2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927651 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Mitrovic ortama ayak uydurmuşa benziyor :)

Boiko  :bawling:

Çevrimdışı brkntcnr

Töre formayı alacak inşallah ve yine gitmeden önceki 20 milyon istediğimiz Töre olacak. İngiltereye gitti gördü zaten hatasını. Şubat' tan beri gün sayıyor adam her gün çalıştı neredeyse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün utku yuvakuranda kadrodaydı kiralık sözleşmesini mi uzattık  :alala:

Ayrıca merak ettiğim gomez'den gelen 550 bin €'yu transferde kullanabiliyormuyuz  :alala:

Eğer kullanamıyorsak 1.5 milyon € açıktayız şuan 1.5 milyon € luk oyuncu satmamız gerekiyor daha.

Edit : (Utku yuvakuran arkada)

Takımı amatör kümeye düştüğü için serbest kalmış olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün utku yuvakuranda kadrodaydı kiralık sözleşmesini mi uzattık  :alala:

Ayrıca merak ettiğim gomez'den gelen 550 bin €'yu transferde kullanabiliyormuyuz  :alala:

Eğer kullanamıyorsak 1.5 milyon € açıktayız şuan 1.5 milyon € luk oyuncu satmamız gerekiyor daha.

Edit : (Utku yuvakuran arkada)

O 550 bin euro geçen sene geldi, bu sezona sayılmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Demba Ba'nın durumu nedir?

Muhabirler seneye bizle olmayacak diyorlar, ama ne bir sebep söyleyen var, ne de son durumundan bahseden.

O 550 bin euro geçen sene geldi, bu sezona sayılmaz

bu sezon geldi bilerek bıraktı bence yönetim.

Geçen sene o yüzden almadık tahminimce bu parayı.Bu sene açıkladık gomez'den 550 bin € aldığımıza KAP'a hatta daha yeni oldu bu olay.

Çevrimdışı sosyalkartal

Herkes psg derken Pepe Beşiktaşın oyuncudur dedik  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı kyiv

Sezonun daha ilk idmanı futbolcuların durumunu bilmiyoruz ama bu senenin transferi Gökhan Töre olacak. Çoğu kimse Gökhandan umutlu değil ben de tersine bu sene bizdeki en verimli senesi olacağını iddaa ediyorum.İngiltereden Beşiktaşın değerini anlamış olarak geri dönen ve eskisi gibi göçebe sahalarda değil arkasında Vodafone Parktaki seyirci gücünü de alacak Gökhan Törenin bu ligin en çabuk dikine mesafe katetme yeteneğiyle birlikte iç sahadaki maçlarda rakipleri domine edeceğini düşünüyorum. Gökhan Töre ya iyi oynayacak ya da iyi oynayacak aksi takdirde kaybeden Beşiktaş değil kendi olacak.

Bu arada fikstür ne zaman çekilecek?

Çevrimdışı doganay

Pepe nin gelmiyecegi tamamen percinlesmis oldu. Birkac mesaj yukarda aciklanmis  :D

Çevrimdışı Kuntz

Pepe nin gelmiyecegi tamamen percinlesmis oldu. Birkac mesaj yukarda aciklanmis  :D

O hiç belli olmaz bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor. Arkadaş henüz hiç doğruyu gösteremedi. Demek ki, ihtimal var  :evillol:

Sırp basınına göre Beşiktaş, Manchester City forması giyen Alexander Kolarov'la 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

Çevrimdışı tangaz

ben ahmet bulutun açıkladıgı günden beri pepe işine bitti gözüyle bakıyordum zaten. ismi geçen diğer seçenekler benim nazarımda marcelonun gitmesi durumunda pepenin partneri olabilecek oyunculard. rami pepe ikilisi müthiş olurdu ama herikisinde de marcelonun devamlılığı yok sezon içinde sakatlıklardan 3-10 maç kaçırma olasılıkları var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

Sırp basınına göre Beşiktaş, Manchester City forması giyen Alexander Kolarov'la 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

Sırp basını doğru söylüyorsa Adriano Çine iyi paraya gitmiş demektir beklemek lazım.

Çevrimdışı Savaş

Kolarov olayı nedir ya? Her sene alıyoruz bu adamı.

Adriano haberleri doğru mu acaba? Gitmesini istemem ama 10 ve üzeri bir rakama da teşekkür edip uğurlarım.

Eğer ki Adriano yerine de Kolarov düşünülüyorsa kimsenin gözü arkada kalmasın. Yerini gayet doldurur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Kolarov olayı nedir ya? Her sene alıyoruz bu adamı.

Adriano haberleri doğru mu acaba? Gitmesini istemem ama 10 ve üzeri bir rakama da teşekkür edip uğurlarım.

Eğer ki Adriano yerine de Kolarov düşünülüyorsa kimsenin gözü arkada kalmasın. Yerini gayet doldurur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolarov yerini doldurur artı ciddi transfer imkanı doğar. Ben şahsen bu ihtimale sevinirim.

Çevrimdışı 38life

O hiç belli olmaz bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor. Arkadaş henüz hiç doğruyu gösteremedi. Demek ki, ihtimal var  :evillol:
Bozuk saat günde iki kere doğruyu gösterir ama ayarsız saat hiç doğruyu göstermez.

Çevrimdışı Kuntz

Bozuk saat günde iki kere doğruyu gösterir ama ayarsız saat hiç doğruyu göstermez.

Bu adamda eninde sonunda bir transferi bilecek hazırlansanız iyi olur. Zaten bir kere tuttursun artık, yazık ben bile üzülüyorum haline  :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Biri Adriano antremanda yok diyordu bu konuyla ilgisi olabilir mi ? 8+ her teklife Kolarov gelecekse bende varım elimizi çok rahatlatır 8-10M€. Tabi kolarova gidip 5-6 verceksek bir anlamı kalmaz orası ayrı.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu sene sonunda kirmizi yazidan kurtulucaz beyaz formada galiba Siyah daha guzel duracak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Yarın saat 3de Portekiz'in 3.cülük maçı var. Akşam Pepe dinlenir pazartesi günü son görüşme gerçekleşir. Pazartesi akşamı buralar yangın yerine döner. Ya eşyalarını toplamak için bir kaç gün istedigi haberi gelir ya da "Rota Badstuber'e çevrildi" haberi... Başkan bu kez paraya acıma be!

Çevrimdışı alimm

geçen sene kolarov için ne nöbetler tutmuştukk... bugün düşen kolarov haberleri acaba pepe'nin olmaması durumunda alternatif olacak ismi mi gösteriyor, yoksa çinli abilerimizin adri için yaptıkları bol sıfırlı tekliflerinin ışığında sol bekte kaliteyi düşürmeme gayreti mi...??
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Türkay

Hayalim şu aslında (Hepsinin formda olduğunu düşünerek tabi)

Cenk

Caner Talisca Töre

Tolgay Ozi

Adriano Pepe Marcelo Gökhan

Fabri
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: