2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926371 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çok çabuk öldürdük bence Töre' yi ya. Formda bi Gökhan en az 10 eder. Hele şu piyasada kimlere kimlere para ödeniyor. Şubattan beri çalışıyor ben instadan takip ediyorum kalırsa çok iş yapacağını düşünüyorum. Fiziken çok iyi durumda ve dersini de aldı. 

bak 19 yaşına geldin seneye askersin büyü biraz.
nerde bela var tutmuş onu koruyorsun  :D meloları çok seviyorsun galiba

Çevrimdışı Berat

Hayır övünç bugün ağır ş.çıyo yanlış bilgi

Çok çabuk gaza geliyor taraftarımız maalesef.

Çevrimdışı 38life

M. Özen: "Uçak indi, telefonlar açıldı. Haydi hayırlısı bekliyoruz"

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle pepe ile italyada neden görüşülsün farz edelim ki öyle başta lizbona gidilecek denmez italyaya gidilecek denirdi hadi diyelim öyle bu uçak lizbona boş mu geldi öyle olsa italyada kalır yada istanbula dönerdi bende sevinmeyi çok istiyorum ama ortada kesin birşey yok kesinleşince hep beraber seviniriz  :)
uçak burdan kalabalık gitti belki bazıları italyada inmiştir.

Çevrimdışı brkntcnr

Yapma etme kardeşim nereye 10 ediyor allasen ?
Geçen yaz kaç isteniyordu gökhan için burada forumda? Şuanki hali için söylemiyorum formda iyi bir Gökhan için söylüyorum.

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA!!

Klubunden ayrılmak isteyen RONALDO nun menejeri
Real Madrid yönetimine rest çekerek oyuncusunun
Beşiktaşa bedelsiz 2 yıllığına kiralanmasını talep etti.

Diğer taraftan elimde pektemek var diyerek
bu transfere soğuk bakan Şenol Güneş oyuncunun kasetlerini izleyerek
karar vereceğini açıkladı.Şenol Güneşe destek veren A.N.Çebi kimmiş bu Ronaldo ben tanımıyorum dedi.

kaynak:Medya yersen

Kasetler VHS mi?

Çevrimdışı cagdas44

tamam o söylüyorsa kesin öyledir :)

Övünç ne kadar doğruysa bu da o kadar doğru

Ayrıca temkinli olmakta fayda var

Çevrimdışı brkntcnr

Biz Töre'ye hiç bir şey yapmadık o kendisi yaptı
Orası ayrı ama sonuçta yaşı daha genç ve telafi edebilir. İstediği sürece yapacak yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

Geçen yaz kaç isteniyordu gökhan için burada forumda? Şuanki hali için söylemiyorum formda iyi bir Gökhan için söylüyorum.

Anladım da, formda olan haline de vermediler. Forumda fiyat biçenleri niye esas alayım dostum ?

Çevrimiçi Necmi

sen forumdakilere ne bakıyorsun madem geçen sene konuşulanları söylüyorsun 5-6 veriyorlarsa hemen satılsın dediğimide düşün o zaman
birileri 100 M derse yüzmü edecek adam 5 M luk oyuncu değil

Çevrimdışı cagdas44

Orası ayrı ama sonuçta yaşı daha genç ve telafi edebilir. İstediği sürece yapacak yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum.

Yeteneği olabilir ama yetenek tek başına yetmez gerekli zihinsel olgunluk yok kendisinde. Benim gözümde dikkat çekmeye çalışan, ergen bir meslek lisesi öğrencisi.

Çevrimdışı esguel

uçak burdan kalabalık gitti belki bazıları italyada inmiştir.
Doğru aslında lizbonda pepe italyada x  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Övünç ne yazmış? Beni engellediği için göremiyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

çöp hemde gerçek anlamda çöp
dortmunt bile atıyor başından işte psikolojik sorunları var
bir yol olmaz ondan. dortmunt yardımcı hocasından dayak yemiş ötesi varmı
dortmuntun hocasına sallıyor ona takıkmış  adam olamadan melo olmuş
Doğrudur abi o senin kendi görüşün saygım sonsuz. Ama Şenol Hoca Volkan Şen "lavuğunu" topçu yaptı taş gibi top oynattı. Emre için de birşeyler yapabileceğini düşünüyorum. Maliyeti yoksa neden denemeyelim? Geçen sene Aras' la ne kaybettik?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın uçağı İtalya'ya indi. Pepe ile İtalya'da görüşülüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

karakter nedir biliyormusun asla değişmez neysen osun
mesela yavruyken enik olan büyüyünce köpek oluyor koyun değil

Çevrimdışı tangaz

övünçün twitter sayfasında pepenin baskı altında topla çıkışı konulu bir video var hayran kalırsınız. yıllık 5 çok dienlere de kapap niteliğinde bir video  :D
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 22:54:08 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı esguel

Beşiktaş'ın uçağı İtalya'ya indi. Pepe ile İtalya'da görüşülüyor. Yazmış

Çevrimiçi Necmi

4 de kalkan uçak italyaya 6 saattemi gitmiş neki bu uçurtmamı :alala:

Çevrimdışı 38life

Bu tweet'ten pepe'nin bittiğini mi anlıyorlar? Enteresan. Ben şahsen Övünç Pepe'nin Beşiktaş formalı fotoğrafını atsa yine de inanmam.

Çevrimdışı ilhan mansız

pepe, kolarov ve forvet işini halletsinler inşallah çok kolay bir şampiyonluk daha kazanacağız,,Beşiktaş yönetimi efsane olma yolunda ilerliyor.

Çevrimdışı brkntcnr

bak 19 yaşına geldin seneye askersin büyü biraz.
nerde bela var tutmuş onu koruyorsun  :D meloları çok seviyorsun galiba
Okuyorum ben abi daha var askerliğe   :D Yapma gözünü seveyim burda en büyük quaresma eleştirenlerdenim meloları sever miyim hiç? Emrenin daha ergen olduğu için atarlı olduğunu düşünüyorum. Menajeri de adam değil zaten. Ben saf yeteneğini beğeniyorum sadece ve geliştirilebileceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 22:07:59 brkntcnr ]

Çevrimdışı El Nino

Tüh ya A Spor Pepe Beşiktaş'ta haber geçti. Bu iş yatmıştır. Gerçi daha Ertem Şener piyasada yok az da olsa ümitleniyor insan  :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

Anladım da, formda olan haline de vermediler. Forumda fiyat biçenleri niye esas alayım dostum ?
Geçen sezon yönetim de Töre için iyi teklifler bekliyordu ki yarım sezon oynadı 2. devre doğru düzgün top oynamadı. Ona rağmen de 6 gol 9 asist yaptı. Gs maçını aldı, fb derbisinde gomeze güzel bi asist yaptı. Büyük maçlarda da oynadı. Sonra west ham a gidicem diye tutturunca saldı. Onda da gördü zaten sonucunu kuyruğunu kıstırdı geldi. Ben sizin aksinize hala iyi bir yetenek ve kanat olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı cagdas44

4 de kalkan uçak italyaya 6 saattemi gitmiş neki bu uçurtmamı :alala:

1 buçuk saat kadar önce yazmış abi ama o sıralarda uçak tekrar havalanarak Lizbon'a uçmaya başlamıştı.

Etiketler: