2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925887 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu anda sol bek eksiğimiz olabilir. :D
Adriano 10 milyon €  ZU China

Kolarov veya Clishy Zu Beşiktaş Beleş :bandit:

Fikret Orman styla
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sosyalkartal

arkadaşlar 5 dakika önce pepe resmi sözleşmeye imza attı 2 yıllık inanmayanlar için birazdan spor programlarına servis edilcek fotoğraflar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Pepe ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Pepe, Çin kampı sonrası Beşiktaş ile çalışmalara başlayacak. (A Bola)

Çevrimdışı Kutay

arkadaşlar 5 dakika önce pepe resmi sözleşmeye imza attı 2 yıllık inanmayanlar için birazdan spor programlarına servis edilcek fotoğraflar
heyecanla bekliyoruz  :halay:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Şu an TR'de tek transfer algoritması; son yada sondan bir önceki kontratını kovalayan istikrarlı underrated veya majör liglerde oynayan ve kariyeri düşüşte olan geçmiş dönemli başarılı oyuncuları transfer etmek üzerine kurulu. Başka çare yok. Bir dolu yanlış başka seçenek bırakmıyor. Çünkü birkaç el yordamı dışında oyuncu geliştirebilen bir organizasyonumuz yok.

Bu algoritmayı genel anlamda yanlış buluyorum. Lakin stoper pozisyonu için -fiziksel ve mental bir problemi yok ise- bu algoritmayı kullanmak bizim ligimiz için daha sağlıklı. Hem seçicilerin kalitesi hem de ligin dinamiklerinden ötürü...
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 23:57:19 atalay ]

Çevrimiçi Sinan66

hayirli olsun  :halay:

adettendir bi pepe videosu izleyelim  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

şu anda sol bek eksiğimiz olabilir. :D
Kaça gitti?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

Birazdan Beşiktaş formasıyla imza masasında izleyeceğiz pepeyi fotoğrafları iyi alın  :icool:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi de şöyle bir şey düştü twitter a. A Bola gazetesinden gazeteciye göre 2 yıllık toplamda 7 milyon € ya anlaşmışız
http://twitter.com/BehraddT/status/881933220169863168
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 21:04:26 brkntcnr ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birazdan Beşiktaş formasıyla imza masasında izleyeceğiz pepeyi fotoğrafları iyi alın  :icool:
Beliyoruz  :bandit: A Bolo'ya göre 2 yıl 7 milyona anlaşmışız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi murat

27 yaşında çok da genç sayılmaz

son zamanlarda 34+ larla ugrasınca 27 genc geldi gözüme.ben ilk yazdığımda 24 -25 yaşında ve daha ucuzdu.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı saricasi

Ben demiştim demek istemiyorum gecen hafta söylemiştim pepe ile ilgili onumuzdeki gunlerde olumsuz haberler cikicak ama sonunda  alcaz diye .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi murat

7 milyonsa çok guzel :)
7 milyonsa türkiye fiyatı seviyelerinde almışız ama onun 3 milyonda imza parası vardır.

Çevrimdışı brkntcnr

son zamanlarda 34+ larla ugrasınca 27 genc geldi gözüme.ben ilk yazdığımda 24 -25 yaşında ve daha ucuzdu.
27 bence en ideal yaş. Ne mental olarak toyluk gençlik kalmış, ne de fizik olarak yorgunluk, zayıflık başlamış. Futbolcu için en güzel yaş 27.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi de şöyle bir şey düştü twitter a. A Bola gazetesinden gazeteciye göre 2 yıllık toplamda 7 milyon € ya anlaşmışız
http://twitter.com/BehraddT/status/881933220169863168
Öyle olacağı belliydi, bonuslarile 10'a tamamlayacağız. Garanti fazla görünmesin, yeter.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Eğer 3.5'a gelirse Fikret Orman'ın elini öpmeye gitmek lazım.
10 yıllık RM efsanesini rakiplerimizin çöpleriyle aynı fiyata oynatmak efsane başarıdır.

Allahım ne olur doğru olsun

Çevrimdışı Yankee

Ben hala inanamıyorum pek ya. Heveslenmekte istemiyorum sonra çok hayal kırıklığı oluyor.

Ciddi ciddi geldi şimdi öyle mi ?

Çevrimdışı 38life

Pepe'nin Beşiktaş'a gelme ihtimali %10. O iş yaş, unutun.   :bandit:

Çevrimiçi Sinan66

7 milyonsa türkiye fiyatı seviyelerinde almışız ama onun 3 milyonda imza parası vardır.

bana kalirsa çok makul. Pepe bize çok sey katacak insaAllah  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Pepe ile ilgili bana cevap olarak yazdığın çok talihsiz olan yorumunu yeni okudum. @Necmi Bu nedir!
ne yorumundan bahsediyorsun

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2017, 21:16:47
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Köpeğe vize çıkmış mı
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sermet00

Bizi yemiyorsun dimi?

Etiketler: