2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926381 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

ne yorumundan bahsediyorsun

İçinde oyun kalitesi, geriden oyun kurma ve Marcelo geçen...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gelmiş mi gelmiş mi?

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Kaça gitti?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12 deniyor ama net bilgi değil

Çevrimiçi Necmi

İçinde oyun kalitesi, geriden oyun kurma ve Marcelo geçen...
hatırlayamadım

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

12 deniyor ama net bilgi değil
Doğruysa ben o Adriano'nun billurları için şarkı yazarım, @tangaz da seslendirir

Çevrimiçi Necmi

Ben hala inanamıyorum pek ya. Heveslenmekte istemiyorum sonra çok hayal kırıklığı oluyor.

Ciddi ciddi geldi şimdi öyle mi ?
her yerden bu bilgi geliyor bitti deniyor

Çevrimdışı brkntcnr

Öyle olacağı belliydi, bonuslarile 10'a tamamlayacağız. Garanti fazla görünmesin, yeter.

Başarı primi şeklinde de olsa iyi olur, veya maç oynama primi şeklinde. 40 maça çıkarsa 1 milyon gibi veya ŞL de gruptan çıkarsak 500 bin vs.

Çevrimdışı brkntcnr

Kadro bu şekil olacak gibi. "?"Kim olacak en önemli kısım o

Çevrimdışı sosyalkartal

Pepenin gelmeme ihtimali var verir imzaladığı sözleşmenin tazminatını gelmez  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı 38life

Pepe transferi 20 temmuza kadar bi sonuca varmaz. Her gün 3 kere Beşiktaşta, 3 kere "Pepe yattı" haberleri çıkar 20 temmuza kadar. Çin kampı dönüşü herşey belli olur.

Çevrimiçi murat

Kadro bu şekil olacak gibi. "?"Kim olacak en önemli kısım o

arkayı böyle sağlama almışken atiba tolgay değişikliği iyi gider birçok maçta.

Çevrimiçi Sinan66

Pepe transferi 20 temmuza kadar bi sonuca varmaz. Her gün 3 kere Beşiktaşta, 3 kere "Pepe yattı" haberleri çıkar 20 temmuza kadar. Çin kampı dönüşü herşey belli olur.

yani illa kanser olacaz :s20:

Çevrimdışı sosyalkartal

evet sıra geldi aboubakara bordo bereliler telsizleri kapatıp operasyondan operasyona gidiyorlar  :icool:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

yani illa kanser olacaz :s20:

Ya beyler forumumu trollüyorsunuz napıyorsunuz ?

Adam gelmiş halen saçma sapan şeyler :)

Çevrimdışı tangaz

Doğruysa ben o Adriano'nun billurları için şarkı yazarım, @tangaz da seslendirir

seslendirmekle yetinmem kalıbını çıkarır heykelleştiririm  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya beyler forumumu trollüyorsunuz napıyorsunuz ?

Adam gelmiş halen saçma sapan şeyler :)
Çok melankolik takılıyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

arkayı böyle sağlama almışken atiba tolgay değişikliği iyi gider birçok maçta.
Valla ben hocanın yerinde olsam neler neler denerim. Kolarov - Pepe - Marceloyla üçlü stoper hattı kurup canerli gökhanlı bi juve 3-5-2 si bile yapılır yeter ki transferler gelsin :D

Çevrimdışı Berat

Çok melankolik takılıyoruz  :D

Bence herkes küçük emrah'a bağlamış gereksiz yere bi acı çekmek istiyorlar :D  :evillol:

Çevrimdışı esguel

Valla herşey güzelde uçak daha inmedi lizbona 10 dk içinde inecek

Valla herşey güzelde uçak daha inmedi lizbona 10 dk içinde inecek

adamlar görüşmüşler bitmiş alooo :D

2+1 anlaşılmış :D  12 milyon € deniyor rakam :)

Çevrimdışı brkntcnr

Gidici tayfa

Şahsen törenin gitmesini tek şartta isterim. İyi bi teklif varsa ve yerine Emre Mor' u getirebileceksek. Çünkü Töre giderse yerine getirilebilecek daha iyi yerli yok.

Çevrimdışı Berat

Şahsen törenin gitmesini tek şartta isterim. İyi bi teklif varsa ve yerine Emre Mor' u getirebileceksek. Çünkü Töre giderse yerine getirilebilecek daha iyi yerli yok.

Emre Mor gözümde Kerim v2

Çevrimdışı brkntcnr

Şahsen törenin gitmesini tek şartta isterim. İyi bi teklif varsa ve yerine Emre Mor' u getirebileceksek. Çünkü Töre giderse yerine getirilebilecek daha iyi yerli yok. Ayrıca Emre hem genç, potansiyelli hem de fenerin kovaladığı oyuncuyu elinden alıp psikolojik olarak da darbe vurmak demek.

Etiketler: