazlası var. Sahada hala çocuk gibi olsa da Şenol Hoca' nın elinde bi görmek lazım. Bi de töre giderse yerine koyabilecek daha iyi bi yerli göremiyorum.

çöp hemde gerçek anlamda çöp
dortmunt bile atıyor başından işte psikolojik sorunları var
bir yol olmaz ondan. dortmunt yardımcı hocasından dayak yemiş ötesi varmı
dortmuntun hocasına sallıyor ona takıkmış  adam olamadan melo olmuş

Çevrimdışı Berat

Yapma etme kardeşim nereye 10 ediyor allasen ?

Çevrimdışı Yado

SON DAKİKA!!

Klubunden ayrılmak isteyen RONALDO nun menejeri
Real Madrid yönetimine rest çekerek oyuncusunun
Beşiktaşa bedelsiz 2 yıllığına kiralanmasını talep etti.

Diğer taraftan elimde pektemek var diyerek
bu transfere soğuk bakan Şenol Güneş oyuncunun kasetlerini izleyerek
karar vereceğini açıkladı.Şenol Güneşe destek veren A.N.Çebi kimmiş bu Ronaldo ben tanımıyorum dedi.

kaynak:Medya yersen

@mylife1903 affect :)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı ekrembaser

Hayır övünç bugün ağır ş.çıyo yanlış bilgi uçak İtalya'da yaklaşık bir saat durup hareket etti.

https://www.flightradar24.com/C56X/df3b090

Şimdi Lizbon'a iniyo
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 21:56:58 ekrembaser ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Adam anlaştı bitti diyor dünya bizim taraftar daha gelmez felan diyor  :lol: Bu taraftar baki ibrahim kaç ekrem dağlara layık  :lol:

Sen Söylüyorsun diye inanmıyoruz işte

belki söylemesen oluru olurdu ama işte insan bi karamsarlasıyor..

Çevrimdışı esguel

Şafak Malatya'da o olay için yakıt ikmaliydi diyor ki uçak şuan Lizbon'a inmek üzere
Aynen öyle pepe ile italyada neden görüşülsün farz edelim ki öyle başta lizbona gidilecek denmez italyaya gidilecek denirdi hadi diyelim öyle bu uçak lizbona boş mu geldi öyle olsa italyada kalır yada istanbula dönerdi bende sevinmeyi çok istiyorum ama ortada kesin birşey yok kesinleşince hep beraber seviniriz  :)

tamam o söylüyorsa kesin öyledir :)

Etiketler: