gelirse borçlar neden düşmüyor diye dert etmemek lazım.gelirin giderini karşılıyorsa ve rakiplere son darbeyi
indirmeni sağlayacaksa kısa vadede alınabilecek bir risk olabilir ama Türkiye şartlarını düşünürsek bana yinede akıllı gelmiyor.
aslında çokta aklımızda olan birşey değil.bizim hayal ettiğimiz pepeyi 20 li yaşların başında bulmak veya altyapıdan yetiştirmek
ama şartlar buna zorluyor. başkanda tek eksik görüğüm yada henüz gerçekleştiremediği olayın altyapı ve doğru scaut
yapılanması olduğunu düşünüyorum.takımımda pepeyi görmeyş istuorum ama mızrakta kınına sığsın.
senin dediğin ütopya şimdilik bu mali yapıda öyle genç oyuncu yakalayamazsın şu anda yapılacak en gerçekci
adım rakiplerini diskalifiye edip tek takım olma yoluna gitmek futbol pastasını tek başına götürmemiz lazım
oyunculardan senede 10 M maaş indirimi sağlayarak bu borçları bitiremeyiz bu düşülen en büyük
hata oluyor hep ticarette borçlanarak büyüm denen bir olgu var yada krizden harcayarak çıkmak gibi
mevcut halinle borçlarını ödeyemiyorsan küçülerek gelirlerinide küçülteceğin için hiç ödeyemezsin
borç ödemenin en önemli kıstası büyüyebilmektir. işin handikapı büyümek isterken kıç üstü oturmamak
bunu belli bir kriterde yapabilmek biz 3 senedir bu yolu tuttuk büyüyoruz ve bunu sağlam şekilde yere basarak yapıyoruz
3 senedir gelirlerimiz sürekli artıyor tabi giderlerimizde sürekli artıyor burdaki esas soru ikisinin hangi oranda
olduğu normal sağlıklı yapı borcunu %10 arttırırken gelirini %20 arttırmak oluyor bunu yapabiliyorsan işte
o zaman ödeyemediğin borcu ödeyebilecek duruma geliyorsun biz 3 senedir bunu yapıyoruz evet borcumuz
arttı ama ödenemez durumdan ödenebilir duruma geldi bir süre sonrada düşüş trendine girecektir bu çizgi korunursa
bu borç 3 yılda bitmez belki on yılda biter belki onbeş dediğim gibi ödenebilir konumda olduğu sürece sıkıntı değil
bunun yoluda sürekli gelir gelir elde etmenin yoluda sürekli kazanmaktan geçiyor. 10 harcar 20 kazanırsın 10 gelir olur
20 harcar 40 kazanırsın 20 gelirin olur. borçlanarak büyüme bu oluyor işte