2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926545 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Atınç +ersan da 13 milyon euro. :D ffp ile bir anlaşma yapmak zorunda kaldık bir tane daha yapmak zorunda kalmayalım.beğenilmeyen stoperlerle bile üst üste 2 yıl şampiyon olduk.verilcekse bu para santrafora verilsin.bende bol bol gol izleyip rahat bir şampiyonluk istiyorum.gol atamazsan kazanamazsın.
savunmamızda sağlam olsun hücumumuzda bu sene artık şampiyonluğu cebe koyup öyle yola çıkalım
şampiyonluk geldiğinde bu paralar yüksek değil ama olamayız diye korkumuz varsa o zaman kötü
şampiyon olmak sadece şampiyonluk gelirleri olarak kendini göstermiyor avrupadada bir güç oluruz böyle oyuncularla marka değerimiz artar
buda uzun vadede sponsor olarak bize artı dönüş yapar. 5 sene önce formamıza isim sponsoru bulamıyorduk
toyota ya minnet duymamız gerekiyor. o bizim ilk adımımızdı. şu ana baktığımızda Beşiktaş olarak giydirilmiş uçağımız var
yurt dışı deplasmana gittiğimizde kendi giydirdiğimiz uçaktan çıkıp kendi otobüsümüze biniyoruz yabancı plakalı
eskiden bir takım otobüsümüz bile olmuyordu zorlukla sponsorluk yapıyorduk şimdi bildiğim 3 takım otobüsü var
almadan vermek allaha mahsustur diyeceğim ama oruç namaz gibi bir sürü şey veriyoruz yani vermeden alamazsın sponsorlara
almak için vermekte gerekiyor. yıldız isimler önemli mesela şu adidas anlaşması bitsin yeni anlaşma bence çok iyi olacak

Çevrimiçi murat

Herşeyi geçtim. Pepe'nin transferine karsi olan kişiler bana Real Madrid'in, Bayern Munih'in, Juventus'un, Barcelona'nın, Manu'nun 11'inden bir tane elit stoperi bonservis + 2 senelik maliyeti ile 12 milyon euro'ya getirebiliriz diyebilir mi?

Bu adam yaşı ne olursa olsun, Real Madrid çıkması. Geçen sene 11'de oynuyordu. Kalsaydi belki 11 oynamaya devam edecekti. Ve hala Elit stoper.

Dediğim gibi. Belirttiğim takımların 11'inden Pepe maliyetine stoper getirebiliriz diyen olur ve bunu mantıklı bir sekilde açıklarsa Pepe'ye verilecek paranın fazla olduğunu kabul edeceğim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

john terry (chelsea)  barzagli(jj) jeremi mathieu(barca) juvede oynamış 30 yaşında  martin cacares.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 02:09:57 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

Takım içinde pepe ye verilen ücretin sorun olacağını sanmam.Hani biri deseki pepe 5 alıyor ben biye 1.5 alıyorum?Sen git RM de 10 yıl oyna gel sana 6 verelim dersin. :)
aynen :D
diyecek birinin çıkacağını sanmıyorum

Çevrimdışı onurturan

Herşeyi geçtim. Pepe'nin transferine karsi olan kişiler bana Real Madrid'in, Bayern Munih'in, Juventus'un, Barcelona'nın, Manu'nun 11'inden bir tane elit stoperi bonservis + 2 senelik maliyeti ile 12 milyon euro'ya getirebiliriz diyebilir mi?

Bu adam yaşı ne olursa olsun, Real Madrid çıkması. Geçen sene 11'de oynuyordu. Kalsaydi belki 11 oynamaya devam edecekti. Ve hala Elit stoper.

Dediğim gibi. Belirttiğim takımların 11'inden Pepe maliyetine stoper getirebiliriz diyen olur ve bunu mantıklı bir sekilde açıklarsa Pepe'ye verilecek paranın fazla olduğunu kabul edeceğim.

Abi ben sana katiliyorum oncelikle kesin alinmali pepe ne yapsin etsin alsin baskan diyorum..
Ama o atkadaslar da sey demek istiyolar 500 milyarlik araba 198 milyara düşmüş kampanyayla kupon araba resmen ama ben emekli maasimla diyor nasil bu firsati degerlendirecem ?

Çevrimiçi murat

Abi ben sana katiliyorum oncelikle kesin alinmali pepe ne yapsin etsin alsin baskan diyorum..
Ama o atkadaslar da sey demek istiyolar 500 milyarlik araba 198 milyara düşmüş kampanyayla kupon araba resmen ama ben emekli maasimla diyor nasil bu firsati degerlendirecem ?
:money: :steamed: :ok:

Çevrimiçi Necmi

futbolcunun geçmisine para verilmez.öyle olsa real bırakmaz veya barca atlar.psg bile kendivşartlarında anlaşma zemini arıyor.34 yaşına gelmiş oyuncunun fiyatı genellikle düşer.şu an pepenin ederi avrupada bu para değil türkiye ederi bu çin ederi iki katı.pepenin gs fb fiyatı 5 eder bizim maksimum ederi olsun olsun 3.5  .senin sag açık sol açık ve 10 numaranın toplam maaşını 1 stopere vermen biraz absürt kaçar.benim sorun etmem çok bişey farkettirmezde takım içinde sorun olursa.
sorun olmaz murat abouya verdiğin sorun olur ama pepe sorun olmaz.
gelirde yatarsa sorun olur ama bu seviyede oyuncunun yatacağını sanmıyorum
bir benzema bir diago costa getirip 6-7 maaş verirsen buda sorun olmaz.
Aslında akıllı futbolcu onların takımda varlığının kendisi içinde büyük önem taşıyan bir şey
olacağını bilir.
önemli olan bu paraları vermek değil o eşiği doğru atlayabilmek bu maaşı verip birde 10 M
bonservis verseler o zaman bende hop ne oluyor derim. bir oyuncunun PSG den dönüp
Beşiktaşla anlaşması o kadar önemli olurki bundan sonraki transferler için. Böyle transferler
geldikçe işte pisi pisine sevillaya oyuncu kaptırmazsın ondan sonra. Ben bu konularda
yönetime güveniyorum 40 tilki dolanıyordur kafalarında uzun vadede bir çok şeyin hesabını yapmadan hiç bir oyuncuya
böyle paralar vermezler. bir taraftan verirken başka bir taraftan telafisini hesaplıyorlardır.
günü yaşamıyorlar attıkları adımlar ve sonuçlar bunun böyle olmadığını gösteriyor.

Çevrimiçi Necmi

john terry (chelsea)  barzagli(jj) jeremi mathieu(barca) juvede oynamış 30 yaşında  martin cacares.
bunların hiç biri pepe değil ama juvede real değil :D
bilirsin juve avrupada tuttuğum ikinci takımdır. çok kan kaybetti daha eski gücüne
ulaşamadı. real ve juve aynı oyuncuyu istesin real alır bu kadar basit.

Çevrimiçi Necmi

:poster_spam: denetçiler göreve :bandit:

valla skorboartta 4-0 yazmadığı sürece ben hiç bir Beşiktaş maçını huzurlu seyretmem
beni bilen bilir :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Kredi çekerek alabilir mesela..
Çekeceğin kredinin faiziine taksitine falan bakarsın gözün yiyorsa o arabada sana lazımsa çeker krediyi alırsın.
  Tabi bide banka boyutu var.Banka da senin gelirine giderine bakar.Sende o krediyi ödeyecek göz yoksa vermez parayı.
  Yani o arabayı almışsan  ödeyebileceğin için almışsındır.
  Bide şöyle tipler vardır: Basar senetlere imzayı,babasının tarlasını falan ipotek eder öyle alır...Şükür ki kulübün başında artık öyle bir tip yok.

Çevrimdışı tangaz

Senelik 4 yapar bunuda free olduğu icin imza parası kılıfına sokarsın. geçiş dönemi transferi.alım satım davası olmasa böyle paralara çıkmazdı başkan.mecburiyet transferi.vidayı ikna etmiş olsalardı devre arasına kadar idare ederdi başkan. :tabe:

çıkardı seneye daha da fazlasına çıkacağını göreceksin seviye yükseltmek zorundayız her sene o da daha pahalı oyuncularla mümkün
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

sorun olmaz murat abouya verdiğin sorun olur ama pepe sorun olmaz.
gelirde yatarsa sorun olur ama bu seviyede oyuncunun yatacağını sanmıyorum
bir benzema bir diago costa getirip 6-7 maaş verirsen buda sorun olmaz.
Aslında akıllı futbolcu onların takımda varlığının kendisi içinde büyük önem taşıyan bir şey
olacağını bilir.
önemli olan bu paraları vermek değil o eşiği doğru atlayabilmek bu maaşı verip birde 10 M
bonservis verseler o zaman bende hop ne oluyor derim. bir oyuncunun PSG den dönüp
Beşiktaşla anlaşması o kadar önemli olurki bundan sonraki transferler için. Böyle transferler
geldikçe işte pisi pisine sevillaya oyuncu kaptırmazsın ondan sonra. Ben bu konularda
yönetime güveniyorum 40 tilki dolanıyordur kafalarında uzun vadede bir çok şeyin hesabını yapmadan hiç bir oyuncuya
böyle paralar vermezler. bir taraftan verirken başka bir taraftan telafisini hesaplıyorlardır.
günü yaşamıyorlar attıkları adımlar ve sonuçlar bunun böyle olmadığını gösteriyor.
gelirse borçlar neden düşmüyor diye dert etmemek lazım.gelirin giderini karşılıyorsa ve rakiplere son darbeyi
indirmeni sağlayacaksa kısa vadede alınabilecek bir risk olabilir ama Türkiye şartlarını düşünürsek bana yinede akıllı gelmiyor.
aslında çokta aklımızda olan birşey değil.bizim hayal ettiğimiz pepeyi 20 li yaşların başında bulmak veya altyapıdan yetiştirmek
ama şartlar buna zorluyor. başkanda tek eksik görüğüm yada henüz gerçekleştiremediği olayın altyapı ve doğru scaut
yapılanması olduğunu düşünüyorum.takımımda pepeyi görmeyş istuorum ama mızrakta kınına sığsın.

Çevrimdışı tangaz

bunların hiç biri pepe değil ama juvede real değil :D
bilirsin juve avrupada tuttuğum ikinci takımdır. çok kan kaybetti daha eski gücüne
ulaşamadı. real ve juve aynı oyuncuyu istesin real alır bu kadar basit.

ben bu sene juveyi bırakıyorum deplasman formalarını gördüm ve benim için juve tarih oldu, fener formasından daha güzel fener forması yapmışlar  :bawling:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 02:31:14 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Kredi çekerek alabilir mesela..
Çekeceğin kredinin faiziine taksitine falan bakarsın gözün yiyorsa o arabada sana lazımsa çeker krediyi alırsın.
  Tabi bide banka boyutu var.Banka da senin gelirine giderine bakar.Sende o krediyi ödeyecek göz yoksa vermez parayı.
  Yani o arabayı almışsan  ödeyebileceğin için almışsındır.
  Bide şöyle tipler vardır: Basar senetlere imzayı,babasının tarlasını falan ipotek eder öyle alır...Şükür ki kulübün başında artık öyle bir tip yok.
bankalar batık vermedikçe ödeme güçlüğü çeken,asgariden ödeyen ve hatta bazen hiç ödeyemeyecek duruma düşenlerdende ticari olarak hoşlanır.karşılığınd teminat ipotek vs alarak girerler bu işe.futbol kulüplerine verilen kredilerde birz bu şekilde.çok sağlam bir finansal yapısı olmasada yüksek karlılıkla borç vermekten hoşlanırlar. bir şekilde ödenir.

Çevrimdışı murat baltacı

Stoperde yıllardır gelip giden, ucuz, veya ucuz değil ama vasat, elit olmayan 2. sınıf hatta 3.sınıf adamlara o kadar alışmışız ki elit bir stopere verilebilecek ücreti unutmuşuz.

Biri yazmıştı geçen gün tam hatırlamıyorum yalan olmasın ama ya son 10 sene yada fikret başkan döneminde kaç stoper alınmış diye. Rakam 12 veya 13, bonservis 16 milyon euro civarındaydı.

Ben bundan cok sıkıldım. Ben her sene stoper beklemekten çok sıkıldım. Bıktım. Yıldım. Bir kez olsun fiyat düşünmek istemiyorum. Bir kez olsun elit bir stoper izlemek istiyorum. Iki sene de olsa rahat rahat savunma izlemek istiyorum. Yeter.

Pepe kaldırır. 3 de kaldırır  4 de kaldırır.

Boşuna tartışıyoruz gelen adam pepe iki sene net ligin en iyi stoperi olur takıma büyük güç katar rakiplere korku salar. skrtel kajer gibi adamların 4 milyon senelik aldığı yerde pepe dörtte kaldırır beşte senelerdir kajerin performansı konuşuluyo hiç aldığı maaş konuşulmuyo bide bonservis verdiler. pepe iki sene performans sergilesin maaşını konuşacak adam kalmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

gelirse borçlar neden düşmüyor diye dert etmemek lazım.gelirin giderini karşılıyorsa ve rakiplere son darbeyi
indirmeni sağlayacaksa kısa vadede alınabilecek bir risk olabilir ama Türkiye şartlarını düşünürsek bana yinede akıllı gelmiyor.
aslında çokta aklımızda olan birşey değil.bizim hayal ettiğimiz pepeyi 20 li yaşların başında bulmak veya altyapıdan yetiştirmek
ama şartlar buna zorluyor. başkanda tek eksik görüğüm yada henüz gerçekleştiremediği olayın altyapı ve doğru scaut
yapılanması olduğunu düşünüyorum.takımımda pepeyi görmeyş istuorum ama mızrakta kınına sığsın.
senin dediğin ütopya şimdilik bu mali yapıda öyle genç oyuncu yakalayamazsın şu anda yapılacak en gerçekci
adım rakiplerini diskalifiye edip tek takım olma yoluna gitmek futbol pastasını tek başına götürmemiz lazım
oyunculardan senede 10 M maaş indirimi sağlayarak bu borçları bitiremeyiz bu düşülen en büyük
hata oluyor hep ticarette borçlanarak büyüm denen bir olgu var yada krizden harcayarak çıkmak gibi
mevcut halinle borçlarını ödeyemiyorsan küçülerek gelirlerinide küçülteceğin için hiç ödeyemezsin
borç ödemenin en önemli kıstası büyüyebilmektir. işin handikapı büyümek isterken kıç üstü oturmamak
bunu belli bir kriterde yapabilmek biz 3 senedir bu yolu tuttuk büyüyoruz ve bunu sağlam şekilde yere basarak yapıyoruz
3 senedir gelirlerimiz sürekli artıyor tabi giderlerimizde sürekli artıyor burdaki esas soru ikisinin hangi oranda
olduğu normal sağlıklı yapı borcunu %10 arttırırken gelirini %20 arttırmak oluyor bunu yapabiliyorsan işte
o zaman ödeyemediğin borcu ödeyebilecek duruma geliyorsun biz 3 senedir bunu yapıyoruz evet borcumuz
arttı ama ödenemez durumdan ödenebilir duruma geldi bir süre sonrada düşüş trendine girecektir bu çizgi korunursa
bu borç 3 yılda bitmez belki on yılda biter belki onbeş dediğim gibi ödenebilir konumda olduğu sürece sıkıntı değil
bunun yoluda sürekli gelir gelir elde etmenin yoluda sürekli kazanmaktan geçiyor. 10 harcar 20 kazanırsın 10 gelir olur
20 harcar 40 kazanırsın 20 gelirin olur. borçlanarak büyüme bu oluyor işte

Çevrimdışı Zafer55

bankalar batık vermedikçe ödeme güçlüğü çeken,asgariden ödeyen ve hatta bazen hiç ödeyemeyecek duruma düşenlerdende ticari olarak hoşlanır.karşılığınd teminat ipotek vs alarak girerler bu işe.futbol kulüplerine verilen kredilerde birz bu şekilde.çok sağlam bir finansal yapısı olmasada yüksek karlılıkla borç vermekten hoşlanırlar. bir şekilde ödenir.
Verdiğim örnekte hesabını bilen banka müşterisi Başkan,Onu denetleyen bankada uefa(ffp) oluyor.Yani bir hesap yapan kurum  birde onu  denetleyen kurum var.Hani hesabını kitapını yapmıştır bizimkiler endişeye mahal yok anlamında verdim örneği(endşenize saygı duyuyorum bu arada)..
 Yoksa bankaların ne kadar zalım olduğunu biliyorum  :)

Çevrimiçi Necmi

ben bu sene juveyi bırakıyorum deplasman formalarını gördüm ve benim için juve tarih oldu, fener formasından daha güzel fener forması yapmışlar  :bawling:
baktım fener sarısı değil ama kesinlikle fener formasından iyi
fenerinki civciv sarısı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu juveje bir haller oldu, ilk önce güzelim logoyu degistirdiler, simdide igrenc deplasman formalari
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı onurturan

Harbiden o ne bicim logo öyle yaa .. Arcelik de zamaninda guzelim logosunu eğri plaka resmiyle degistirmisti ayni bu da onun laciverti olmus igrenc .. forma cakma forma gibi durii..
Bizim beyaz formalar nasil olcak acaba yauff :duman:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

@MURAT in nasil dusundugunu anliyorum. Bende Pepe transferine karsi degilim, gelisi heyecanlandiriyor ama ayni zamanda oteki futbolcularin maas farkindan dolayi ilerde huzursuzluk cikarmasindan endiseleniyorum.

Benim Pepe'den bekledigim en onemli sey sahada takimi sahiplenmesi. Mesela futbolcular arasinda elektiriklenme oldugunda, yada hakemin bizi dogradigi zamanlarda Pepe'yi aksiyonun icinde gormek istiyorum. Umarim elini beline atip uzaktan olan biteni izlemez.

Bu adamda senelerin Real Madrid tecrubesi, buyuk mac tecrubesi var. Dogal olarak sahadaki varligiyla macin gidisatini degistirebilecek bir futbolcu. Ama takimi sahiplenirse Guti gibi.

Edit: Belki Q7'nin da kulagini ceker arada sirada  :lol:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bence Besiktas Lens konusunda ölu taklidi yapiyor. Fikret Orman ilgilendigimizi soylemisti. Lens'te istiyor gelmeyi (CL ve dolu stadyum). Santrafor eksigi varken satin alamayacagimiz asikar.  (Fener'de satin alamaz)

Senol hoca bu kamp doneminde de Aras olmaz diye rapor verirse, Lens'i kiralamak icin ugrasicak Fikret Orman.

Tabi O zamana kadar Sunderland satmazsa adami.

En kotu ihtimal Fener'e gitmesin diye umuyorum. Fener fahis fiyatlara yeni kanat alip Van der Wiel etkisi yapsin onlara.  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 07:54:51 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı mylife1903

Real cikmasi, kiev ilk11 oyuncusundan iyidir bunu tartismaya gerek yok. Elimizde adriyano ornegi var.
kiev derken bizim seviyemiz ve az ustumuzden bahsediyorum.
Yuve cikmasi lorente mesela bizde iyi oynar gibi bir onermeye getirebilir konuyu.
Bu adamlar isin (Küfür Yasak)₁₂ dogru secimler yapiyorlar bazen oyuncuda ariza cikiyor, gonderiyorlar ama bos adama da para vermiyorlar.

Mesela bizim tore bu sekilde. Bir turlu sicrayamadi cocuk. Alamanlar mesela en ust seviyeyi bize birakmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

savunmamızda sağlam olsun hücumumuzda bu sene artık şampiyonluğu cebe koyup öyle yola çıkalım
şampiyonluk geldiğinde bu paralar yüksek değil ama olamayız diye korkumuz varsa o zaman kötü
şampiyon olmak sadece şampiyonluk gelirleri olarak kendini göstermiyor avrupadada bir güç oluruz böyle oyuncularla marka değerimiz artar
buda uzun vadede sponsor olarak bize artı dönüş yapar. 5 sene önce formamıza isim sponsoru bulamıyorduk
toyota ya minnet duymamız gerekiyor. o bizim ilk adımımızdı. şu ana baktığımızda Beşiktaş olarak giydirilmiş uçağımız var
yurt dışı deplasmana gittiğimizde kendi giydirdiğimiz uçaktan çıkıp kendi otobüsümüze biniyoruz yabancı plakalı
eskiden bir takım otobüsümüz bile olmuyordu zorlukla sponsorluk yapıyorduk şimdi bildiğim 3 takım otobüsü var
almadan vermek allaha mahsustur diyeceğim ama oruç namaz gibi bir sürü şey veriyoruz yani vermeden alamazsın sponsorlara
almak için vermekte gerekiyor. yıldız isimler önemli mesela şu adidas anlaşması bitsin yeni anlaşma bence çok iyi olacak
Abi 3 otobus biraz fazla lukus degi mi? Maasini kim oduyor bu soforlerin, bir suru para saciyorlar, fikret orman istifa

Çevrimdışı arda

Inşallah abi, bunun için önümüzdeki iki sezon çok önemli, anlaşma 2019'da bitiyor. Şu iki sezonu da anlımızın akıyla geçersek baya değişik şeyler olabilir.

2009-2014 için senelik 3M USD
2014-2019 için senelik 5M USD; tabi o zamanalr Kartalyuvası sayısı yarı yarıya dan az, Avrupa'da satış yok, Mabed daha açılmamış
2019-2024 için senelik 9M-10M USD gibi bir rakam bekliyorum NKA'da (Domestik Başarı) yok olurda Avrupa'da da başarı gelirse KDV almazsak, eski müşterimizsiniz, o da güzel hatrınıza, loyalty bonuslarla birliktee.. yuvarlak olarak 15M felan daha da inemeyiz yani zararına bırakıyoruz :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: