2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926833 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA!!!

Fikret Orman, hastane parası ödememek için Pepe'nin sağlık raporlarını PSG kulübünden talep etti.

:money: :money: :money:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Töre harbiden askerden gelmiş efect
insallah ben evlenecem diye tutturmaz

Çevrimiçi Necmi

konfederasyon cup izledik heyecanlandırdığı tek kişi hocasıydı öfke heyecan hezeyan stres ve hiddet doluydu hocası, kaçan gollerden sonra...

savunma dediğim gibi huzur verici olmalı konu heyecansa serdar pedro necip mottadan oluşan geri dörtlü beni çooook heyecanlandırırdı  :lol:
:D

Çevrimiçi Necmi

SON DAKİKA!!!

Fikret Orman, hastane parası ödememek için Pepe'nin sağlık raporlarını PSG kulübünden talep etti.

mümkün :bandit:

Çevrimiçi murat

Maaş skalamıza göre iyi bir stoper için limit 1.5 milyonu geçmemeli ama bu isim pepe olursa ve bonservissiz olduğunu düşünürsek 3 milyonu kaldırır.fazlası bir stoper için bizim bütçemizdeki takıma lüks olur.biraz denize düşen yılana sarılır durumundayız. Bonservissiz bir ronaldo gelse ver 12-13 milyonu her türlü geri dönüşü olur ama altı üstü stoper senelik 5 milyon filan çok para.bu para gsnin transfer anlayışıyla örtüşür.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 01:04:16 MURAT ]

Çevrimdışı onurturan

SON DAKİKA!!!

:zuhaha:

Çevrimiçi Necmi

Maaş skalamıza göre iyi bir stoper için limit 1.5 milyonu geçmemeli ama bu isim pepe olursa ve bonservissiz olduğunu düşünürsek 3 milyonu kaldırır.fazlası bir stoper için bizim bütçemizdeki takıma lüks olur.biraz denize düşen yılana sarılır durumundayız. Bonservissiz bir ronaldo gelse ver 12-13 milyonu her türlü geri dönüşü olur ama altı üstü stoper senelik 5 milyon filan çok para.bu para gsnin transfer anlayışıyla örtüşür.
pepe bu takımda fark yaratır. gerçekten vida bonservissiz alma hamlesi varsa ona verilecek
bonserviz parasına pepe alınması karlı bir yatırım olur. Karamanda böyle düşünüyor :D
ilk defa Beşiktaşa sallamadan program yapıyor :evillol:
şaka bir yanada adriano ile yada giderse yerine gelecek bir kolarov ile adri pepe marcelo GG hattı
avrupanın en iyi savunma hatlarından biri olur. Biz geçen senede kutuya pek rakip sokmuyorduk
ama bu sene böyle bir hatla rakiplerin bırak gol atmayı kutuya girmeyi bile başarı sayacakları
bir durum olur.
en zayıf bölgemiz orta saha olacak orası çok yumuşak kalıyor. direk oyuncular içinde bir tolgayda kısmi sertlik var
ozi atiba talisca mübarekler pamuk şeker kıvamındalar. neyse pepe bunu biraz dengeler :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe kalitesinde bir adami bonservis ile kac paraya alabilirsin?

Zaten bu meblağlar bonservisi elinde olan adamlara veriliyor. 1,5 a amca titi yi alırsın oda bize çok birşey katmaz.

Pepe yi almışsın istemem diyorsun. Insallah olur bize güç katar, direnç katar, fabri dahil tüm takımın performansını arttırır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

3 milyon maaş x 2 sene kontrat + 2 mio imza parası makul pepe ismi için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Pepe kalitesinde bir adami bonservis ile kac paraya alabilirsin?

Zaten bu meblağlar bonservisi elinde olan adamlara veriliyor. 1,5 a amca titi yi alırsın oda bize çok birşey katmaz.

Pepe yi almışsın istemem diyorsun. Insallah olur bize güç katar, direnç katar, fabri dahil tüm takımın performansını arttırır.

İstemem demiyorum stoper için 5 milyon çok para diyorum.17 gol 6 asist yapmış adam 1.6 alıyorsa stopere 5 fazla.

Çevrimiçi Samet Demir

Fabri
Adriano-pepe-rami-gg
Atiba-oguzhan
Q7-talisca-töre
Abubakar

Ginler gitsin kiralık biri gelsin..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Stoperde yıllardır gelip giden, ucuz, veya ucuz değil ama vasat, elit olmayan 2. sınıf hatta 3.sınıf adamlara o kadar alışmışız ki elit bir stopere verilebilecek ücreti unutmuşuz.

Biri yazmıştı geçen gün tam hatırlamıyorum yalan olmasın ama ya son 10 sene yada fikret başkan döneminde kaç stoper alınmış diye. Rakam 12 veya 13, bonservis 16 milyon euro civarındaydı.

Ben bundan cok sıkıldım. Ben her sene stoper beklemekten çok sıkıldım. Bıktım. Yıldım. Bir kez olsun fiyat düşünmek istemiyorum. Bir kez olsun elit bir stoper izlemek istiyorum. Iki sene de olsa rahat rahat savunma izlemek istiyorum. Yeter.

Pepe kaldırır. 3 de kaldırır  4 de kaldırır.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

İstemem demiyorum stoper için 5 milyon çok para diyorum.17 gol 6 asist yapmış adam 1.6 alıyorsa stopere 5 fazla.
O iki adamı karşılaştırırken cv ye bak istersen,

Ffp var ayrıca..

Çevrimiçi murat

3 milyon maaş x 2 sene kontrat + 2 mio imza parası makul pepe ismi için.
Senelik 4 yapar bunuda free olduğu icin imza parası kılıfına sokarsın. geçiş dönemi transferi.alım satım davası olmasa böyle paralara çıkmazdı başkan.mecburiyet transferi.vidayı ikna etmiş olsalardı devre arasına kadar idare ederdi başkan. :tabe:

Çevrimiçi Necmi

aslında şöyle düşünmek lazım pepe gibi bir oyuncuyu bu yaşta bile almak için minimum 10 M € bonservis ödemen gerekiyor.
3 M altına maaş veremezsin 2 sene sana gelişi 16 M olur. Tabi bu paraya sana uyan daha hesaplı genç bir stoperde alabilirsin ama
biz bonservis ödeyemeyince bu maliyet kabul edilir oluyor.
Birde gs nin maicona ödediğine bakınca pepe için bu para daha kabul edilir oluyor adamların verdiği paranın daha azına
dünyanın en iyi 5 stoperinden birini oynatacaksın.
Birde işin psikolojik tarafı tek bir transferle rakiplerinin bütün transferlerini çöpe atıyorsun birde yahşi bir santrafor gelirse
sırtımızı dayar izleriz maçları diyeceğimde sahada Beşiktaş varken bu mümkün olmaz :bandit:

Çevrimiçi murat

Stoperde yıllardır gelip giden, ucuz, veya ucuz değil ama vasat, elit olmayan 2. sınıf hatta 3.sınıf adamlara o kadar alışmışız ki elit bir stopere verilebilecek ücreti unutmuşuz.

Biri yazmıştı geçen gün tam hatırlamıyorum yalan olmasın ama ya son 10 sene yada fikret başkan döneminde kaç stoper alınmış diye. Rakam 12 veya 13, bonservis 16 milyon euro civarındaydı.

Ben bundan cok sıkıldım. Ben her sene stoper beklemekten çok sıkıldım. Bıktım. Yıldım. Bir kez olsun fiyat düşünmek istemiyorum. Bir kez olsun elit bir stoper izlemek istiyorum. Iki sene de olsa rahat rahat savunma izlemek istiyorum. Yeter.

Pepe kaldırır. 3 de kaldırır  4 de kaldırır.

Atınç +ersan da 13 milyon euro. :D ffp ile bir anlaşma yapmak zorunda kaldık bir tane daha yapmak zorunda kalmayalım.beğenilmeyen stoperlerle bile üst üste 2 yıl şampiyon olduk.verilcekse bu para santrafora verilsin.bende bol bol gol izleyip rahat bir şampiyonluk istiyorum.gol atamazsan kazanamazsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Atınç +ersan da 13 milyon euro. :D ffp ile bir anlaşma yapmak zorunda kaldık bir tane daha yapmak zorunda kalmayalım.beğenilmeyen stoperlerle bile üst üste 2 yıl şampiyon olduk.verilcekse bu para santrafora verilsin.bende bol bol gol izleyip rahat bir şampiyonluk istiyorum.gol atamazsan kazanamazsın.
Abi o zaman bu sene cenk in performansina bakalım? Ayni mantık ile forvet almamızada gerek kalmaz.

Bence kaliteli, bonservisi olmayan ve cv si iyi olan birisini alıyorsan paraya bakmayacaksin.

Çevrimiçi Necmi

Senelik 4 yapar bunuda free olduğu icin imza parası kılıfına sokarsın. geçiş dönemi transferi.alım satım davası olmasa böyle paralara çıkmazdı başkan.mecburiyet transferi.vidayı ikna etmiş olsalardı devre arasına kadar idare ederdi başkan. :tabe:
maiconun seneliği 6.7 ye geldiği ülkede pepe yi 5 oynatmak bile çok iyi bir rakam
bu yaşa gelmişim eğer alınırsa ilk defa Beşiktaşda görmeyi çok istediğim bir oyuncu alınmış olacak
gerçek ronaldo ronaldinyo etoo Beşiktaş formasıyla görmeyi çok istediğim oyunculardı hiç biri olmadı :bandit:
Bari pepe olsun iyi bir forvetle şl olmaz ama el yi almak için oynarız seneye
ilk defa yıllardır şu noktamız kötü demeden sezona başlamak böyle şeylere alışık değiliz.

Çevrimdışı Çağatay

Serdar Gürler'i unutmuşsun bu sefer yazık.

Konop nerde konop asil o yok
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi murat

O iki adamı karşılaştırırken cv ye bak istersen,

Ffp var ayrıca..

futbolcunun geçmisine para verilmez.öyle olsa real bırakmaz veya barca atlar.psg bile kendivşartlarında anlaşma zemini arıyor.34 yaşına gelmiş oyuncunun fiyatı genellikle düşer.şu an pepenin ederi avrupada bu para değil türkiye ederi bu çin ederi iki katı.pepenin gs fb fiyatı 5 eder bizim maksimum ederi olsun olsun 3.5  .senin sag açık sol açık ve 10 numaranın toplam maaşını 1 stopere vermen biraz absürt kaçar.benim sorun etmem çok bişey farkettirmezde takım içinde sorun olursa.

Çevrimdışı Savaş

Bonservisi elinde, Pepe cv'sine sahip bir santrafor varsa elbet verilsin. Misal Benzema şuan kontratsiz olsa hemen verilsin o para neden verilmesin?

Başımızda Ffp varken bonservis veremiyorken fakat paramiz varken ki başkan var diyor. Neden vermeyelim? Bu cv'de adamlara para vermeyeceksek neden oynuyoruz bu oyunu o zaman? Neden kombine, neden forma, neden sponsor...

Bir eşik var önümüzde bakalim ne olacak görücez hep beraber..

Çevrimdışı onurturan

aslında şöyle düşünmek lazım pepe gibi bir oyuncuyu bu yaşta bile almak için minimum 10 M € bonservis ödemen gerekiyor.
3 M altına maaş veremezsin 2 sene sana gelişi 16 M olur. Tabi bu paraya sana uyan daha hesaplı genç bir stoperde alabilirsin ama
biz bonservis ödeyemeyince bu maliyet kabul edilir oluyor.
Birde gs nin maicona ödediğine bakınca pepe için bu para daha kabul edilir oluyor adamların verdiği paranın daha azına
dünyanın en iyi 5 stoperinden birini oynatacaksın.
Birde işin psikolojik tarafı tek bir transferle rakiplerinin bütün transferlerini çöpe atıyorsun birde yahşi bir santrafor gelirse
sırtımızı dayar izleriz maçları diyeceğimde sahada Beşiktaş varken bu mümkün olmaz :bandit:
:poster_spam: denetçiler göreve :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Zafer55

futbolcunun geçmisine para verilmez.öyle olsa real bırakmaz veya barca atlar.psg bile kendivşartlarında anlaşma zemini arıyor.34 yaşına gelmiş oyuncunun fiyatı genellikle düşer.şu an pepenin ederi avrupada bu para değil türkiye ederi bu çin ederi iki katı.pepenin gs fb fiyatı 5 eder bizim maksimum ederi olsun olsun 3.5  .senin sag açık sol açık ve 10 numaranın toplam maaşını 1 stopere vermen biraz absürt kaçar.benim sorun etmem çok bişey farkettirmezde takım içinde sorun olursa.
Takım içinde pepe ye verilen ücretin sorun olacağını sanmam.Hani biri deseki pepe 5 alıyor ben biye 1.5 alıyorum?Sen git RM de 10 yıl oyna gel sana 6 verelim dersin. :)

Çevrimdışı Savaş

Herşeyi geçtim. Pepe'nin transferine karsi olan kişiler bana Real Madrid'in, Bayern Munih'in, Juventus'un, Barcelona'nın, Manu'nun 11'inden bir tane elit stoperi bonservis + 2 senelik maliyeti ile 12 milyon euro'ya getirebiliriz diyebilir mi?

Bu adam yaşı ne olursa olsun, Real Madrid çıkması. Geçen sene 11'de oynuyordu. Kalsaydi belki 11 oynamaya devam edecekti. Ve hala Elit stoper.

Dediğim gibi. Belirttiğim takımların 11'inden Pepe maliyetine stoper getirebiliriz diyen olur ve bunu mantıklı bir sekilde açıklarsa Pepe'ye verilecek paranın fazla olduğunu kabul edeceğim.

Etiketler: